Reprezentativni nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Reprezentativni nogomet

Post Postao/la Schumy.d »

Alonso-champ je napisao/la:Imo je Torres sansi protiv Italije i kasnije kad je usao,mogao je odvesti Spanjolce vec u cetvrt finale ali mi se cini da nekako protiv velikih repki Torres kao da se uplasi il dobije neku blokadu,tako da i protiv Hrvatske nece nista uciniti :-)
Ma pusti ga u ....c :D
Bolje da ne igra protiv nas.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

...talijani su već počeli ozbiljno sra#i u vezi posljednjeg kola...mene je isto tako strah talijanskog državljana na klupi Irske...
...inače osvrt na jučer: kako je napisano - sretno do boda...u prvom poluvremenu smo trebali primiti bar dva komada...i svaka čast strategu Italije što nam je izvadio jedinu pravu opasnost - ja bih sad njega optužio za rasizam...od tada smo počeli igrati...a Pletikosa mi je enigma...obrani strašne stvari i onakav gol iz slobodnjaka :? ne znam što misliti na to...
...protiv španjolaca će biti teško no ne i nemoguće "proći" - pa ćak ih i izbaciti sa EP...no možemo i ispasti jednako tako - utakmica u kojoj teško da će oba sudionika nastaviti put po istoku Europe...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

http://webcafe.net.hr/2012/06/15/0413007.63.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

sto reci..

ovo sto se toon cudis za pletikosu..
jbga da.. gol izgleda jeftin, al slobodnjak brani golman + zivi zid.. on je branio desnu stranu, zivi zid lijevu..
al jbga kad je to pirlo, vidio je da su taman preniski i majstorski nasao prostor..
rFactor F1 HR server Info
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ma nije Plete kriv. Pirlo je dobro puknuo loptu, ali isto tako je imao puno sreće jer je ta lopta prošla između 2 glave naših igrača u zidu i jbg, to se ne brani.
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Armanini je napisao/la:http://webcafe.net.hr/2012/06/15/0413007.63.jpg

sto reci..

ovo sto se toon cudis za pletikosu..
jbga da.. gol izgleda jeftin, al slobodnjak brani golman + zivi zid.. on je branio desnu stranu, zivi zid lijevu..
al jbga kad je to pirlo, vidio je da su taman preniski i majstorski nasao prostor..
Na daljinskom bi trebalo biti " mute only for Štimac" jer Drago je ipak legenda,on i totalno nezanimljivu utakmicu napravi zanimljivom..;-)
Alonsista hasta la muerte..
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Kad smo vec kod komentatora meni je Zeko vrh.Od "šneijdera" do njegove cuvene rijeci "pa sigurno da" me uveseljavam svaki put kad ga vidim,a takoder i Otto legenda "Ljorentes " :lol: :lol: :lol:

Ajmo Engleska! Moji svi drugi skoro pa ispali :biggrin:
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Alonso-champ je napisao/la: Na daljinskom bi trebalo biti " mute only for Štimac" jer Drago je ipak legenda,on i totalno nezanimljivu utakmicu napravi zanimljivom..;-)

zanimljivo kako ukusi mogu bit razliciti :)
drago je dosadan i kad njega slusam imam feeling da pratim neku utakmicu koju sam pratio 222 puta..
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Lol Arma, Drago rastura, Balog je koma.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ma kad znam unaprijed sto ce rec, uvijek iste strukture, tlaka.. kazem, uvijek isto naklapanje i nekakvo opisivanje poteza.. cemu to..

cijenim ga, dio stare garde, jezicno skolovane, al daj se brate malo "moderniziraj"...
slika
f430
Navijam za: fernando alonso

Post Postao/la f430 »

Armanini je napisao/la:ma kad znam unaprijed sto ce rec, uvijek iste strukture, tlaka.. kazem, uvijek isto naklapanje i nekakvo opisivanje poteza.. cemu to..

cijenim ga, dio stare garde, jezicno skolovane, al daj se brate malo "moderniziraj"...
sta god drugi mislili, drago i blazicko su vrh hrvatskog komentiranja
Schumy.d
Legenda
Legenda

I ovaj dečko s Arene kojeg su posudili mi nije loš uopće. Sasvim jednostavno komentira i ne preserava se puno.
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Bas mi je drago sto Česi idu u četvrt-finale i to jos prvi u grupi....

EDIT:

Jao pa tek sad vidim da Rusi idu kuci...e ovo je šok,meni su bili favoriti da mogu daleko stici...jos jednom je dokazano da je nogomet fenomenalna igra :-)
Zadnja izmjena: Alonso-champ, dana/u 16 lip 2012, 22:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Alonsista hasta la muerte..
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Bibi jesi sretan ? :biggrin:
Grci dobili Ruse i uz dozu srece prosli dalje.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ma *ebemti nogomet... ovi Grci se opet izvukli. :thumbdown:
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

haha ima jedan dobar komentar . Da su igrali Grci protiv Chelseaja lopta bi vjerovatno ostala na centru jer bi se obe momcadi povukle u sesnaesterac svoj :D
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Scuderia je napisao/la:Bibi jesi sretan ? :biggrin:
Kazes 99% ispadaju.Daj me nemoj hebat aahhaahhahahahahahahhaah.Pa vristo sam jucer od srece.Kakva fascinantna reprezentacija i Bogovi su uz njih :biggrin:
Rusi su dobili sto su zasluzili i da idu kuci (samo zbog njihovih huligana i sramotnog ponasanja na utakmici protiv Poljaka i izvan nje).Vidjet cemo jel mogu izdrzat protiv Njemaca.
Schumy.d je napisao/la:Ma *ebemti nogomet... ovi Grci se opet izvukli. :thumbdown:
:-$

24.7.2009-5.5.2013
Scuderia
Moderator
Moderator

Bibi je napisao/la: Kazes 99% ispadaju.Daj me nemoj hebat aahhaahhahahahahahahhaah.Pa vristo sam jucer od srece.Kakva fascinantna reprezentacija i Bogovi su uz njih :biggrin:
Rusi su dobili sto su zasluzili i da idu kuci (samo zbog njihovih huligana i sramotnog ponasanja na utakmici protiv Poljaka i izvan nje).Vidjet cemo jel mogu izdrzat protiv Njemaca.

Zato sam i ostavio ovaj 1% zbog onakvih situacija. :D
A nista, to im je uspjeh, izgleda da ce ici na Njemacku, i tu ce im biti kraj. 8)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Bibi je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:Bibi jesi sretan ? :biggrin:
Kazes 99% ispadaju.Daj me nemoj hebat aahhaahhahahahahahahhaah.Pa vristo sam jucer od srece.Kakva fascinantna reprezentacija i Bogovi su uz njih :biggrin:
Schumy.d je napisao/la:Ma *ebemti nogomet... ovi Grci se opet izvukli. :thumbdown:
:-$
Ma nisu zaslužili po ničemu prolaz dalje... Kad će nas takva skupina pogodit?
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Hahaha Schumy sad pjevaš drugu pjesmu od one vezane uz prolaz Chelsea i osvajanje LP ;).
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Slash je napisao/la:Hahaha Schumy sad pjevaš drugu pjesmu od one vezane uz prolaz Chelsea i osvajanje LP ;).
Ne, ne pjevam. ;)
Ja nemam ništa protiv toga da Grčka igra defanzivno, to je njihova odluka, ali samo ih je sreća pomazila kroz sve 3 utakmice. Ajde da je to samo jedna, OK, ali protiv Poljaka nisu ništa napravili i onda zabiju za 1:1, protiv Čecha im je Cech darovao gol i sad u zadnjoj utakmici su Rusi promašivali čuda i ispadaju.
Grčka nije ništa napravila cijelo prvenstvo i prolaze sa 4 boda, a mi ispadamo možda sa 4.
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Pa no, isto ko Chelsea, nisu niš napravili ni u jednoj utakmici i prije Barce, jedan udarac u okvir i pobjeda, jedva su Napoli prošli.
Za Grke se u potpunosti slažem, samo ista je situacija bila i sa Chelseaijem pa je tamo bilo ''zaslužili su, nije to sreća što Barcini napadači ne mogu pogodit gol itd.''
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Slash je napisao/la:Pa no, isto ko Chelsea, nisu niš napravili ni u jednoj utakmici i prije Barce, jedan udarac u okvir i pobjeda, jedva su Napoli prošli.
Za Grke se u potpunosti slažem, samo ista je situacija bila i sa Chelseaijem pa je tamo bilo ''zaslužili su, nije to sreća što Barcini napadači ne mogu pogodit gol itd.''
Ne slažem se jer je Chelsea Barceloni zabio 3 gola u 2 utakmice i ja to ne mogu zvati slučajno. ;)
Grci su zabili 3 u 3 utakmice i to penal + jedan Cechov.
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

slika

Mrzitelji patite!

Naravno svaka utakmice Grka koje dobiju je sretna,a nitko ne govori da smo bili NASAMARANI od njih u Ateni u svim segmentima igre,ali to se ne vidi naravno.Tako ljudi komentiraju diljem europe kojih ocito pere ljubomora sto njihove reprezentacije nisu napravile nista,a Grci bili prvaci.

@Scud

Pa ne bih rekao da su bez sanse.Ta utakmica im je najvaznija ikada cak i vaznija od one sa Portugalom prije 8 godina u finalu.Zbog politickih razloga cijeli svijet ce navijat za Grke (osim Svaba i 98 % Hrvata).Intezitetom nesto slicno kao Poljska i Rusija,a nedaj boze da produ jer Angela Merkel im sigurno nece dati kredita za spas od bankrota :D

Btw,vecerasnja tekma ce biti jako dobar pokazatelj buduci da Danska igra slican nogomet kao Grci.

24.7.2009-5.5.2013
Schumy.d
Legenda
Legenda

Bibi je napisao/la: Btw,vecerasnja tekma ce biti jako dobar pokazatelj buduci da Danska igra slican nogomet kao Grci.
Danska je Brazil za njih. ;)
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Ne, ne pjevam. ;)
Ja nemam ništa protiv toga da Grčka igra defanzivno, to je njihova odluka, ali samo ih je sreća pomazila kroz sve 3 utakmice. Ajde da je to samo jedna, OK, ali protiv Poljaka nisu ništa napravili i onda zabiju za 1:1, protiv Čecha im je Cech darovao gol i sad u zadnjoj utakmici su Rusi promašivali čuda i ispadaju.
Grčka nije ništa napravila cijelo prvenstvo i prolaze sa 4 boda, a mi ispadamo možda sa 4.
Kada je Chelsea pobjedio Bayern u finale Lp isto nisu nista radili, bili su defenzivno orijentirani, na kraju su pobjedili , (zamisli isto jedan jedini udarac na gol) pa je bilo svaka cast Chelsea, zasluzena pobjeda, a kada su takvu igru isto radili Grci, onda se " pljuje " po Grckoj. :|
Bibi je napisao/la:
@Scud

Pa ne bih rekao da su bez sanse.Ta utakmica im je najvaznija ikada cak i vaznija od one sa Portugalom prije 8 godina u finalu.Zbog politickih razloga cijeli svijet ce navijat za Grke (osim Svaba i 98 % Hrvata).Intezitetom nesto slicno kao Poljska i Rusija,a nedaj boze da produ jer Angela Merkel im sigurno nece dati kredita za spas od bankrota :D

Btw,vecerasnja tekma ce biti jako dobar pokazatelj buduci da Danska igra slican nogomet kao Grci.
Hahaha. dobra, dobra. :biggrin:

Gledam utakmicu, Danci igraju cvrsto,ali nisu kao Grcka, ;) za sada je 1-1, Elf je blize tom drugom pogotku, ali idu smireno, ne srljaju, jer im je i taj rezultat dovoljan za prvo mjesto.
slika
Odgovori