hehe ja posle pf3 u supersportu uplatil 10kn na Grosjean kojef je bil 15Scuderia je napisao/la:Haha,lijepo se drustvo skupilo na 11-13 mjestu.
Cini se da je sve spemno da Grosjean pobjedi.
Utrke 2012 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- elder
- Svjetski prvak

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton
Re: VN Europe, Valencia Street Circuit, 22.-24.6.2012.
Darkness rises when silence dies
- Cuky
- Moderator

- Navijam za: Ferrari
Na sky-u su usporedili
Na FP3 zaostatak od 1,3 sekunde je dovoljan za 15. mjesto, a prošle godine u kvalama taj isti zaostatak bi donio 7. mjesto
Na FP3 zaostatak od 1,3 sekunde je dovoljan za 15. mjesto, a prošle godine u kvalama taj isti zaostatak bi donio 7. mjesto
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
Chuck Norris
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
Čini mi se da su dobitnici Pirelli lutrije ovaj put Lotusi i Force Indie
Kakav peh za Alonsa,toliko mali razmak i gotovo uništeni izgledi za velik rezultat
Kakav peh za Alonsa,toliko mali razmak i gotovo uništeni izgledi za velik rezultat
...put u raj nije posut ružama...
-
Alonso-champ
- Veteran

A jos prije 10 dana Domenicali najavljuje PP...smiješno..
Alonsista hasta la muerte..
- F1NAC
- Moderator

- Navijam za: Scuderia Ferrari
Misliš zatvoren . Cijele krugove je vrtio sa zatvorenim DRSomCuky je napisao/la:Webberu je DRS ostao otvoren i nije imao gripa u zavojima, a to je posljedica problema sa hidraulikom (DRS je upravljan hidraulikom). Rekli na Sky-u da bolid u garaži stoji sa otvorenim DRS-om, makar bi u tom trenutku trebao biti zatvoren

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Cuky
- Moderator

kako sad to? Pa Vettel je u Monaku krenuo 10. pa je napredovao koliko? Mogu birati gume, bolje posložiti strategiju...bodovi, moguće podij, a uz malo sreće i SC u pravom trenutku može se i do pobjedeChuck Norris je napisao/la:gotovo uništeni izgledi za velik rezultat
Zašto smiješno? Je Ferrari puno zaostao?? Daj malo sagledaj činjenice prije nego se počneš smijat...Alonso-champ je napisao/la:A jos prije 10 dana Domenicali najavljuje PP...smiješno..

- F1NAC
- Moderator

ja sve više pocinjem sumnjat da gume jednostavno nisu jedake za sve . Kad pogledas konfiguraciju bolida od williamsa , niš ekstra aerodinamicno i opet je u vrhu negdje , dok ovi trose tonu i tonu resursa da bi bili tik ispred njih . Recite da sam lud al ovo je bolesno pomalo 

-
Alonso-champ
- Veteran

@Cuky...mene ne zanima koliko je ko zaostao,cinjenica je da su ispali,i to vec u Q2,u Q2,a on mi nabija o PP,treba prvo uci u Q3 pa tek onda razmisljati o PP...
Volio bih da Grosjean uzme kvale..
Volio bih da Grosjean uzme kvale..
- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
kako je krenulo.... jos minuta i eto pare.elder je napisao/la:
hehe ja posle pf3 u supersportu uplatil 10kn na Grosjean kojef je bil 15
edit.
ipak nista

- elder
- Svjetski prvak

- Navijam za: Lewis Hamilton
Ma sve u 3pm nemam srece, ali ovaj krug vettela je nemoguc. Nije ga bilo nigdje, u q2 su svi bili tu a vidlo se da su svi bili na granici. Od kud je doslo tih +0.4 neznam ali to je vise od 10 duljina auta. Ovo je sumljivo neke i nemojte ni reci da je to samo radi toga jer je on prejeben vozac i sve nema teorije jednostavno nema.Scuderia je napisao/la:kako je krenulo.... jos minuta i eto pare.elder je napisao/la:
edit.
ipak nista
Darkness rises when silence dies
- F1NAC
- Moderator

Magic Pirelli mogućeelder je napisao/la:Ma sve u 3pm nemam srece, ali ovaj krug vettela je nemoguc. Nije ga bilo nigdje, u q2 su svi bili tu a vidlo se da su svi bili na granici. Od kud je doslo tih +0.4 neznam ali to je vise od 10 duljina auta. Ovo je sumljivo neke i nemojte ni reci da je to samo radi toga jer je on prejeben vozac i sve nema teorije jednostavno nema.Scuderia je napisao/la:kako je krenulo.... jos minuta i eto pare.elder je napisao/la:
edit.
ipak nista

-
Alonso-champ
- Veteran

vidjeo si da su mu u Q3 razmontirali cjeli bolid i koliko tri minute prije kraja izlazi i fenomenalan krug....kako??elder je napisao/la:Ma sve u 3pm nemam srece, ali ovaj krug vettela je nemoguc. Nije ga bilo nigdje, u q2 su svi bili tu a vidlo se da su svi bili na granici. Od kud je doslo tih +0.4 neznam ali to je vise od 10 duljina auta. Ovo je sumljivo neke i nemojte ni reci da je to samo radi toga jer je on prejeben vozac i sve nema teorije jednostavno nema.Scuderia je napisao/la:kako je krenulo.... jos minuta i eto pare.elder je napisao/la:
edit.
ipak nista
- Slash
- Veteran

- Navijam za: utrkivanje
Lewis opet veli da je iznenađen što je u prvom redu i da je očekivao biti iza, i očekuje teško utrku.
Ponovio je sam sebe sa pressice u Kanadi
. Dakle, zna se pobjednik sutra
.
Ponovio je sam sebe sa pressice u Kanadi
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Cuky
- Moderator

zna se da neće biti Vettel ili Hamilton...pa nije Bernie lud da sad prekida niz različitih pobjednika 

- Slash
- Veteran

- Navijam za: utrkivanje
Da, se jedne strane imaš pravo, ali opet ne smije ni Bernard pretjerat i bit preočit, da u 20 utrka pobjedi 20 vozačaCuky je napisao/la:zna se da neće biti Vettel ili Hamilton...pa nije Bernie lud da sad prekida niz različitih pobjednika
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Kenny
- Legenda

- Navijam za: Williams i MS
Jel gleda neko GP2? odlična je trka http://www.thefirstrow.eu/watch/127659/ ... -1%5D.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Cecotto glumio Barrichella u Hungaroringu 2010e, a nesjećam se ko je glumio Schumachera
Cecotto glumio Barrichella u Hungaroringu 2010e, a nesjećam se ko je glumio Schumachera

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač

- Navijam za: Fernando Alonso only
Da,gledao sam.Valencia je staza gdje moras imati i srece.Colado ja razvalio konkurenciju,bio prvi,imao prednost od 10-ak sekundi,i jos uvijek pravio krugove koji su bili brzi za 1-2 sekunde od konkurencije.Konkurenti poderali gume i morali u box i kad su se vratili na stazu evo ti ga,SC i jadnik zapne iza SC i mase rukama jer je shvatio da je sve izgubljeno.
- K1M1
- HNL kladionica majstor

- Navijam za: Kimi i Frijns
Da, super utrka je bila, 3 SC-a, čak je i dosta pretjecanja bilo. Šteta za Calada, čini se kao najbolji vozač tamo, prva sezona i već se bori za naslov i jedini je koji me baš impresionirao ove sezone zasad (moram se pohvalit da sam sve utrke gledao
).. Šteta što su mu ovi u ekipi panjevi pa ga nisu pozvali u boks prije kad su svi išli, to je već mislim treći put ove sezone da ga su ga shebali..
Nadam se da će ovako dobra i kaotična utrka bit i sutra, u f1.

- Walter
- Svjetski prvak

- Kontakt:
Vidim da je Ferrari u kvalama totalno podbacio, a pošto se trka vozi u dosadnoj Valenciji najvjerovatnije neću ni gledati trku.
- fenomeno
- Početnik

- Navijam za: Kimi Raikkonen
kvale nevjerovatno izjednačene, posebo u q2, Vettel bolestan krug te ga sutra uz Hamiltona i oba Lotusa očekujem u borbi za pobjedu. Mislim da Alonso može napredovati 4-5 mista
- Forza
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
- Kenny
- Legenda

- Navijam za: Williams i MS
Bila je odlična. Ja se nažalost nemogu pohvalit da sam pogledao svaku utrku, a za Calada se moram složit da je odličan vozač, on i Bottas su mi se prošle sezone u GP3 svidili, a čini mi se dobar u GP2 i Nasr. Za Calada mi se činilo dok nije izašo SC da žele mjenjat i prednje i stražnje gume, pa im zato treba velika prednostK1M1 je napisao/la:Da, super utrka je bila, 3 SC-a, čak je i dosta pretjecanja bilo. Šteta za Calada, čini se kao najbolji vozač tamo, prva sezona i već se bori za naslov i jedini je koji me baš impresionirao ove sezone zasad (moram se pohvalit da sam sve utrke gledao).. Šteta što su mu ovi u ekipi panjevi pa ga nisu pozvali u boks prije kad su svi išli, to je već mislim treći put ove sezone da ga su ga shebali..

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.

- Navijam za: McLaren
Iako mu je bilo dozvoljeno (od strane sudaca) da bude u trci danas, ipak neće nastupit zbog crijevne infekcije. Nema tih pampersica koje bi izdržale tolike G sile.Forza je napisao/la:@5LiveF1
Just spoken to the team who confirm that @realTimoGlock is with the doctor and won't take part in Qualy, will decide later about tomorrow

- McLewis
- Veteran

- Navijam za: McLaren i Mercedes
u*ro se momak od tako jake konkurencijegringo73 je napisao/la:Iako mu je bilo dozvoljeno (od strane sudaca) da bude u trci danas, ipak neće nastupit zbog crijevne infekcije. Nema tih pampersica koje bi izdržale tolike G sile.Forza je napisao/la:@5LiveF1
Just spoken to the team who confirm that @realTimoGlock is with the doctor and won't take part in Qualy, will decide later about tomorrow
McLaren u <3
- King iCool
- Veteran

- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Jel neko gledao ludnicu od GP2 utrke sad? Tko to veli da je nemoguće prestizat u Valenciji? Razzia kralj, kako i je s*ebo...