Piquet20 je napisao/la:Ovo je bila situacija kada je svaka rijec suvisna.

NHF Sanel, ali nadam se da ces se sloziti da nije preporucljivo voziti tom brzinom (kakve god bile okolnosti). Osim toga puno clanova foruma je tek sad dobilo vozacku ili ce je dobiti u skoroj buducnosti i nije bas dobro da smatraju normalnim ici 170-180km/h po autocesti. Evo i ovih dana smo svjedoci teskih nesreca na nasim autocestama koje bi se sigurno izbjegle da se vozilo manjom brzinom.
Sto se snova tice, ja se slazem s tobom 47 - Focus je zakon.

Opcenito svi ti auti srednje kategorije su sto se tice omjera cijene i kvalitete po meni najbolja opcija. E sad, ako se ima para za bacanje onda je samo nebo granica....

lol, ne ljutim se, svatko ima svoje mišljenje i tvoje je sasvim u redu, čak sam se i ja nasmijao kad sam vidio tvoj LOL

Međutim s druge strane treba biti realan i reći da nije isto voziti 170-180 na novom autoputu u bmw-u koji ide oko 230 max ili voziti zavojitom cestom 100 na sat u nekom manjem autu, recimo KIA Rio (kojeg također imamo). S obzirom da sam vozio razne aute onda mogu i reći da je osjećam sa manjim kad ideš 130 isti kao u bmwu kad ideš 180.
Naravno da je ta brzina dosta preko ograničenja, ali nije ni neštopretjerano, pretjerano bi bilo preko 200 recimo.
No dobro, treba i znat kad se smije voziti brže, a kad ne, ja sam tada bio sam u autu i stvarno sam žurio u zagreb (znam, nije opravdanje), ali inače vozim sasvim normalno, a nikad brzo kad se još netkovozi samnom ili je veća gužva na cesti.
Da ne bude off topic, zaboravio sam reći, Ariel Atom