Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
- Kenny
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Williams i MS
Re: Michael Schumacher
Napokon nakon 3 sezone da je na podiju

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Kakav podij, veće od ovog ne može!
Alonso-Kimi-Schumi
Alonso-Kimi-Schumi
Michael is faster than you!!
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Samo to ne, napokon je odvozil trku da ja neko nije pokupil ili da je imal problema. Zasluzil je to trece mjesto i to je toScuderia je napisao/la:Suci ce istraziti Schumija jer je imao DRS otvoren pod zutom zastavom.
Darkness rises when silence dies
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Sad sam se sjetio da mi je to bilo čudno, a još čudnije je bilo da je u tom trenutku bio on vozač koji je bio ispred, mislim da je Webber bio izaScuderia je napisao/la:Suci ce istraziti Schumija jer je imao DRS otvoren pod zutom zastavom.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Scuderia
- Moderator
Horner i Webber kukaju, faca Webbera kada ga je njemacki novinar upitao zasto ga nije mogao preteci je bila kao da klincu od 5 godina nedas autic da se s njim igra.elder je napisao/la:
Samo to ne, napokon je odvozil trku da ja neko nije pokupil ili da je imal problema. Zasluzil je to trece mjesto i to je to
I ja sam za to da ga se pusti, zazmirili su i Alonsu u Kini prije godinu dana ili dvije nisam siguran kada je obisao Schumachera sa DRS-om mada je trebao biti iskljucen.

- Igor18
- Veteran
nebi se čudio da mu oduzmu 3. mjesto
Pa kaj nebi fia trebala regulirat to otvaranje?
edit:
Sad veli Brown da je Schumacher isključio DRS 30 m prije ulaska u žutu zonu
edit:
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
vjerojatno je bio unutar sekunde na mjestu detekcije nekome od ovih koje su za cijeli krug pretekli on i webber jer su se iza webbera vidjeli jedan HRT i još jedan bolid
- Scuderia
- Moderator
Pricekajmo Sala i ostalu skvadru sta ce reci.Igor18 je napisao/la:nebi se čudio da mu oduzmu 3. mjesto
edit:
----
Do tada, uzivajmo....

- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Čestitke za KRALJA, Čestitke za ICEMAN_a i Čestitke za Alonsa ! Jako dobra utrka i dobro je vidjeti majstore na podiumu
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
- Scuderia
- Moderator
Ako ima tko onaj team radio, neka ga stavi.Michael Schumacher described his feelings of deep joy at standing on the podium for the 155th time in his career after finishing third in the European Grand Prix at Valencia.
It was the first time the seven-time world champion had scored a rostrum result since returning to the sport with Mercedes in 2010.
Afterwards, Schumacher admitted that he had not realised he had taken third sport until after he crossed the finish line.
"I didn't actually think about a podium at all, neither in the end of the race, it was in crossing the line when I asked my guys where we finished," he explained.
"I saw [Mark] Webber's pitboard and close to the end it showed him eighth and seventh and knew I was one place ahead of that one. And then the boys told me third, that's a podium - and I thought I can't believe that.
"It is something I didn't expect, you sort of lose count because I was pretty busy in those last stages of the race plus, [Lewis] Hamilton and [Pastor] Maldonado had their issue, so I lost counting at that stage."
Schumacher added that experiencing such emotions was the driving force behind his decision to return to F1 and that achieving third in such a dramatic race only made the result sweeter.
"It is those moments that definitely you enjoy deeply and it's just a wonderful feeling to be back after such a long time," said Schumacher, after a 99-race wait to return to rostrum – the last time he stood on one was following his victory in the 2006 Chinese GP.
"We were a couple of times close to it, and finally it happened in a very spectacular way and on a track where it is difficult to pass – but due to various strategies and differences on track it was pretty exciting and that is best way if you manage the way I did today to jump on the podium.
"To do it in an exciting way makes me extra happy.
"But that is what I am here for, to be excited, hearing finally the message P3 is a sweet finish to an unexpected race. Converting from a one-stop to a two-stop strategy meant we had good tyres at the end."

- Igor18
- Veteran
gledam bbc forum i vidi se da je vozio sa otvorenim DRS om pod zastavama ali nije bitan DRS nego dali je vozio brže nego predhodni krug u tom sektrou odnosno dali je usporio...
na snimci se vidi da je na pola drs zone zatvorio DRS.. e sad, ne znam dali je prošli krug koristio DRS.. ako ga kazne bacit će ga na 9. mjesto
na snimci se vidi da je na pola drs zone zatvorio DRS.. e sad, ne znam dali je prošli krug koristio DRS.. ako ga kazne bacit će ga na 9. mjesto
- Scuderia
- Moderator
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
bojim se ako je oni traze i dobice to sto traze.....Scuderia je napisao/la:I tko drugi nego Horner i Helmut Marko traze kaznu...
Alonsista hasta la muerte..
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Rekao je Herbert (a ako se ne varam on je jedan od sudaca na svakoj utrci) da je na početku DRS zone Schumacher imao otvoren DRS, ali ga je zatvorio i prikočio prije nego je ušao u zonu žute zastave. Također, nije imao brži taj sektor, dok je Vettel u Barceloni imao zeleni (brži) taj sektor u tom krugu i zato je kažnjen. Kaže da se mora sve provjeriti, ali da misli da nebi trebalo biti kazne. Ako slučajno i bude vjerojatno će to biti za slijedeću utrku
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
Da je Vettel pobijedio, sumnjam da bi je traziliScuderia je napisao/la:I tko drugi nego Horner i Helmut Marko traze kaznu...

- Vuksa_KC
- Veteran
Da bogda im Vettel našao rikverc na startu svake utrke!!!
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
hhahahahahahah,dobra,svaka cast....Vuksa_KC je napisao/la:Da bogda im Vettel našao rikverc na startu svake utrke!!!

Alonsista hasta la muerte..
- Igor18
- Veteran
Ne, ako bude kazne dodaje mu se + 20 sec za ovu utrkuCuky je napisao/la:Rekao je Herbert (a ako se ne varam on je jedan od sudaca na svakoj utrci) da je na početku DRS zone Schumacher imao otvoren DRS, ali ga je zatvorio i prikočio prije nego je ušao u zonu žute zastave. Također, nije imao brži taj sektor, dok je Vettel u Barceloni imao zeleni (brži) taj sektor u tom krugu i zato je kažnjen. Kaže da se mora sve provjeriti, ali da misli da nebi trebalo biti kazne. Ako slučajno i bude vjerojatno će to biti za slijedeću utrku
- Cuky
- Moderator
to znam, zato me je malo začudilo kad je Herbert rekao da kazna ne mora biti nužno za današnji rezultat nego da momčad možda može izdogovarat da se kazna prenese na slijedeću utrku

- alien_ri
- Navijam za: MSC
Premotajte na 1:55. Schumacher nije koristio DRS pod zutim zastavama.
http://www.youtube.com/watch?v=lkaTjg4IPfc" onclick="window.open(this.href);return false;
U trenutku prve zute zastave, ugasio je DRS
http://www.youtube.com/watch?v=lkaTjg4IPfc" onclick="window.open(this.href);return false;
U trenutku prve zute zastave, ugasio je DRS
M.Schumacher:
"Those who have come into Formula One without experiencing cars devoid of electronic aids will find it tough. To control 800 horsepower relying just on arm muscles and foot sensitivity can turn out to be a dangerous exercise."
"Those who have come into Formula One without experiencing cars devoid of electronic aids will find it tough. To control 800 horsepower relying just on arm muscles and foot sensitivity can turn out to be a dangerous exercise."
- Cuky
- Moderator
točno, vidi se da ga je zatvorio i usporio

- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
Na 1:53 se vidi da ga je otvorio i kod druge zute zatvorio, ali kasnije kad se gleda brzina njega i Webbera vidi se da je znatno usporio.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP