Mislim da nije. Izgleda mi kao ono koje koriste od >Barcelone samo što ovdje zbog svijetla drugačije izgleda.Cuky je napisao/la:Izgleda da McLaren testira stepenicu na nosu
Slika

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Mislim da nije. Izgleda mi kao ono koje koriste od >Barcelone samo što ovdje zbog svijetla drugačije izgleda.Cuky je napisao/la:Izgleda da McLaren testira stepenicu na nosu
Slika
sad citam na mclarenovoj stranici, jednostavno nije bilo gripa u intersicama. Na full wet skoro sekundu brzi od svih, a na inter sporiji skoro sec. Nema se tu sreceKing iCool je napisao/la:Ne kužim. Sa full wetsima je Lew najbrži a na Interima s*anje...
Nije on zbog žute zastave izgubio nego zbog potopa u zadnja 2 zavoja. Neznam tko je točno nekih pola minute-minutu prije njega imao 1,5 sekundi zeleno (dakle brže) vrijeme na 2. prolazu pa na kraju nije ni svoje vrijeme popravio, a žute zastave još nije bilo.Domi je napisao/la:Koliko sam ja vidio, imao je na 2. prolazu 2 sec bolje vrijeme od 17. al zbog žute zastave u zadnjem sektoru morao je usporiti, nažalost čista nesreća
Ali i u Q1 je stvar bila ista na intermedijima kad su doslovno svi vozili i opet su Ferr i RB bili brziDani je napisao/la:Ono što sam našao na netu govori o zabrani podnice nakon Kine. Navodno je bila previše savitljiva.
A za sutra očekujem odličnu utrku. Brzina je tu. Primjetio sam kako je Lewis nakon što je izašao iz bolida rukom pipao koliko su tople gume na bolidima Alonsa i Webbera i siguran sam da tu leži problem. Samo 1.3 sekunde razlike je premalo da bi odavalo pravu brzinu. majstori su ga držali u boksu dok su ferrariji zagrijavali intere. Uh jedva čekam start.
ja sam blizu toga.... cekam jos par utrka da vidim da je ovaj bolid stvarno koma....Caldor je napisao/la:Ja sam se nakon danas pomirio da mi do naslova ove godine necemo doci...