Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumachera
Re: Michael Schumacher
nekak ne vjerujem da bu nastavil... 

jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

- Igor18
- Veteran
Sad sam se nečeg sjetio..
Jel Schumi postoljem u Valenciji postao 1. vozač koji je stajao na pobjedničkom postolju u 3 različita desetljeća?
1990.-2000.
2000.-2010
2010. -
Ak nije, može neko navesti ostale vozače? Baš me zanima taj podatak
Jel Schumi postoljem u Valenciji postao 1. vozač koji je stajao na pobjedničkom postolju u 3 različita desetljeća?
1990.-2000.
2000.-2010
2010. -
Michael is faster than you!!
-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Jack Brabham: http://en.wikipedia.org/wiki/Jack_BrabhamIgor18 je napisao/la:Sad sam se nečeg sjetio..
1990.-2000.
2000.-2010
2010. -
prva pobijeda: Monaco 1959
zadnja pobijeda: Južno Afrička republika 1970
Bruce Mclaren: http://en.wikipedia.org/wiki/Bruce_McLaren
3. Njemačka 1959
2. Španjolska 1970
Riccardo Patrese: http://en.wikipedia.org/wiki/Riccardo_Patrese
2. Švedska 1978
2. Mađarska 1993
- Igor18
- Veteran
Michael Schumacher believes the forecasted wet weather at the British Grand Prix could be a bonus for his team, as he bids for another podium finish.
Fresh from his top three finish in Valencia a fortnight ago, Schumacher believes that likely rain will be a help at Silverstone - with his Mercedes W03 not expected to be particularly well suited to the demands of the Northamptonshire circuit.
"It is certainly an opportunity, that is clear," said Schumacher about the prospect of rain. "It is more an opportunity than having a clear dry race for us.
"If we go back to Malaysia where it was wet, we didn't look too strong, but we understood the reasons for it as much as we understood in Australia in the dry race why we had not been strong. So it will be a good opportunity to prove ourselves – therefore I welcome a bit of rain at the right moment of time."
Although Schumacher seemed quite calm immediately after grabbing a podium in Valencia, the first since he returned to Formula 1, he was actually buzzing about the achievement when speaking about it on Thursday.
"Naturally after a certain [number of] unlucky races it was a nice boost for everybody, in particular for the boys who work on my car, to taste the champagne," he said.
"That is why I was not spraying too much around, because I wanted to leave some for the guys, and make them drink it rather than spray too much.
"It was a beautiful feeling, on top of the way it happened because for a third of the race we looked out of the points and not really in a position to have a decent result.
"Then things turned around and went in our favour, and the car was strong. The tyres held together, and at that point of time it was beautiful catching up and going forward step by step."
Deda hvala na podatcima
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Idemo sutra po pobjedu Miki

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Danas se vidjelo ko je vozac iskusan
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Bogami jestFerrariF1 je napisao/la:Danas se vidjelo ko je vozac iskusan

Alonsista hasta la muerte..
- Igor18
- Veteran
Mogao je i do 1.mjesta. veli da u zadnjem krugu nije pritiskao do kraja da nebi napravio neku grešku. I ovo je super. Sutra malo sreće i evo nam veselja ponovo. A bome i rosberga dere cijeli vikend
onim postoljem skinuo je veliki uteg sa ramena.. sutra nek bude kiše jer Rain master is back

-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
u igri je još 300 bodova teoretski može do naslova ali u praksi je gotovo SF osim ako ne pop...i a to je da ima prosijek 21 bod po utrci , možda malo manje jer bi tako krao bodove drugima ali i to je najmanje 18 bodova po utrci ali svejedno je ravno SF.
BUDIMO REALNI do kraja sezone može jedino pokazati tko je i šta je a naslov mora biti ludo brz i ludo sretan
BUDIMO REALNI do kraja sezone može jedino pokazati tko je i šta je a naslov mora biti ludo brz i ludo sretan

- Igor18
- Veteran
Da nije bilo onoliko nesreće u prvim utrkama bio bi ozbiljan kandidat za naslov. Ovako jebiga, nadam se da bu vozil ovak ko jučer i da će produzit ugovor jer izgleda da se tek sad zalaufo
jebiga stare su to kosti 

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...Schumacher samo treba do kraja sezone smanjiti nerealan zaostatak za svojim kolegom i eventualno ga i preteći...mislim da bi to bilo dovoljno za nastavak suradnje i još koju godinicu na stazi...vatre ima samo da ju pretvori u nešto za što treba šmrk a ne kanta...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ajmo mijenjati Buttona za Šumija. Mislim da bi Šumi radio bolji posao, a uz to istim stilom vožnje kao i Hamilton bi pridonio boljem razvoju bolida.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
To uopce nije losa idejaDani je napisao/la:Ajmo mijenjati Buttona za Šumija. Mislim da bi Šumi radio bolji posao, a uz to istim stilom vožnje kao i Hamilton bi pridonio boljem razvoju bolida.
Darkness rises when silence dies
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ovo ti nije trebalo, ne smije se pisati da je schumacher bio bolji od rosberga u kvalifikacijama, u utrci pogotovo...Igor18 je napisao/la:Mogao je i do 1.mjesta. veli da u zadnjem krugu nije pritiskao do kraja da nebi napravio neku grešku. I ovo je super. Sutra malo sreće i evo nam veselja ponovo. A bome i rosberga dere cijeli vikendonim postoljem skinuo je veliki uteg sa ramena.. sutra nek bude kiše jer Rain master is back
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Ponadao sam se da ce kisa ipak pasti, jer je prije utrke izjavio ako ne bude kise, nece biti dobro; i na kraju nista od kise.
Jedino eto sto ga moze tjesiti je to, da je cijeli vikend bio bolji od Rosberga.

Jedino eto sto ga moze tjesiti je to, da je cijeli vikend bio bolji od Rosberga.

- FerrariF1
- Početnik
Zadovoljavajuce 7. mjesto stim kako mercedesi na ovoj stazi su 0.5-1 sec po krugu bili sporiji
- Domi
- Profesionalni vozač
Mclarene smo skinuli, nije loše po suhom.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Nije lose po suhom ?
Nikako nije mogao pratit tempo ostalih, svako malo je padao u poretku, mada se grcevito trudio da obrani pozicije.... i to nije lose ?
Nikako nije mogao pratit tempo ostalih, svako malo je padao u poretku, mada se grcevito trudio da obrani pozicije.... i to nije lose ?

- Domi
- Profesionalni vozač
Naravno da je loše, al izvuklo se kolko se moglo u ovakvoj situaciji, realno je moglo bit i gore.
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
Onakav vlakić koji je napravil prije prvih bokseva je loša slika skroz, ima on cohones za stisnut gas, ali nema merc brzine kroz zavoje... ja se nadal bar postolju, a ono sva sreća da je 7.
pff
edit: evo "time table" mercedesovih vozača
u odnosu na timskog kolegu je jako dobar, nije utjeha ali bar nekaj

pff
edit: evo "time table" mercedesovih vozača
u odnosu na timskog kolegu je jako dobar, nije utjeha ali bar nekaj

jedan je gazda F1 - Schumy

-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
ma rosberg je na žalost bio u poblemima tak da usporedba snjim je niš koristi

- xajphak
- Navijam za: Schumachera i Hakkinena
http://paddocktalk.com/news/html/story-197378.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Igor18
- Veteran
I prije utrke znalo se da konfiguracija staze nikako ne odgovara mercedesovom bolidu, danas se to lijepo vidjelo..
Od početka utrke nije mogao pratiti tempo, na kraju je izvukao maximum koji je mogao.
Nije imao nikakve šanse po suhom vremenu
Od početka utrke nije mogao pratiti tempo, na kraju je izvukao maximum koji je mogao.
Nije imao nikakve šanse po suhom vremenu
-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
HAHA Bernie bi ga za uvijek ostavio sam dok se vreca s parama puni!xajphak je napisao/la:http://paddocktalk.com/news/html/story-197378.html
- FerrariF1
- Početnik
Dobro neka je ,a cijelu sezonu je MSC u problemima pa usporedba se uvazavaspacedoc je napisao/la:ma rosberg je na žalost bio u poblemima tak da usporedba snjim je niš koristi