Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Alonso-champ
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Alonso-champ »

Schumy.d je napisao/la:
Alonso-champ je napisao/la:
Dobar posao..YNWA !!!!
Igrao mi na manageru 2011 u Dinamu. :biggrin:

Po tjelesnoj konstrukciji rekao bih da je Liverpool kupio novog Croucha.
Na wikipedii pise
On June, 29 Kuban confirmed the information about Traore's transfer to Anzhi.
Lol
Alonsista hasta la muerte..
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Di ces ti protiv naftasa :D
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Da i na tranfermarktu piše da je od 2012/13 u Anzhiu. Očito je presudio novac, a ne motiv igranja u najjačoj ligi. Ma ko ga je.e .
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Dani je napisao/la:Da i na tranfermarktu piše da je od 2012/13 u Anzhiu. Očito je presudio novac, a ne motiv igranja u najjačoj ligi. Ma ko ga je.e .
Ma nije bolji od Carolla i Suareza. ;)
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ma po meni Liverpool treba pravog playa. Mislim da bi Kaka bio pravi izbor.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Berlusconi rekao da je Prodao Zlatana i Thiaga Silvu u PSG... :(
:thumbdown:

Kako mi je krivo da takav klub prodaje sve što vrijedi u njemu. Ogroman gubitak za Milan, a superbingo za PSG. Ako je istina da su ih prodali za 60 milijuna, PSG je odlično prošao.
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Cekam jos sluzbenu potvrdu...pa ovo je prestrasno ako je istina :cry:

24.7.2009-5.5.2013
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la:Ogroman gubitak za Milan, a superbingo za PSG. Ako je istina da su ih prodali za 60 milijuna, PSG je odlično prošao.
...svaka prodaja dobrih igrača je gubitak i tu se mogu složiti no nisam baš siguran da je PSG odlično prošao..."problematičan" Bosanac ima već nešto godina i sumnjam da će on još duže od godinu, dvije biti na "vrhunskom" nivou (mislim da nije on Drogba) a Silva je isto negdje 28-29 tj još cca 3-4 godine...i baš me zanima što će biti sa Ibrakadabrom kad upozna "noćni život" Pariza :D ...želim samo reći da 60 milijuna nije baš mala svota za ta dva igrača...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la: ...svaka prodaja dobrih igrača je gubitak i tu se mogu složiti no nisam baš siguran da je PSG odlično prošao..."problematičan" Bosanac ima već nešto godina i sumnjam da će on još duže od godinu, dvije biti na "vrhunskom" nivou (mislim da nije on Drogba) a Silva je isto negdje 28-29 tj još cca 3-4 godine...i baš me zanima što će biti sa Ibrakadabrom kad upozna "noćni život" Pariza :D ...želim samo reći da 60 milijuna nije baš mala svota za ta dva igrača...
Ibrahimović je sigurno vrhunski napadač i u top 10 danas definitivno (ako ne i top 5), a Thiago je po meni u najbolja 3 stopera na svijetu.
Njemu je 27, ali stoperi su najbolji u tim godinama. Sada tek ulazi u vrhunac svoje karijere. Ibra će sigurno još 2-3 sezone odigrati na vrhunskom nivou.

A kad pogledaš cifre s kojima se danas barata (50-60 milijuna eura za igrača), onda smatram da je PSG dobro prošao.
Ako Luka Modrić vrijedi 45 milijuna, onda i Ibrahimović barem isto toliko.
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

...joooj smetnuo sam s uma da si ti Realovac pa da taj sitniš vama ništa ne znači :D ...mislim da ih je Milan pustio prije svega jer je ocijenio da je to "dobra lova" i ja mislim da nisu u Milanu baš pogriješili...PSG je sada u nastajanju kao nekad Chelsea i građani i kad parižani "kupuju" to treba samo pametno dobro "unovčiti" - a sa 60 milijuna se da kupiti recimo jedan Urugvajac iz Napolija (samo kad bi htio otić)...još kad vam PSG preotme i Modrića :D ...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Bibi je napisao/la:Cekam jos sluzbenu potvrdu...pa ovo je prestrasno ako je istina :cry:
Zasto prestrasno ?

Klub je u financijskim problemima, i trebaju novce. Kako doci do novaca osim prodajom svojih igraca....Vidjet ces koliko ce klubova prodavati svoje igrace iduce godine kada krene onaj FFP ( ipak ce stupiti na snagu )
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la:...joooj smetnuo sam s uma da si ti Realovac pa da taj sitniš vama ništa ne znači :D ...mislim da ih je Milan pustio prije svega jer je ocijenio da je to "dobra lova" i ja mislim da nisu u Milanu baš pogriješili...PSG je sada u nastajanju kao nekad Chelsea i građani i kad parižani "kupuju" to treba samo pametno dobro "unovčiti" - a sa 60 milijuna se da kupiti recimo jedan Urugvajac iz Napolija (samo kad bi htio otić)...još kad vam PSG preotme i Modrića :D ...
Ma ne, i za mene su to ogromne cifre u svijetu nogometa, ali ako usporedimo Modrića za kojeg se traži između 40 i 50 milijuna, a Ibrahimovića dobiješ za 30... nema baš smisla.

I ja smatram da je ovo loše za Milan. Ponajviše jer se zabila noga u dupe navijačima tog kluba. To je isto kao kad bi Real sad prodao recimo Ramosa i Ozila nekome... ;)
Ta 2 igrača su nosila cijelu igru i sustav Milana.

Ajde, ako Berlusconi potroši sad te novce na kvalitetno pojačanje bit će dobro, ali vjerojatno neće. Pola će staviti sebi u džep, a za ostatak dovesti 2 "pojačanja" od 35 godina.

Dok oni prodaju svoje glavne adute, Juventus (prvak) se pojačava. ;)
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

...vjerojatno je sve stvar osobnih ukusa - ja za Ibrahimovića koji mi može "napljuskati" par momaka u momčadi ne bih dao više od 10-ak milijuna...inače pročitao sam danas u nekim novinama da će na ovoj dvojci Milan "uštedjeti" cca 170 milijuna (godišnje plaće+porezi+transfer) a to su godišnji buđeti boljih momčadi u Europi...sada ako potroše pola toga na dobar rebulid momčadi ništa nisu pogriješili...veliš da su "ta dva igrača nosila cijelu igru i sustav Milana" - meni je to još jedan plus u prodaji - s tim "sustavom" nisu osvojili ništa i možda ga žele promijeniti...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la:...vjerojatno je sve stvar osobnih ukusa - ja za Ibrahimovića koji mi može "napljuskati" par momaka u momčadi ne bih dao više od 10-ak milijuna...
Ne mogu se složiti s tobom. U nijednom klubu Ibra nije podbacio, a u reprezentaciji je standardno dobar, a čak se i Messi i Ronaldo muče sa svojim reprezentacijama koje su jače od Švedske.
Toon je napisao/la:inače pročitao sam danas u nekim novinama da će na ovoj dvojci Milan "uštedjeti" cca 170 milijuna (godišnje plaće+porezi+transfer) a to su godišnji buđeti boljih momčadi u Europi...sada ako potroše pola toga na dobar rebulid momčadi ništa nisu pogriješili
Hmmm... pa i ne znam otkud mu cifra od 170 milijuna... pa nemaju obojica godišnju plaću od 50 milijuna eura!? ;)
Toon je napisao/la:veliš da su "ta dva igrača nosila cijelu igru i sustav Milana" - meni je to još jedan plus u prodaji - s tim "sustavom" nisu osvojili ništa i možda ga žele promijeniti...
Možda je problem u tome šta je prosječna starost momčadi bila 30 godina? :D
Pa osvojili su prvenstvo Italije nakon dosta vremena, superkup, a ni u LP nisu bili za baciti.
Za nešto više su trebali graditi momčad oko te dvojice, a ne prodati ih. ;)

Ali, vidjet ćemo. Vrijeme će pokazati tko je u pravu. Ako ne dovedu dostojne zamjene, ja im predviđam borbu za ulazak u LP sljedeće sezone.

EDIT:
Altintop odlazi iz Reala u Galatasaray! :mrgreen:

Hvala Bogu! :lol:
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la:
Toon je napisao/la:inače pročitao sam danas u nekim novinama da će na ovoj dvojci Milan "uštedjeti" cca 170 milijuna (godišnje plaće+porezi+transfer) a to su godišnji buđeti boljih momčadi u Europi...sada ako potroše pola toga na dobar rebulid momčadi ništa nisu pogriješili
Hmmm... pa i ne znam otkud mu cifra od 170 milijuna... pa nemaju obojica godišnju plaću od 50 milijuna eura!? ;)
Koliko se sjećam - bosanac ima plaću oko 12 milijuna godišnje a ugovor mu je bio na još dvije ili tri (ne sjećam se, a ne da mi se tražit), Silva manje ali dugoročnije s tim da mu se nešto godišnje povećava (znaš ono iz FM :) ), a na te cifre idu nekakvi porezi koji su gotovo jednaki ciframa koje isplaćuju iz kluba...Ibra godišnje "košta" klub cca 18-20 -milijuna - ako je to tri godine ispada 60 milijuna, 60-ak su dobili na transferima i vjerojatno je Silva negdje oko 50..
Scuderia
Moderator
Moderator

Pocet cu bojkotirati ove nase medije....
Svakih sat-dva clanak.... Modric,Modric,Modric,Modric,Modric,Modric,Modric,Modric,Modric.....
:roll:
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Scuderia je napisao/la:Pocet cu bojkotirati ove nase medije....
Svakih sat-dva clanak.... Modric,Modric,Modric,Modric,Modric,Modric,Modric,Modric,Modric.....
A to je jako velika stvar za hrvatski nogomet, mora se dostojno medijski popratit. Meni je gore to što Levy i dalje ne popušta... :(
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ma malo pretjeruju jer izmišljaju priče, ali ako se ovaj transfer stvarno dogodi, bit će to najveći transfer nekog igrača s Balkana. Ipak, velika je to stvar, pogotovo jer se radi o velikom klubu kao što je Real.
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Ipak Thiago Silva presao u PSG za 42 milijuna sto kad malo bolje pogledam uopce nije lose.Nadam se da ce to biti potpuna rekunstrukcija ekipe i da ce upecat nekog novog Kaku i oko njega gradit momcad.Naravno,ako je to primarni cilj Berlusconija iako tesko mi je vjerovat u to...

Bolje da ode u PSG nego u Barcelonu i da propadne ko Cigrinski :badgrin:
luka_kimi je napisao/la:
A to je jako velika stvar za hrvatski nogomet, mora se dostojno medijski popratit. Meni je gore to što Levy i dalje ne popušta... :(
To je odavno preslo svaku mjeru i prije 2 godine.Tretira ga se kao novi Messi bokte :roll:
Iako,promijenio sam totalno misljenje o njemu i zasluzuje nosit dres Reala ;)

24.7.2009-5.5.2013
Scuderia
Moderator
Moderator

luka_kimi je napisao/la: A to je jako velika stvar za hrvatski nogomet, mora se dostojno medijski popratit. Meni je gore to što Levy i dalje ne popušta... :(

Ako je ovo sto oni rade dostojno, onda neka ide sve u 3PM. Ako nemaju o cemu pisati, onda neka ne pisu, a ne se ponavljati svakih dva sata sa istom pricom.

A za ovo u vezi Levyija.... covjek nema sta popustati, ima jos cetri godine ugovora, nema s njegove strane nikakve zurbe.

--------------

DOSTA je bilo bahatog i bezgraničnog razbacivanja stotinama milijunima eura godišnje na par nogometaša u pariškom nogometnom klubu, dok Francusku, kao i cijelu EU, potresa nezapamćena kriza.

Francuski predsjednik: "Ne zavlačite ruke u džepove srednje i niže klase, nego onih koji imaju previše"

Odnosno, neka šeik iz Dubaija i dalje slobodno nastavi na Parku šeika rasipati milijarde kako bi u dvije godine kupio veličinu i trofeje, ali onda će francuskoj državi ostavljati ogroman dio svog beskrajnog bogatstva.

Tako bi se u dva pasusa mogla sažeti inicijativa francuskog predsjednika Francoisa Hollandea. Friško izabrani socijalist mora pokazati socijalnu osjetljivost i za to je našao savršeni poligon - besramno bogate. Ili kako je sam poručio parlamentu koji je započeo raspravu o reformi: "Ne zavlačite ruke u džepove srednje i niže klase, nego onih koji imaju previše."

Park šeika: PSG u 14 mjeseci kupio igrača za 173,5 milijuna, a nije osvojio ništa

Zakon je u javnosti već prozvan "Anti-Ibra zakon", jer je jasno kime je inspiriran: Napadačem koji će u klubu, koji čak nije ni francuski prvak, godišnje zarađivati 14,5 milijuna eura bez bonusa, čime će postati treći najplaćeniji nogometaš na svijetu, iza Eto'oa (20) i Drogbe (15 milijuna). Ključan je prijedlog opterećivanja visokih dohodaka: Svaka zarada iznad milijun eura oporezivala bi se s vrtoglavih 75 posto!

Za plaće prvih 11, godišnje 58 milijuna eura!

Podsjećamo, u 14 mjeseci otkako je Nasser Ghanim Al-Khelaifi preuzeo PSG, klub je na pojačanja potrošio 173,5 milijuna eura, a za plaće samo prvih 11 godišnje daje 58 milijuna eura! I to sve za ekipu ispred koje je prošle sezone prvak bio provincijski Montpellier, koja je ispala iz oba nacionalna kupa, kao i iz Europa Lige!

Pogledajmo malo iznose koje godišnje zarađuju ne samo zvijezde, nego i ne toliko atraktivni igrači PSG-a: Thiago Silva 9 milijuna, Thiago Motta 4,5, Pastore 4,2, Lavezzi 4, Sirigu 3,5 i Jallet 2 milijuna!

Najnovija akvizicija: 19-godišnjak za 15 milijuna

Uostalom, najnovija vijest će vam najbolje opisati kako se PSG razbacuje novcem: Upravo je dogovoren transfer 19-godišnjeg Marca Verattija iz Pescare i to za 11 milijuna eura odštete odmah i još 4 preko bonusa.
Nadam se da ovo nije istina. :shock:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Kako Dinamo ne može kupiti neki Al-Shawarah... :D

Bilo bi dobro za klub, a i državu bi izvukao iz govana. :lol:
Scuderia
Moderator
Moderator

slika
Djilkos trenira.

Po mom misljenju, on je najvise napredovao od nasih igraca, kada ga se sjetim dok je bio u Dinamu i sada kada se preselio u Njemacku..... drugi covjek, druga osoba. Ne samo u igrackom smislu da se promijenio, vec i u onom ljudskom smislu.

gledao sam intervju....fino prica njemacki, nije mu nimalo los.

Zabio je gol kada su se igraci podijelili u dva tima.... na asistenciju Shaqirija, koji ce staklenka istisnuti iz prve postave.
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Citam na 24sata,da je sad vec sluzbeno Ibra presao u PSG..12 miliona € na sezonu...koja lova..
Alonsista hasta la muerte..
Scuderia
Moderator
Moderator

"Djilkos" zabio gol u pobjedi Bayerna protiv Trentina
slika
Ovaj mali sa brojem 16 za dvije godine ide u prvu postavu, samo da ga ozljede ne uniste, i da ostane u vigla jak.

slika
slika
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Ibrahimovic ce zaradivat 13 milja eura godisnje +bonusi,a u kuratz :lol:

EDIT:Stara vijest,ali vjerujem da ste culi da najveci skotski klub protjeran u 3.ligu :cry:

Rangers forever! Vratit ce se jos jaci s drugim imenom,ali tradicija ostaje =D>

Prelijep video!

http://www.youtube.com/watch?v=4gaIMmP-guQ" onclick="window.open(this.href);return false;

24.7.2009-5.5.2013
Odgovori