Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Fernando Alonso
Yeaaaaaaaaaa,bravoooo majstore,fenomenalno od pocetka do kraja....bravooooo
Alonsista hasta la muerte..
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
super vožnja i pobjeda!
vettelovski odrađeno
vettelovski odrađeno

-
- Veteran
30-ta pobjeda Mansell je jako blizu još samo 1 pobjeda
Maestralna vožnja,danas se vidilo kakav majstor sa ne najbržim bolidom kontrolirao utrku
Maestralna vožnja,danas se vidilo kakav majstor sa ne najbržim bolidom kontrolirao utrku
Zadnja izmjena: Chuck Norris, dana/u 22 srp 2012, 15:53, ukupno mijenjano 2 puta.
...put u raj nije posut ružama...
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Potpuna kontrola,bravo maestro,uljepsao si mi cijeli tjedan ,hvala ti.
-
- Veteran
@vidc
Ne nije vettelovski,vettelovski je kad startaš sa pole-a i imaš najbrži boliod i kontroliraš utrku
Ne nije vettelovski,vettelovski je kad startaš sa pole-a i imaš najbrži boliod i kontroliraš utrku
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Alonso bog. Šta drugo reć. U ovako izjednačenoj sezoni napravit toliku prednost...fascinantno.
Mislim da mu samo čudo (ili nelegalni RB) mogu uzet naslov ove godine. Svaka čast majstoru, ove godine je klasa za sebe.
Mislim da mu samo čudo (ili nelegalni RB) mogu uzet naslov ove godine. Svaka čast majstoru, ove godine je klasa za sebe.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
TOOOOOOOOOOOOOOOO MAJSTOREEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Svaka častt kakva pobjeda, izdrzao je onaj pritisak Vettela , kasnije Buttona , a on je bio mirne glave !!! GRANDE FERNANDO !!

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Prezadovoljan sam, zbilja kvalitetna vožnja i pametna, mislim da smo ove godine najbliže naslovu i ako nastavi ovako voziti do kraja, imat cemo hrpu razloga za veselje 

- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Lijepo to Alonso hendla...steta sto sad dolazi pauza nakon Madarske jer u ovom trenutku Ferrari izgleda nepobjedivo.
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- KiKiFerrari
- Navijam za: Ferrari
Bravo Maestro!!!! Ferrari treba da bude presretan što te ima, ko bi drugi pod onakvim pritiskom izdržao i odvezo ostatak utrke hladne glave!!!!GRANDE GRANDE GRANDE

Još bolje što dolazi pauza, mislim da Ferrari ima puno više potencijala od drugih ekipa za daljnji napredak, pa će im pauza dobro doći da smisle neka nova rješenja.Bibi je napisao/la:Lijepo to Alonso hendla...steta sto sad dolazi pauza nakon Madarske jer u ovom trenutku Ferrari izgleda nepobjedivo.
- Cuky
- Moderator
u ta tri tjedna tvornice MORAJU biti zatvorene i osoblje na odmoru
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Ferrari-BiH
- Veteran
Sjetim se Imole i ganjanja sa MS-om 2 godine zaredom, ovo nije nista....Mada sam tada boga molio da pogrijesi, ovaj put sam znao da nece pogrijesiti...
Ona mala cuda cini
mozda ju je nosio oko vrata kao amajliju
Ona mala cuda cini

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
-
- Veteran
A čuj ideje se mogu roditi i na odmoruCuky je napisao/la:u ta tri tjedna tvornice MORAJU biti zatvorene i osoblje na odmoru

- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Izjava:
Fernando Alonso believes he did not have the quickest car in the German Grand Prix, where the Spaniard secured his third win of the season.
Alonso started from pole, a position he secured in the wet on Saturday, and managed to keep his rivals at bay throughout the whole race despite intense pressure from both Jenson Button and Sebastian Vettel.
The Ferrari driver became the first man to win three races in the 2012 season, also extending his lead in the championship to 34 points over Mark Webber, who was eighth at Hockenheim.
Alonso admitted it had not been an easy day for him.
"It was tough, definitely. It was not an easy race, maybe we were not the quickest in the dry," said Alonso. "But we were quite competitive, enough to keep the lead. There were also some good calls by the team in terms of strategy. When Jenson pitted we had to react.
"After that I knew it was a long race, 27 laps to the end with Jenson putting on a lot of pressure. The car was feeling good on traction and top speed so it was enough to keep the lead into Turn 6. After that you can't pass so it was about controlling the tyres."
The Spaniard said the tyres performed as expected, despite the lack of dry running during the weekend.
"The tyres were a question mark because we didn't test enough to know about them. The Pirellis were fine, we were thinking it would be two stops and it was two stops. When you are in the lead you just need to cover the others. The degradation was quite low, so not a lot of surprises with the tyres."
Alonso, who won the race by less than four seconds from Vettel, is expecting next weekend's race in Hungary to be equally close, and he reckons perfect preparation will be crucial to be able to stay in the fight for victory.
"It's going to be tight. It's a short circuit and as we saw this year, in two or three tenths there are eight or nine cars. So we need to make a perfect preparation and a perfect qualifying, because you can be out of the top 10 if you miss a couple of tenths. We need to maximise what we have in Hungary and hopefully bring some new parts."
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- KiKiFerrari
Na tako nešto sam i mislio. Sjećam se 2010. i izjave Domenicallija u vezi sa pauzom u augustu. Kaže '' ne smijemo raditi na bolidu ali naši mozgovi STALNO rade punom parom''Chuck Norris je napisao/la:A čuj ideje se mogu roditi i na odmoruCuky je napisao/la:u ta tri tjedna tvornice MORAJU biti zatvorene i osoblje na odmoru
- Cuky
- Moderator
ali nije dovoljno nešto izmisliti, treba to i napraviti

-
- Navijam za: ferrari
kakav najstor , daleko najbolji vozač današnjice
- Dero
- Profesionalni vozač
Točno to, lijepo na plaži s pićencem i zvjeri od laptopa sa CFDomChuck Norris je napisao/la:A čuj ideje se mogu roditi i na odmoruCuky je napisao/la:u ta tri tjedna tvornice MORAJU biti zatvorene i osoblje na odmoru
- KiKiFerrari
Jedina negativna stvar u svemu tome je što moraju sačekati prvi slobodni trening da stave nove dijelove i probaju ih, a što se tiče izrade dijelove, uopšte ne smatram da je to problem za Ferrari.Cuky je napisao/la:ali nije dovoljno nešto izmisliti, treba to i napraviti
-
- Veteran
Ako sam dobro sračunao nakon Vettelove kazne stanje izgleda ovako
1.Alonso 154
2.Webber 120 (-34)
3.Vettel 110 (-44)
4.Kimi 98 (-56)
5.Lewis 92 (-62)
....
I između ovih 5 treba tražiti novoga prvaka
1.Alonso 154
2.Webber 120 (-34)
3.Vettel 110 (-44)
4.Kimi 98 (-56)
5.Lewis 92 (-62)
....
I između ovih 5 treba tražiti novoga prvaka
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- Cuky
- Moderator
malo ste previše uvjereni u to...pa tek smo sada službeno završili pola sezone. Još je punih 250 bodova u igri, a samo 34 je prednost...Teoretski još i Karthikeyan može biti prvak

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Čestitke Alonsu
, Dashu da povede i u Mađarsku. 

-
- Veteran
Upravo tako,prednost je lijepa ali...Treba ići utrku po utrku i marljivo skupljati bodove kao što je radio do sadaCuky je napisao/la:malo ste previše uvjereni u to...pa tek smo sada službeno završili pola sezone. Još je punih 250 bodova u igri, a samo 34 je prednost...Teoretski još i Karthikeyan može biti prvak
Zadnje dvije utrke išle su mu na ruku kišne kvalifikacije,bolid je dobar u utrci ali kvalifikacije štekaju.
Vidjeli smo danas da su i RB i Mclaren bili brži bolidi tako da prestoji teška borba do zadnje utrke
-
- Veteran
ObaveznoF2004_the_best_ever je napisao/la:Čestitke Alonsu, Dashu da povede i u Mađarsku.

Alonsista hasta la muerte..