Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la Chuck Norris »

Dodi_napalm je napisao/la:Čače mozemo i o tome, bentton su prekopali parvputa i sve je bilo ok, makar su svi cekali i nadali se da budu nekaj nasli. mass dumper s druge strane je bil cista prica, ilegalan element-vadi van.
Usred sezone?Zašto nije prije bio ilegalan?
To je normalno isto kao što je ovo blokiranje
...put u raj nije posut ružama...
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Dodi_napalm »

kam sad mjenjas temu, blokiranje je bazirano na massinoj izjavi te sucima koji su procjenili situaciju.
slazem se, mass dumper je trebal biti legalan od pocetka, ali nije bil jer je izveden iz rupe u pravilima, nesto poput ovogodisnjeg mercovog ddrs. ali merc je uspjel obraniti ddrs logikom pravila, dok renault mass dumper 2006. nije i zbog toga je proglasen ilegalnim. jasnije?
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Tema je Schumacher
slika
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

UF ovo bi bila zanimljiva kombiacija: http://www.autosport.hr/iz-svijeta/form ... -u-ferrari
ŠBBKBB!!!
dzoni__
Navijam za: Mercedes_Schumacher

Post Postao/la dzoni__ »

Mislim da su to samo nagadjanja bez pokrica. Ne verujem da je ovo moguce, nema logike nikakve.
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Ha, ništa nije nezamislivo... :) Osim - da li bi Schumi prihvatio ulogu drugog vozača (što bi, nažalost, sigurno bio) ?!
Samo neka se trkaju.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

dmarijon je napisao/la:Ha, ništa nije nezamislivo... :) Osim - da li bi Schumi prihvatio ulogu drugog vozača (što bi, nažalost, sigurno bio) ?!
Pa i u Mercu je već drugi vozač :p
...put u raj nije posut ružama...
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

ma kakav ferrari i schumacher. to je prošlost, to je samo članak napisan iz dosade, ništa više
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Dodi_napalm »

Chuck Norris je napisao/la:
dmarijon je napisao/la:Ha, ništa nije nezamislivo... :) Osim - da li bi Schumi prihvatio ulogu drugog vozača (što bi, nažalost, sigurno bio) ?!
Pa i u Mercu je već drugi vozač :p
opet paljevina..
palikućo
jaooo :)
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

sad budu se pisal svakakve gluposti dok se ne riješi ugovor... al da Schumi bi ziher išel tam od kud su ga prije par godina potjerali..

možda bi neko i popušil da se ne radi o ekipi koja nikad nebude imala 2 klasna vozača jednog pokraj drugog
Michael is faster than you!!
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

vručine su velike pa sad kad te sunce udri nisi razborit pa se svašta može potpisat.
slika
dzoni__
Navijam za: Mercedes_Schumacher

Post Postao/la dzoni__ »

http://mercamgf1-fans.com/2012/07/19/sc ... suppliers/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.motorsport.com/f1/news/manse ... y-in-2013/" onclick="window.open(this.href);return false;

Pu, majku mu. Valjda ce sloziti mecku do sutra
7Times
Navijam za: MSC

Post Postao/la 7Times »

Pa valjda nije toliko gadno...
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

ma do sutra je slože i rastave 10 puta
Michael Schumacher admitted he was simply not fully focused when he lost control of his Mercedes during second practice for the German Grand Prix.

The German crashed in the stadium section with some four minutes of the session left when he drove over the white line in the tricky conditions. His car suffered heavy damaged on all four corners and practice was red-flagged.

The seven-time champion said the accident was his fault.

"Basically I've not been fully concentrated. I was on the radio and I was doing some other changes to the car and touched the white line," said Schumacher of his crash.

Schumacher finished in 23rd position on a very tricky day for the teams, with rain coming and going both in the morning and the afternoon.

The German conceded the changeable conditions meant the day was not too useful.

"It didn't help us a lot, because the conditions were so inconsistent that we couldn't learn a big deal," he said.

He said, however, that it was worth running in the wet as qualifying is also expected to be hit by rain on Saturday.

"It is what it is, so you have to make the best of it. We are going to qualify probably in wet conditions so that's why it makes sense to go out and try the car and get the set-up right and so on. But it's guesswork for Sunday, definitely."
nisu normalni.. pošalju ga na tvrdim gumama da se vadi :D
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

to oni žele njemu dokazat da je i dalje jedan od najbržih, čak kad je i na sporijim gumama :D
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
delmusa
Navijam za: del racing bih

Post Postao/la delmusa »

brz je schumi... nadalje je brz...
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

eto kiše eto kiše Schumi lakše diše :D
Scuderia
Moderator
Moderator

eto i covjek koji voli ovo govori da ce bit zafrkano voziti
slika
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

Toon je napisao/la:
vidc je napisao/la:kako god došao do podija, imao il ne imao sreće, činjenica je da je u utrci razvalio rosberga
...odahnuo si? napokon? omjer je napokon nijansu poboljšao?...ovakvi postovi me uvijek vrate u ono doba kad sam omalovažavao Michaela i njegove ljubitelje...jednostavno: hvala ti na tome...lijepo se prisjetiti davnih naivnih dana...i sada onako bezobrazno ću reći (a ti to shvati kako želiš) - uživaj do slijedeće utrke...
oduži se ovo moje uživanje ;)
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Nadajmo se da će Merđo sutra ako bude suho biti bolji nego u Engleskoj, vrijeme je za podij ili pobjedu :biggrin:
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Mečka je izgleda konkurentna jedino po mokrom, i to u Schumijevim rukama.
Vožnja u Q2 bila je fenomenalna.
Spasio je Mercedesu vikend, jer je Rosberg podbacio... Pala kiša i on koda je umjesto u Mercedes sjeo u stojadina..

Jebiga, za sutra predviđam scenarij kao u engleskoj. Teško da Mercedes može konkurirati u suhoj utrci

edit
Michael Schumacher says his second row grid slot for Sunday's German GP was better than he had expected.

The seven-time World Champion, who has won his home grand prix on four occasions, qualified fourth for Sunday's 67-lap race.

However, Mark Webber's gearbox penalty means Schumacher will be elevated to third, sandwiched between fellow Germans Sebastian Vettel and Nico Hulkenberg.

"That's certainly a nice way to start the German Grand Prix," said the 43-year-old.

"We had been expecting a position between fifth and seventh on the grid, so fourth in qualifying, which will become third place on the grid, is even better.

"Naturally I'm particularly happy for all the Mercedes colleagues in the grandstands: they support us throughout the year and we wanted to give something back to them.

"In any case, we can be satisfied with this result. Perhaps it would have been even better to change to a new set of tyres right at the end, but I don't think we could have done much more today."

The German is now looking ahead to Sunday's grand prix and the possibility of a fifth German GP victory.

"Now we have to focus completely on tomorrow's race," he said. "We know that it should be dry tomorrow and we should be more competitive here than we were in Silverstone."
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

misliš kotrljanje do cilja
slika
Lord of the Ring
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: sebe_i_MS

Post Postao/la Lord of the Ring »

Fastest Lap, aj bar nesto ali fali citav paket, stalno se traze, neki dio fali ... vidi se da se Michaelu utrkuje i to jos kako, samo da je paket konzistentan i kontiuniran ...
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Ne da se Schumi tako lako navuci na pitanje novinara.
Novinar sve lijepo s njim o utrci, dojmu itd... i onda mu na kraju opali pitanje vezano za nastavak voznje, tj. potpisivanje novog ugovora, on njemu onako hladan veli... mozemo o tome ponovno razgovarati u desetom mjesecu.
slika
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

3X u box sto znaci da mercedes ipak trosi gume nenormalno. Pratio sam live vremena i MSC uvijek napravi extra brz krug jedan ili dva i onda pocne da opada. Pa sta rade debili u mercedesu pa nemogu rijesiti potrosnju guma gdje se vidi kako se MSC muci inace bi bili u samom vrhu. Alternativa za potrosnju guma bi bila da negdje pronadju pola sec. po krugu i to bi bilo to !
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
Odgovori