Ili MaldonadoSlash je napisao/la:. Samo da nas ne pogodi Pirelli prokletstvo u utrci.

Izgleda kao i u Njemačkoj da je Mclaren najbrži bolid
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Ili MaldonadoSlash je napisao/la:. Samo da nas ne pogodi Pirelli prokletstvo u utrci.
ovo im ne moze niko uzetelder je napisao/la:I napokon 150th pol za mclaren
To niti sam ne vjeruješ. U ovako izjednačenim kvalama je svaka desetinka odlučujuća i nema se tu šta previše filozofirat sa kišnim setupom kad su prognoze različite i nije baš tako ogromna vjerojatnost da će biti mokro. Uostalom svi su u Silverstoneu očekivali kišu u utrci pa je nije bilo. Ferrari je u Mađarskoj jednostavno pre spor na 1 krug....Cuky je napisao/la:Tko kaže da je ovo stvarna brzina McLarena? Pošto se priča o mogućoj kiši za sutra, moguće je da su neki setup radili sa time u glavi. Pogledaj koliko samo understeera ima kod Ferrarija (što ih je koštalo vremena u 1. i 3. sektoru, Alonso je imao najbrže vrijeme 2. sektora kad je svoje vrijeme postavio), a bolid se u velikoj većini slučajeva za kišu podešava tako da ima understeera kako bi stražnjica manje bježala. Ne kažem da je Ferrari npr. na kišnom setupu, gledajući kako se bolid ponašao te prognoze za sutra lako je moguće da su malo žrtvovali današnje kvalifikacije
Na zadnjim SUHIM kvalifikacijama, Alonso je bio 11. Tako da, nije nitko napravio toliki napredak, čak je onda po tome Ferrari više napredovaoCuky je napisao/la:da ne vjerujem nebih to napisao. Jednostavno je nemoguće očekivati da je Ferrari odjednom izgubio sekundu, ako ne i više u odnosu na McLaren (isto tako i RB). Nemoguće da u ovako izjednačenoj sezoni u razmaku od jedne utrke netko napravi toliki napredak
To mi je jasno, ali zbog tih 5 krugova da neko ide na kišni setup? Meni nema smisla, jednino mogu mogu samo malo poštelat bolid za kišu, da se jedva osjeti razlika po suhom, jer samo sa setupom za kišu mogu gubitiCuky je napisao/la:zato jer postoji onaj dio kad se staza suši, a još uvijek je mokra...
ja sam ovaj komentar shvatio kao foru. ali moram priznat - dobru foruKenny je napisao/la:Čemu podešavat bolid za kišu kad svi znamo da se po kiši trke nevoze?
Hebiga ja se navikao da nema vožnje po kišidmarijon je napisao/la:ja sam ovaj komentar shvatio kao foru. ali moram priznat - dobru foruKenny je napisao/la:Čemu podešavat bolid za kišu kad svi znamo da se po kiši trke nevoze?
da, i ja mislim da je moguće da neki rade veće ili manje kompromise. još uvijek je na f1.com prognoza sigurna kiša. ako je ova teorija točna, moglo bi biti loše za mclaren.