Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
A čuj, Alonso i Massa imaju razbijače Sennu i Maldonada iza. Da vidiš krš i lom u prvom zavoju. Baš gledam gp utrku, i sunce pere na veliko.Alonso Fernando je napisao/la:Hamilton favorit ali ima Grosiana iza sebe a Lotus je imao fantastican race-pace cijelu sezonu ali su startali daleko nazad.
A sad za vrjeme GP3 utrke sunceCuky je napisao/la:na formula1.com prognoza je oluja /storm)
Jesam, super utrka, kiša i mokro prvi dio utrke, suho druga polovica... neki su se prebacili na slikove neki ne, opet odlična vožnja i pobjeda red bullovog juniora Da Coste. Mislim da bi ga helmut brzo mogao ubacit u toro rosso...Kenny je napisao/la: Odlična kontrola utrke od Guitereza, jel neko gledao GP3?
Koliko dobro zvuči za toro rosso toliko i ne, kad se sjetim da prošle godine vozači nisu bili katastrofa, a oba dobili otkaz. Neka se ti klinci još malo uče, mislim da ima i dosta dobrih vozača u GP2 koji bi mogli doć u F1, a opet koga izbacit iz F1K1M1 je napisao/la:Jesam, super utrka, kiša i mokro prvi dio utrke, suho druga polovica... neki su se prebacili na slikove neki ne, opet odlična vožnja i pobjeda red bullovog juniora Da Coste. Mislim da bi ga helmut brzo mogao ubacit u toro rosso...Kenny je napisao/la: Odlična kontrola utrke od Guitereza, jel neko gledao GP3?
Rain is forecast for the race - not what Mclaren wanted and may play into birthday boy @alo_oficial 's hands
znam, al zato i kažem, helmut je nestrpljiv sa vozačima, a pošto ova dvojica zasad baš i ne pokazuju puno, brzo bi mogao ovaj da costa uletit.Kenny je napisao/la: Koliko dobro zvuči za toro rosso toliko i ne, kad se sjetim da prošle godine vozači nisu bili katastrofa, a oba dobili otkaz. Neka se ti klinci još malo uče, mislim da ima i dosta dobrih vozača u GP2 koji bi mogli doć u F1, a opet koga izbacit iz F1
Kako vidim red flagAndrew Benson @andrewbensonf1
The teams expect it to rain in the Hungarian GP - thundery, downpour-style rain, with aquaplaning and potential stoppages
Dero je napisao/la:Kako vidim red flagAndrew Benson @andrewbensonf1
The teams expect it to rain in the Hungarian GP - thundery, downpour-style rain, with aquaplaning and potential stoppages
Martin Brundle @MBrundleF1
Yes getting really wet at Hungaroring now. With sweat, baking hot and blue skies
http://www.vipbox.tv/watch/32669/1/sky- ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;Alonso-champ je napisao/la:decki imali ko link od Sky,nesto me zeza,nece da mi otvori..hvala
tako kazu na sky-u...Slash je napisao/la:Izgleda da će kiša ipak pričekat do poslije utrke.
Danas ima Alonsu pravo na jednu zeljuSlash je napisao/la:Izgleda da će kiša ipak pričekat do poslije utrke.