Kimi Raikkonen [#7]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Cuky
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Cuky »

bio je na krivim gumama. Opet su se mekše gume pokazale lošijima od tvrđih
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
KRgirl01
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Kimi Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la KRgirl01 »

Neka, još jedno postolje je tu. Odlična utrka za njega. Ljudi ga nekako ne ističu previše, ali on je tu, na 4.mjestu i nije daleko od Vettela i Webbera. Bit će zanimljivo do kraja.
Kimi Räikkönen
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Opet piješ!
Kimi akrobat :biggrin:
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

King iCool je napisao/la:Opet piješ!
Kimi akrobat :biggrin:
U bolnom je jauku izustio "fuck", pridigao se i žurno nastavio dalje!
:biggrin: :oo:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Ovo sam našao na fan stranici Raikkonena na facebooku
Raikkonen on Ferrari's radar for 2013

Kimi Raikkonen has emerged as a surprise contender to line up alongside Fernando Alonso at Ferrari next year, even though the Finn is closing in on a deal to remain at Lotus.

Ferrari is considering its driver options for 2013, with the team well aware it needs a team-mate to Alonso who can help contribute significantly to its constructors' championship ambitions.

Felipe Massa has not yet delivered strong enough form this year to guarantee his seat, which has left Ferrari evaluating whether to hope his current upswing in form will continue into 2013 or whether it needs to look at other options.

A number of young drivers are on Ferrari's radar - with Nico Hulkenberg, Paul di Resta, Sergio Perez and Romain Grosjean all on the short-list of candidates for the drive.

However, Ferrari sources insist that the team has not seen enough from any of those drivers to be sure that they will be a definite step forward over Massa - which has resulted in Raikkonen emerging as a dark horse contender.

Although Raikkonen was dropped by Ferrari at the end of 2009, Ferrari sources suggest that senior figures inside the team believe he would be the perfect fit for next year – because of his speed, availability and likelihood that he would not cause any political problems.

However, the biggest stumbling block at any deal happening is believed to be the strained relationship between Raikkonen and Ferrari president Luca di Montezemolo, who parted their previous working partnership on far from good terms.

Insiders suggest that di Montezemolo is not convinced about the Raikkonen route – while the driver himself has said in private that he too would be reluctant to work with his former boss again.

Ferrari will have to make a final call on Raikkonen soon if it is to have any hope of doing a deal, because he is getting close to confirming another season with Lotus.

AUTOSPORT understands that Raikkonen has already held technical meetings about the 2013 car at the Lotus factory, and there is every indication from him and the team that they intend to carry on together for at least one more year.

Raikkonen's team-mate Grosjean is out of contract at the end of this year too, but his current strong form for Lotus makes it a no brainer for it to keep the Frenchman for another season.

slika
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Ma sad je ovo jednostavno dio sezone u kojem svi idu svugdje. Koliko god ja želio da se ovo ostvari, ipak, smatram da je to gotovo nemoguće. ;)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Slažem se...kad samo pogledaš kakvu je grešku Ferrari napravio što je otpustio Raikkonena a ne Massu kad su Alonsa dovodili...

slika
padobranac
Početnik
Početnik

Post Postao/la padobranac »

hahaha, jel netko sad sky gledo?
priča brundle sa massom i krene prema kimiju i ovako grubi prijevod :

"da vidimo hoćemo moći uhvatiti kimija za par pitanja... mislim da neće pričati s nama... ustvari, ja sam odustao od pričanja sa kimijem prije nekoliko godina u brazilu, nakon našeg poznatog zadnjeg razgovora"
:)
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Cuky je napisao/la:Slažem se...kad samo pogledaš kakvu je grešku Ferrari napravio što je otpustio Raikkonena a ne Massu kad su Alonsa dovodili...
Tad se to činio kao logičan potez, Ferrari bi ispao u najmanju ruku đubretarski da je otpustio tada ozlijeđenog vozača-heroja Massu. ;) Bilo bi doduše strašno zanimljivo vidjeti kako bi funkcionirali njih dvoje zajedno. :D
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

jedina jača kombinacija od Alonso-Raikkonen koju mogu zamisliti bi bila Alonso-Hamilton

slika
Matt_77
Početnik
Početnik

Post Postao/la Matt_77 »

Kimi danas opet odličan...Ako se uspije dignut u kvalama među prva 3 pobjeda mu je gotovo sigurna, s obzirom na race pace Lotusa danas ali i u prijašnjim utrkama
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Dobra vožnja,šteta bio je blizu pobjede
Ako sljedeću ne pobjedi,na njegovoj stazi,onda neće ove godine nijednom :p
...put u raj nije posut ružama...
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Matt_77 je napisao/la:Kimi danas opet odličan...Ako se uspije dignut u kvalama među prva 3 pobjeda mu je gotovo sigurna, s obzirom na race pace Lotusa danas ali i u prijašnjim utrkama
sad slijedi ne toliko topla Belgija tako da bi im to mogao bit problemčić . šteta sto nije uspio prec hamiltona . Glupa konfiguracija staze
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

dmarijon je napisao/la:vettel?...
Vettel ne može u istu rečenicu sa Hamiltonom, Raikkonenom, Alonsom i Schumacherom. Daleko je on još od njih

slika
Matt_77
Početnik
Početnik

Post Postao/la Matt_77 »

F1NAC je napisao/la:
Matt_77 je napisao/la:Kimi danas opet odličan...Ako se uspije dignut u kvalama među prva 3 pobjeda mu je gotovo sigurna, s obzirom na race pace Lotusa danas ali i u prijašnjim utrkama
sad slijedi ne toliko topla Belgija tako da bi im to mogao bit problemčić . šteta sto nije uspio prec hamiltona . Glupa konfiguracija staze
Meni odgovara hladnija Belgija (kao i današnja konfiguracija staze) :) , ali u ovakvim uvjetima je Kimi vrlo brz
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

Bravo Kimi fantastic race
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Kimmi je osvajanjem drugog mjesta danas izgubio jedno mjesto,pao je s cetvrtog na peto.B-)
RockerArm

Post Postao/la RockerArm »

Kimi klasika...
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: kimi raikkonen

Post Postao/la pinkdpanter »

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: kimi raikkonen

Post Postao/la pinkdpanter »

Alonso Fernando je napisao/la:Kimmi je osvajanjem drugog mjesta danas izgubio jedno mjesto,pao je s cetvrtog na peto.B-)
i smanjio zaostatak za vodečim
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

također. a i vjerujem da će se i vratiti ispred hamiltona. ne mislim da je brži vozač, ali je činjenica da je konstantniji. s konstantnijim bolidom.
Samo neka se trkaju.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Pa baš da je konstantan, ne bih rekao. Slabe kvale i onda probijanje kroz poredak ne bih nazvao dobrom konstantom. Činjenica je da ima bolid koji mu omogućuje stalno jednaku brzinu zbog sposobnosti odličnog čuvanja guma.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
KRgirl01
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Kimi Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la KRgirl01 »

Dani je napisao/la:Pa baš da je konstantan, ne bih rekao. Slabe kvale i onda probijanje kroz poredak ne bih nazvao dobrom konstantom. Činjenica je da ima bolid koji mu omogućuje stalno jednaku brzinu zbog sposobnosti odličnog čuvanja guma.
Nije konstantan? Ne znam onda kako je to bez pobjede skupio 116 bodova i nalazi se u borbi za naslov. Dakle, konstatno osvaja puno bodova, naravno, zaslužno je i to što je odličan vozač.
Kimi Räikkönen
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

konstantan je. Definitivno.
Samo neka se trkaju.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

KRgirl01 je napisao/la:
Dani je napisao/la:Pa baš da je konstantan, ne bih rekao. Slabe kvale i onda probijanje kroz poredak ne bih nazvao dobrom konstantom. Činjenica je da ima bolid koji mu omogućuje stalno jednaku brzinu zbog sposobnosti odličnog čuvanja guma.
Nije konstantan? Ne znam onda kako je to bez pobjede skupio 116 bodova i nalazi se u borbi za naslov. Dakle, konstatno osvaja puno bodova, naravno, zaslužno je i to što je odličan vozač.
Hehe ovo je urnebesno. Pa normalno da je odličan vozač, nije sve do bolida.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Odgovori