Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
Re: Michael Schumacher
jednostavo staviti tekući balast i da na pola utrke zamijene rezervoar prazni s punim (nena točenja)
p.s. Najgluplja izjava godine
p.s. Najgluplja izjava godine

- vidc
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ja mislim da je Schumacher konačno pohvatao konce...šteta bi bilo da ode na kraju sezone
- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Nije lud da ode sta ce raditi onda
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
-
- Legenda
Treba ostati. Točnije, trebaju se potruditi da ga zadrže. Čak i ako skupi manje bodova od Rosberga, Schumi je Schumi. Donosi sponzore i gledatelje.
Samo neka se trkaju.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ne samo to, nego za razliku od Rosberga donosi jednu strast za borbom što malo vozača danas ima.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Ove godine ce osvojiti sigurno jednu titlu, a ona glasi : Ausfall-König 2012.
6/11
-prestrasno
6/11
-prestrasno

-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Kaj je ONO na pocetku bilo???
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Ted veli da je MSC sam ugasio motor...deda je napisao/la:Kaj je ONO na pocetku bilo???
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
kod ponavljanja starta ako se pokažu samo žuta svjetla i nakon njih zelena onda se ide odmah u formacijski krug. Ako se pokažu žuta i sa njima crvena startna procedura se ponavlja kompletno, dakle od signala da gosti napuste stazu (mislim da je to 15 minuta prije formacijskog kruga). Na replayu se vidjelo da su se prije zelenih svjetala upalila crvena i Schumacher je odmah ugasio motor misleći da je to to. No onda je dan znak zelenim svjetlima da se ponovi samo gormacijski krug i on je morao iz boksa startat.
Zatim je u boksu, od ulaza di su mu pokrenuli bolid, do izlaza di je morao čekati vozio prebrzo i dobio kaznu prolaska kroz boks
Zatim je u boksu, od ulaza di su mu pokrenuli bolid, do izlaza di je morao čekati vozio prebrzo i dobio kaznu prolaska kroz boks
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Meni totalna glupost da on starta iz boksa, a neko drugi je kriv za to

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Cuky
- Moderator
Nitko mu nije kriv osim njega samog što je požurio ugasiti motor dok su drugi čekali
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Baš. Malo rookievska greška. Kao da ima 18 i čovjek prvi put na gridu.Cuky je napisao/la:Nitko mu nije kriv osim njega samog što je požurio ugasiti motor dok su drugi čekali
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
-
- Rezervni vozač
Pa da jedino se on koji je najiskusniji zahebe!
-
- Navijam za: SCH
Ma šta vi tu pricate nebuloze bez ikakvih konkretnih informacijadeda je napisao/la:Pa da jedino se on koji je najiskusniji zahebe!

Michael Schumacher has said that he purposely switched off his engine while sitting on the starting grid in Hungary. After the start was aborted for no official reason so far, the Mercedes driver noticed that engine temperatures were becoming precariously high.
Initially, it seemed as though Schumacher may have repeated Takuma Sato’s error of Silverstone 2005 by accidently fumbling the cut-off switch.
“The yellow lights came on and the engine temperatures were going pretty high,” Schumacher explained. “I decided to switch off the engine because we were waiting for so long. Then I had a drive-through penalty because the pit limiter didn’t work properly.”
Schumacher also suffered a puncture before becoming the first retirement. The result was a stark contrast to that of 2001 with Ferrari, when he picked up his fourth world title.
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
http://www.autosport.com/news/report.php/id/101635" onclick="window.open(this.href);return false;popidipupi je napisao/la:Ma šta vi tu pricate nebuloze bez ikakvih konkretnih informacijadeda je napisao/la:Pa da jedino se on koji je najiskusniji zahebe!![]()
![]()
![]()
Michael Schumacher has said that he purposely switched off his engine while sitting on the starting grid in Hungary. After the start was aborted for no official reason so far, the Mercedes driver noticed that engine temperatures were becoming precariously high.
Initially, it seemed as though Schumacher may have repeated Takuma Sato’s error of Silverstone 2005 by accidently fumbling the cut-off switch.
“The yellow lights came on and the engine temperatures were going pretty high,” Schumacher explained. “I decided to switch off the engine because we were waiting for so long. Then I had a drive-through penalty because the pit limiter didn’t work properly.”
Schumacher also suffered a puncture before becoming the first retirement. The result was a stark contrast to that of 2001 with Ferrari, when he picked up his fourth world title.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
-
- Rezervni vozač
kaj kao drugima se nije prezagrijo motor ili on ima neki specijalni motor???
-
Ja i ti se kuzimo u F1 motore ko Marica u krivi k***c tako da bolje ne dajes komentare o necemu sto ne razumijes
-
- Rezervni vozač
pa ne kuzim se neznam kolko al znam da svi imaju podjednake uvjete!
-
Ali tu je puno varijabli....puno toga da pođe po zlu
-
- Rezervni vozač
naravno da je al meni se ipak cinilo da je to bila Shumijeva greska htio ti to priznat ili ne!
-
Imas pravo. Tvoja opcija je totalno logicnija. Slucajno je ugasio bolid jer je krivu tipku prtisnuo. Ovo sa temperaturom je totalno neuvjerljivo 

- Armanini
- Svjetski prvak
to mu je navika iz starih dana, kada su se motori pregrijavali na startu, kada bolidi nisu imali xx razlicitih podesenja, gasenja cilindara etc.. kada je to bila vjerojatno normalna procedura..
-
- Rezervni vozač
Ne kazem da je slucajno ugasio motor nego pretpostavljam da je doneso krivu odluku jer je brio da ce bit puno duza pauza!
-
- Rezervni vozač