Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Matt_77
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: Formula 1 team - McLaren
Kakva je ovo bila idiotarija s Buttonom to je strašno, pa to nema veze s logikom.... 

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Plan je bio dobar, ali je boks bio malo prespor i zapeo je iza sporijeg vozača. Da je iz boksa izašao ispred Senne bio bi među prva 3 sigurno
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Za danas super. Problem je što u utrci nemamo ni približno najbrži auto.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Matt_77
- Početnik
- Navijam za: McLaren
Ne vjerujem, mislim da su trebali ići s istom taktikom kao i Lewis jer je Jenson prije boxa bio ispred Vettela pa bi onda i na kraju bio u borbi s njim, a ako ne to, bar bi bio ispred Alonsa...Ali dobro, idemo daljeCuky je napisao/la:Plan je bio dobar, ali je boks bio malo prespor i zapeo je iza sporijeg vozača. Da je iz boksa izašao ispred Senne bio bi među prva 3 sigurno
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Hamiltomu je tek na kraju Raikkonen zaprjetio, a mislim da je to samo zbog svježijih guma, mislim da je danas Mclaren bio najbrži, pa onda RBR i Lotus, a Ferrari očekujem da se vrati u borbu s Mclarenom na idućoj trciSlash je napisao/la:Za danas super. Problem je što u utrci nemamo ni približno najbrži auto.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Op, nisam ni skužio da smo skočili na 2. mjesto u konstruktorima!
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Cuky
- Moderator
3. epizoda Tooned serijala

- f430
- Navijam za: fernando alonso
http://www.f1racing.com.hr/formula-1/mc ... dnji-ovjes" onclick="window.open(this.href);return false;
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Budemo vidjeli. Zanimljivo je kako to oni znaju , a takve informacije su strogo čuvana tajna.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Nevjerovatno mi je kak sve Mclaren kopira Ferrari ali bas u svemuf430 je napisao/la:http://www.f1racing.com.hr/formula-1/mc ... dnji-ovjes

Darkness rises when silence dies
- Dani
- Legenda
Prije bih rekao da je obrnuto. Ferrari je kopirao ispuh kod McLarena, krilo od RB-a... Ali to je normalno u f1. Koristiš ono što je najbolje.

- Cuky
- Moderator
Dani, možda će ti zvučati nevjerovatno, ali McLaren je kopirao ispuh od Ferrarija. Ferrari je cijelu sezonu radio ispuh po svome, jedino što je način na koji cijevi izlaze iz bolida (dakle onaj kanal) kopirao od McLarena. Kasnije, točnije u Njemačkoj, McLaren je kopirao od Ferrarija poziciju i izvedbu ispuha

- Dani
- Legenda

- elder
- Svjetski prvak
Ja bi ovak rekel, mozda je Cuky Ferrari napravil prvi. Ali nebi rekel da je ovo kopija, nego Mclarenovo rjesenje koje je mozda samo na prvi pogled slicno. Jer svi znamo da problem ima vise nacina na koji se da rjesiti, samim time nije kopija nego jedinstveno rjesenje problema 

Zadnja izmjena: elder, dana/u 13 kol 2012, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
- Cuky
- Moderator
@Dani
Ferrari je od početka sezone imao ovaj tzv. "Acer duct", no način na koji su kraj ispušne cijevi pozicionirali nije davao rezultata. Oni su sa svojim updateom zadržali taj "acer duct", ali su cijev povukli malo prema naprijed i ubacili je u ovaj kanal koji ima RB, McLaren, Sauber...
Ono što je McLaren promijenio na svom bolidu kasnije je to da su i oni ugradili svoju verziju Ferrarijevog "acer ducta", samo što je on pozicioniran malo niže nego kod Ferrarija. Time su, za razliku od svoje prvotne verzije ispuha sa početka sezone, dobili čišći protok zraka ispod ispuha prema difuzoru
Ferrari je od početka sezone imao ovaj tzv. "Acer duct", no način na koji su kraj ispušne cijevi pozicionirali nije davao rezultata. Oni su sa svojim updateom zadržali taj "acer duct", ali su cijev povukli malo prema naprijed i ubacili je u ovaj kanal koji ima RB, McLaren, Sauber...
Ono što je McLaren promijenio na svom bolidu kasnije je to da su i oni ugradili svoju verziju Ferrarijevog "acer ducta", samo što je on pozicioniran malo niže nego kod Ferrarija. Time su, za razliku od svoje prvotne verzije ispuha sa početka sezone, dobili čišći protok zraka ispod ispuha prema difuzoru

- Cuky
- Moderator
Njima je lijepo i veselo u McLarenu 

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
vječiti optimista Martin Whitmarsh na stranicama ESPN govori o tome kako se u Mcl i dalje nadaju kako mogu do oba naslova..svoj optimizam bazira na "dobrom dvotjednom radu momčadi nakon odmora" kao i na posljednjem uspjehu u Mađarskoj i drugom mjestu iz Njemačke...OPTIMISTA
...dan kasnije na Autosportu naišao na ovaj članak koji bi svaki navijač Mcl "morao" pročitati...nešto o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti omiljenog tima...sponzorima i inim stvarima...slijedeće godine se slavi 50-a obljetnica u cirkusu...od tada do danas je 107 (
) momčadi "propalo" u tom istom loncu... KLIK NA ČLANAK
...dan kasnije na Autosportu naišao na ovaj članak koji bi svaki navijač Mcl "morao" pročitati...nešto o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti omiljenog tima...sponzorima i inim stvarima...slijedeće godine se slavi 50-a obljetnica u cirkusu...od tada do danas je 107 (

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
LinkMcLaren may also be preparing a ’double DRS’-like system for this weekend’s Belgian grand prix. "It’s not like the Lotus one, but we are studying such a system," McLaren’s sporting director Sam Michael was quoted as saying

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
nekako između redaka ovog ČLANKA dopire poruka kako je Belgija posljednja Buttonova šansa za jednakim tretmanom sa Lewisom...vjerojatno nakon toga postaje "sporiji" od timskog kolege i počinje "služiti" samo kao pripomoć...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Forza je napisao/la:LinkMcLaren may also be preparing a ’double DRS’-like system for this weekend’s Belgian grand prix. "It’s not like the Lotus one, but we are studying such a system," McLaren’s sporting director Sam Michael was quoted as saying
Iz današnje izjave MW
"It [the double DRS] hasn't received the maximum amount of resource because we have got a finite amount of resource, and we try and spend it where we get the biggest bang for the buck, and our judgement so far is that we have been able to find other projects that deserve that resource and we can get a greater performance return from," he told the Vodafone McLaren Mercedes phone-in. "There is no denying that the double DRS is interesting and I think there are other variants on it that have started to be seen on teams' cars, but they might not all follow a pattern that we saw on the Mercedes. "We are not announcing when, where and if we are going to be introducing it. I think we will see different wing variants, certainly on our car along with a number of visual items as they go through scrutineering later today and hit the track on Friday. We will see new bits, but McLaren will not have a double DRS in Belgium."

- ismir
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Mogao bi Meclaren ostati bez motora,i sve ekipe koje koriste Mercedes motore.

- Dani
- Legenda
To su već prije par utrka trebali odabrati. Pa njegov zaostatak za Alonsom je ogroman, a da ne govorimo o tome da je Lewis konstantno brži vozač.Toon je napisao/la:nekako između redaka ovog ČLANKA dopire poruka kako je Belgija posljednja Buttonova šansa za jednakim tretmanom sa Lewisom...vjerojatno nakon toga postaje "sporiji" od timskog kolege i počinje "služiti" samo kao pripomoć...

- elder
- Svjetski prvak
I to nebi bil problem, bilo bi ljepo vidjeti opet mclaren-hondu na griduismir je napisao/la:Mogao bi Meclaren ostati bez motora,i sve ekipe koje koriste Mercedes motore.

- F1NAC
- Moderator
- ismir