Cuky sve to stoji za Williamsove vozače, a za Schumachera se nemogu s tobom potpuno složit. Možda koji put njegov način vožnje uzrokovao neke probleme, a možda i ne, za DRS sigurno nemože utjecat kad mu se pokvari, znam da je bio kriv za incident sa Sennom, sjećam se da ga je jednom udario Grosjean negdje na početku sezone i u Monacu, kad se micao da se neslupa sa Alonsom. Konstantnost je dobra stvar, ali isto tako je dobro da vozač nekad malo riskira i dobije koji bod više ako može, normalno je da tu može ostat i bez bodova. Pogledaj recimo 2007 da je Alonso uspio Davidsona malo ranije prestić imao bi koji bod više i prvenstvo bi bilo njegovo. Po meni vozač netreba biti ni kao Rosberg da samo skuplja bodove i nepokušava previše prestizat, uzet koji bod više ako ima priliku, ali ni ko Hamilton prošle sezone, ili Maldonado ove sezone,nego nešto između toga, prestizat, pametno da proba izbjeć incident, sačekat idući krug ako treba, a ne ko Maldonado u Valenciji odma prestizat Hamiltona, pa kako bude. Trenutno mi se sviđa Alonsova i Schumacherova vožnja, obojca prestižu na stazi bore se za bolja mjesta i rjetko su u nekim incidentima (ako je Schumacher imao dosta incidenata neka me neko ispravi

). Raikkonen mi se u Mclarenu jako sviđao htjeo je pokupit svaki bod, a opet nije glupo vozio, najviše mi se on svidio na jednoj trci u Njemačkoj kad nije htjeo u boks i završit 3, ili 4 nego je riskirao išao na pobjedu, ali mu je na kraju guma otkazala
EDIT: Možda sa ovakvim bodovnim sustavom i je bolje igrat na sigurno jer se dosta bodova gubi, ako se izleti, a i neisplativo je riskirat npr 3 mjesto zbog 3 boda više, ali za 1 mjesto se isplati jer je razlika 7 bodova i nakraju zbog izjednačenosti bolida sad. Onda bi bilo najbolje da imamo sličan sistem bodovanja kao onaj 10,6,4..., zar ne?