FCB 2-1 BVB
Prvo poluvrijeme apsolutna dominacija FCB_a. "zutokljunci " nisu imali niti jedan udarac ka golu Kiksera.
Drugo poluvrijeme su isli na sve ili nista, zabili gol. no nije bilo dovoljno.

Mandzo....

Can -

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Pa zašto ne... Mario se priviknuo na Bundesligu u Wolfsburgu, a u Bayernu može bit samo bolji jer ima kvalitetnije suigrače. Ajmo Mandžo, ne daj se!"Hrvatski je reprezentativac u svom natjecateljskom debiju pokazao da je dostojna zamjena ozlijeđenom Mariju Gomezu. Ako ne i više od toga...", sugeriraju Kickerovi reporteri mogućnost da 26-godišnji napadač čak istisne njemačkog reprezentativca iz idealne momčadi.
Ma ne treba pojačanja. Ekipa je sasvim dobra, ali jbg... loše su krenuli.luka_kimi je napisao/la:Nije dobro počelo... Jose, svaka ekipa treba pojačanja, pa tako i Real. Ako se pojačava Barcelona, najsavršenija ekipa svijeta, onda se mora pojačati i Real...
Dani je napisao/la:Oće ko Škrtela? Najbolji igrač Citya jučer. Ali obečava igra. Imali smo ih na konopcu, šteta kaj ih nismo nokautirali.
...hehehehe...koji si ti "mrzitelj" tog prekrasnog i potentnog timaScuderia je napisao/la:Hahaha, kako ce Zuti dobiti po pi**i. Hahaha, ako osvoje dva boda, to ce im biti plafon. Haha
Kud još i PSG???Toon je napisao/la:...hehehehe...koji si ti "mrzitelj" tog prekrasnog i potentnog timaScuderia je napisao/la:Hahaha, kako ce Zuti dobiti po pi**i. Hahaha, ako osvoje dva boda, to ce im biti plafon. Haha...
...šalu na stranu...jedino mi je žao što i PSG nije upao u tu skupinu (bilo je 50% šansi), e to bi bila fešta...
...realno oni su puno jači od Ajaxa i vjerojatno će ove godine prezimiti u Europi - siguran sam da će osvojiti više od dva boda...
Hehehehe, ma care, idu mi na onu stvar. Misle da su boga za jaja ulovili, a da im nije bilo jednog gospodina, otisli bi u bankrot.Toon je napisao/la: ...hehehehe...koji si ti "mrzitelj" tog prekrasnog i potentnog tima...
Bez brige budi. Dva umjetna kluba uz malo srece se pozdravljaju vec u prvoj fazi natjecanja.Toon je napisao/la: ...šalu na stranu...jedino mi je žao što i PSG nije upao u tu skupinu (bilo je 50% šansi), e to bi bila fešta...
...realno oni su puno jači od Ajaxa i vjerojatno će ove godine prezimiti u Europi - siguran sam da će osvojiti više od dva boda...
Valencia nije dovodila skoro nikoga, slabiji su za Albu, ali ne smije ih se otpisati. Valencia je Valencia, uostalom, uzeli su 2 boda Realu.Scuderia je napisao/la: EDIT, taman da posaljem post, vidim Schumijev post...![]()
A cuj... ne znam kako je Valencia disala za vrijeme ovog transfernog roka, znam samo da je Lile u maloj banani, otisao im Hazard, protiv ako se ne varam, (ispravi me ako grijesim ) Kobenhavna su tek u produzecima prosli dalje.... tako da...
Skupina nije lagana, a nije ni za opustit se. A i uostalom, prosle godine smo bili u skupini " smrti " pa svi znamo tko je bio prvi.![]()
Vidim, spomenuo si Barcu kako je dobila laganu skupinu, dodao bih jos tu i " Jedinstvo " i Arsenal.
Zvjerka, ali u pravom smislu te rijeci. Jedan od najboljih napadaca takve vrste, definitivno. Vrijedi svakog eura. Tko ga dovede, nece sigurno pogrijesiti. Jeste da je puno novaca, ali ce im ovaj vratiti to kroz golove.Alonso-champ je napisao/la:Ajoj sta uradi Atletico (citaj Falcao) Chealseu,sramota...razmontiro momak sve..
I koji su detalji ugovora ?Schumy.d je napisao/la:Real doveo Essiena umjesto Lassa!!
Napokon da vidim ovog igrača u bijelom dresu, ja sam osobno jako zadovoljan njegovim dolaskom, vrhunski DMF.