Ne znam, ne mogu naći... ali vrlo vjerojatno ova druga opcija.Scuderia je napisao/la: I koji su detalji ugovora ?
Posudba + kasnija kupovina, ili samo posudba ?

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Ne znam, ne mogu naći... ali vrlo vjerojatno ova druga opcija.Scuderia je napisao/la: I koji su detalji ugovora ?
da,samo posudba,ne kontam Chealsea sto ga nece u momcadi?ma njihova brigaSchumy.d je napisao/la:Ne znam, ne mogu naći... ali vrlo vjerojatno ova druga opcija.Scuderia je napisao/la: I koji su detalji ugovora ?
ja sam bio skoro pa siguran,da ce Abramovic u zadnjom satu prijelaznog roka uzeti Falcao-a,ne bih se cudio nista,da je pozvao na svoju jahtu ljude iz AtleticaZvjerka, ali u pravom smislu te rijeci. Jedan od najboljih napadaca takve vrste, definitivno. Vrijedi svakog eura. Tko ga dovede, nece sigurno pogrijesiti. Jeste da je puno novaca, ali ce im ovaj vratiti to kroz golove
Taman se onda Sahin vraca. Ako ga ozljede naravno ne uniste.Schumy.d je napisao/la: Ne znam, ne mogu naći... ali vrlo vjerojatno ova druga opcija.
Ma ja se kladim da će Real otkupiti Essiena na kraju sezone, jedino ako ne bude imao problema s ozljedama. Odličan je to igrač i nije mi jasno da ga se Chelsea riješio.Scuderia je napisao/la:Taman se onda Sahin vraca. Ako ga ozljede naravno ne uniste.
Onda jedan od veznjaka ponovno otpada, ako ga idu otkupiti, pitanje je Sahin ili Khedira ?Schumy.d je napisao/la: Ma ja se kladim da će Real otkupiti Essiena na kraju sezone, jedino ako ne bude imao problema s ozljedama. Odličan je to igrač i nije mi jasno da ga se Chelsea riješio.
Ima logike. Prodali su Lassa, Sahina poslali u Englesku (u jaku ligu) da vide da li taj igrač može uspjeti, a doveli su Essiena koji je više nego dobra zamjena za obojicu.Alonso-champ je napisao/la:A i Real mi je cudan, posudjuje Sahina da bi uzeo Essiena na posudbu?
WTF??
citam,da je Martinez odusevio vec na prvom treningu...Scuderia je napisao/la:Nego daj mi reci, posto pratis spanjolsku ligu, ocel ` ovaj Martinez biti top ili flop ?
Sigurno TOP.Scuderia je napisao/la:Nego daj mi reci, posto pratis spanjolsku ligu, ocel ` ovaj Martinez biti top ili flop ?
Da, izgleda da je na treningu odusevio, jos da na terenu bude kako spada, i super.Alonso-champ je napisao/la: citam,da je Martinez odusevio vec na prvom treningu...
nego Scud ti pratis Bundesligu pa reci sta je sa Hoffenhiemom,slabo poceo,nema Bosanaca nema nistasteta ekipa mi je bas simpa,nadam se da ce se dici..
Nadam se da ce biti. 40 milijuna nije mala trgovina, a da ne spominjem pritisak kojeg ce imati na svojim ledjima. Ima srece sto Jupp govori spanjolski, to ce mu biti od velike pomoci na treninzima i utakmicama.Schumy.d je napisao/la: Sigurno TOP.
Po meni najbolji igrač Bilbaa (uz Muniaina i Llorentea), mlad je i talentiran jako. Real ga je također želio dovesti, ali cijena je prevelika bila. A uz sve to, može igrati DMF i stopera. Vrlo zahvalan igrač i predviđam mu dobru budućnost u Bayernu.
DMF mu i je prirodna pozicija, a stopera je igrao u zadnje vrijeme u Athleticu.Scuderia je napisao/la: Nadam se da ce biti. 40 milijuna nije mala trgovina, a da ne spominjem pritisak kojeg ce imati na svojim ledjima. Ima srece sto Jupp govori spanjolski, to ce mu biti od velike pomoci na treninzima i utakmicama.
Sto se tice pozicije na kojoj ce igrati, mislim da ce ga Jupp koristiti u vezi sa BS31. Na stoperu tesko da ce ici, jedino ako bas bude sila.
Jedan veznjak ispada, pitanje je Muller ili Kroos ?Schumy.d je napisao/la: DMF mu i je prirodna pozicija, a stopera je igrao u zadnje vrijeme u Athleticu.
Da, gledao sam.Alonso-champ je napisao/la:Bayern natuko Sttutgart 6-1????
Scud ti si sigurno gledao,to mora da je ona utakmica koja ti se desi jednom u godini,ili..?
E ovo za Hulka mene je iznenadilo,ocekivo sam ga u top klubu al kao sto kaze Scud vise voli kintu nego trofeje,ima mu ta mjesta...Schumy.d je napisao/la:Hulk potpisao za Zenit, a Meireles za Fener!!
Cijena Hulka - "samo" 50 milja...
Evo i Witsel otišao u Zenit.Scuderia je napisao/la:Gazprom je sponzor, tako da je taj transfer sitnica.
Jos jedan volimvisenovacnegotrofeje nogometas.
Lako je kupovati kada iza sebe imas sponzora kao sto je to Gazprom. Ne bi prismrdili niti jednom igracu sa Zapada da im nije Gazproma.Schumy.d je napisao/la: Evo i Witsel otišao u Zenit.
Stvara se i tamo jaka momčad.
...heh, prvo dinamo a kad više ne bude zanimljivo prebaciti na klub sa tradicijom protiv petrodolara...znači cca 20-ak minuta prve tekmeScuderia je napisao/la:Hm... koju utakmicu gledati danas....