I Ferrari je postigao sve sa Šumijem. Bili su nigdje dok on, Brawn i Todt nisu posložili šlampave Talijane.ismir je napisao/la:Sve sto je postigao u karijeri postigao je u Crvenom bolidu.Pa je tako logicno da u toj ekipi i ostane.
Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Michael Schumacher
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Zar mu ovo neće biti ustvari 299 trka?Cuky je napisao/la:300. GP Vikend, a 298. utrka

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- ismir
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Izvini ti stari ali Italijane moras Respectovati...Dani je napisao/la:I Ferrari je postigao sve sa Šumijem. Bili su nigdje dok on, Brawn i Todt nisu posložili šlampave Talijane.ismir je napisao/la:Sve sto je postigao u karijeri postigao je u Crvenom bolidu.Pa je tako logicno da u toj ekipi i ostane.

- Kenny
- Legenda
Smiri strasti svi mi obožavamo Ferrari, navijamo za njih, bez njihove zastave nejdemo van i normalno da želimo da pobjede svaku trku, ali ona gamad iz drugih timova ponekad pobjedi, vidiš da je i ime foruma f1-hr.com skraćenoca od ferrarif1-hr.comismir je napisao/la:Izvini ti stari ali Italijane moras Respectovati...Dani je napisao/la:I Ferrari je postigao sve sa Šumijem. Bili su nigdje dok on, Brawn i Todt nisu posložili šlampave Talijane.ismir je napisao/la:Sve sto je postigao u karijeri postigao je u Crvenom bolidu.Pa je tako logicno da u toj ekipi i ostane.

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
298. kolko sam ja shvatio i zbog Silverstona. Ali po meni je to retardacija i ovo mu je 300. utrka. Dobro je sam reko: ako se nisam utrkivao kako sam onda slomio nogu?!? Debilana.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Kenny
- Legenda
Na Silverstoneu je starto i mora se računat da je bio na toj trci, ali ima jednu di nije ni startoSlash je napisao/la:298. kolko sam ja shvatio i zbog Silverstona. Ali po meni je to retardacija i ovo mu je 300. utrka. Dobro je sam reko: ako se nisam utrkivao kako sam onda slomio nogu?!? Debilana.

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Ali nije bio na re-startu, zato se ne računa, tako su danas rekli na Sky-u, ova druga utrka ne znam koja je.Kenny je napisao/la:Na Silverstoneu je starto i mora se računat da je bio na toj trci, ali ima jednu di nije ni startoSlash je napisao/la:298. kolko sam ja shvatio i zbog Silverstona. Ali po meni je to retardacija i ovo mu je 300. utrka. Dobro je sam reko: ako se nisam utrkivao kako sam onda slomio nogu?!? Debilana.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Kenny
- Legenda
Ma kao što kažeš debilana, čovjek je bio na startu, ugasila se zelena svjetla i trka je počela, start i restart su različite stvari. Jel onda po njima se neračuna da su na trkama bili vozači koji nisu bili na restartu u Canadi nakon onog stajanja na gridu?Slash je napisao/la:Ali nije bio na re-startu, zato se ne računa, tako su danas rekli na Sky-u, ova druga utrka ne znam koja je.Kenny je napisao/la:Na Silverstoneu je starto i mora se računat da je bio na toj trci, ali ima jednu di nije ni startoSlash je napisao/la:298. kolko sam ja shvatio i zbog Silverstona. Ali po meni je to retardacija i ovo mu je 300. utrka. Dobro je sam reko: ako se nisam utrkivao kako sam onda slomio nogu?!? Debilana.

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Točno to...ispada da je nogu slomio u snovima zato jer se restartom ta prva utrka poništila. Druga je, ako se ne varam, neka utrka u Kanadi...ako sam dobro razumio ove na Sky-uSlash je napisao/la:Ali nije bio na re-startu, zato se ne računa, tako su danas rekli na Sky-u, ova druga utrka ne znam koja je.Kenny je napisao/la:Na Silverstoneu je starto i mora se računat da je bio na toj trci, ali ima jednu di nije ni startoSlash je napisao/la:298. kolko sam ja shvatio i zbog Silverstona. Ali po meni je to retardacija i ovo mu je 300. utrka. Dobro je sam reko: ako se nisam utrkivao kako sam onda slomio nogu?!? Debilana.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Kenny
- Legenda
Budala bezveze lomio nogu, mora sa je bio u krevetu s nekom ženom koja je Mikin fan 

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Bernie ga ulovio sa Slavicom. Ili se Mosley malo previše zaigrao.Kenny je napisao/la:Budala bezveze lomio nogu, mora sa je bio u krevetu s nekom ženom koja je Mikin fan
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- ismir
Schumacher moze voziti jos 5god, nece nista osvoiti.2010,2011 i 2012 nista ne osvaja.Nemojte zivjeti u zabludi...

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Onda mu se i Francuska 96. mora računati. I tamo je startao u krug zagrijavanja samo što ga nikad nije dovršio.Kenny je napisao/la:Na Silverstoneu je starto i mora se računat da je bio na toj trci, ali ima jednu di nije ni startoSlash je napisao/la:298. kolko sam ja shvatio i zbog Silverstona. Ali po meni je to retardacija i ovo mu je 300. utrka. Dobro je sam reko: ako se nisam utrkivao kako sam onda slomio nogu?!? Debilana.

Po meni mu je ovo 300. utrka samim time jer se kvalificirao za nju odnosno sudjelovat će u kvalifikacijama...
Zadnja izmjena: King iCool, dana/u 31 kol 2012, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Izvor : KLIKMichael Schumacher has been hit with a fine of €2500 for not using the pit-entry road correctly during Friday afternoon practice at Spa.
The Mercedes driver was charged with breaching Appendix L, Chapter IV, Article 4(b) of the FIA International Sporting Code, which covers a driver's conduct when he comes into the pits.
The stewards, which includes ex-March, ATS and Ensign grand prix driver Eliseo Salazar found that Schumacher "did not stay to the right of the bollard on the left in the pit entry" when he drove into the pits with 28 minutes of the session remaining.
But Schumacher escaped any punishment on top of the fine because he was alone on that part of the track at the time.
The stewards' verdict said: "The driver did not enter the pitlane via the pit entry as defined in the race directors' notes to team managers.
"However as no other cars were in the vicinity, the offence is not regarded as dangerous and it did not impede another competitor."

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
glupost. U Valenciji je na taj način u boks ušao Hamilton ili Vettel, neznam koji točno, kad je SC pozvan pa nisu ni upozoreni
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Izjava nakon kvalifikacija
“Well, what a pity today. I am really sorry for my fans but I am afraid I have to say that I got pretty much everything that we could from today. The car was not quick enough, and especially in the mid-sector we were too slow.
We now have to take it as it is and try to do the best we can in the race tomorrow. We will have further steps coming soon, so we will go on fighting.”

- Kenny
- Legenda
Schumacheru mjenjaju KERS

- ismir
- Kenny
- Legenda
A šta je to engine i gear box? Ja nerazumijem taj Francuskiismir je napisao/la:Neka mu promjene engine i gear box.Triba sve mjenjat.

- ismir
Razumit ces polako uci.Kenny je napisao/la:A šta je to engine i gear box? Ja nerazumijem taj Francuskiismir je napisao/la:Neka mu promjene engine i gear box.Triba sve mjenjat.

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...hehe dobra Kenny, dobra...evo da ti bude jasnije:
cơ và hộp số
发动机和变速箱

cơ và hộp số
发动机和变速箱

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Kenny
- Legenda
Pa to te ja pitam Toon, sad su mi te rječi jasne 

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Odlična utrka, borio se ko lav sa Mercedesom i gumama... Na kraju je u onim dvobojima ostao i bez 7. brzine..
Šteta, izgleda da će morati mijenjati mjenjač za iduću utrku.
Šteta, izgleda da će morati mijenjati mjenjač za iduću utrku.
Michael is faster than you!!
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
- Navijam za: kimi raikkonen
Al mecka je fakat brza na pravcu, pa ni sa drs ih ekipa jedva prelazi.
Mogli bi u monzi bit faktor
Mogli bi u monzi bit faktor
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Steta opet su ga sjebali sa taktikom. Pustili su ga da ide kao fol na jedno zaustavljanje a svi znaju da je to nemoguca misija.
Da je isao u box kad i Kimi sigurno bi bio 2-3 mjesta naprijed na kraju.
Mercedes GP treba napraviti dobru metlu pa sve pomesti takticare i ostalu bagru koja veze nema o F1
Da je isao u box kad i Kimi sigurno bi bio 2-3 mjesta naprijed na kraju.
Mercedes GP treba napraviti dobru metlu pa sve pomesti takticare i ostalu bagru koja veze nema o F1
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu