Sebastian Vettel [#5]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
Ja sam: Vozač
Navijam za: Vettel

Re: Sebastian Vettel

Post Postao/la wolfman »

odlična trka danas =D> da nije zaostao tamo na startu možda bi i button bio dohvatljiv,al bar je prošo neokrznut...vettelov poučak o preticanju :biggrin:
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Juče je izgledao kao najveći gubitnik, a danas je imao više razloga za slavlje nego Button.
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Domi je napisao/la:Svaka čast, super utrka i vjerujem da je nadmašio i svoja očekivanja. =D>
Da super utrka a ni slučajno nemoj spomenuti da je imao sreću da mu je pola grida i glavnih konkurenata izbacio Grosjean.Plus tome dodamo dvojac Torra Rossa koji se njemu odmah sklanjao a konkurenciju zadržavao,i plus toga momčad koja mu skloni Webbeera s puta s različitom i lošijom taktikom
...put u raj nije posut ružama...
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Chuck Norris je napisao/la:
Domi je napisao/la:Svaka čast, super utrka i vjerujem da je nadmašio i svoja očekivanja. =D>
Da super utrka a ni slučajno nemoj spomenuti da je imao sreću da mu je pola grida i glavnih konkurenata izbacio Grosjean.Plus tome dodamo dvojac Torra Rossa koji se njemu odmah sklanjao a konkurenciju zadržavao,i plus toga momčad koja mu skloni Webbeera s puta s različitom i lošijom taktikom
ajde, nisam ja ovo morao reci pa da me ne pljuju hahah ali slazem se skroz :)
McLaren u <3
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Kenny je napisao/la:Da čujem danas kao nezna prestizat i kako je odvezao lošu utrku
Grosjean, Hamilton, Alonso, Maldonado, Perez, Kobayashi.. Svi su oni "sklonjeni" u 1. zavoju ispred Seba.. Ako uzmes da je startao 10. to ga baca vec na 4. poziciju.. Da, odlicna voznja, odlican rezultat za njega ali ne zaboravi da mu se vise od polovice ljudi koji su bili ispred njega sklonilo na startu.. Plus je imao drugaciju (i odlicnu) strategiju koja mu je omogucila da prede Kimija i Hulkenberga bez borbe.. Anyway, preticanja koja je odradio, odradio ih je odlicno.. Moje cestitke za to!
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

tomidix je napisao/la:
Kenny je napisao/la:Da čujem danas kao nezna prestizat i kako je odvezao lošu utrku
Grosjean, Hamilton, Alonso, Maldonado, Perez, Kobayashi.. Svi su oni "sklonjeni" u 1. zavoju ispred Seba.. Ako uzmes da je startao 10. to ga baca vec na 4. poziciju.. Da, odlicna voznja, odlican rezultat za njega ali ne zaboravi da mu se vise od polovice ljudi koji su bili ispred njega sklonilo na startu.. Plus je imao drugaciju (i odlicnu) strategiju koja mu je omogucila da prede Kimija i Hulkenberga bez borbe.. Anyway, preticanja koja je odradio, odradio ih je odlicno.. Moje cestitke za to!
Zar nije nakon SCa bio na 9 mjestu?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
wolfman

Post Postao/la wolfman »

al je u tom prvom zavoju dobio par ljudi ispred sebe,webber,massa,force indie,pa i heikki,toro rosso neću spominjat jer je to pomalo već smiješno...jedino što mi je ok kod RB je njihova sposobnost da srede taktiku,inače jedva čekam da promjeni momčad :|

@kenny bio je na 12.
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

je bio je na 12. mjestu sa sve sporijim vozačima ispred (FI, Massa, Webber kojem je naređeno sklanjanje, oba STR-a koja se po defaultu miču kad je RB iza...)
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

wolfman je napisao/la:al je u tom prvom zavoju dobio par ljudi ispred sebe,webber,massa,force indie,pa i heikki,toro rosso neću spominjat jer je to pomalo već smiješno...jedino što mi je ok kod RB je njihova sposobnost da srede taktiku,inače jedva čekam da promjeni momčad :|
Usporedivat, webbera kojeg su mu sklonili kako je netko i rekao, massu, force indie i heikkija sa alonsom, hamiltonom i ovaj vikend cudesno brzim sauberima je non-sense...
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
wolfman

Post Postao/la wolfman »

pa neuspoređujem ih,nije mi ni na kraj pameti,samo kažem da nije bio 4. kako je neko spomenuo gore nego da je ipak trebao proć nekog ;)
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

Ja sam rekao tako jer ne racunam da je jednako tesko preci alonsa i massu.. jednako kao sto nije jednako preci hamiltona i hulkenberga.. schumija u losem mercedesu.. Zato ne vrednujem ovaj Vettelov proboj jednako kao sto bi ga vrednovao da se probio kroz hamija i alonsa.. Meni nije isto, jbg.. Napredak je bio odlican i sve.. ali realno (bez podcjenjivanja jer i to treba znati) sve je to napravljeno nad vozacima i bolidima nize klase od njega..
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Valencija 2012., ispred Alonsa su bili: Di Resta, Hulkenberg, Rosberg, Maldonado, Kobayashi, a odustali su Grosjean i Vettel i prepustili mu pobjedu.

ALi ipak je to svemoćni Alonso napravio u Stojadinu pa su njegova pretjecanja vrednija, haha koje licemjerje ovdje na forumu. :biggrin:
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Koji qurac se onda uveličava pobjeda kad neki vozač dođesa 18 do 1 mjsta, kad su 15 vozača ispred u puno sporijem bolidu? :roll:

Domi: nemoj zaboravit i da je trenutno taj Ferrari 6, ili 7 bolid po brzini
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Domi je napisao/la: ALi ipak je to svemoćni Alonso napravio u Stojadinu pa su njegova pretjecanja vrednija, haha koje licemjerje ovdje na forumu. :biggrin:
Samim time što stavljaš Valenciju i mogucnost pretjecanja na toj stazi u isti rang sa Spa gdje se povjesno gledano dogodilo najviše pobjeda izvan top 5 kvalifikacijskih plasmana dovoljno govori..
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Domi je napisao/la:Valencija 2012., ispred Alonsa su bili: Di Resta, Hulkenberg, Rosberg, Maldonado, Kobayashi, a odustali su Grosjean i Vettel i prepustili mu pobjedu.

ALi ipak je to svemoćni Alonso napravio u Stojadinu pa su njegova pretjecanja vrednija, haha koje licemjerje ovdje na forumu. :biggrin:
Licemjerje je spominjati Alonsovu sreću a danas čestitati Vettelu na dobroj vožnji ne spominjući sreću
Licemjerje je spominjati Alonsov naslov 2005 sretnim dok Vettelov 2010 zasluženim ne spominjući sreću
Matt_77
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Matt_77 »

Ljudi nemojte pilit...ja sam sklon kritiziranju Vettela, ali danas mu se stvarno nema kaj prigovoriti...odradio je nekoliko sjajnih pretjecanja i nije bas da su mu se svi micali... :doubt:

EDIT:
Nisam ni ja danas u potpunosti sretan s utrkom zbog Lewisa (pa i Alonsa jer bi sigurno bila zanimljivija trka) al mogu pohvalit Seba jer je iskoristio situaciju i bio najaktivniji na stazi
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Matt_77 je napisao/la:Ljudi nemojte pilit...ja sam sklon kritiziranju Vettela, ali danas mu se stvarno nema kaj prigovoriti...odradio je nekoliko sjajnih pretjecanja i nije bas da su mu se svi micali... :doubt:
Nisu se svi micali,samo dvojica iz TR i ako tome dodamo da mu je Grosjean osim sebe počistio još Alonsa,Hamilona,Pereza,Kobayashia pa i odustajanje Maldonada,a i da mu je momčad sklonila Webbera...Ipak je lakše kad ti se sklone 8 vozača i od toga 4,5 velikih favorita za postolje
Niko ne kaže da nije dobro vozio(vozio je dobro a imao je bolid iza Buttona najbrži) ali naglašavam da oni Vettelovi navijači što svako malo upadaju u Alonsovu temu nazivajući ga srećkovićem sada šute
Matt_77
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Matt_77 »

Chuck Norris je napisao/la:
Matt_77 je napisao/la:Ljudi nemojte pilit...ja sam sklon kritiziranju Vettela, ali danas mu se stvarno nema kaj prigovoriti...odradio je nekoliko sjajnih pretjecanja i nije bas da su mu se svi micali... :doubt:
Nisu se svi micali,samo dvojica iz TR i ako tome dodamo da mu je Grosjean osim sebe počistio još Alonsa,Hamilona,Pereza,Kobayashia pa i odustajanje Maldonada,a i da mu je momčad sklonila Webbera...Ipak je lakše kad ti se sklone 8 vozača i od toga 4,5 velikih favorita za postolje
Niko ne kaže da nije dobro vozio(vozio je dobro a imao je bolid iza Buttona najbrži) ali naglašavam da oni Vettelovi navijači što svako malo upadaju u Alonsovu temu nazivajući ga srećkovićem sada šute
A koga briga za njih, i Seb je puuuno puta bio srećković (ko i svi drugi; neki manje neki više)
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Danas je odlično odvozio.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

sklanja li se ili ne, danas je definitivno bio najbolji vozac na gridu. i opet mi nikako nije jasno kako ljudi sa jednim stopom napreduju uvijek po 10tak pozicija. rizik ili losa procjena ostalih. sve u svemu, 5+ danas
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Barry je napisao/la:sklanja li se ili ne, danas je definitivno bio najbolji vozac na gridu. i opet mi nikako nije jasno kako ljudi sa jednim stopom napreduju uvijek po 10tak pozicija. rizik ili losa procjena ostalih. sve u svemu, 5+ danas
Pa nebih rekao baš da uvijek profitiraju. Evo primjer danas. Nikako mi nije jasno kako su vettel i button išli na samo jedan ulazak i nisu imali ni najmanjih problema s gumama, čak su završili dosta ispred ostalih (vettel 15-ak sec ispred kimija), dok npr. senna i rosberg koji su također išli na strategiju jednog ulaska, gume su im otišle 6,7 krugova prije kraja i morali su uć neplanirano drugi put u boks jer su im gume bile tolko istrošene da je bilo nevozljivo.. :? Nzm dal je to lutrija ili sposobnost čuvanja guma nekih vozača, al prije ovo prvo, ove godine je bilo takvih primjera kolko hoćeš..
slika
ismir
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la ismir »

Sad bi bilo lijepo da u Monzi odustane koji svabo,prvestveno mislim na Vettela ufuranog njemca.
slika
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

K1M1 je napisao/la:
Barry je napisao/la:sklanja li se ili ne, danas je definitivno bio najbolji vozac na gridu. i opet mi nikako nije jasno kako ljudi sa jednim stopom napreduju uvijek po 10tak pozicija. rizik ili losa procjena ostalih. sve u svemu, 5+ danas
Pa nebih rekao baš da uvijek profitiraju. Evo primjer danas. Nikako mi nije jasno kako su vettel i button išli na samo jedan ulazak i nisu imali ni najmanjih problema s gumama, čak su završili dosta ispred ostalih (vettel 15-ak sec ispred kimija), dok npr. senna i rosberg koji su također išli na strategiju jednog ulaska, gume su im otišle 6,7 krugova prije kraja i morali su uć neplanirano drugi put u boks jer su im gume bile tolko istrošene da je bilo nevozljivo.. :? Nzm dal je to lutrija ili sposobnost čuvanja guma nekih vozača, al prije ovo prvo, ove godine je bilo takvih primjera kolko hoćeš..
o tome ti pricam upravo. seb je sa gumama od 20 krugova vrtio brza vremena nego li neki koji su frisko izasli iz boxa. totalno anblivbl. bez ikakvih problema vozi 22 kruga na jednim i 22 na drugim dok ostali razmisljaju i da treci put mijenjao. :roll:
donekle razumijem da je button sacuvao gume. sam naprijed svjez zrak diktira tempo ali ovaj drugi sve vrijeme iza nekoga vozi agresivno pretice lock ups na sve strane i nista.
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Vettel u Monzi koristi jubilarni 50. različiti dizajn kacige u svojoj kratkoj F1 karijeri #-o #-o
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Mjenja ih ko žena cipele :biggrin:
Zamisli da ih i Webber tako mjenja nebi ih razlikovali
slika
Odgovori