Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Re: Lewis Hamilton
Nadam se da ce McLaren produziti s Hamiltonom,jer je to najbolji izbor za konkurenciju.Da su imali recimo Raikonena,vodili bi prvenstvo komforno.Imam talenat i sirovu brzinu ali je razmazeno deriste koje je Ron razmazio i sad mu se vraca.
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Alonso Fernando je napisao/la:Nadam se da ce McLaren produziti s Hamiltonom,jer je to najbolji izbor za konkurenciju.Da su imali recimo Raikonena,vodili bi prvenstvo komforno.Imam talenat i sirovu brzinu ali je razmazeno deriste koje je Ron razmazio i sad mu se vraca.

Vidim, nekima je dosadno između utrka pa počnu trolat čisto da potaknu neku svađu po forumu

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
Mozda je tebi prosla neopazeno ovo "mudro"tweetranje Hamiltona,zbog isfrustriranosti sto ga je Jenson oderao za 0,9s pa onda kao tocka na i postavi i telemetriju kvala na tweeter.Slash je napisao/la:Alonso Fernando je napisao/la:Nadam se da ce McLaren produziti s Hamiltonom,jer je to najbolji izbor za konkurenciju.Da su imali recimo Raikonena,vodili bi prvenstvo komforno.Imam talenat i sirovu brzinu ali je razmazeno deriste koje je Ron razmazio i sad mu se vraca.![]()
![]()
Vidim, nekima je dosadno između utrka pa počnu trolat čisto da potaknu neku svađu po forumu.
Button je razocaran postupkom,Anderson i svi koji su se oglasili na temu.
Ne znam zasto osobni napad o trolovonju i ti cinicni "lolovi" .Mudrost ti je na razini pulena.
- Slash
- Veteran
Ti tweetovi imaju puno veze sa osvajanjem naslova?!? O čem pričaš ti? Pa u svojem postu si rekao da bi Raikkonen vodio prvenstvo, a ne da Raikkonen ne bi 'tweetao', ajde se prvo dogovori šta hoćeš napisat, pa onda napiši.
Jer, naravno, Hamilton je kriv za boksove u Australiji, Bahreinu, šlampavost McLarena u Španjolskoj (gdje mu je vrlo vjerojatno sigurnih 25 bodova otišlo), za spor auto u Silverstoneu, za probušenu gumu u Njemačkoj, za kamikazu Grosjeana u Belgiji...to je sve naravno njegova greška i da je to bio Kimi, naravno vodio bi u prvenstvu.
Tu sam još izostavio incident s Maldonadom za koji također nije kriv, ali ga je mogao izbjeć, pa ajde recimo da bi tu Kimi imao 10 bodova više...i dalje ništa od vodstva u prvenstvu.
Sorry, ali mogu podnijet samo određenu količinu gluposti.
Jer, naravno, Hamilton je kriv za boksove u Australiji, Bahreinu, šlampavost McLarena u Španjolskoj (gdje mu je vrlo vjerojatno sigurnih 25 bodova otišlo), za spor auto u Silverstoneu, za probušenu gumu u Njemačkoj, za kamikazu Grosjeana u Belgiji...to je sve naravno njegova greška i da je to bio Kimi, naravno vodio bi u prvenstvu.
Tu sam još izostavio incident s Maldonadom za koji također nije kriv, ali ga je mogao izbjeć, pa ajde recimo da bi tu Kimi imao 10 bodova više...i dalje ništa od vodstva u prvenstvu.
Sorry, ali mogu podnijet samo određenu količinu gluposti.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
Opet,ne bih nicije postove nazivao glupostima,ne vodi nicemu.Kao sto napisah u "trolpostu",ja zadovoljan da je u McLarenu,ti zadovoljan ,peace man.
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Svi koji nešto znače i dali su mišljenje o Hamiltonovim tweetovima protekli vikend rekli su da je napravio glupost.
Nije mu ni prva ni zadnja, isto kao što nije ni prva ni zadnja poznata osoba koja se prospe u javnosti. I šta sad? Da mu McLaren dadne otkaz?
Previše značaja dajete stvarima koje nisu vezane za utrkivanje. I ti vozači su ljudi i popuste nekada i sa živcima i sa pameću.
Nije mu ni prva ni zadnja, isto kao što nije ni prva ni zadnja poznata osoba koja se prospe u javnosti. I šta sad? Da mu McLaren dadne otkaz?
Previše značaja dajete stvarima koje nisu vezane za utrkivanje. I ti vozači su ljudi i popuste nekada i sa živcima i sa pameću.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Slash
- Veteran
Amen to that.One and only je napisao/la:Svi koji nešto znače i dali su mišljenje o Hamiltonovim tweetovima protekli vikend rekli su da je napravio glupost.
Ja nisam nigdje ni komentirao te tweetove, smatram, naravno, da je to bilo pogrešno, ali tko smo mi da sudimo o tome, tko zna kakva se zakulisna igra igra sada oko ugovora, glupo je suditi o bilo čemu kad nisu dostupne sve informacije.
Uz to, kao što sam rekao, ne vidim kakve veze imaju ti tweetovi sa zadnjeg vikenda i poredak u borbi za naslov...

- One and only
- Svjetski prvak
Ma Lewis je očito bio isfrustriran zbog kvala, pogotovo jer je Button bio tako brz. Ako se uzme u obzir kolko ga Lewis dere ove sezone, onda je sigurno mogao do lakog pole-a i pobjede. Ovako mu je još jedan vikend polovično bio uništen i dečko je počeo gubiti živce. Previše grešaka ove sezone od strane momčadi i to je to. Ne vjerujem da su tu neke zakulisne igre oko ugovora. Vozaču Lewisovog ranga to ne treba.Slash je napisao/la:Amen to that.One and only je napisao/la:Svi koji nešto znače i dali su mišljenje o Hamiltonovim tweetovima protekli vikend rekli su da je napravio glupost.
Ja nisam nigdje ni komentirao te tweetove, smatram, naravno, da je to bilo pogrešno, ali tko smo mi da sudimo o tome, tko zna kakva se zakulisna igra igra sada oko ugovora, glupo je suditi o bilo čemu kad nisu dostupne sve informacije.
Uz to, kao što sam rekao, ne vidim kakve veze imaju ti tweetovi sa zadnjeg vikenda i poredak u borbi za naslov...
Nanerviraš se momački, odeš na twitter i ispušeš se

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...Beckham bi rekao "Yep!" - u pravu si i sve stoji što si iznijeo...no treba jednako tako reći da mu to nikako nije trebalo - napravio je bespotrebnu glupost i po ne znam koji puta "dokazao" da mu je jezik (temperament) brži od mozga...osobno sam mišljena da to nikako nije o.k. prema ekipi iz koje je ponikao i koja ga je doslovno "stvorila"...iz Mcl bi trebali prema njemu "reagirati" kratko i jasno: "ovo je opomena pred isključenje!" - možda ne javno to obzaniti ali interno njemu svakako to "sasuti" u lice...ovo nema veze sa profesionalizmom već isključivo sa sebičnošću dotičnog - ima sreću da sjedi u kompetativnom bolidu jedne od najvećih momčadi F1 i umjesto lojalnosti za sve što su mu dali ovako "podlo lajati" - to nije u redu - 'ajmo tražiti nekog drugog umjesto njega...One and only je napisao/la:Svi koji nešto znače i dali su mišljenje o Hamiltonovim tweetovima protekli vikend rekli su da je napravio glupost.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- One and only
- Svjetski prvak
Toon to sve stoji, ali ko će voziti za McLaren onda? Svi top vozači su svezani ugovorima. Hamiltonova osobina jeste da malo dramatizira stvari, ali treba razumjeti i njegove frustracije. Od 2008. čeka pobjednički auto, a kad ga dobije sve ostalo u momčadi se pokvari. Jeste brzoplet i ponekad i glup, ali je ne baš najbolje McLarene dovodio do pobjeda. Duguje puno McLarenu, ali i McLaren njemu.

- Slash
- Veteran
Jergović:
EDIT: a ovo je još zanimljivije ako je istina:Moguće. Meni se, međutim, čini – a to potkrepljujem i saznanjima iz nekih razgovora izravno s ljudima unutar McLarenove ekipe – da korijene cijele ove afere treba tražiti u teškom rovovskom i financijskom ratu koji se vodi između Hamiltona i McLarena oko produženja njegovog ugovora s tom ekipom. Taj se rat, čini se to sada očitim, vodi svim mogućim sredstvima. Nije posve van pameti, recimo, jedna teorija prema kojoj u McLarenu smatraju da su trenutno toliko tehničko superniorni u Formuli 1 da im se, ekonomski i dugoročno, znatno više isplati podržati vozača koji je jeftin(iji) i s kojim već postoji dugačak potpisani ugovor.
Drugim riječima, Buttonove pobjede dramatično ruše cijenu Hamiltona. A ta cijena nije mala: smatra se da menadžerska kompanija XIX Entertainment, notorno poznata po krvožednim ugovorima koje uglavnom uspijeva realizirati za sve svoje celebrity zvijezde iz svijeta sporta i show biznisa (pa onda i za sebe), traži od McLarena da Hamiltona plaća bar 30 milijuna eura po sezoni u idućih pet godina. Čini se posve jasnim da Hamilton neće moći dugo tražiti tolik novac, ukoliko ambicije ne potkrijepi pobjedama na stazi u frenetičnom i gustom razdoblju utrka što dolaze prema kraju sezone.
Hamilton, naravno, sve to zna, i jasna je i donekle razumljiva njegova frustracija: već tri i pol godine čeka u McLarenu na automobil koji bi mu omogućio da ponovi osvajanje naslova prvaka. Sada kad se čini da je McLaren napokon proizveo takav bolid, vitalna tehnička prednost odlazi na stranu drugog vozača ekipe.
Informacije izravno iz McLarena (od izvora koje, za sada, ne mogu imenovati) govore kako je ovaj put Hamilton bio neuobičajeno uporan u inzistiranju na korištenju stražnjeg krila kakvo je imao Button. No, možda i zbog povijesti neodlučnosti i prepuštanja finalnih odluka svojim inženjerima, u ekipi su nadglasali Hamiltona i primorali ga da koristi krilo kakvo je, manje-više, koristio na prethodnim utrkama, krilo koje je ograničilo maksimalnu brzinu bolida i omogućilo bolje (ali, pokazalo se, nedovljno bolje) prijanjanje u srednjem, sporijem sektoru kruga staze Spa-Francorchamps. Kad je, na kraju kvalifikacija, vidio razliku između Buttonovog i vlastitog vremena Hamilton je jednostavno flipnuo, i sjetio se Twittera.
-
- Legenda
Tekst je zanimljiv, ali zaključak na kraju je... hmmm?
Na kraju, iskreno mi je žao što se stvorila napetost između dva vozača. Uvijek je to nekako - nesretno jadno.
Na kraju, iskreno mi je žao što se stvorila napetost između dva vozača. Uvijek je to nekako - nesretno jadno.
Samo neka se trkaju.
- Toon
- Veteran
...pa barem u F1 ugovori ne znače apsolutno ništa...svaki iole "normalan" vozač ima iza sebe dovoljno veliku financijsku zaleđinu da se sve riješi glatko i brzo...dođe li do rastave Mcl sigurno postaje jako privlačna prilika (udavača) za mnoge vozače i sa te strane sigurno ne bi bilo problema za momčad...cijenim ja Hamiltonovu brzinu i vožnju (doduše vožnju sada manje jer se vidi velik utjecaj pedagoških mjera FIA-e) no glupost sa telemetrijom mu definitivno nije trebala...nije bitno da li se iz toga može nešto doznati ili ne - za mene je to čin izdaje...One and only je napisao/la:Toon to sve stoji, ali ko će voziti za McLaren onda? Svi top vozači su svezani ugovorima. Hamiltonova osobina jeste da malo dramatizira stvari, ali treba razumjeti i njegove frustracije. Od 2008. čeka pobjednički auto, a kad ga dobije sve ostalo u momčadi se pokvari. Jeste brzoplet i ponekad i glup, ali je ne baš najbolje McLarene dovodio do pobjeda. Duguje puno McLarenu, ali i McLaren njemu.
@Slash - vidim da i Jergović vjerojatno čita naš forum jer sam u samom članku vidio dosta "teza" koje sam ja ili netko postavili - pohvalno u svakom slučaju..
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
-
- Legenda
Ha! Kako možeš biti siguran da on nije jedan od nas!
t n n n---

t n n n---
Samo neka se trkaju.
- Toon
- Veteran
...vidiš, vidiš - Ismir mi malo vuče na taj riječnik...dmarijon je napisao/la:Ha! Kako možeš biti siguran da on nije jedan od nas!![]()
t n n n---

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
dmarijon je napisao/la:Tekst je zanimljiv, ali zaključak na kraju je... hmmm?
Evo njegovog zaključka,koliko god krio on ne može sakriti da je veliki Hamiltonov navijač i iz svake stvari on uvijek izvuče za njega pozitivno, i od autogola vidi gol.U tom svjetlu, i u svjetlu njegovih stvarnih motiva, nisam siguran koliko opaske o Hamiltonovoj naivnosti i nemogućnosti sagledavanja ˝veće slike˝ pogađaju srž. Bit će da više razoktrivaju naivnost samih autora tih opaski. Dosta je indicija iz McLarena koje tvrde da je Hamilton, u situaciji kad je belgijsku utrku praktički izgubio u subotu popodne, svojim twitterskim volejem zabio gol koji ga je u borbi za novi unosni ugovor s McLarenom održao u ekstremno jakoj poziciji. I što se tiče love, ali i što se tiče otkrivanja gladi za pobjedama. Bit će da je ovo provalio i Jenson Button.
I noga u guzicu je korak naprijed g.Jergoviću
...put u raj nije posut ružama...
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Da je Lotus imao Hamiltona ove godine, imao bi barem 2 pobijede. Kao razmaženo derište se pokazao jedan drugi vozač kroz niz godina, pa ga ne spominjemo tako često. Samim time ako Hamilton osvoji koji slučajem ove godine naslov, biti će još slađi. McLaren ako ove godine ne osvoji vozački naslov, biti će kriv samo on kao tim. Imaju vozača koji ako je mir u ekipi ( bez grešaka u boksevima i loših strategija ) vozi bolid do pobijede. Da se ekipa sredinom sezone odlučila za Hamiltona imao bi barem 10-20 bodova više. Ovako rade grešku iz prijašnjih sezona. O nekoj superiornosti mclarena ne bih baš davao previše pažnje budući da se to lako okrene naredne sezone. Zaboravlja se da McLaren ostaje bez glavnog sponzora uskoro. Ako im je cilj imati brz bolid bez naslova, to im sigurno neće biti preporuka kod mogućih novih sponzora.Alonso Fernando je napisao/la:Nadam se da ce McLaren produziti s Hamiltonom,jer je to najbolji izbor za konkurenciju.Da su imali recimo Raikonena,vodili bi prvenstvo komforno.Imam talenat i sirovu brzinu ali je razmazeno deriste koje je Ron razmazio i sad mu se vraca.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Meni je sve to bezveze kad pogledas, prikazom telemetrije na twiteru majko moja bedak i pol. Ali u jednu ruku ga razumijem, a u drugu jeba te pas blesavi. To kaj govori kolega Dani je istina, najveci mclarenov probelm je taj da posle prvog dijela sezone vozacu sa vise bodva ne daju prednost donosenja odluka i dobivanju novih djelova. Bez obzira dal taj novi dio radil i ili prvi ga dobiva vozac koji je u prednosti. A ovo sa potpisivanjem ugovora jebi ga tu su igre i igrice, neznam zasto jedan vozac formule jedan na godinu nebi primal placu od 30mil ako jedan debil od nogometasa koji nema tako opsan posao i ne mora znati nista drugo nego tekati za loptom imati vecu placu od vozaca f1.
Ovaj potez tima da Buttonu odobre novo straznje krilo a Hamiltonu ne ako je istina to kaj pise jergovic (makar cisto sumljam jer) onda je to vec moguce naznaka da Hamilton i nece produljiti ugovor sa mclarenom. Ali kam ima otici, sve kaj je u rangu s mclarenom je zauzeto. Tako da neznam kako ce se razrjesiti ta situacija, ali vec u petak na slobodnim treninzima ce se vidjeti kaj se sprema.
Ovaj potez tima da Buttonu odobre novo straznje krilo a Hamiltonu ne ako je istina to kaj pise jergovic (makar cisto sumljam jer) onda je to vec moguce naznaka da Hamilton i nece produljiti ugovor sa mclarenom. Ali kam ima otici, sve kaj je u rangu s mclarenom je zauzeto. Tako da neznam kako ce se razrjesiti ta situacija, ali vec u petak na slobodnim treninzima ce se vidjeti kaj se sprema.
Darkness rises when silence dies
- One and only
- Svjetski prvak
Pa i nije baš sve zauzeto. Autić koji vozi izvjesni F. Massa krajem ove sezone vrlo vjerovatno postaje slobodanelder je napisao/la:Meni je sve to bezveze kad pogledas, prikazom telemetrije na twiteru majko moja bedak i pol. Ali u jednu ruku ga razumijem, a u drugu jeba te pas blesavi. To kaj govori kolega Dani je istina, najveci mclarenov probelm je taj da posle prvog dijela sezone vozacu sa vise bodva ne daju prednost donosenja odluka i dobivanju novih djelova. Bez obzira dal taj novi dio radil i ili prvi ga dobiva vozac koji je u prednosti. A ovo sa potpisivanjem ugovora jebi ga tu su igre i igrice, neznam zasto jedan vozac formule jedan na godinu nebi primal placu od 30mil ako jedan debil od nogometasa koji nema tako opsan posao i ne mora znati nista drugo nego tekati za loptom imati vecu placu od vozaca f1.

-
- Legenda
Zaključak Jergovića je čisto navijački. To je tako. Ali svi smo mi navijači nekoga, koliko god to pokuašavali sakriti i biti objektivni.
Mislim, smiješno je nekoga uzdizati u nebo u drugom smislu samozato što je vrhunski vozač. Netko može biti ultra brz a biti bedak... (ne kažem da je to Hamilton
)
I ne bi dramio. Možda je i napravio glupost, ali mislim da to neće puno promjeniti. To jest - teško će to utjecati na sudbinu Hamija u Mclarenu.
I da- nema uopće sumnje da se poštovani Gosp. Jergović krije pod pseudonimom Ismir.
Mislim, smiješno je nekoga uzdizati u nebo u drugom smislu samozato što je vrhunski vozač. Netko može biti ultra brz a biti bedak... (ne kažem da je to Hamilton

I ne bi dramio. Možda je i napravio glupost, ali mislim da to neće puno promjeniti. To jest - teško će to utjecati na sudbinu Hamija u Mclarenu.
I da- nema uopće sumnje da se poštovani Gosp. Jergović krije pod pseudonimom Ismir.
Samo neka se trkaju.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Mislio sam da se opametio al opet radi gluposti , pogotovo s prikazom telemetrije na twitteru . Što mu to treba

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Veteran
Mislim da griješiš ovaj je zakleti Ferrarijevac a Mladen zakleti Hamiltonovacdmarijon je napisao/la: I da- nema uopće sumnje da se poštovani Gosp. Jergović krije pod pseudonimom Ismir.

...put u raj nije posut ružama...
- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Javljaju se neka šuškanja (Eddie Jordan kaže) da Lewis ide u Mercedes nagodinu, za sada samo ovo:
A McLaren spokesman said: “We have been told by Lewis Hamilton’s management team that the story is untrue."

-
- Veteran
to mi dodje kao ono"iz konja na magarca"..mrd je napisao/la:Javljaju se neka šuškanja (Eddie Jordan kaže) da Lewis ide u Mercedes nagodinu, za sada samo ovo:A McLaren spokesman said: “We have been told by Lewis Hamilton’s management team that the story is untrue."
ipak je McLaren puno bolja momcad i mislim da bi to bio jedan korak nazad za Hamu u njegovoj karieri...
Alonsista hasta la muerte..