Domi je napisao/la:Ima ko stream za slobodnjake ?
IZVOLI
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Bit će jak Mercedes sigurno. Ako si ne zabiju koji autogol u međuvremenu.Domi je napisao/la:Kolko vidim, Button je među najbržima na speed trapu a i rečeno mu je da mu je pace odličan.
Inače, nadam se da je ovo znak da će bit dobra trka za Merđu
Mislim da nije motor, prije je izgledalo kao mijenjač. Što se tiče kazne ako će biti eventualne zamjene, mislim da bi to bilo 5 mjesta, a možda i ne, nikad nisam točno pohvatao to mijenjač pravilo.canzve je napisao/la:Pozz za sve. Nov sam na forumu,a vec duze vreme pratim,da tako kazem,rad ovog foruma. Elem,zna li neko sta se desilo sa Alonsom,zasto je parkiorao bolid,i ako je do motora postoji li mogucnost kazne posto ce da koristi novi?
Da 0,4 brži u prvom sektoru,0,1 u srednjem, ham brži 0,2 u zadnjemelder je napisao/la:naci nastvlja se da je button misteriozno brzi od hamitlona![]()
Je bilo kaj zanimljivog na fp1?
lolKenny je napisao/la:Ma to je sve do Alonsa, a Massa se probudio
Ne zavaravaj se, RB će možda u kvalama opet bit truba, ali u utrci sigurno ne, evo Vettel juri s punim gorivom.Kenny je napisao/la:Meni se čini da će na utrci osvajat bodove samo Mercedesovi i Ferrarijevi bolidi, jedino možda Raikkonen uspije usvojit koji bod od Renaultovih vozača
S obzirom na konkurenciju, sumnjam da nesto puno mogu napraviti u utrci ako lose odvoze kvalifikacije.Slash je napisao/la:Ne zavaravaj se, RB će možda u kvalama opet bit truba, ali u utrci sigurno ne, evo Vettel juri s punim gorivom.Kenny je napisao/la:Meni se čini da će na utrci osvajat bodove samo Mercedesovi i Ferrarijevi bolidi, jedino možda Raikkonen uspije usvojit koji bod od Renaultovih vozača