Pa smiju popravit samo ne smiju mjenjat ništa oko setupa i sl.F1NAC je napisao/la:vjerovatno start iz pitlanea ako idu popravljat .. Super
Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- King iCool
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Re: Formula 1 team - Ferrari
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
da, ako se ne varam pokvareni djelovi (naravno kojima nije određeno koliko utrka moraju trajati) ili ako je nešto puklo se smije zamijeniti. naravno, pod budnim okom FIA-inih ljudi, sa identičnim dijelom.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Vidi u tebe također stoji navijam za Ferrari pa to nije nikakav protuargumentCuky je napisao/la:Pa normalno da ću za time posegnut. Pogledaj samo postove vas kojima stoji "Navijam za: Alonso"
Kad je odličan rezultat onda "bravo Alonso", "najbolji Alonso", "Grande Alonso" i sl., a kad rezultat nije dobar onda "što opet izvode u Ferrariju", "opet su ga zaje*ali u momčadi", "opet se prave pametni u Ferrariju"....
Bez obzira je li imao problem s bolidom ili ne najprije su trebali postaviti normalno vrijeme s Alonsom a ne eksperimentirati.I Hamilton je imao brz bolid pa je postavio 2 brza kruga a ne ovi se pametni našli
P.S
Abu Dhabi 2010. nam daje za pravo da tako mislimo,a to se često ponavlja u ključnim trenucima prvenstva
...put u raj nije posut ružama...
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Pa kad je Ferrari 6 bolid po brziniCuky je napisao/la:Pa normalno da ću za time posegnut. Pogledaj samo postove vas kojima stoji "Navijam za: Alonso"
Kad je odličan rezultat onda "bravo Alonso", "najbolji Alonso", "Grande Alonso" i sl., a kad rezultat nije dobar onda "što opet izvode u Ferrariju", "opet su ga zaje*ali u momčadi", "opet se prave pametni u Ferrariju"....

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Veteran
@Kenny spamaš kao ismirApparently Alonso was given wrong tyres in one of his runs!
-
- Veteran
to je ta slampavost o kojoj pricamo.....Chuck Norris je napisao/la:Apparently Alonso was given wrong tyres in one of his runs!
@Kenny funny guy
Alonsista hasta la muerte..
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Chuck Norris je napisao/la:@Kenny spamaš kao ismirApparently Alonso was given wrong tyres in one of his runs!
nije tim kriv ako se desio kvar usred kvalifikacija .. Desilo se i nisu mogli nis napravit , sutra se djele bodovi , mozda maldonado nagazi na travu i otklize u hamiltona ko liuzziFernando Alonso @alo_oficial
After the qualy, we miss the fight for "pole" with a failure..! I think tomorrow will be a perfect day to recover some good positions..)

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
odakle ti to sada, nisu toliko retardirani da mu pogresne gume daju, ipak mislim da je kvar na bolidu bio kao sto pise na twitteruChuck Norris je napisao/la:@Kenny spamaš kao ismirApparently Alonso was given wrong tyres in one of his runs!

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Jergović je to tweetao
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
lol koja smijurija sa gumam, ajd da se to desi HRTu nasmijo bi se i to je to, ali FerrariChuck Norris je napisao/la:@Kenny spamaš kao ismirApparently Alonso was given wrong tyres in one of his runs!

Zahebavam se, ipak se od početka priča da je Ferrari 5-6 po brzini i kad su među najjačima

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Veteran
Mladen Jergović na twitteru,nije nemoguće iako izvor nije baš pouzdanNitrous Oxide Systems je napisao/la:odakle ti to sada, nisu toliko retardirani da mu pogresne gume daju, ipak mislim da je kvar na bolidu bio kao sto pise na twitteruChuck Norris je napisao/la:@Kenny spamaš kao ismirApparently Alonso was given wrong tyres in one of his runs!
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Ma brijete, na sky-u su rekli da mu je puklo stražnje nešto nekakav bar šta ti ja znam
. Ugl. nije on kriv.

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
-
- Veteran
Alonso je pobijedio u Valencii sa P11 pa stoga sam optimista 

Alonsista hasta la muerte..
- Cuky
- Moderator
znači Jergović to tweeta i to je tako, Ferrari je šlampav. A Alonso tweera ovo što je gore stavio Finac i to ne znači ništa
Fernando Alonso @alo_oficial
After the qualy, we miss the fight for "pole" with a failure..! I think tomorrow will be a perfect day to recover some good positions..)

- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
- Cuky
- Moderator
A malo gledam, ovo što su u Ferrariju zamislili ima jako puno logike:
*Na početku oboje van, Alonso za sobom povuče Massu i Massa postavi OK vrijeme
*uđu u boks, uzmu nove gume
*odu van opet zajedno. Na stazu je sad položeno još malo gume, znači dodatno se ubrzala
*Massa vozi ispred Alonsa, na pravcu prema Ascariju ga povuče, Alonso postavi bolje vrijeme od njega i oboje u top 5, a možda na poleu
Plan je na papiru, a rekao bih i po viđenome na FP3 jako dobar. Problem je jedino što eto, Alonso doživio već 4. kvar u 2 dana
*Na početku oboje van, Alonso za sobom povuče Massu i Massa postavi OK vrijeme
*uđu u boks, uzmu nove gume
*odu van opet zajedno. Na stazu je sad položeno još malo gume, znači dodatno se ubrzala
*Massa vozi ispred Alonsa, na pravcu prema Ascariju ga povuče, Alonso postavi bolje vrijeme od njega i oboje u top 5, a možda na poleu
Plan je na papiru, a rekao bih i po viđenome na FP3 jako dobar. Problem je jedino što eto, Alonso doživio već 4. kvar u 2 dana

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
damnSomething was broken on the car in Q3,” said Alonso. “I think we lost the most easy pole position of the year because we did 1m24.1s with an easy lap, and Lewis did 24.0s. We were expecting 23.5s or something like that. So we lost the best opportunity for pole, but that’s the way it is.
“For tomorrow the car will be OK, but for sure starting 10th will be more difficult. We know the problem, and we went out just to check if we could overtake one or two positions, maybe P8 or P9 or something like that, but it was not enough, and we lost too much performance. We’ll see tomorrow.”

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Dero
- Profesionalni vozač
Upravo to, stvarno ne vidim smisao postanja tweetova ljudi koji nemaju nikakve ideje što se događa nego sjede u fotelji i jedva cekaju da lijece svoje navijačke frustracijeCuky je napisao/la:znači Jergović to tweeta i to je tako, Ferrari je šlampav. A Alonso tweera ovo što je gore stavio Finac i to ne znači ništaFernando Alonso @alo_oficial
Ako vec pratite ljude na twiteru pratite one koje imaju pojma što se događa.
ON topic.. Alonso ce sutra imati gadnih problema sa Mercedesima ako želi da primiriši top 5. Jedino ohrabrujuce je veoma dobar S3 i izlaz iz Parabolice.
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
23.5 mi je malo preoptimisticnoF1NAC je napisao/la:damnSomething was broken on the car in Q3,” said Alonso. “I think we lost the most easy pole position of the year because we did 1m24.1s with an easy lap, and Lewis did 24.0s. We were expecting 23.5s or something like that. So we lost the best opportunity for pole, but that’s the way it is.
“For tomorrow the car will be OK, but for sure starting 10th will be more difficult. We know the problem, and we went out just to check if we could overtake one or two positions, maybe P8 or P9 or something like that, but it was not enough, and we lost too much performance. We’ll see tomorrow.”

- Caldor
- Profesionalni vozač
Mnogo ga je tu sad nas*ao. Da je mogao ici 23.5 bi i isao 23.5. Sad kad nije pokazao brzinu sad moze pricat sto god zeli da zastrasi protivnike za sutra. Ferrari sutra 5-6 mjesto.
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
5-6? vidjet cemo sutra kada Massa bude hvatao HamiltonaCaldor je napisao/la:Mnogo ga je tu sad nas*ao. Da je mogao ici 23.5 bi i isao 23.5. Sad kad nije pokazao brzinu sad moze pricat sto god zeli da zastrasi protivnike za sutra. Ferrari sutra 5-6 mjesto.

- Caldor
- Profesionalni vozač
hehe, da mi je i to vidjetiNitrous Oxide Systems je napisao/la:5-6? vidjet cemo sutra kada Massa bude hvatao HamiltonaCaldor je napisao/la:Mnogo ga je tu sad nas*ao. Da je mogao ici 23.5 bi i isao 23.5. Sad kad nije pokazao brzinu sad moze pricat sto god zeli da zastrasi protivnike za sutra. Ferrari sutra 5-6 mjesto.

- Cuky
- Moderator
Koliko sam ja iz ovog shvatio: Kad je imao dosta dobro prolazno vrijeme u prvom izlasku na stazu išli su u boks jer je nešto puklo. Zatim su drugi put na stazu išli da vide hoće li moći dobiti bar poziciju-dvije?F1NAC je napisao/la:damnSomething was broken on the car in Q3,” said Alonso. “I think we lost the most easy pole position of the year because we did 1m24.1s with an easy lap, and Lewis did 24.0s. We were expecting 23.5s or something like that. So we lost the best opportunity for pole, but that’s the way it is.

- Caldor
- Profesionalni vozač
Moram povući svoj prijašnji post. Gledajući Hamiltonovo vrijeme u prvom sektoru vjerujem da su i Hami i ALonso mogli voziti oko 23.6.
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Tako se i meni cinilo.. To sto su nasi komentatori izvukli da je ferrari pokusao povuci Massu Alonsom je divno i krasno za taktiku ali se meni ucinilo da Alonso ima problem onog trenutka kad u istom tom krugu nije otisao u boks.. Takvo povlacenje nije zabranjeno i nebi bilo kazne za Alonsa ni da je usao odmah.. Ocito su bili svjesni da imaju nekakav problem.. Šteta jer ako je istina ovo sto kaze Fernando za 23.5 onda je ovo ocito vikend gdje je Ferrari najbrzi auto.. Bojim se da toga vise nece biti puno..F1NAC je napisao/la:damnSomething was broken on the car in Q3,” said Alonso. “I think we lost the most easy pole position of the year because we did 1m24.1s with an easy lap, and Lewis did 24.0s. We were expecting 23.5s or something like that. So we lost the best opportunity for pole, but that’s the way it is.
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."