Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Lewis Hamilton
Čestitke,kao što sam i rekao glavni konkurent Alonsu za naslov.Probio se do 2.mjesta u ukupnom poretku
...put u raj nije posut ružama...
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
- Matt_77
- Početnik
- Navijam za: McLaren
Lijepa čista pobjeda danas...Nadam se da ce ga to potaknuti na ostanak
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
danas se sa 20. pobjedom u karijeri izjednacio sa mikom hakkinenom na all time listi pobjeda....
McLaren u <3
-
- Legenda
Dobro se bodovno navuko. Sva sreća da će se dobri stari hamki vratiti svojim pravim navikama i početi raditi bezvezne greške i sudatre gdje će gubiti hrpu bodova. Uvijek se on tome vrati
Samo neka se trkaju.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Ajde se ti samo vrati u dio gde se komentiraju vettel i alosno, i nemoj tu provociratidmarijon je napisao/la:Dobro se bodovno navuko. Sva sreća da će se dobri stari hamki vratiti svojim pravim navikama i početi raditi bezvezne greške i sudatre gdje će gubiti hrpu bodova. Uvijek se on tome vrati

Darkness rises when silence dies
-
- Legenda
Sad kad čitam baš zvuči ko provokacija. Ali ozbiljno, poznavajući njega, ali i cijelu kaotičnu sezonu... vidjet ćemo
Samo neka se trkaju.
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Ove sezone on nema toliko gluposti, prošle ih je imao, a ove sezone mu sve upropaste u boksudmarijon je napisao/la:Sad kad čitam baš zvuči ko provokacija. Ali ozbiljno, poznavajući njega, ali i cijelu kaotičnu sezonu... vidjet ćemo

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- mrd
- Profesionalni vozač
Hamilton Set To Move To Mercedes
Opet ništa konkretno, samo nagađanja i tumačenja dešavanja iz paddocka, ali ovo je sve češća tema po portalima i blogovima.
Opet ništa konkretno, samo nagađanja i tumačenja dešavanja iz paddocka, ali ovo je sve češća tema po portalima i blogovima.

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
ovakvih članaka je za očekivati još i više - sve je to u svrhu licitacija...vjerojatno će iza većina tih članaka stajati neka mašinerija - ili Hamiltonov menagment, ili većina zainteresiranih strana (nekoliko momčadi - uključujuči i trenutnu domicilnu momčad) - sve je to ispuštanje raznih probnih balona...nikako dobra stvar za njega osobno jer će baviti htio ili ne i stvarima koje će mu remetiti fokusiranost na ono za što je plaćen...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Jergović:
I još:Gotovo je posve izvjesno da je Lewis Hamilton prošle nedjelje u Monzi potpisao trogodišnji ugovor s F1 ekipom Mercedes. Vijest još nije službeno objavljena, no izvor vrlo blizak McLarenu (koji nije niti David Coulthard niti James Allen) potvrdio nam je da je transfer, osim ako se ne dogodi neko last-minute čudo, gotova stvar.
Ova vijest sada pokreće čitavu lavinu spekulacija oko sudbine drugih vozača za 2013. i dalje, prije svega u vezi s oslobođenim mjestom u McLarenu.
Isti izvor javio nam je da sada McLaren ˝nema drugog izbora nego angažirati Kimija Räikkönena˝, vozača koji je već bio u McLarenu od 2002. do kraja 2006.
Uskoro objavljujemo analizu ove vijesti, bilo da se radi o njezinoj potvrdi, bilo o demantu.
Ali, također sam u dva dodatna telefonska razgovora upravo saznao da u McLarenu sada vrte sve moguće načine da okrenu ovu situaciju.
Možda prekasno, možda ne…
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
po tome onda možda i ima smisla ona priča koju su spomenuli na Sky-u da Schumacher potpiše na jednu sezonu sa Ferrarijem umjesto Masse, a 2014. tamo dođe Kubica ili Vettel.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Slash
- Veteran
Mislim da Šumi ostaje u Mercedesu 100%. Ako ne kao vozač, onda kao Hamiltonov boss.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
pa kakav je to ugovor kad neko 'cudo' moze da ga ponisti???Slash je napisao/la:Jergović:Gotovo je posve izvjesno da je Lewis Hamilton prošle nedjelje u Monzi potpisao trogodišnji ugovor s F1 ekipom Mercedes. Vijest još nije službeno objavljena, no izvor vrlo blizak McLarenu (koji nije niti David Coulthard niti James Allen) potvrdio nam je da je transfer, osim ako se ne dogodi neko last-minute čudo, gotova stvar.
ovo mi vise lici na novinarov pokusaj da bude 'obevesten' o eksluzivnim stvarima u f1 - znaci ako luis predje u mercedes bice 'eto rekao sam' a ako ne onda ce biti 'desilo se neko cudo'!
- Slash
- Veteran
Ne sudi ako ne raspolažeš sa svim informacijama. Šta ti i ja znamo o tome. Možda je potpisao nekakav predugovor, pa se stigne predomislit, možda je samo dogovorio sve detalje, ali još nije stavio paraf, pa se čeka potez McLarena, možda...
- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
Slash je napisao/la:Jergović:Gotovo je posve izvjesno da je Lewis Hamilton prošle nedjelje u Monzi potpisao trogodišnji ugovor s F1 ekipom Mercedes. Vijest još nije službeno objavljena, no izvor vrlo blizak McLarenu (koji nije niti David Coulthard niti James Allen) potvrdio nam je da je transfer, osim ako se ne dogodi neko last-minute čudo, gotova stvar.

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Boullier je u Monzi rekao da Kimi ima dvogodišnji ugovor sa Lotusom i da je tu kraj priče, vjerojatno će ga odraditi tako da to pada u vodu. A šta se tih "bliskih izvora" tiče i ja sam malo skeptičan jer zapravo nitko nije niti riječ o tome progovorio prije Jordana u četvrtak...vidjet ćemoSlash je napisao/la:Jergović:Gotovo je posve izvjesno da je Lewis Hamilton prošle nedjelje u Monzi potpisao trogodišnji ugovor s F1 ekipom Mercedes. Vijest još nije službeno objavljena, no izvor vrlo blizak McLarenu (koji nije niti David Coulthard niti James Allen) potvrdio nam je da je transfer, osim ako se ne dogodi neko last-minute čudo, gotova stvar.
Ova vijest sada pokreće čitavu lavinu spekulacija oko sudbine drugih vozača za 2013. i dalje, prije svega u vezi s oslobođenim mjestom u McLarenu.
Isti izvor javio nam je da sada McLaren ˝nema drugog izbora nego angažirati Kimija Räikkönena˝, vozača koji je već bio u McLarenu od 2002. do kraja 2006.
Uskoro objavljujemo analizu ove vijesti, bilo da se radi o njezinoj potvrdi, bilo o demantu.
-
- Legenda
Ovo baš postaje zanimljivo. Ako se to stvarno dogodi:
vjerujem da će Mclaren, naravno, prvo probati dovući Kimija. Mislim da bi teško u tome uspjeli. Kimi ima novi ugovor s Lotusom, ali "mu oni daju slobodu i da ode ako želi". Navodno. Ja mislim da Lotus prema Kimiju ima taktiku da mu serviraju sve i na neki način mu se uliziju, samo da ostane s njima (sve- osim rallyja naravno
). Kad se gleda sav taj njihov odnos.
Mislim da je Kimiju sigurno ugodnije u Lotusu i da je stvarno mala šansa da bi (ako bi i mogao) otišao u Mclaren.
Što sad: mislim da je najrealniji Paul di Resta. Mislim da će u tom slučaju Mercedes Di Restu prepustiti Mclarenu. Koga bi boljeg u ovoj situaciji Mclaren mogao? (rosberg...? hm..)
vjerujem da će Mclaren, naravno, prvo probati dovući Kimija. Mislim da bi teško u tome uspjeli. Kimi ima novi ugovor s Lotusom, ali "mu oni daju slobodu i da ode ako želi". Navodno. Ja mislim da Lotus prema Kimiju ima taktiku da mu serviraju sve i na neki način mu se uliziju, samo da ostane s njima (sve- osim rallyja naravno

Mislim da je Kimiju sigurno ugodnije u Lotusu i da je stvarno mala šansa da bi (ako bi i mogao) otišao u Mclaren.
Što sad: mislim da je najrealniji Paul di Resta. Mislim da će u tom slučaju Mercedes Di Restu prepustiti Mclarenu. Koga bi boljeg u ovoj situaciji Mclaren mogao? (rosberg...? hm..)
Samo neka se trkaju.
- Slash
- Veteran
Pereza? Ne znam, ja bih da sam na njihovom mjestu sve napravio da njega dovedem.
Di Resta ne bih rekao da je nešto bolji vozač od Buttona. Dakle, Perez, možda, ali samo možda Alguersuari ili Sutil.
Di Resta ne bih rekao da je nešto bolji vozač od Buttona. Dakle, Perez, možda, ali samo možda Alguersuari ili Sutil.
-
- Legenda
Čitam ove komentare "konkurentskog" foruma, i tamo se na sva vrata spominje Perez. Osobno mislim da je Perez brži, ali i zanimljiviji od Di reste, ali koliko je on već debelo vezan za Ferrari? To je pitanje. Kao i Hulk.
Samo neka se trkaju.
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
I Button je do samo tjedan dana unazad govorio da ce pomoci Hamiltonu kad on izgubi sansu za titulu,kao i da se nada da ce mu Hamilton biti timski kolega i iduce godine.
Danas vec izjavljuje da nece pomagati Hamiltonu niti kad izgubi i matematicke sanse.Spomenuo je da ima osjecaj da bi dobro slagao s Di Restom kao kolegom.
Danas vec izjavljuje da nece pomagati Hamiltonu niti kad izgubi i matematicke sanse.Spomenuo je da ima osjecaj da bi dobro slagao s Di Restom kao kolegom.
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Gospodin Jergovic je jos u nedelju trvrdio da iz pouzdanih izvora ima informaciju da je sve to inteligentno nabijanje cijene ugovora od strane Hamiltona i naprosto svrsavao hvaleci taj Hamiltonov marketiski trik.Slash je napisao/la:Jergović:I još:Gotovo je posve izvjesno da je Lewis Hamilton prošle nedjelje u Monzi potpisao trogodišnji ugovor s F1 ekipom Mercedes. Vijest još nije službeno objavljena, no izvor vrlo blizak McLarenu (koji nije niti David Coulthard niti James Allen) potvrdio nam je da je transfer, osim ako se ne dogodi neko last-minute čudo, gotova stvar.
Ali, također sam u dva dodatna telefonska razgovora upravo saznao da u McLarenu sada vrte sve moguće načine da okrenu ovu situaciju.
Možda prekasno, možda ne…
- Slash
- Veteran
Možda nije uspio nabiti cijenu pa je otišao onima koji su ponudili veću?
-
- Legenda
Ma ništa mi tu puno nije jasno osim jedne stvari: on će tu najmanje odlučivati.
Samo neka se trkaju.
- Slash
- Veteran
Slažem se.dmarijon je napisao/la:Ma ništa mi tu puno nije jasno osim jedne stvari: on će tu najmanje odlučivati.
A slažem se 100% i sa Allenom:
All the pieces are in place and Mercedes must deliver the title in the next three years.
Fail with this group and there would be pressure from Daimler shareholders to call time on the F1 adventure.