Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Formula 1 team - McLaren

Post Postao/la Chuck Norris »

Toon je napisao/la:...sreća u nesreći je odustajanje RB no žalim 1 i 2 koji su bili vrlo vjerojatni do kraja...
Hm,bilo bi s Perezom knap da je Button ostao
U jednu ruku ovo će biti dobro za Hamiltona jer mislim da će se sada momčad i Button podrediti njegovoj borbi za naslov
...put u raj nije posut ružama...
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Svejedno, pobjeda je pobjeda, u tako uskoj borbi u F1 3. pobjeda za redom za nas. Nije loše, ako tako nastavimo, oba vozača nek uzimaju puno bodova i možemo stignut RBR i Alonsa.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Chuck Norris je napisao/la:
Toon je napisao/la:...sreća u nesreći je odustajanje RB no žalim 1 i 2 koji su bili vrlo vjerojatni do kraja...
Hm,bilo bi s Perezom knap da je Button ostao
U jednu ruku ovo će biti dobro za Hamiltona jer mislim da će se sada momčad i Button podrediti njegovoj borbi za naslov
...yep...bilo bi zato i je "vjerojatno" :D - slaba ti koncentracija!
...ali mislim da neće još sve baciti na Hamiltona - možda zbog toga i izgubimo opet prvenstvo no ko nam je kriv kad imamo dva dobra vozača u momčadi :D ...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Matt_77
Početnik
Početnik

Post Postao/la Matt_77 »

Velika šteta za konstruktorske bodove i Jensona, ali još jednom čestitke na odličnom bolidu
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Matt_77 je napisao/la:Velika šteta za konstruktorske bodove i Jensona, ali još jednom čestitke na odličnom bolidu
To je to, otprilike. Treća trka zaredom da je naš bolid najbolji. Šteta za Buttona, pogotovo zato što bi razvaljivanje u srcu Ferrarilanda bilo potpuno. :D
slika
hrcfaca (Lewis Hamilton)
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la hrcfaca (Lewis Hamilton) »

Evo da ćestitam cijeloj momčadi na pobjedi. Stvarno velika šteta što je Button morao odustati, ali ljepo je vidjeti da je Mclaren najbrži trenutrno bolid na stazi. I mislim da ovim tempom, ako nastave voziti sezonu da imamo barem konstruktorsku titulu.
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

:biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

ovo mi je do sada najdosadnija epizoda...jedina u kojoj se nisam nasmijao

za sada je prošla najbolja
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Ron nije pljeskao Hamiltonu,i nije pricao s njim prije utrke.Govor tijela obojice govori da je razlaz gotova stvar.Jel si umisljam ili kako se vama cini?
Hamilton se nije nesto ni radovao sve je nekako bilo blijedo u Mclarenu i nakon pobjede.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Alonso Fernando je napisao/la:Ron nije pljeskao Hamiltonu,i nije pricao s njim prije utrke.Govor tijela obojice govori da je razlaz gotova stvar.Jel si umisljam ili kako se vama cini?
Hamilton se nije nesto ni radovao sve je nekako bilo blijedo u Mclarenu i nakon pobjede.
Neznam, ali kaj se sve desilo u zadnjih par tjedana hamiltonu opce me ne cudi to kaj se nije radoval. A Ron Denis ko Ron Denis, nebi rekel da je gotovo ali nikad nezna
Darkness rises when silence dies
karabaja

Post Postao/la karabaja »

Zašto je Hamilton točno ljut na McLaren? Ako je vjerovati medijima, bolje je neka ide, ovo postaje kao sa Alonsom 2007., a to jednostavno ne ide. Neka Ron nazove Perezove menadžere, ponudi mu 5-6 milijunčića po sezoni, ravnopravan status s Buttonom i svi sretni, svi zadovoljni. Mislim da bi i njemu draže to bilo, nego da skuplja bodove za Ferrari i propušta Alonsa ako se nađe ispred njega.
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

karabaja je napisao/la:Zašto je Hamilton točno ljut na McLaren?.
Prvo i najvažnije: Novac i ugovor. Vec u par navrata je rečeno da Mclaren nudi Hamiltonu sličan ugovor koji je dan Buttonu a s time i izjednačavanje Buttona i Hamiltona. Prepostavljam da Hamilton smatra da vrijedi ugovora ala Alonso a očito Mercedes ima takvu ponudu na stolu.
Isto tako ne mozes a da ne primjetiš da vlastiti direktor momčadi preferira Buttona iz tko zna kojeg razloga. Možda nije to otvoreno izjavio ali meni je prilično očito da Whitmarsh preferira Buttona.
Onda imas niz malih razmirica tokom godina tipa tko ce zadržat trofeje i gdje, koliko sati mora izdvojiti na marketing i sponzore, pa sad afera sa twitterom i telemetrijom, tko dobiva nove dijelove, koga stavljaju na koji setup...
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

karabaja je napisao/la:Zašto je Hamilton točno ljut na McLaren? Ako je vjerovati medijima, bolje je neka ide, ovo postaje kao sa Alonsom 2007., a to jednostavno ne ide. Neka Ron nazove Perezove menadžere, ponudi mu 5-6 milijunčića po sezoni, ravnopravan status s Buttonom i svi sretni, svi zadovoljni. Mislim da bi i njemu draže to bilo, nego da skuplja bodove za Ferrari i propušta Alonsa ako se nađe ispred njega.
Gle, presel hamilton ili ne tak sve jedno. A ovo ak ode hamilton, racunaj da ti bude odmah ko god dođe Button no.1 i nebudu ravnoparavni statusi.
Darkness rises when silence dies
tofa

Post Postao/la tofa »

žao bi mi bilo da ode, uvijek smo imali vozaća koji je bio agresivac Räikkönen, Montoya, Alonso! mislim da trenutačno nema ni jednog vozača iz mlade garde koji bi zaslužio voziti u Mclarenu!
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ameri ludi za 12c
McLaren MP4-12C a Resounding Success in America
Uz to rasprodan je za sljedeće 3 godine:
McLaren MP4-12C Sold Out For the Next Three Years
Da li je bolji mamac za Amerikance Button ili Hamilton ostavljam vama na prosudbu

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

http://www.dailymail.co.uk/sport/formul ... ilton.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ovo mi se vec svidja :)
McLaren u <3
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

McLewis je napisao/la:http://www.dailymail.co.uk/sport/formul ... ilton.html

ovo mi se vec svidja :)
bas taj dailymail je pisao kako je Kovalainen blizu McLarna ako Hamo ode....sve su to nagadjanja,svaka opcija dolazi u obzir..
Alonsista hasta la muerte..
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Da, vozač iz Ferrarijeve juniorske akademije i Ferrarijevog Saubera da ode u Mclaren. Super bi bilo za njega ali čisto sumnjam da ce Ferrari dozvoliti da im vozača uzmu pred očima. Isto tako Ferrari ulaže puno resursa u Pereza, recimo nakon Monze Perez je otišao u Maranello i vozio njihov simulator link

Di resta ili Rosberg su po meni trenutno najizgledniji kandidati u slučaju da se najgore dogodi. Kimi bi bio najbolji izbor ali svejedno bilo koga da dovedu biti ce korak unazad s obzirom da gube Hamiltona.
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Dero je napisao/la:Da, vozač iz Ferrarijeve juniorske akademije i Ferrarijevog Saubera da ode u Mclaren. Super bi bilo za njega ali čisto sumnjam da ce Ferrari dozvoliti da im vozača uzmu pred očima. Isto tako Ferrari ulaže puno resursa u Pereza, recimo nakon Monze Perez je otišao u Maranello i vozio njihov simulator link

Di resta ili Rosberg su po meni trenutno najizgledniji kandidati u slučaju da se najgore dogodi. Kimi bi bio najbolji izbor ali svejedno bilo koga da dovedu biti ce korak unazad s obzirom da gube Hamiltona.
ha čuj, kimi je iz sauber presao u mclaren.... ako ferrari ne zeli pereza, tko moze malog zaustavit ako dobije ponudu od mclarena???? a to da idu korak unazad je istina, jedino da kimi dodje....
McLaren u <3
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

McLewis je napisao/la: ha čuj, kimi je iz sauber presao u mclaren.... ako ferrari ne zeli pereza, tko moze malog zaustavit ako dobije ponudu od mclarena???? a to da idu korak unazad je istina, jedino da kimi dodje....
Ali Ferrari želi Pereza i sigurno im je u dugoročnim planovima. Ja sam samo istaknuo da Ferrari kao tim nece ulagati vec dvije godine u vozača i u vremenima limitiranog testiranja trošiti vrijeme na nekoga da bi ga onda samo predali najvecem rivalu spremnog za pobjede.
I bez brige budi Ferrari itekako moze sprijeciti prelazak Pereza u Mclaren. Pa ne vozis u ferrajevoj akademiji bez ikakvog ugovora a sigurno u ugovoru stoji da prije bilo kakvih ponuda iz drugih timova razgovara sa šefovima.

Da Ferrari ne želi Pereza odavno bi prekinuo njegova testiranja u simulatoru i na stazi. Po meni nije pitanje hoce li Perez preci u Ferrari nego pitanje samo vremena.
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

McLewis je napisao/la:ha čuj, kimi je iz sauber presao u mclaren.... ako ferrari ne zeli pereza, tko moze malog zaustavit ako dobije ponudu od mclarena???? a to da idu korak unazad je istina, jedino da kimi dodje....
Istina, Kimi je iz Saubera tamo prešao. Ali niti je Kimi bio član Ferrarijeve akademije niti je Ferrari taj koji je na neki način Kimiju osigurao mjesto u Sauberu. Ferrari je u Sauber ubacio Massu (koji je isto od početka bio Ferrarijev test vozač dan na korištenje Sauberu), a kasnije su ga kad je Barrichello otišao doveli kod sebe...isto tako i Perez vjerojatno nebi dobio mjesto u Sauberu tako brzo da nije Ferrari imao svoje prste u tome. Sad vidimo da je i Sauber time profitirao jer ima vozača koji donosi lijepe bodove za ekipu
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Dani je napisao/la:Ameri ludi za 12c
McLaren MP4-12C a Resounding Success in America
Uz to rasprodan je za sljedeće 3 godine:
McLaren MP4-12C Sold Out For the Next Three Years
Da li je bolji mamac za Amerikance Button ili Hamilton ostavljam vama na prosudbu
Vele da je tolko dobar da je pomalo i dosadan jer kao superautomobil bi trebal imati bar neku manu :)
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Dero je napisao/la:Ali Ferrari želi Pereza i sigurno im je u dugoročnim planovima.
Nisam baš siguran kolko ga ferrari želi. Neki dan je Montezemolo izjavio kako je pre 'neiskusan' za ferrari, a već spominje da bi vettela volio vidjet u ferrariju 2014. a kako je alonso potpisao do 2017. ja tu ne vidim mjesto za pereza. Jedino ako ga misle 2018. uzet. :lol: Da sam na perezovom mjestu odmah bih prihvatio ponudu mclarena, bez razmišljanja (ako dođe do ponude naravno)..
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

K1M1...prihvatio bi i on ponudu nego tu se i Ferrari pita...kao sto je kolega @Dero vec napisao,Ferrari ga nece dati a pogotovo ne McLarnu..
Alonsista hasta la muerte..
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Hahah, tu Ferrari funkcionira ko ženski mozak. ''Ja ga ne želim, al ga ni nedam nikom drugom!''
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Odgovori