Na sto smo spali

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Istina... i još uvijek ja čekam tog Štimca, ostavljam mu vremena.Toon je napisao/la:Schumy.d - imam jedno pitanje za tebe...ti si bio "uvijek za" da se svakom (pa tako i Štimcu) pruži prilika...čisto me interesiraju dojmovi - znam da je još rano no...
...jučer sam bio na tekmi (jer sam kreten) i jedini koji su zaslužili "prolaznu" ocjenu su Vukojević i Manđukić - po meni je jedino Vukojević jučer odigrao ono što se od njega "zahtjeva" - borac koji je radio prekršaje i zaustavljao makednoske napade a ultraopasnog Pandeva odlično izolirao...
...trenutno nemamo igru, nemamo vođu, nemamo igrača koji može preokrenuti utakmicu, nemamo NIŠTA...
...jedina nada za susret protiv Belgije mi je ta da smo uvijek kad smo bili "autsajderi" odigrali odlične utakmice (ne računam onu sramotu protiv otočana)...i ako bilo što ušićarimo na toj utakmici neće biti zaslužan Štimac već drugačiji pristup naših reprezentativaca tom protivniku...
Ja očekujem pobjedu i ništa drugo.Bibi je napisao/la:Sta ocekujete sutra? Ja bi okrenuo janjca ako izvucemo bod.
Radoševića bi trebao izbaciti iz repke zbog onog incidenta, a ne stavljati ga protiv Belgije.Scuderia je napisao/la:Kako stvari izgledaju, Radosevic ce dobiti priliku protiv Belgije.
Samo reci gdje da se pojavim.Bibi je napisao/la:Sta ocekujete sutra? Ja bi okrenuo janjca ako izvucemo bod.
Reko sam da bi okrenuo,a ne da cu to napravitScuderia je napisao/la:Samo reci gdje da se pojavim.Bibi je napisao/la:Sta ocekujete sutra? Ja bi okrenuo janjca ako izvucemo bod.![]()
Hah, sta onda radi u reprezentaciji Svicarske ?GRANIT XHAKA,19-godišnji reprezentativac Švicarske, rođen na Kosovu, priznao je nakon kvalifikacijske utakmice između Švicarske i Albanije da je namjerno propustio postići pogodak.
Xhaka se namjerno spetljao pri rezultatu 2:0 za Švicarsku, a njegov potez izazvao je oštre reakcije švicarske javnosti.
"Sinoćnja utakmica je bila puna emocija za mene. U jednom trenutku nisam znao što da radim i kako da se ponašam. Za većinu vas sam možda izdajnik zbog toga što sam učinio, ali većina ljudi dobro zna da se ja osjećam kao Albanac ", napisao je Xhaka na svom Facebook profilu.
Zanimljivo da je Xhaka u trenucima kada je izlazio iz igre ispraćen zvižducima i albanskih i švicarskih navijača.
A kakve to ?Alonso-champ je napisao/la:totalno neprofesionalno ai 19 godina mu je tek,ponijele ga emocije...
nekako je povezo Kosovo i Albaniju,ne zamjeram mu to,valjda se Kosovari drze za Albance,Albanac sa Kosova...Scuderia je napisao/la:A kakve to ?Alonso-champ je napisao/la:totalno neprofesionalno ai 19 godina mu je tek,ponijele ga emocije...
Sta mu je to Albanija pruzila, pa da ga emocije nose ?
Da sam izbornik, ne bi mi vise taj igrao za reprezentaciju, 100 %.
Sto je meni Hrvatska pruzala (nista dobro) pa ju ipak volim.Scuderia je napisao/la:A kakve to ?Alonso-champ je napisao/la:totalno neprofesionalno ai 19 godina mu je tek,ponijele ga emocije...
Sta mu je to Albanija pruzila, pa da ga emocije nose ?
Da sam izbornik, ne bi mi vise taj igrao za reprezentaciju, 100 %.
Pa neka je. Zašto ga ne isprobati? Nemamo šta izgubiti.Scuderia je napisao/la:Sammir pozvan u reprezentaciju.
-adios reprezentacijos. Ne pratim vise reprezentaciju.
Dugo bi mi trebalo za ovu raspravu, ali sam kratak sa vremenom.Schumy.d je napisao/la: Pa neka je. Zašto ga ne isprobati? Nemamo šta izgubiti.
A gledaj, činjenica je da je Sammir već godinama najbolji igrač naše lige. Ipak, nešto i to znači.Scuderia je napisao/la: Dugo bi mi trebalo za ovu raspravu, ali sam kratak sa vremenom.Uglavnom, uskoro ocekuj opsirniji post.
...kada, koje godine je to Sammir bio najbolji igrač naše lige? Gdje u kojem izboru je on ikada proglašen za najboljeg igrača HNL? - odgovor: Nikada!Schumy.d je napisao/la: A gledaj, činjenica je da je Sammir već godinama najbolji igrač naše lige.Ipak, nešto i to znači.
Jedino je problematično njegovo ponašanje (kako je Dani rekao), ali Bože moj, to su isto ljudi. Pili su i Olić, Vukojević, Eduardo... *ebiga, šta sad, ionako je bitno ono što se na terenu događa.
Dobro, ajd reci mi tko je to bio bolji od njega?Toon je napisao/la: ...kada, koje godine je to Sammir bio najbolji igrač naše lige? Gdje u kojem izboru je on ikada proglašen za najboljeg igrača HNL? - odgovor: Nikada!