mozda crveni nisu tako brzi al su zato pouzdaniSRV je napisao/la:Naravno. Kad ce Alonsu nesto crknut?

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
mozda crveni nisu tako brzi al su zato pouzdaniSRV je napisao/la:Naravno. Kad ce Alonsu nesto crknut?
Vjerojatno će na kraju i pobjedit, sad će Prstu otić alternator, Gumbu ko zna kaj...SRV je napisao/la:Naravno. Kad ce Alonsu nesto crknut?
Na treningu...u najgorem slučaju u kvalifikacijamaSRV je napisao/la:Naravno. Kad ce Alonsu nesto crknut?
U Ferrariju možda nisu konstruirali najbrži bolid za kvalifikacije ali sigurno imamo najpouzdaniji na gridu. A očito u ovako izjednacenoj sezoni najpouzdaniji bolid ce osvojiti naslov.SRV je napisao/la:Naravno. Kad ce Alonsu nesto crknut?
rekoh ti treceAlonso-champ je napisao/la:Vergnu je izgleda cast sto ga ovaj poljubio u g....![]()
Barry je napisao/la:rekoh ti treceAlonso-champ je napisao/la:Vergnu je izgleda cast sto ga ovaj poljubio u g....![]()
japan 1. ham 2. alonso 3. kimi 4. vet i opet sve u krug sa tih magicnih 30 poena
I ja i to zbog ekipe McLarena. Ne znam koji put znaju da su zajebali na kvalama nešto, ali oni opet "lako ćemo" ili APP.elder je napisao/la:Ak je ovo bilo za 8 onda pak kvragu, ja sam dal ocjenu 1.
Kakve veze ima Mclaren i kvaliteta trke?Dani je napisao/la:I ja i to zbog ekipe McLarena. Ne znam koji put znaju da su zajebali na kvalama nešto, ali oni opet "lako ćemo" ili APP.elder je napisao/la:Ak je ovo bilo za 8 onda pak kvragu, ja sam dal ocjenu 1.