Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Toon
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: mclaren

Re: Formula 1 team - McLaren

Post Postao/la Toon »

...McLaren je samo pokazao da vozač ne može biti veći od tima...što su izgubili? Odličnog vozača a dobili drugog + vjerojatno brdo love od sponzora...što je Hamilton učinio za samu momčad? Osvojio jedan naslov i glavni krivac za jedan propušteni te gomilu "afera" zbog "ludiranja" po stazi...momčad je stajala iza njega u svim njegovim "izletima", kritiziranjima i obranama od nadimaka "glup, divljak, budala"...otišao je zbog 60+40 milijuna u momčad koja mu ne može garantirati ništa osim tih para...bravo za momčad - ovo je odličan potez...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Chuck Norris je napisao/la:
Dani je napisao/la:Drago mi je za Pereza i Hamiltona. Hamilton zaslužuje ekipu koja će 100% stati iza njega,
Jedno pitanje,jesi to isto mislio i za Alonsa kad je odlazio 2007?

A šta je sa ovima iz Mclarena 3 najbolja vozača današnjice nisu u stanju zadržati u momčadi,prvo Kimi pa Alonso sad i Lewis
Naravno da ne.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Dani je napisao/la:Drago mi je za Pereza i Hamiltona. Hamilton zaslužuje ekipu koja će 100% stati iza njega,

A šta je sa ovima iz Mclarena 3 najbolja vozača današnjice nisu u stanju zadržati u momčadi,prvo Kimi pa Alonso sad i Lewis
Potpis na pitanje.. =D>
Bas me zanima gledaju li jednako danas na dogadaje Hamijevi navijaci ili je Alonso i dalje ljiga, kukavica, izdajica.. a Hami odlazi jer ga momcad ne voli i ne pruza mu podrsku?
Što se tiče Kimija i Alonsa još donekle i mogu shvatiti, ali dopustiti da vozač u kojega si ulagao od njegovih malih nogu samo tako postane nesretan.. Koštat će ih puno ta njihova politika ravnopravnosti vozača..
Nadam se da će kroz koju godinu ovdje umjesto Alonso pisati i Lewis te da će osvojiti još pokoji naslov tamo..
Alonso: "Leaving McLaren was the best decision of my life"
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Dero »

Zanimlijivo je da neki misle da su u Perezu dobili zamjenu za Hamiltona. Perez je solidan vozač ali u rangu hamiltona nije. Jednostavno Mclaren sada ima samo dva solidna vozača koji su sigurno sposobni pobijediti ali nositi cijeli tim i pobijediti bez najboljeg auta/taktike nisu. Za takve vožnje tu su Hamilton i Alonso
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Zanimlijivo je da neki misle da su u Perezu dobili zamjenu za Hamiltona. Perez je solidan vozač ali u rangu hamiltona nije. Jednostavno Mclaren sada ima samo dva solidna vozača koji su sigurno sposobni pobijediti ali nositi cijeli tim i pobijediti bez najboljeg auta/taktike nisu. Za takve vožnje tu su Hamilton i Alonso
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Hamilton sigurno nije otišao iz momčadi zbog toga što nema status 1. vozača.
Alonso isto nije zato otišao iz momčadi, nego zbog laži i obmana gazde Dennisa. Dvije vrlo, vrlo različite situacije.

Kolega Toon, ja ne vjerujem šta čitam. Izgubili odličnog vozača, a dobili drugog? Izgubili su NAJBRŽEG vozača na kugli zemaljskoj, a dobili Pereza, koji je dobar vozač. Za sad ništa više od toga. McLaren je stajao iza Lewisa u njegovim pogreškama, istina, ali ni on nikad nije okrenuo leđa momčadi. A kad bi zbrajali greške, mislim da bi McLaren pobijedio sa velikom prednošću! Naposljetku, siguran sam da je to ono što je odlučilo odlazak.

Ok, 2007. neiskustvo, pritisak, Hamilton je sam izgubio naslov, ali da su bili pametni, mogli su prošetat do naslova s Alonsom.
2008. su skoro izgubili prvenstvo zbog debilne strategije ''vozimo za 5. mjesto'' u zadnjoj utrci.
2012. su trebali prošetat do oba naslova,a zbog svojih idiotarija neće uzet niti jedan.
Dugoročno, mislim da je Hamilton donio dobru odluku za svoju karijeru.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Slash je napisao/la:Kolega Toon, ja ne vjerujem šta čitam. Izgubili odličnog vozača, a dobili drugog? Izgubili su NAJBRŽEG vozača na kugli zemaljskoj, a dobili Pereza, koji je dobar vozač. Za sad ništa više od toga. McLaren je stajao iza Lewisa u njegovim pogreškama, istina, ali ni on nikad nije okrenuo leđa momčadi. A kad bi zbrajali greške, mislim da bi McLaren pobijedio sa velikom prednošću! Naposljetku, siguran sam da je to ono što je odlučilo odlazak.
...ono što je odlučilo odlazak je novac i ništa drugo - a da će sad vjerojatno i neke prljave stvari početi izlaziti na površinu to je gotovo sigurno...a sad tko je više puta "pogriješio" dalo bi se diskutirati...gubitkom Lewisa (to jeste gubitak) Mcl je "uzeo" najviše što se moglo - vjerojatno bi samo razmjena Ham-Schumy bila bolji potez (prvenstveno marketinški)...i moje mišljenje će ostati da je u ovom slučaju Hamilton "izdao" momčad, a ne momčad njega...on postoji zahvaljujući toj momčadi...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Kolega, zaboravljas nadodati Montoyu..... Definitivno mislim da su zeznuli stvar i Lewis i mclaren... u danasnje vrijeme svi imaju 1. i 2. vozaca.... McLaren to nema i morat ce ubrzo to mijenjat... Perez je dobar, ali ni jednom ga jos do sada nisam vidio da je zablistao kad sauber nije bio sjajan, mali vozi pametno, taktički, ali mislim da nema sirovu brzinu kao lewis...
McLaren u <3
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Znači i Lewisov dogovor s Ronom oko onog Mclaren F1 auta i 3 titule pada u vodu...
Sve je zeznula ta managerska agencija,da mu je Anthony manager ne bi Lewis nigdje išao. Nakon utrke u kini za BBC Anthony je rekao da je lojalnost važnija od novca i da se nada da će Lewis to shvatiti... :(
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Ne znam, glupo mi je pričat o ''izdaji''. Nisu mu već 4 godine pružili ono zbog čega je u ovom sportu i logično je da traži dalje. Tu je da osvaja naslove, a ne da bude McLaren puppy.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Slash je napisao/la:Ne znam, glupo mi je pričat o ''izdaji''. Nisu mu već 4 godine pružili ono zbog čega je u ovom sportu i logično je da traži dalje. Tu je da osvaja naslove, a ne da bude McLaren puppy.
...ma izdaja jeste malo preteška riječ no on ne odlazi u momčad koja mu gotovo pa može garantirati konkurentan bolid (tipa RB ili Ferrari) - odlazi u najveće razočarenje sezone što se tiče bolida...on je očigledno želio biti McLaren puppy a na to nisu pristali u momčadi...
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Slash je napisao/la:Ne znam, glupo mi je pričat o ''izdaji''. Nisu mu već 4 godine pružili ono zbog čega je u ovom sportu i logično je da traži dalje. Tu je da osvaja naslove, a ne da bude McLaren puppy.
Kako mu nisu pruzili???? 2007. zeznuo Lewis u kini i brazilu, 2008. skoro ostao bez naslova, 2009. je mclaren zeznio stvar, 2010. da se nije skucao u monzi i singapuru imao bi naslov!!!! ne pljujem hamiltona, upravo ga volim zbog toga nacina voznje, ali definitivno nije ni mclaren za sve kriv... jedino ove godine je kriv mclaren i to 100% ako fula naslov....
McLaren u <3
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Prepostavljam da ce doci do promjene boja na liveriji. Ovo definitivno znači odlazak Vodafonea i dolazak Telmexa a to znači malo više plave bojice xD
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Imam samo jedan feeling, nakon ovakve vijesti. McLaren, počinje propadati. Ne zbog odlaska Lewisa, već zbog dolaska Sergio Pereza ( zbog love, koju mali dovlači sa sobom ). #-o

Loše, loše,...... :(
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

Dero je napisao/la:Zanimlijivo je da neki misle da su u Perezu dobili zamjenu za Hamiltona. Perez je solidan vozač ali u rangu hamiltona nije. Jednostavno Mclaren sada ima samo dva solidna vozača koji su sigurno sposobni pobijediti ali nositi cijeli tim i pobijediti bez najboljeg auta/taktike nisu. Za takve vožnje tu su Hamilton i Alonso
upravo. pricati o tome da je perez kalibar hamiltona je u najmanju ruku neozbiljno. okej lova je tu al u vremenima koja slijede kako stvari stoje svesti ce budzete na 10 miliona ccc pa to i nece biti tako bitno no ostaje da se vidi.
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Svjesni su i oni toga. Priopćenja za javnost su za... "rit otr"
Samo neka se trkaju.
gjoko-mkd
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferari

Post Postao/la gjoko-mkd »

Perez moze zablistati na neku utrku,cak i na nekoliko za redom,ali sigurno za sad nemoze da daje konstantu kao Alonso u Ferariju sada.A moze i da ga udari slava,pa da progje kao neki golobradi holivudski tip koji blesne jednom i nikad vise
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Mene brine Perezova brzina u kvalama. Button je u tom segmentu dobar ali ništa više a Sergio se pomalo muči sa Kobayashijem tako da nisam baš siguran...
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Pitanje je koliko je to do Pereza, a koliko do toga da su u Sauberu svjesni da se bodovi dijele u nedjelju i da je bolje podesiti bolid za utrku. Uostalom, kako drukčije objasniti da njima gume traju gotovo duplo dulje nego bilo kome drugome?
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

Cuky je napisao/la:Pitanje je koliko je to do Pereza, a koliko do toga da su u Sauberu svjesni da se bodovi dijele u nedjelju i da je bolje podesiti bolid za utrku. Uostalom, kako drukčije objasniti da njima gume traju gotovo duplo dulje nego bilo kome drugome?
nadam se da je tako cuky, radi pereza samog, radi mclarena, radi zanimljivosti. ove godine sem cuvanja guma i obilazaka vozaca na 30 krugova starijim gumama nije bog zna sta pokazao. ovo je prava prilika, u suprotonom bi mogao biti novi petrov. samo solidan vozac koji donosi lovu.
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Nego, na kolko je uopće potpisao?
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Piše "multi-year deal" ali nigdje nije specificirano koliko
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Slash je napisao/la:Nego, na kolko je uopće potpisao?
3 godine, 2016 biti ce uzbudljiva godina što sse tiče ugovora xD
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Hmm, da se nisu malo zaletili...
Baš me zanima koliko je još godina šlampavosti i suše potrebno da bi u McLarenu počele padati glave.
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Perez je pokazao ipak nešto malo više, da bi mogao biti novi Petrov. Nije isto.
Samo neka se trkaju.
Odgovori