Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Legenda
Re: Lewis Hamilton
Ako se ne varam, po Hamiltonovom specifičnom stilu vožnju (kontrola mase cijelog bolida) trebao bi mu baš odgovarati tvrđi (mclaren) ovjes.
Bez obzira, u timovima je uhodan je mehanizam privikavanja na bolid, mislim da je to cijela uigrana filozofija. Već prije početka sezone.
Bez obzira, u timovima je uhodan je mehanizam privikavanja na bolid, mislim da je to cijela uigrana filozofija. Već prije početka sezone.
Samo neka se trkaju.
- elder
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton
Hahahaha. Ocekivano, nakon svega. Volio bi djeliti optimizam sa Vama da ce mclaren biti jos bolji sljedece godne s Perezom i Buttonom ali nece. Odlaskom Hamiltona Button je dobil kaj je zelio status no.1 i bit ce. Mclaren gubi, a i Hamilton gubi jer nezna kakva bolid ce biti u Mercedersu. Moje misljenje da Hamilton nema sad vise nikakve sanse osvojiti naslov jer ce sad cjela ekipa biti orjentirana na Buttona. Sretno im bilo.
Sad moram mjenajti za koga navijam
. Vjerujem da nisu pare bile razlog prelaska vec zadnjih par utrka i kiksevi mclarena. Neznam ko je bil rekel da mu zeli da ima slabi bolid da vidi kaj ustvari moze, sam se sjeti one sezone kad je mclaren na pocetku zaostajal vise od 2sec za vodecima, u usporedbi sa svojim timskim kolegom.
Nis to je to, saga je rjesena. Veselim se sljedecoj sezone i kombinaciji rosberg-hamilton mercedes.
Sad moram mjenajti za koga navijam

Nis to je to, saga je rjesena. Veselim se sljedecoj sezone i kombinaciji rosberg-hamilton mercedes.
Darkness rises when silence dies
- McRambo
- Navijam za: McLaren
Ovo je katastrofa ljudi moji!!! Moj omiljeni vozač odlazi iz omiljene momčadi. Nema tog Botuna koji ga može zamjeniti. Perez je sigurno dobar, koliko, tek ćemo vidjeti. Mišljenja sam da je Botun nekako okrenuo ekipu prema sebi kako bi nadomjestio manjak talenta i brzine u odnosu na Lewisa. Neznam, odoh ja plakati i dalje...
Go McLaren forever!
Go McLaren forever!
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Evo još
To je to. Cijela mudrost. Kakvi novci, izdaje, glupost. Prekipilo mu je. Još je bio i strpljiv ako se mene pita. McLaren je postao sa ovom dvojicom (MW i SM) šlamparija od momčadi. Eh, sad, ono što jest problem je da ni Mercedes trenutno ne izgleda kao najsređenija i najpouzdanija momčad na svijetu. No, vidjet ćemo.Mladen
28.09.2012 u 22:25
Iza Hamiltonovog odlaska iz McLarena leži isključivo, isključivo ono što zovete ˝šefovska krivica˝. Tu nema baš nikakve sumnje. Hamilton je otišao zato jer se, po njegovom shvaćanju, u posljednje dvije godine dogodilo previše propusta koji su ga odvojili od pobjeda i osvajanja naslova. Jednostavno. Spa je bila kulminacija koja je prelila čašu. Onda je nastala panika i mahnito nagovaranje da ostane. Pobjeda u Monzi došla je točno u kritičnom trenutku, i nagovaranje se produžilo. Možda i njegovo oklijevanje. I onda je došao Singapur. On je predložio promjenu mjenjača jer je bio uvjeren da može pobijediti i sa šeste pozicije. Sam Michael i još neki su inzistirali da se uzme pole position i ˝bit će sve OK˝. Nakon odustajanja odluka je bila laka. Hamilton je nazvao Whitmarsha telefonom iz Tajlanda u utorak i rekao mu da ide u Mercedes.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Mislim da je većina nas i pričala da je Mclaren nahebo sa Samom Michaelom, pogledaj Williams čim je on otišao iz tima odma su i proradili, jel negdje Hamilton rekao neki razlog zašto odlazi?
Meni ovo izgleda kao rock zvjezde kada potpišu ugovor s nekom diskografskom kućom, ili menadžerom i ništa neodlučuju
Meni ovo izgleda kao rock zvjezde kada potpišu ugovor s nekom diskografskom kućom, ili menadžerom i ništa neodlučuju

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Cek malo, ak je bil nezadovoljan u timu zasto nebi otisao.Kenny je napisao/la:Mislim da je većina nas i pričala da je Mclaren nahebo sa Samom Michaelom, pogledaj Williams čim je on otišao iz tima odma su i proradili, jel negdje Hamilton rekao neki razlog zašto odlazi?
Darkness rises when silence dies
- Slash
- Veteran
A šta će reć? Naravno da neće sad reć: ha, sjebali su me u Spa, i u Singapuru, uzeli mi naslov početničkim greškama na početku sezone i sad, pa sam im dao srednjaka!
NAravno da će bit: puno im hvala za sve, divni su, najbolji, ali treba mi novi izazov, taj izazov vidim u Mercedesu blablabla.
NAravno da će bit: puno im hvala za sve, divni su, najbolji, ali treba mi novi izazov, taj izazov vidim u Mercedesu blablabla.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Kenny
- Legenda
Nekažem da netreba da ode, nego mi tako izgleda, da nemože odlučivat sam, ni rock zvjezde kad se prodaju nekažu radim to zbog loveelder je napisao/la:Cek malo, ak je bil nezadovoljan u timu zasto nebi otisao.Kenny je napisao/la:Mislim da je većina nas i pričala da je Mclaren nahebo sa Samom Michaelom, pogledaj Williams čim je on otišao iz tima odma su i proradili, jel negdje Hamilton rekao neki razlog zašto odlazi?

Slash nažalost je to normalno u F1 da se samo svi svima zahvaljuju, da nepričaju normalno, zajebali su me i ja odlazim. Zašto Spa spominješ zar ga tamo nije udario Grosjean?

- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Nisam nikako pisao o ovome jer sam jos uvijek sokiran i cekam dodatna objasnjenja da poslozim kockice u glavi.
Neki dan je Bernie rekao da je Hamilton ljetos jos odlucio napustiti Mclaren po svaku cijenu.
Prilicno sam siguran da je ciljao na RB prvo i da mu nisu ponudili ugovor.Da li je Vetel imao svoju rijec,da li Rb ima Ferrari filozofiju,ne znam.Onda je Hamilton uzeo "next best" opciju(i ekonomski bolju),Mercedes.
E,sada,stvar koja mi nije jasna je Red Bull.Kako oni razmisljaju ako su istinite price da Vettel ima neki predugovor s Ferrarijem.
Odlazi Vettel ,Webber je vec na "overtime" i ako zele zadrzati velike ambicije i poslije 2014 zasto nisu ponudili Hamiltonu ugovor.Ono ulijetanje Hamiltona u RB-ov motorhome tumacim kao "nudim vam se na tacni".Ok ,biloje to prosle godine ali opet.
Nekako sam siguran da Lewis preferira brz bolid prije novaca a u ovom trenutku je RB svijtlosna godina od Mercedesa.
Neki dan je Bernie rekao da je Hamilton ljetos jos odlucio napustiti Mclaren po svaku cijenu.
Prilicno sam siguran da je ciljao na RB prvo i da mu nisu ponudili ugovor.Da li je Vetel imao svoju rijec,da li Rb ima Ferrari filozofiju,ne znam.Onda je Hamilton uzeo "next best" opciju(i ekonomski bolju),Mercedes.
E,sada,stvar koja mi nije jasna je Red Bull.Kako oni razmisljaju ako su istinite price da Vettel ima neki predugovor s Ferrarijem.
Odlazi Vettel ,Webber je vec na "overtime" i ako zele zadrzati velike ambicije i poslije 2014 zasto nisu ponudili Hamiltonu ugovor.Ono ulijetanje Hamiltona u RB-ov motorhome tumacim kao "nudim vam se na tacni".Ok ,biloje to prosle godine ali opet.
Nekako sam siguran da Lewis preferira brz bolid prije novaca a u ovom trenutku je RB svijtlosna godina od Mercedesa.
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...čupavi kako možeš uzeti razmišljanje Mladena Jergovića zdravo za gotovo? On iznosi svoju tezu i to "bez ikakve sumnje" - vjerojatno opet dojava iz samog srca McLarena, možda i od samog Hamiltona...pričekajmo prave izjave svih strana...isplivati će tko, što, koga, kada i zašto...šlamparaj? pa taj Hamilton nam je zahebo vozačku titulu svojom greškom (greškama) i kad je imao "pobjednički bolid"...očigledno je Jergoviću dužan lovu i Sam Michael pa treba i po njemu pljuvati...Hamilton je otišao zbog novaca u Mercedes, a Perez (Lopez) je došao zbog novaca u McLaren...Slash je napisao/la:Evo još
To je to. Cijela mudrost. Kakvi novci, izdaje, glupost. Prekipilo mu je. Još je bio i strpljiv ako se mene pita. McLaren je postao sa ovom dvojicom (MW i SM) šlamparija od momčadi. Eh, sad, ono što jest problem je da ni Mercedes trenutno ne izgleda kao najsređenija i najpouzdanija momčad na svijetu. No, vidjet ćemo.Mladen
28.09.2012 u 22:25
Iza Hamiltonovog odlaska iz McLarena leži isključivo, isključivo ono što zovete ˝šefovska krivica˝. Tu nema baš nikakve sumnje. Hamilton je otišao zato jer se, po njegovom shvaćanju, u posljednje dvije godine dogodilo previše propusta koji su ga odvojili od pobjeda i osvajanja naslova. Jednostavno. Spa je bila kulminacija koja je prelila čašu. Onda je nastala panika i mahnito nagovaranje da ostane. Pobjeda u Monzi došla je točno u kritičnom trenutku, i nagovaranje se produžilo. Možda i njegovo oklijevanje. I onda je došao Singapur. On je predložio promjenu mjenjača jer je bio uvjeren da može pobijediti i sa šeste pozicije. Sam Michael i još neki su inzistirali da se uzme pole position i ˝bit će sve OK˝. Nakon odustajanja odluka je bila laka. Hamilton je nazvao Whitmarsha telefonom iz Tajlanda u utorak i rekao mu da ide u Mercedes.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
-
- Legenda
Toon, svaka čast.
1. da je netko objektivan prema "F1 hrvatskim velikanima"
2. da je netko ukazao i na drugu stranu medalje u vezi Hamiltona
1. da je netko objektivan prema "F1 hrvatskim velikanima"
2. da je netko ukazao i na drugu stranu medalje u vezi Hamiltona
Samo neka se trkaju.
- Slash
- Veteran
Ne uzimam zdravo za gotovo, samo se slažem s njegovim mišljenjem. Koje mi je puno logičnije od ovog tvojeg
.
Budućnost će pokazati kako će izgledati McLaren bez Hamiltona, a kako Hamilton bez McLarena.
@Kenny: Spa spominjem zbog kvalifikacija, u kojima je Lewis bio NADGLASAN od strane momčadi i praktički bio prisiljen koristiti staro krilo - rezultat? Skoro sekunda zaostatka za Buttonom.
Singapur, navodno je bio toliko samouvjeren da je mislio da može pobjediti i sa 6. pozicije, dakle rekao je da mogu promijenit mijenjač - ok, nije bio 100% uvjeren da je to ispravno, kao u Spa, ali opet, SM ga je uvjerio da će sve bit OK. SM
.
Crtić, ja ne znam šta je tebi ovogodišnji McLaren ako ne šlamperaj od momčadi.
EDIT 2: "There isn't a number one status," he said. "To be clear, Lewis never mentioned that in all the discussions we had with him. - Ross Brawn
Toliko o pričama da je otišao negdje gdje ima status prvog vozača. Previše je on uvjeren u svoje sposobnosti da bi mislio da mu ikoji vozač može predstavljati problem u istom bolidu. To je pokazao i 2011. kad nije bio nimalo uznemiren činjenicom da je Jenson ''bolji'' od njega, znao je on zašto.
EDIT 3.
Amen.

Budućnost će pokazati kako će izgledati McLaren bez Hamiltona, a kako Hamilton bez McLarena.
@Kenny: Spa spominjem zbog kvalifikacija, u kojima je Lewis bio NADGLASAN od strane momčadi i praktički bio prisiljen koristiti staro krilo - rezultat? Skoro sekunda zaostatka za Buttonom.
Singapur, navodno je bio toliko samouvjeren da je mislio da može pobjediti i sa 6. pozicije, dakle rekao je da mogu promijenit mijenjač - ok, nije bio 100% uvjeren da je to ispravno, kao u Spa, ali opet, SM ga je uvjerio da će sve bit OK. SM

EDIT 2: "There isn't a number one status," he said. "To be clear, Lewis never mentioned that in all the discussions we had with him. - Ross Brawn
Toliko o pričama da je otišao negdje gdje ima status prvog vozača. Previše je on uvjeren u svoje sposobnosti da bi mislio da mu ikoji vozač može predstavljati problem u istom bolidu. To je pokazao i 2011. kad nije bio nimalo uznemiren činjenicom da je Jenson ''bolji'' od njega, znao je on zašto.
EDIT 3.

You don’t live your whole life at home, even though the fridge is always full and the laundry gets done for you. At some stage you have to move out. Grow up. Become a man.
Amen.
- goran007
- Profesionalni vozač
iako sam sve samo ne navijač Hamiltona i McM(njih ne nakon 2007.g)moram priznati da mi je žao što je napustio McM...ovakav raspored vozača unutar top momčadi bio mi je odličan...trojica najboljih u tri trenutno najbolje ekipe...nemojte me Kimijevci odmah napasti,al ja zbilja mislim da on trenutno tu ne spada(bar dok ne posloži stvari u kvalama unutar momčadi)...ovo sad pokazuje ono što se zna da su svi oni veliki egoisti i nema tu ljubavi već interes...ona narodna-gdje bolje,tu duže...sad dolazimo do onog kaj je tu u Mercedesu bolje nego je bilo u Mcm-u..da li Lewis zna nešto što mi trenutno ne znamo...da li ima ambicije napravit nešto poput Schumija koji je(naravno s vrlo jakom skupinom stručnjaka) oživio Ferrari..da li on želi od Mercedesa stvorit pobjedničku momčad...da li su ga nagovorili nečim kaj se sprema 2014.g(slijedeće ne vjerujem da kombinacija Ham-Merc može pomrsiti račune najboljima) ili je tu obična glad za novcem kako je neki predstavljaju...ja osobno u to ne vjerujem
sad dolazimo do McM-a...sad većina onih koji su bili uz Lewisa pljuju po toj momčadi i pronalaze razloge zašto je otišao iz iste...pitanja su tipa kaj su mu dali ili nisu dali...pišem samo od kad je u F1,ne prije...dali su mu u 6 godina 4 puta bolid s kojim se mogao boriti za naslov(naglašavam boriti,ne nužno najdominantniji),jedan puta za viceprvaka,a 2009.g se zna koje su bile okolnosti...nadalje dali su mu u prvoj godini povjerenje ko debitantu u F1 priliku u takvoj momčadi,te se tokom iste priklonili njemu nasuprot Alonsa...sad mu je odjednom prekipilo i odlazi u momčad u kojoj je sve savršeno...objasnite to Schumacheru kak sve štima i nema šlamperaja u toj ekipi
i ne mogu da se ne vratim u prošlost,tj.2007.g...mnogi sad otpisuju mogućnost Hamiltonove borbe za naslov i to ne iz razloga bodovnog zaostatka za Alonsom nego zbog razloga da napušta momčad i da novotarije neće vidjeti njegov bolid i takve priče...kak to da onda niste koristili takve argumente kad se govorilo o tome ko je koga nadjačao 2007.g ili ima onih koji još misle da je pitanje Alonsovog ostanka/neostanka ili kak budu neki rekli bježanja iz McM-a rješavalo tek nakon što je sezona završila,a dotad su se svim silama trudili da ima sve uvjete iste ko i Lewis
sad dolazimo do McM-a...sad većina onih koji su bili uz Lewisa pljuju po toj momčadi i pronalaze razloge zašto je otišao iz iste...pitanja su tipa kaj su mu dali ili nisu dali...pišem samo od kad je u F1,ne prije...dali su mu u 6 godina 4 puta bolid s kojim se mogao boriti za naslov(naglašavam boriti,ne nužno najdominantniji),jedan puta za viceprvaka,a 2009.g se zna koje su bile okolnosti...nadalje dali su mu u prvoj godini povjerenje ko debitantu u F1 priliku u takvoj momčadi,te se tokom iste priklonili njemu nasuprot Alonsa...sad mu je odjednom prekipilo i odlazi u momčad u kojoj je sve savršeno...objasnite to Schumacheru kak sve štima i nema šlamperaja u toj ekipi
i ne mogu da se ne vratim u prošlost,tj.2007.g...mnogi sad otpisuju mogućnost Hamiltonove borbe za naslov i to ne iz razloga bodovnog zaostatka za Alonsom nego zbog razloga da napušta momčad i da novotarije neće vidjeti njegov bolid i takve priče...kak to da onda niste koristili takve argumente kad se govorilo o tome ko je koga nadjačao 2007.g ili ima onih koji još misle da je pitanje Alonsovog ostanka/neostanka ili kak budu neki rekli bježanja iz McM-a rješavalo tek nakon što je sezona završila,a dotad su se svim silama trudili da ima sve uvjete iste ko i Lewis
- Caldor
- Profesionalni vozač
Hamilton će osvojiti naslov ove godine 

- Kenny
- Legenda
Skroz sam zaboravio na to kriloSlash je napisao/la:Ne uzimam zdravo za gotovo, samo se slažem s njegovim mišljenjem. Koje mi je puno logičnije od ovog tvojeg.
Singapur, navodno je bio toliko samouvjeren da je mislio da može pobjediti i sa 6. pozicije, dakle rekao je da mogu promijenit mijenjač - ok, nije bio 100% uvjeren da je to ispravno, kao u Spa, ali opet, SM ga je uvjerio da će sve bit OK. SM.
EDIT 3.
You don’t live your whole life at home, even though the fridge is always full and the laundry gets done for you. At some stage you have to move out. Grow up. Become a man.
Amen.

U prošlosti su mu davali dobre bolide, ove sezone isto, ali su ga puno puta sjebali sa odlukama iz boksa i možda je i to utjecalo, vidio da je došao Sam Michael i bježi

Kako je neko na početku sezone napisao Williams i Mclaren su bili odlični timovi

- Toon
- Veteran
...da Williams je nažalost bio odličan tim - danas se bori za povratak...McLaren je (baci malo pogled unazad barem pet godine) - uvijek tu pri vrhu, na vrhu...Kenny je napisao/la:Kako je neko na početku sezone napisao Williams i Mclaren su bili odlični timovi
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Williams je bio odličan tim dok nije izgubio proizvođača motora. Mogai bi i mclaren kroz godinu, dvije.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Smješne su mi neke izjave da će McLaren sada prestati davati podršku Lewisu u borbi za naslov ili da će Lewis manje gristi sada kad je sigurno da napušta McLaren. Mislim da će obje strane dati 110% da bi pokazali ovoj drugoj strani šta gubi.
Lewis jeste malo djetinjast, ali McLaren ga je počeo uzimati zdravo za gotovo. Kakav god bolid napravimo Lewis će vazda biti tu, jer je on naše dijete. Mislim da će bi s Mercedesom mogao napraviti dominaciju ko Schumacher nekad u Ferrariju.
Lewis jeste malo djetinjast, ali McLaren ga je počeo uzimati zdravo za gotovo. Kakav god bolid napravimo Lewis će vazda biti tu, jer je on naše dijete. Mislim da će bi s Mercedesom mogao napraviti dominaciju ko Schumacher nekad u Ferrariju.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Zasto Schumaher nije napravio to isto s Mercedesom kad je to tako jednostavno.Nije htio?
- Toon
- Veteran
...za ovaj dio stavljam ikonicuOne and only je napisao/la:Smješne su mi neke izjave da će McLaren sada prestati davati podršku Lewisu u borbi za naslov ili da će Lewis manje gristi sada kad je sigurno da napušta McLaren. Mislim da će obje strane dati 110% da bi pokazali ovoj drugoj strani šta gubi.

- mrd
- Profesionalni vozač
Sigurno da neće imati uvid u neke novosti i tehničke stvari, ali što se tiče pada forme ili nezainteresiranosti za borbu za naslov mislim da neće toga biti. Mi smo za transfer saznali kad smo saznali, siguran sam da su u mclarenu i mercedesu to znali barem dvije utrke ranije, ili se barem ozbiljno kuhalo dok smo mi po starom gledali i navijali i što smo dobili? Dobili smo pobijedu i odustajanje nakon pole positiona, tako da je slika lewisa zagrijanog za osvajanje titula sa mclarenom ostala. Nije njima vijest o odlasku pala s neba ko nama, nadam se da neće biti baskuza do kraja sezone jer su šanse već malecke.

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Slažem se u potpunosti s ovim. Zadnja rečenica, to je stvar s kojom ga je Lauda navodno upecao. Ako krene u tome pravcu, i momčad se foukusira na njega, bit će nezgodno...naravno, ako Merc bude konkurentan. Ne znam hoće li se stvari u odnosu snaga nešto bitnije promjenit iduće godine, ali 2104. s novim pravilnikom stvari se mješaju. Možda se Merc izgubi, a možda se izdignu, vidit ćemo.One and only je napisao/la:Smješne su mi neke izjave da će McLaren sada prestati davati podršku Lewisu u borbi za naslov ili da će Lewis manje gristi sada kad je sigurno da napušta McLaren. Mislim da će obje strane dati 110% da bi pokazali ovoj drugoj strani šta gubi.
@Alonso Fernando: zato što Schumi nije onaj iz 2000.

@Toon: mislim da je sad kasno za ijednu momčad da izbacuje neke revolucionarne ideje, tako da sumnjam da će tu bit neke rezerviranosti.
Trenutno je stanje takvo da je Hamiltonu potreban Mclaren da bi ostao u lovu na vozačku titulu, a McLarenu je potreban Hamilton da bi ga dovukao do konstruktorske titule. Iako je ovo drugo izglednije, oboje misle da su ostvariva oba cilja.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
cuj uvazeni kolega ;P mozda oni stave nove djelove lewisu na bolid a da on to neznaToon je napisao/la:...za ovaj dio stavljam ikonicuOne and only je napisao/la:Smješne su mi neke izjave da će McLaren sada prestati davati podršku Lewisu u borbi za naslov ili da će Lewis manje gristi sada kad je sigurno da napušta McLaren. Mislim da će obje strane dati 110% da bi pokazali ovoj drugoj strani šta gubi.- razlog je već naveden par puta na raznim forumima i stranicama - čovjek odlazi i neke "revolucionarne" ideje će se pred njim skrivati - nitko ne tvrdi da se neće dijelovi staviti na bolid, no sumnjam da će se Hamiltona upoznavati sa načinima djelovanja istih..."šuti i vozi"...a da li će to biti dovoljno za "konkuriranje"? Bumo vidli...

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Toon
- Veteran
...ma koliko to komično bilo mislim da me ne bi iznenadilo..F1NAC je napisao/la: cuj uvazeni kolega ;P mozda oni stave nove djelove lewisu na bolid a da on to nezna![]()
...ja se "povodim" za onim da neće biti neke velike razlike između bolida za slijedeću godinu pa će vjerojatno svi nastaviti "razvijati" postojeće ilitga bit će samo evolucija ovogodišnjih...gringo73 je napisao/la: @Toon: mislim da je sad kasno za ijednu momčad da izbacuje neke revolucionarne ideje, tako da sumnjam da će tu bit neke rezerviranosti.
Trenutno je stanje takvo da je Hamiltonu potreban Mclaren da bi ostao u lovu na vozačku titulu, a McLarenu je potreban Hamilton da bi ga dovukao do konstruktorske titule. Iako je ovo drugo izglednije, oboje misle da su ostvariva oba cilja.
...i da 2014 bi mogla maximalno ispremješati karte na gridu - no prvo treba odvesti '13-u...
...s tim se slažem u potpunosti...no ostajem kod onoga da "ne mora sve znati"
-
- Profesionalni vozač
Ispade Hamilton tragicar za McLaren. Da nije njega bilo, imali bi titulu te 2007. godine, imali bi i 2008. sa Alonsom. Lako moguce i 2010/2011. Alonso bi mozda jos uvijek bio u McLarenu.