Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Lewis Hamilton

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

SRV je napisao/la:Ispade Hamilton tragicar za McLaren. Da nije njega bilo, imali bi titulu te 2007. godine, imali bi i 2008. sa Alonsom. Lako moguce i 2010/2011. Alonso bi mozda jos uvijek bio u McLarenu.
Spekulacije :)
gringo73 je napisao/la: Slažem se u potpunosti s ovim. Zadnja rečenica, to je stvar s kojom ga je Lauda navodno upecao. Ako krene u tome pravcu, i momčad se foukusira na njega, bit će nezgodno...naravno, ako Merc bude konkurentan. Ne znam hoće li se stvari u odnosu snaga nešto bitnije promjenit iduće godine, ali 2104. s novim pravilnikom stvari se mješaju. Možda se Merc izgubi, a možda se izdignu, vidit ćemo.
A kaj se tice 2014, prema mojim predviđanjima Renault, Mercedes budu u vrhu radi prijašnjeg iskustva sa turbo motorima. A veliki upitnik ce biti Ferrari jer oni nikad nisu znali napraviti pravi turbo motor
Darkness rises when silence dies
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Prijašnja iskustva nemaju veze s ovim. Realna prednost će biti momčadima proizvođačima motora. Ferrari u autima nema turbo jer im je takva filozofija. To opet nema veze s time da li bi znali ili ne bi napraviti turbo za formulu. Isto kao što atmosferski motor za F1 nema veze s onim od sportskih auta.
Na kraju krajeva, bitni ostaju samo - resursi.
Samo neka se trkaju.
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

elder je napisao/la:
SRV je napisao/la:Ispade Hamilton tragicar za McLaren. Da nije njega bilo, imali bi titulu te 2007. godine, imali bi i 2008. sa Alonsom. Lako moguce i 2010/2011. Alonso bi mozda jos uvijek bio u McLarenu.
Spekulacije :)
gringo73 je napisao/la: Slažem se u potpunosti s ovim. Zadnja rečenica, to je stvar s kojom ga je Lauda navodno upecao. Ako krene u tome pravcu, i momčad se foukusira na njega, bit će nezgodno...naravno, ako Merc bude konkurentan. Ne znam hoće li se stvari u odnosu snaga nešto bitnije promjenit iduće godine, ali 2104. s novim pravilnikom stvari se mješaju. Možda se Merc izgubi, a možda se izdignu, vidit ćemo.
A kaj se tice 2014, prema mojim predviđanjima Renault, Mercedes budu u vrhu radi prijašnjeg iskustva sa turbo motorima. A veliki upitnik ce biti Ferrari jer oni nikad nisu znali napraviti pravi turbo motor
Ali zato Ferrari zna dovesti stručnjaka iz dalekog Japana (Honde) kao što su i krajem 80-ih uradili.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
dmarijon
Legenda
Legenda

Čitam komentare raznoraznih "stručnjaka" koji vjeruju da je sad na Hamiltonu da "preporodi momčad". Koliko je to realno? Mislim, stvarno.
Danas više nisu vremena kao kada je Schumi došao u Ferrari pa okupio tim oko sebe. To je prvo. Drugo, sjetimo se Alonsa u Renaultu dvije godine. Jedan Alonso nije uspio dvije godine ni malo pomaknuti Renault.

Jedino što može biti dobro i zanimljivo je da Merc pogodi bolid za 2013. i da na taj način Hami donekle dođe do izražaja svojim talentom.
Samo neka se trkaju.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

ako mislis na Renault u doba 2008 i 2009, uspio je 2008 na neki nacin tako da je pobjeđivao , 2009. je bila druga prica, nova pravila na koje su se neke momcadi tesko snasle ukljucujuci i velike kao Ferrari i McLaren . Tako da se tamo nije moglo nesto preporodit ,da je ostao jos 2010 onda bi uspio i s onim Renaultom nesto napravit . Pobjedit sigurno bar 1 put ,ako se uzme u obzir kako je Kubica vozio .

Što se tiče Hamiltona i dalje mi nije jasno di je tu odjednom pukla ljubav .. Kad se gleda prosla sezona kao obitelj su si bili i McLaren je podrzavao njega dok je bio ukljucen u neke incidente . Mislim da je pitanje vremena kad ce McLaren skuzit koju gresku su napravili ....Perez je dobar po meni kad i bolid. Cini mi se da ce bit kao Button al vrijeme ce pokazat
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

dmarijon je napisao/la:Čitam komentare raznoraznih "stručnjaka" koji vjeruju da je sad na Hamiltonu da "preporodi momčad". Koliko je to realno? Mislim, stvarno.
Danas više nisu vremena kao kada je Schumi došao u Ferrari pa okupio tim oko sebe. To je prvo. Drugo, sjetimo se Alonsa u Renaultu dvije godine. Jedan Alonso nije uspio dvije godine ni malo pomaknuti Renault.

Jedino što može biti dobro i zanimljivo je da Merc pogodi bolid za 2013. i da na taj način Hami donekle dođe do izražaja svojim talentom.
Zašto misliš da Hamilton ne može ono što nije mogao Alonso? Sjeti se 2009. i početka sezone. Međutim svojim vožnjama je znao izvući odlične rezultate. Jer da je tako kako ti govoriš, pa ne bi Mercedes ( Brawn stari lisac ) dao toliko novaca za njega. Očito mu treba snažan karakter kakvog je u ferrariju i bennetonu imao u Šumiju.
Haugh:
"Lewis is not a new guy for us. We learnt Lewis via our partner McLaren," said Haug.
"We financed him 50/50 with McLaren in his junior career. In Formula 3 Lewis won 15 of his 20 races [in the 2005 Euro Series], all with Mercedes engines.
"All his Formula 1 victories were with Mercedes engines. And we have been paying for his retainer with McLaren. That's common knowledge from the past.
"He's already a member of the Mercedes family. He knows us, he trusts us. We have signed him now and now we need to present ourselves on the racetrack.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Problem je da kolega dmarijon misli da je Alonso bog u formuli 1 i da boljeg od njega nema. Pa i sam vidis da je smo radi Alonsa Hamilton u 2007 bil tako dobar, da nije bilo Alonsa bogec Hamilton si nebi ni setup znal sloziti
Darkness rises when silence dies
dmarijon
Legenda
Legenda

Ne, problem je da dmarijon misli da je snažan karakter koji uspije okupiti tim oko sebe najbitniji. Osobno smatram da je Schumi tu bio kralj. Alonso je jak, ali ne kao Schumi. Hamilton po meni to nikako nije. Sory. Nevjerojatno je brz, i vjerujem da bi u istom bolidu pobijedio nekada kad Alonso i ne bi uspio, ali kao pokretač momčadi. Tu ga ne prepoznajem.
Vidjet ćemo, vrijeme će pokazati
p.s. (mislio sam na na Alonsa isključivo u Renaultu)
Samo neka se trkaju.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Whitmarsh trusts Hamilton won’t take data

Haha kako ga je frka. Ma Lewis sve im uzmi! i Pobjede.

Zanimljiv komentar:
While LH will not take any hard data, I believe it is his duty to use his experience and knowledge to help his new team. That includes any information he might have on the direction certain parts of the current car are taking. As long as its not written down (or in pictures) it`s all good. He should also report on Mclarens organizational structure and human relations as to how well they work together and expose any weakness` that Mercedes could exploit. a total debrief should be expected.

slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Dani je napisao/la:Whitmarsh trusts Hamilton won’t take data

Haha kako ga je frka. Ma Lewis sve im uzmi! i Pobjede.

Zanimljiv komentar:
While LH will not take any hard data, I believe it is his duty to use his experience and knowledge to help his new team. That includes any information he might have on the direction certain parts of the current car are taking. As long as its not written down (or in pictures) it`s all good. He should also report on Mclarens organizational structure and human relations as to how well they work together and expose any weakness` that Mercedes could exploit. a total debrief should be expected.
Ne mora ih uzet, nek ih prezentira na svom twitteru, to mu nije problem. :biggrin:
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Lewis Hamilton breaks his silence on reasons for F1 move from McLaren to Mercedes - 'It wasn’t about Ross [Brawn, Mercedes team principal]. It wasn’t about Niki [Lauda, Mercedes-Benz vice-chairman]. It was about Mercedes, a team which has not been that successful over the last couple of years.' Očito misli da on može napravit nešto s Mercom, kao što je Schumi s Ferrarijem. I kaže: Mislim da ću McLaren uvijek imati u srcu!
slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

gringo73 je napisao/la:Lewis Hamilton breaks his silence on reasons for F1 move from McLaren to Mercedes - 'It wasn’t about Ross [Brawn, Mercedes team principal]. It wasn’t about Niki [Lauda, Mercedes-Benz vice-chairman]. It was about Mercedes, a team which has not been that successful over the last couple of years.' Očito misli da on može napravit nešto s Mercom, kao što je Schumi s Ferrarijem. I kaže: Mislim da ću McLaren uvijek imati u srcu!
right :biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
dmarijon
Legenda
Legenda

Nisam ni sumljao.... : Alonso pozdravlja Hamiltonov odlazak iz McLarena
http://www.f1racing.com.hr/formula-1/al ... z-mclarena" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo neka se trkaju.
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

dmarijon je napisao/la:Nisam ni sumljao.... : Alonso pozdravlja Hamiltonov odlazak iz McLarena
http://www.f1racing.com.hr/formula-1/al ... z-mclarena" onclick="window.open(this.href);return false;
od svih tih nabrojanih jedino alonso nije osvojio naslov s njima.... i jedino je on proveo samo jednu godinu tamo, pa bio izbačen iz ekipe... stoga nek ćuti tamo i vozi....
McLaren u <3
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

McLewis je napisao/la:
dmarijon je napisao/la:Nisam ni sumljao.... : Alonso pozdravlja Hamiltonov odlazak iz McLarena
od svih tih nabrojanih jedino alonso nije osvojio naslov s njima.... i jedino je on proveo samo jednu godinu tamo, pa bio izbačen iz ekipe... stoga nek ćuti tamo i vozi....
ZASTO GA NIJE OSVOJIO? :xx: Zbog nesposobnjakovica koji upravljaju tim timom..
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

tomidix je napisao/la:
McLewis je napisao/la:
ZASTO GA NIJE OSVOJIO? :xx: Zbog nesposobnjakovica koji upravljaju tim timom..
a jel, a gospodin Fernando Veličanstveni nije sam izletio u Japanu??? I on sam uvijek kaze da je zato izgubio tad naslov....
McLaren u <3
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Naravno da se arogancija u osobi mora javit... Nije osvojio naslov zato jer nije imao uz sebe Massicu ili nekog sličnog vozača koji bi samo vozio i maknuo se kad to "Mr. 0.6sec" poželi. Da se Hamilton maknuo u SAD-u vjerojatno bi završio kao Massa ili Barrichello...
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

King iCool je napisao/la:Naravno da se arogancija u osobi mora javit... Nije osvojio naslov zato jer nije imao uz sebe Massicu ili nekog sličnog vozača koji bi samo vozio i maknuo se kad to "Mr. 0.6sec" poželi. Da se Hamilton maknuo u SAD-u vjerojatno bi završio kao Massa ili Barrichello...
Naravno da ne bi tako zavrsio.. Usporedivati Hamiltona s Massom i Rubensom je #-o!! Da se Hamilton maknuo (ili da preciznije napišem, da su mu naredili da se makne.. nebitno kakvom šifriranom porukom..) McLaren bi imao naslov više u rukama, tj vjerojatno 2 jer ne bi isplivalo ono što je isplivalo.. Imali bi i 100 milja koje su im uzeli kaznom + jos nagrada za konstruktorski.. Tako da to Hamiltonovo "dokazivanje" je McLaren skupo koštalo i nevjerojatno je da iz toga nisu ništa naučili.. Vezano za "Mr.0.6sec"... Razlika i ne bi bila daleko od toga da Hamilton nije prvih 10 utrka kopirao setup od doticnog gospodina... Cijenim ga kao vozača (prgav treba biti) ali, realno on kao jedan rookie tada sigurno nije znao podesiti bolid kao Alonso, što je uostalom i sam priznao.. Da se razumijemo, ne vidim problem u tome što se Hamilton nije maknuo već u tome što ga McLaren nije kaznio radi toga.. Zna se tko je šef momčadi, zna se i koji su krajnji ciljevi.. Ista stvar sada s JB i LH i ja stvarno ne vidim problem u tome da oni lošijeg vozača u poretku podrede boljemu..
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

Čitam što su pričali na presici i ovo mi se učinilo zanimljivo:
LH: Yeah. Trust me, it will be a good car next year as well, I know. I know exactly what's going on next year with your car.
Možda misli da će auto biti katastrofa pa odlazi? Ili daje do znanja da zna sve o bolidu i da ga nosi u Mercedes?
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Dero »

Caldor je napisao/la:Čitam što su pričali na presici i ovo mi se učinilo zanimljivo:
LH: Yeah. Trust me, it will be a good car next year as well, I know. I know exactly what's going on next year with your car.
Možda misli da će auto biti katastrofa pa odlazi? Ili daje do znanja da zna sve o bolidu i da ga nosi u Mercedes?
Buduci da radikalnih promjena na bolidima nema odnos snaga ce biti tu negdje isti kao i ove godine možda još malo ravnopravniji. Hamilton po mom mišljenju svjesno žrtvuje sljedecu godinu za 2014.
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Moguće, al ne bi li onda probao potpisat na jednu godinu s McL-om još?
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Dero »

Slash je napisao/la:Moguće, al ne bi li onda probao potpisat na jednu godinu s McL-om još?
Probali možda i jesu ali zasigurno nisu u Mclarenu bili oduševljeni kada su čuli da bi produžio na samo jednu godinu i gotovo sigurno mu ne bi dali pare za jednu sezonu kakve ce dobiti u Mercedesu dogodine
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Sta bi s Hamiltonom,zna neko prave razloge?
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Ne znam. Misterij.

slika
dmarijon
Legenda
Legenda

http://www.f1fanatic.co.uk/2012/10/06/h ... um=twitter" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo neka se trkaju.
Odgovori