Sergio Perez [#11]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
Re: Sergio Perez
ne vidim ja tu kontrolu štete više je zgoditak . Perez je vozač koji vozi i šuti ne radi galamu i probleme tak 2013. imaju 2 vozača koja voze i šute i mir u kući jedini problem bi mogao biti način trošenja guma na bolidu a i to čemo vidjeti kako će biti

-
- Legenda
Perez je po meni prošao - savršeno. Nema prejakog momčadskog kolegu. Upao je u momčad sa samog vrha. Financiraju ga - dakle ako se slučajno i ne bude snašao od početka, ipak neće morati biti skroz na iglama. Tek su mu 22., ako se pokaže dobrim kao što pretpostavljaju, može se pogoditi kako će mu ići daljnja karijera. Savršena kombinacija.
Samo neka se trkaju.
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Vozi i šuti za sada. Čim osjeti krv napasti će on. Sjeti se samo Malezije kada mu je tim govorio da pazi, a on skoro ode u šljunak.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Jaaaooo... bolje da uzmemo Kamuyia
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Haha welcome to McM. Šteta bio je jako brz i mislim da bi bio 2. u utrci.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Sve više i više sumnjam u ovog momka. Sporiji je u kvalama od Kobayashia koji se ipak još mora dokazati, dosta razbija u utrkama iako ima brzinu...
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Dobar je perez danas bil, takav potez na hamitona se rijetko viđa. Je da je imal malo brzi bolid ali to ne umanjuje njegov prolaz. Ali kod drugog pokusaja je mogel ocekivati da nebude 2 puta islo na isti nacin
Darkness rises when silence dies
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
imamo pravog zamjenika lewisa, ili naprijed ili sudar XD iza nikako hahahahha sjajno je vozio do onoga.... neka te pi*darije ispuca jos ove godine da nagodinu zna kak se vozi 

McLaren u <3
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Daj ak bude snimka borbi nek neko baci link jer nisam gledal utrku.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Ja isto mislim da je dobar vozač, ali mislim i da ga ovaj sauberov bolid čini da izgleda još boljim nego što je. Puno puta je startao od iza zbog loših kvala ali se uspio progurat zahvaljujući tome što je sauberov bolid nježan prema gumama i strategiji jednog ulaska. Dakle mislim da je najviše bodova u sezoni uzeo strategijom i dobrim čuvanjem guma više nego nekom ultra brzinom. Mislim da tako razmišljali i u ferrariju i da ga zato nisu uzeli. Čak mislim da je Koba brži vozač. Baš me zanima kako će izgledati i kako će se snaći u McLarenu. Može bit pun pogodak a može bit i fail. 

Zadnja izmjena: K1M1, dana/u 07 lis 2012, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.

- McLewis
- Veteran
a u danasnje vrijeme kad vise slusamo look up to the tyres nego keep pushing hard, je to jako odlucujuca stavka oko cuvanja guma.,..K1M1 je napisao/la:Ja isto mislim da je dobar vozač, ali mislim i da ga ovaj sauberov bolid čini da izgleda još boljim nego što je. Puno puta je startao od iza zbog loših kvala ali se uspio progurat zahvaljujući tome što je sauberov bolid nježan prema gumama i strategiji jednog ulaska. Mislim da tako razmišljali i u ferrariju i da ga zato nisu uzeli. Dakle mislim da je najviše bodova u sezoni uzeo strategijom i dobrim čuvanjem guma više nego ultra nekom brzinom. Čak mislim da je Koba brži vozač. Baš me zanima kako će izgledati i kako će se snaći u McLarenu. Može bit pun pogodak a može bit i fail.
McLaren u <3
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
slažem se, al pitanje dal je to do njega ili do sauberovog bolida...McLewis je napisao/la: a u danasnje vrijeme kad vise slusamo look up to the tyres nego keep pushing hard, je to jako odlucujuca stavka oko cuvanja guma.,..

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
A to bude se odmah vidlo, jer je mclaren cista suprotnost od saubera kaj se tice gumeK1M1 je napisao/la:slažem se, al pitanje dal je to do njega ili do sauberovog bolida...McLewis je napisao/la: a u danasnje vrijeme kad vise slusamo look up to the tyres nego keep pushing hard, je to jako odlucujuca stavka oko cuvanja guma.,..
Darkness rises when silence dies
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...pa McL navijačima se za nadati da će nam i donijeti neke "nove ideje" u sveziglede guma...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- McLewis
- Veteran
ja sam samo uvjeren u to da mclaren nije bzvz odabrao pereza.... opcenito mi obicni laici ne kuzimo sve finese ovoga sporta... dali je itko vidio, primjetio kimija sa nekim vanserijskim voznjama u sauberu?? a gle ga sad??? znaju dobro zasto su ga uzeli...Toon je napisao/la:...pa McL navijačima se za nadati da će nam i donijeti neke "nove ideje" u sveziglede guma...
McLaren u <3
- Matt_77
- Početnik
Mene je danas osvojio vožnjom (bilo je malo previše proći lewisa na istom zavoju)...nisam do sad bio siguran da je takav borac, a nakon danas sam presretan što upravo on mijenja lewisa...dovoljno je da je button oprezan, mclarenu treba jedan napadač
....lako za odustajanje, imao ih je i hamilton...

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
hahaha kako Mclarenovci velicaju izlijetanje pereza
. ja mislim da je ono bio vise pokusaj izbjegavanja sudara nego pretjecanje

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Legenda
Da se napravi anketa, možda bi i većina ljudi rekli da je Sauber bolji bolid od Ferrarija. Kako onda objasniti da jedan Massa, koji je "katastrofalan" ima više bodova od Pereza, najveće mlade nade? 
Ne kažem ovim da je Massa bolji vozač, ali mi nekako nema logike.

Ne kažem ovim da je Massa bolji vozač, ali mi nekako nema logike.
Samo neka se trkaju.
-
- Početnik
nema logike jer sauber nije bolji bolid od ferrarija
-
- Legenda
Pročitaj komentare ljudi glede Saubera i Ferrarija. Bez obzira, i ja mislim da vjerojatno nije bolji. Ali ako i je lošiji, to su nijanse. Kako onda objasniti da je Massa ispred Pereza?
Samo neka se trkaju.
-
- Početnik
mislim da je riječ o nijansama na dijelu staza, al na dosta njih je sauber bio puno sporiji di su se kvalificirali oko 15. mjesta ako se ne varam
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Sauberov bolid je odličan (tj. svi ga hvale) s obzirom na to što se od momčadi Saubera očekuje i za koje pozicije se predviđa da se bore. Ferrari s druge strane ima tu nesreću da je sve osim naslova neuspjeh i promašena sezona. Zato, ako je bolid samo desetinku sporiji (ovo dajem kao primjer) od najbržeg bio bi proglašen lošim bolidom.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Legenda
Svjestan sam toga, i potpuno se slažem. Ali ne mislim na to, ako se uzmu predviđanja pred utrka, za većinu utrka su predviđanja bila da bi Sauber i ferrari po brzini trebali biti tu negdje.
Samo neka se trkaju.
-
Kakva šteta za Sergia, momak vrhunski vozi, vrhunski