Sve jedno, tu nekaj jako jako smrdidmarijon je napisao/la:http://www.f1fanatic.co.uk/2012/10/06/h ... um=twitter
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- elder
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton
Re: Lewis Hamilton
Darkness rises when silence dies
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Sad smrdi a 2007 je sve mirisaloelder je napisao/la:
Sve jedno, tu nekaj jako jako smrdi
...put u raj nije posut ružama...
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
auuuuu pajdo,ja nisam imao muda to napisat-svaka castChuck Norris je napisao/la:Sad smrdi a 2007 je sve mirisaloelder je napisao/la:
Sve jedno, tu nekaj jako jako smrdi

Alonsista hasta la muerte..
- Caldor
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Lik je priznao grešku a vi mislite da su namještaljke? Ajde molim vas.
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Uf, sreća pa se nisam dizao na zakucavanje čavala u lijes. Al dobro, barem će bit napeta borba do kraja Vettel-Alonso.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- mrd
- Profesionalni vozač
Heh, znao sam da će da počnu teorije zavjera, hebiga sam je rekao da su odabrali setup zajedno i pogriješili. Ovo je trebao da bude vikend u kojem bi Hamilton mogao da se vrati u borbu za naslov, međutim nije moglo lošije početi 

- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
He,he interesantan clanak kakoje Hamilton postao naglo tehnicki znatizeljan o svom bolidu.
The last stretch of Lewis Hamilton's McLaren career has not started well, according to The Independent newspaper.
The report cites McLaren insiders in claiming the Briton has taken a "newfound interest" in the technical details of his 2012 McLaren now that he has decided to jump ship to Mercedes next year.
"He's been very interested in the exhaust system and the telemetry," a team insider is quoted as saying.
And Hamilton told reporters on Thursday that he knows all about McLaren's plans for the 2013 single seater that he will never drive.
"Trust me, it will be a good car next year, I know," he smiled to his replacement, Sergio Perez, at Suzuka.
"I know exactly what's going on next year with your car."
Team boss Martin Whitmarsh said he is not worried.
"I think if I was pursuing intellectual property from other teams, I'd probably go for engineers not drivers," he said.
"But I think Lewis is respectful of the team and what it's doing."
The last stretch of Lewis Hamilton's McLaren career has not started well, according to The Independent newspaper.
The report cites McLaren insiders in claiming the Briton has taken a "newfound interest" in the technical details of his 2012 McLaren now that he has decided to jump ship to Mercedes next year.
"He's been very interested in the exhaust system and the telemetry," a team insider is quoted as saying.
And Hamilton told reporters on Thursday that he knows all about McLaren's plans for the 2013 single seater that he will never drive.
"Trust me, it will be a good car next year, I know," he smiled to his replacement, Sergio Perez, at Suzuka.
"I know exactly what's going on next year with your car."
Team boss Martin Whitmarsh said he is not worried.
"I think if I was pursuing intellectual property from other teams, I'd probably go for engineers not drivers," he said.
"But I think Lewis is respectful of the team and what it's doing."
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
As Brawn himself conceded, "Someone of the calibre of Lewis does not become available every day. That was an important factor that came into it."
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Slash
- Veteran
Naivni Lewis se nada da ''something magical happens''. Naivac ne zna da se njemu takve stvari ne događaju
.

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- elder
- Svjetski prvak
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
pa rekao je jučer da je pogriješio sa setupom
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- elder
- Svjetski prvak
-
- Legenda
Sa istim setupom sad vozi najbrže krugove. Očito mu je trebalo vremena da se privikne na njega.
Samo neka se trkaju.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Sve u svemu 10 bodova bliže vodećem. Još je sve moguće, neće niti vettel svaku utrku do kraja završit. Barem tako mislim.
- elder
- Svjetski prvak
Uzasno tesko, ali nije da je nemoguce. Ali iskreno ja sam izgubil nadu da se bilo kaj moze vise napraviti, jer mislim da od kak je podpisal ugovor s mercedesom da vise nije odnos mclaren - hamilton kako je bil prije.King iCool je napisao/la:Sve u svemu 10 bodova bliže vodećem. Još je sve moguće, neće niti vettel svaku utrku do kraja završit. Barem tako mislim.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Mclaren želi titulu koliko i Hamilton tako da ja ne razmišljam o tome... Nisam se još s tim pomirio da prelazi u Merc ali jbg, promjeniti ne možemo ništa.
- Dani
- Legenda
Da su imali imalo pameti u glavi propustili bi Hamiltona ispred Buttona. Sami su si krivi kaj će popušiti naslove. A Hamilton na kraju sa koma setupom samo jedno mjesto iza Buttona. Da se čovjek zapita. I majstorski izlazak ispred Kimija.

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
zbog čega? oni su vjerojatno već "odustali" od vozačke titule a za momčadsku je svejedno ko je na kojem mjestu...Dani je napisao/la:Da su imali imalo pameti u glavi propustili bi Hamiltona ispred Buttona. Sami su si krivi kaj će popušiti naslove. A Hamilton na kraju sa koma setupom samo jedno mjesto iza Buttona. Da se čovjek zapita. I majstorski izlazak ispred Kimija.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
-
- Navijam za: Hamilton
Hamilton,KADA IMA ISTI BOLID KAO Buttona-što danas i nije bio slučaj- brži je za oko pola sec. po krugu.
McLAREN ŠTO ŽELI?NASLOV HAMILTONA?MOŽDA!
McLAREN ŠTO ŽELI?NASLOV HAMILTONA?MOŽDA!
- Dani
- Legenda
Pa upravo je to žalosno za tako slavnu ekipu koju sam u nekoj davnoj prošlosti puno više respektirao ( dok nije uzde preuzeo MW ).Toon je napisao/la:zbog čega? oni su vjerojatno već "odustali" od vozačke titule a za momčadsku je svejedno ko je na kojem mjestu...Dani je napisao/la:Da su imali imalo pameti u glavi propustili bi Hamiltona ispred Buttona. Sami su si krivi kaj će popušiti naslove. A Hamilton na kraju sa koma setupom samo jedno mjesto iza Buttona. Da se čovjek zapita. I majstorski izlazak ispred Kimija.

- elder
- Svjetski prvak
Pa to velim odustali su od njega cim je podpisao ugovor, na kolko to ljudi nece priznatiDani je napisao/la:Pa upravo je to žalosno za tako slavnu ekipu koju sam u nekoj davnoj prošlosti puno više respektirao ( dok nije uzde preuzeo MW ).
- Slash
- Veteran
Nisam gledao utrko i gledam rezultate pa mi nije jasno zašto nisu napravili propuštanje. Dobro, 2 boda ne bi bila neka žetva, ali ipak...
- Dani
- Legenda
Se sjećeš 2007? Koliko je bila razlika? Amateri.Slash je napisao/la:Nisam gledao utrko i gledam rezultate pa mi nije jasno zašto nisu napravili propuštanje. Dobro, 2 boda ne bi bila neka žetva, ali ipak...

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...ma Dani ti si u stvari samo jako ogorčen jer Hamilton ide u momčad u kojoj bi mogao imati nekonkurentniji bolid
nego Mcl...vidim da ti nikako nije "sjeo" odlazak - nije ni meni no što je tu je...treba uzet ono najbolje što je ostalo...

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- Slash
- Veteran
Sjećam se. I 2008. i 2007. Ali tada je bio drugačiji sistem bodovanja. No, bez obzira na to, trebali su se điberit za ta 2 boda!!