Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Sebastian Vettel
Hehe tipični talijani, dobe po pi..i i odmah se predaju. Nemojte biti tako pesimistični. Ja recimo još uvijek mislim da Hamilton može osvojiti naslov, unatoč mclarenu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Legenda
Možda vidiš u Koreji. Samo se treba jedan od Lotusa na startu namjestiti uz njega.
Šala. Kim1: Bojim se da se slažem s tobom.
Šala. Kim1: Bojim se da se slažem s tobom.
Zadnja izmjena: dmarijon, dana/u 07 lis 2012, 10:29, ukupno mijenjano 1 put.
Samo neka se trkaju.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Jedini koji ga može zaustaviti je Hamilton,jedino su Mclareni sposobni zaustaviti RBK1M1 je napisao/la:Čestitke na trećem naslovu.Nažalost razlika u odnosu na alonsa je sad premala a red bull je puno brži od ferrarija, i ne vidim načina kako bi vettel mogao ostat bez naslova...
...put u raj nije posut ružama...
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
teško, 38 bodova je razlika, a ipak mislim da je RB brži, i samo 5 utrka je do kraja...Chuck Norris je napisao/la: Jedini koji ga može zaustaviti je Hamilton,jedino su Mclareni sposobni zaustaviti RB
naravno u f1 nikad neznaš al mislim da je ovo 90% vettelov naslov, daj bože da se varam.

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Teško je reči tko je brži. Jesi li prošlu utrku mislio da je RBR brži? Barem nakon kvala.K1M1 je napisao/la:teško, 38 bodova je razlika, a ipak mislim da je RB brži, i samo 5 utrka je do kraja...Chuck Norris je napisao/la: Jedini koji ga može zaustaviti je Hamilton,jedino su Mclareni sposobni zaustaviti RB
naravno u f1 nikad neznaš al mislim da je ovo 90% vettelov naslov, daj bože da se varam.

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Alonso je još uvijek ispred. Naslov nije osvojen/izgubljen dok matematika tako ne kaže
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Još jedna zanimljivost; Vettel je ovog vikenda ostvario Grand Chelem - Pole position, pobjeda, najbrži krug utrke i vodstvo u trci od početka do kraja. Respekt 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
svaka mu cast, tako dominantno u dominantnom bolidu bez konkurencije vozit... ufff, ti ni senna nebi uspio.... skidam kapu...Domi je napisao/la:Još jedna zanimljivost; Vettel je ovog vikenda ostvario Grand Chelem - Pole position, pobjeda, najbrži krug utrke i vodstvo u trci od početka do kraja. Respekt
McLaren u <3
-
- Navijam za: Hamilton
Pridružujem se čestitkama,a koliko je dominantan bolid ,vidjet ćemo na slijedećoj utrci-očekujem puno boljeg Hamiltona u Koreji.McLewis je napisao/la:svaka mu cast, tako dominantno u dominantnom bolidu bez konkurencije vozit... ufff, ti ni senna nebi uspio.... skidam kapu...Domi je napisao/la:Još jedna zanimljivost; Vettel je ovog vikenda ostvario Grand Chelem - Pole position, pobjeda, najbrži krug utrke i vodstvo u trci od početka do kraja. Respekt
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Haha neznam dal nisi skopcal post Mclewis-a. ili citiras samo post domi-a
Zadnja izmjena: elder, dana/u 07 lis 2012, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.
Darkness rises when silence dies
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Nebi se baš kladio da bi ga pojeo za doručak. Nakon utrke u singapuru svi su čestitali Alonsu na naslovu, a sada Vettelu, ko je idući prvak ove sezone?Dero je napisao/la:Okey, u slucaju i ovogodišnje Vettelove titule da sam ja na Alonsovom mjestu tražio bi da Ferrari dovede klinju 2014 u momčad samo da ga pojedem za doručak.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Dani
- Legenda
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
I zadnji prvak WebberDani je napisao/la:Hamilton.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Dani
- Legenda
Kimi. Možda je i to bit onog odbrojavanja. Tko je sljedeći na crnoj listi Kimija Raikkonena? Alonsa je prekrižio.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
-
- Veteran
Alonsista hasta la muerte..
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
MUćki provokator... A ovo je poslije kvala izjavio: " I am not a fan of blaming anyone or anything for the result." 

-
- Početnik
al smo objektivni nema što. što to točno ovdje zaslužuje "epitet" "fuj plačko"
-
- Veteran
pa sta mu je Massa kriv????place jer mu je Webber uzeo pole,pa jesil ga vidio na pressici kakav je bio,samo sto nije zaplako....dobro mu je rekao ovaj preko team radia:What was I supposed to say"?padobranac je napisao/la:al smo objektivni nema što. što to točno ovdje zaslužuje "epitet" "fuj plačko"
i drugo,imas post iznad tvoga...
-
- Početnik
opet ponavljam, da fali objektivnosti jer sve što si ti tako žarko i emotivno doživio kao plakanje, recimo ja nisam.
nije uopće rekao da mu je massa kriv nego je pitao team zašto ga nisu upozorili da se massa ispred njega sprema za brzi krug, a ne za ulazak u box. team kaže, "a što smo ti trebali reć?" po meni je malo bezvezno jer ipak njih peru manje emocije nego njega u kokpitu i ako se ponekad prema vozačima team treba odnosit kao da nit vide niti čuju pa nek onda bude tako.
UGL
nit je bilo plakanja, nit je bilo okrivljavanja bilo koga, čak štoviše, sam vettel je izjavio da je on sam kriv, a ovaj upit teamu je čisto bilo onako "dečki, mogli ste me upozorit na massu, al ok hebiga, moram i ja bolje pazit pa sam si sam kriv"
eto, tako to doživi netko koga manje pere mržnja prema nekom vozaču
nije uopće rekao da mu je massa kriv nego je pitao team zašto ga nisu upozorili da se massa ispred njega sprema za brzi krug, a ne za ulazak u box. team kaže, "a što smo ti trebali reć?" po meni je malo bezvezno jer ipak njih peru manje emocije nego njega u kokpitu i ako se ponekad prema vozačima team treba odnosit kao da nit vide niti čuju pa nek onda bude tako.
UGL
nit je bilo plakanja, nit je bilo okrivljavanja bilo koga, čak štoviše, sam vettel je izjavio da je on sam kriv, a ovaj upit teamu je čisto bilo onako "dečki, mogli ste me upozorit na massu, al ok hebiga, moram i ja bolje pazit pa sam si sam kriv"
eto, tako to doživi netko koga manje pere mržnja prema nekom vozaču
-
- Veteran
-
- Početnik
kolega, nije nitko u pravu niti u krivu, samo ti pokušavam reć da iz tvog pisanja izvire previše emocija koje narušavaju objektivnost cijel slike i u nikakvoj ozbiljnijoj diskusiji sa takvim nastupom ne možeš bit shvaćen kao ozbiljan sugovornik
lol
činjenice su:
- massu nije krivio
- "krivio" je team što ga nisu upozorili na massu, ali ne intenzivno i dugotrajno (što meni govori, da ga je u tim sekundama puklo razočaranje jer nije uspio na pole... te sekunde su sve, samo ne razumne)
čak na pressici je već svu krivnju preuzeo na sebe rekavši da nije dobro odvozio krug i da mu massa ipak nije ništa kriv (to je bilo 10 minuta nakon kraja kvalifikacija)
ako hoćeš sad ti meni argumentirano prezentirati gdje sam to zaslužio tvoj omalovažavajući i patronizirajući LOL
lol
činjenice su:
- massu nije krivio
- "krivio" je team što ga nisu upozorili na massu, ali ne intenzivno i dugotrajno (što meni govori, da ga je u tim sekundama puklo razočaranje jer nije uspio na pole... te sekunde su sve, samo ne razumne)
čak na pressici je već svu krivnju preuzeo na sebe rekavši da nije dobro odvozio krug i da mu massa ipak nije ništa kriv (to je bilo 10 minuta nakon kraja kvalifikacija)
ako hoćeš sad ti meni argumentirano prezentirati gdje sam to zaslužio tvoj omalovažavajući i patronizirajući LOL
-
- Veteran
ja nevidim da sam igdje napisao da je Vettel krivio Massu,razvidno je iz videa da je krivio svoj team,znaci tu se slazemo...sad dolazimo do toga zasto je krivio svoj team i do recenice svog izinjera: What was I supposed to say"? sta je mislio inzinjer ja tumacim ovako:u toku su zadnje sekunde kvalifikacija znaci da moras ici do kraja,pa nema veze imali koga naprijed ili nema....e sad, tu je Vettel "ubacio" Massu kao nekakv razlog svog "slabog"nastupa,(jer od njega se ocekicao pole,sigurno ga i je i on sam ocekivao)
sto se tice pressice,sigurno nije lud da bi pred kamerama optuzio svoj team,da su oni krivi sto nije osvojio pole,i normalno krivnju preuzeo na sebe..(on misli da mu je kriv tim a svi zamo da je on sam kiksao a zna i on)
sve je OK,samo mi smeta ono sto je spominjo Massu...
sto se tice pressice,sigurno nije lud da bi pred kamerama optuzio svoj team,da su oni krivi sto nije osvojio pole,i normalno krivnju preuzeo na sebe..(on misli da mu je kriv tim a svi zamo da je on sam kiksao a zna i on)
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Pa da je ispred njega bio Gerhard Berger, vjerovatno bi spominjao BergeraAlonso-champ je napisao/la:ja nevidim da sam igdje napisao da je Vettel krivio Massu,razvidno je iz videa da je krivio svoj team,znaci tu se slazemo...sad dolazimo do toga zasto je krivio svoj team i do recenice svog izinjera: What was I supposed to say"? sta je mislio inzinjer ja tumacim ovako:u toku su zadnje sekunde kvalifikacija znaci da moras ici do kraja,pa nema veze imali koga naprijed ili nema....e sad, tu je Vettel "ubacio" Massu kao nekakv razlog svog "slabog"nastupa,(jer od njega se ocekicao pole,sigurno ga i je i on sam ocekivao)

Massino ime tu je čisto splet okolnosti. Ako su u istom krugu izašli u instalacijski krug onda mislim da mu je momčad trebala javiti da bi mogao sustići Massu i da napravi malo više prostora ispred sebe za brzi krug.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Bravo bravo, napeto je bilo na kraju. 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012