Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Slash
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: utrkivanje
Re: Lewis Hamilton
Možda se nije dobro izrazio, u valjda svakoj utrci se sudario s Massom i kompromitirao si utrku, nije svaki put i odustao!
U svakom slučaju 2011. mu je bila daleko najlošija sezona otkad je u F1, tako da...
U svakom slučaju 2011. mu je bila daleko najlošija sezona otkad je u F1, tako da...
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Ja sam ga gledao na BBC sajtu (link), pošto je UK only, imam instaliran Expat shield kao proxy preko kojeg gledam BBC.Slash je napisao/la:![]()
![]()
![]()
. Piše se po twitteru da je bio i neki video montirani kao godine Hamilton-McLaren jel netko to našo možda?

- Slash
- Veteran
Tenks. Skinuo i pogledo. Divotamrd je napisao/la:Ja sam ga gledao na BBC sajtu (link), pošto je UK only, imam instaliran Expat shield kao proxy preko kojeg gledam BBC.Slash je napisao/la:![]()
![]()
![]()
. Piše se po twitteru da je bio i neki video montirani kao godine Hamilton-McLaren jel netko to našo možda?

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- mrd
- Profesionalni vozač
e jeste divota, stvarno su ga sklepali, ne mogu da te ne lupe po emocijama dok gledaš. stvarno je odnos mclaren-hamilton jedinstven u f1, ali kako coulthard reče, jednostavno je bilo vrijeme da ode.

- ivancina
- Početnik
naravno, ali nije on neko nevinašce na kojeg se nabrijao suludi felipe massa, već i on snosi velik dio odgovornosti za svoje loše rezultate u 2011. ali zato ne treba popljuvat buttona da je truba. čovjek je imao 12 podiuma u 2011.Slash je napisao/la:Možda se nije dobro izrazio, u valjda svakoj utrci se sudario s Massom i kompromitirao si utrku, nije svaki put i odustao!
- Slash
- Veteran
Apsolutno nije truba. Odličan vozač. Ali moje mišljenje je da nije ''lokomotiva'' koja može vući McLaren u narednim godinama. Pogotovo ne ovakav šlampavi McLaren.
- Matt_77
- Početnik
upravo tako...a samim time bi trebalo prestati pljuvanje hamiltonovih navijača po mclarenu i obrnuto...i jedna i druga strana su u neku ruku izgubile, a koliko će tko dobiti tek ćemo vidjeti...mrd je napisao/la:e jeste divota, stvarno su ga sklepali, ne mogu da te ne lupe po emocijama dok gledaš. stvarno je odnos mclaren-hamilton jedinstven u f1, ali kako coulthard reče, jednostavno je bilo vrijeme da ode.
- ivancina
- Početnik
nije ovo nečija privatna prčija poput nekog niželigaša iz neke selendre sa ludim predsjednikom. f1 je ipak malo ozbiljnija stvar i veliki biznis, pa tako su i hamilton i ostali unutar momčadi profesionalci koji žele ostvariti najbolji rezultat
- mrd
- Profesionalni vozač
ako snage nagodinu ostanu iste, ovo danas je slika hamiltona i rosberga kakve bi mogli gledati u mercedesu.Matt_77 je napisao/la:upravo tako...a samim time bi trebalo prestati pljuvanje hamiltonovih navijača po mclarenu i obrnuto...i jedna i druga strana su u neku ruku izgubile, a koliko će tko dobiti tek ćemo vidjeti...mrd je napisao/la:e jeste divota, stvarno su ga sklepali, ne mogu da te ne lupe po emocijama dok gledaš. stvarno je odnos mclaren-hamilton jedinstven u f1, ali kako coulthard reče, jednostavno je bilo vrijeme da ode.
[EDIT] dobro ajde, rosberg je ispao odmah, da ne bude da baksuziram i za 2013.
Zadnja izmjena: mrd, dana/u 07 lis 2012, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Mislio sam na ovu sezonu. Prošla mu je bila najlošija zbog raznoraznih problema u privatnom životu.Kenny je napisao/la:Dani je vjerovatno mislio i na Hamiltonove kazne, a pogledaj koliko je puta Mclaren ove sezone zahebo Hamiltona
@mrd
7 Michael Schumacher Mercedes 43 16:17:13 215.646 1:36.942
2 3 Jenson Button McLaren-Mercedes 51 16:29:35 216.396 1:36.606
11 4 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 45 16:20:03 213.842 1:37.760
Pa i nije neka razlika. Da je Šumi startao naprijed bez kazne bilo bi svega. Očito je da novi dijelovi funkcioniraju. Kao što reče Brawn da ih tek treba otključati.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Hamilton optužio Buttona da ga je prestao pratiti na Twitteru a nakraju se ispostavilo da ga Jenson nikad ni nije pratio, hahahah kakav show.

Hamilton hits out at Button on Twitter:
Lewis Hamilton has been forced to apologise to outgoing McLaren team-mate Jenson Button after accusing him of being disrespectful. The outburst came on Twitter following Sunday’s Japanese Grand Prix.
Hamilton and Twitter have accompanied each other in several news stories already this year, not least after the 2008 World Champion was posting profanities and then tweeted telemetry information after qualifying for the Belgian Grand Prix.
On Sunday, he believed Button had stopped following him on the social networking site.
‘Just noticed @jensonbutton unfollowed, that’s a shame,’ Hamilton typed. ‘After three years as team-mates, I thought we respected one another but clearly he doesn’t. Funny thing is, we are STILL team-mates! All good tho, I plan on giving this team & fans all I got til I cross the finish line in Brazil!!!’
Approximately one hour later, Hamilton posted the following when it came to his attention that Button had in fact never followed him:
‘My bad, just found out Jenson never followed me. Don’t blame him! Need to be on Twitter more!’
Button was yet to post anything on Twitter until Monday morning, choosing to ignore the Hamilton comments and instead congratulate Kamui Kobayashi on what was the Sauber driver’s maiden Formula 1 podium finish in his home race.
‘Congratulations @Kamui_Kobayashi on your first F1 podium..extra special in front of your home crowd. #almostgotya!’ said Button.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Slash
- Veteran
Da, vrištucko sam. Al previše se prašine diže oko takvih gluposti. Nit je išta strašno napiso, mislim ono koga briga.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Twittergate 2!
- mrd
- Profesionalni vozač
a stvarno ljudi pridodaju previše značenja nebitnim stvarima, prvo hamilton, onda novinari.
inače, čim je objavljeno da je perez potpisao, button ga je počeo pratiti i napisao tweet dobrodošlice, i onda je neko napisao kako je button otpratio hamiltona a zapratio pereza, medjutim brzo se ustanovilo da nikada nije pratio hamiltona. meni je to bezveze sa buttonove strane ako je namjerno, znamo da nije baš aktivan na tviteru, ali ako je ovoga odmah prvi dan počeo da prati i da mu piše a hamiltona nakon toliko godina ništa, onda je malo disrespectful.
inače, čim je objavljeno da je perez potpisao, button ga je počeo pratiti i napisao tweet dobrodošlice, i onda je neko napisao kako je button otpratio hamiltona a zapratio pereza, medjutim brzo se ustanovilo da nikada nije pratio hamiltona. meni je to bezveze sa buttonove strane ako je namjerno, znamo da nije baš aktivan na tviteru, ali ako je ovoga odmah prvi dan počeo da prati i da mu piše a hamiltona nakon toliko godina ništa, onda je malo disrespectful.

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Koga briga ko koga prati na Twitteru, nema se o cemu drugome pisati pa se pise o glupostima.
Darkness rises when silence dies
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
To pitaj Hamiltona!elder je napisao/la:Koga briga ko koga prati na Twitteru, nema se o cemu drugome pisati pa se pise o glupostima.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Ispao je kao kakav tinejdžer.Čime se on zamaragringo73 je napisao/la:To pitaj Hamiltona!elder je napisao/la:Koga briga ko koga prati na Twitteru, nema se o cemu drugome pisati pa se pise o glupostima.Njemu je bitno ko kog prati na twitteru, i tome pisao. Ispao je glup, ispričao se i sad je na svakome kako će "doživit" tu njegovu majušnu blamažu.

...put u raj nije posut ružama...
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
-
- Legenda
Problem je što mi previše očekujemo od njih. Oni su samo superbrzi vozači, uglavnom "mlađarija". Zašto bi trebali biti mudri, obzirni... vagati svaku riječ? Mislim da je samo to. Kriva percepcija.
Samo neka se trkaju.
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Zasto me ne cudi da se ovakve stvari desavaju bas Hamiltonu?
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Zato jer se Alonso nezna sluziti TwitteromAlonso Fernando je napisao/la:Zasto me ne cudi da se ovakve stvari desavaju bas Hamiltonu?

Darkness rises when silence dies
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Da je to napravio Kobayashi mislim da ljudi nebi ni primjetilidmarijon je napisao/la:Problem je što mi previše očekujemo od njih. Oni su samo superbrzi vozači, uglavnom "mlađarija". Zašto bi trebali biti mudri, obzirni... vagati svaku riječ? Mislim da je samo to. Kriva percepcija.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Dani
- Legenda
Evo za one koji ne gledaju bbc
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rIaIkrBc ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yTYqkVDa ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rIaIkrBc ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yTYqkVDa ... re=related[/youtube]

- Dani
- Legenda
Zanimljiv članak. Posebno ono o Samu Michaelu.
Što je otjeralo Lewisa?
Što je otjeralo Lewisa?

- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Mladen standardno malo tendenciozan i "rektalno alpinistički raspoložen" prema Lewisu, ali dosta tvrdnji je tačno koje je iznijeo. Malo jeste zapostavio drugu stranu priče, al haj. Hamilton je sigurno imao dobre razloge da ode.Dani je napisao/la:Zanimljiv članak. Posebno ono o Samu Michaelu.
Što je otjeralo Lewisa?

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu