Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Dani je napisao/la:Znam, bez brige nisam ja ljut na tebe već na njega. Jer ima jedan dobar članak na eurosportu gdje frajer analizira kako Liverpool ustvari gubi godišnje po desetak penala na temelju njegovih simulacija. A kad je faul onda ga ne sviraju. Nego, dobro da si nam se vratio. Fali malo zafrkancije. Vidiš da ja pokušavam sa "crtićem" ali on ostaje ozbiljan.
Crtic radi na kloniranju Dembe pa nema vremena za zafrkanciju :D
A istina da igraci kao Suarez nakon odredjenog vremena kod sudija pocnu da izazivaju sumnju i sudije se teze odlucuju da sviraju prekrsaje nad njim. Suarez kada bi samo pronasao nekog dobrog psihica mislim da bi mogao jos dosta vise ;)
Ono sto treba imati od rodjenja ima, podario mu sam bog, a to je talenat. Ali izgleda da ga je zakinuo kada se dijelila pamet...
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Dani je napisao/la:To je rekao i Ćiro za Prosinečkog.
U ovo sam uvjeren. :D
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

...crtić, crtić, crtić...iskreno ne ljutim se (čak osmijeh zatitra na mom licu) ali želim podučiti sve neznalice da riječ toon veze nema sa animiranim filmovima... riječ je iz "zavičajnog govora" Newcastla i dolazi od riječi town tj grad...tj. znači i izgovara se malo drugačije od riječi toon koja bi bila neka skraćenica za animirane filmove...Toon Army - gradska vojska...
...e, a sad nakon male besplatne lekcije iz engleskog da se vratimo na nogomet...nemojte molim vas samo Daniju zamijeriti jer sigurno mu je teško gledati na što mu se klub srozao i gdje se nalazi na tablici - pa i meni lagano suza na oko krene kada pogledam jako nisko na tu tablicu i vidim tamo ime jednog nekad velikog kluba...a vidim da i Realovcima nije baš svejedno - Barca im je već uzela prvenstvo a kako izgleda, gledati će u leđa i jedinom pravom klubu iz Španjolske (onom za kojeg navija i inspektor Torente)...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la:a vidim da i Realovcima nije baš svejedno - Barca im je već uzela prvenstvo a kako izgleda, gledati će u leđa i jedinom pravom klubu iz Španjolske (onom za kojeg navija i inspektor Torente)...
:D :D
To ćemo još vidjeti... Ljudi već dali naslov Barceloni, ali još je preko 90 bodova u igri. ;)
A Falcao... ovaj Atletico? Pa oni me uopće ne brinu. Još 3 kola i bit će opet iza Reala.

Ali, ionako ove sezone je liga prvaka naša pa će sve bit dobro. :biggrin:
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Čujem da je Falcao...Atletico alergican na milione, a kako vidim sprema se najezda Arapskih i Ruskih miliona prema tom dijelu Madrida tako da ovo nece jos dugo, a sto se Barce tice eto im prvenstvo, jer u LP ce ispasti od prve prave ekipe na koju nalete.

A lekcija iz enleskog...cheers mate :biggrin:
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Toon je napisao/la:...crtić, crtić, crtić...iskreno ne ljutim se (čak osmijeh zatitra na mom licu) ali želim podučiti sve neznalice da riječ toon veze nema sa animiranim filmovima... riječ je iz "zavičajnog govora" Newcastla i dolazi od riječi town tj grad...tj. znači i izgovara se malo drugačije od riječi toon koja bi bila neka skraćenica za animirane filmove...Toon Army - gradska vojska...
...e, a sad nakon male besplatne lekcije iz engleskog da se vratimo na nogomet...nemojte molim vas samo Daniju zamijeriti jer sigurno mu je teško gledati na što mu se klub srozao i gdje se nalazi na tablici - pa i meni lagano suza na oko krene kada pogledam jako nisko na tu tablicu i vidim tamo ime jednog nekad velikog kluba...a vidim da i Realovcima nije baš svejedno - Barca im je već uzela prvenstvo a kako izgleda, gledati će u leđa i jedinom pravom klubu iz Španjolske (onom za kojeg navija i inspektor Torente)...
Haha baš ste daleko. 3 boda. Nego pazi da ne bi vi ( Svrake ) ponavljali onu rečenicu jedne druge ptičurne : "Nikad više". Naravno mislim na naslov. Koliko je prošlo već? 85 godina? Ali opet bolje tako nego osvajati naslove pomoću sudaca kao neki.

Toon is a term popularized by the 1988 film Who Framed Roger Rabbit; it commonly refers to characters appearing in cartoons

Hehe pozdrav sused.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

85 godina? :badgrin: pa tu su i moji bolji,samo 58 godina :biggrin: sad se živi dobro u championshipu,zasad 3., a onda druge godine u premiershipu vraćamo te sretne 60-te na krilima Bakary Sako-a \:D/
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

wolfman je napisao/la:85 godina? :badgrin: pa tu su i moji bolji,samo 58 godina :biggrin: sad se živi dobro u championshipu,zasad 3., a onda druge godine u premiershipu vraćamo te sretne 60-te na krilima Bakary Sako-a \:D/
...još jedan koji je ispuzao...i to iz vučje jazbine ovaj put...da prošlo je puno godina no čovjek se nauči na to...i dalje smo po uspješnosti među prvih 8 u engleskoj...a vučiči moji rano je još da se radujete povratku...pa niste ni četvrtinu posla odradili...biti će to heben put prema povratku...no držim vam fige...biti će Daniju lijepo (ako njegovi opstanu) da imaju neki jednako loš klub...nije sve u trofejima...ima nešto i u ljubavi...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
wolfman
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

partybrejker :p ma znam da je još daleko,al ono lijepo je bit u poziciji da se uopće možeš nadat :) a liverpool mislim da će ostat sigurno,a i nekako bi se kladio da će završit ispred zebrastih...nego jesi nabavio što od ovoglinkić :lol: #-o
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Toon je napisao/la:
wolfman je napisao/la:85 godina? :badgrin: pa tu su i moji bolji,samo 58 godina :biggrin: sad se živi dobro u championshipu,zasad 3., a onda druge godine u premiershipu vraćamo te sretne 60-te na krilima Bakary Sako-a \:D/
...još jedan koji je ispuzao...i to iz vučje jazbine ovaj put...da prošlo je puno godina no čovjek se nauči na to...i dalje smo po uspješnosti među prvih 8 u engleskoj...a vučiči moji rano je još da se radujete povratku...pa niste ni četvrtinu posla odradili...biti će to heben put prema povratku...no držim vam fige...biti će Daniju lijepo (ako njegovi opstanu) da imaju neki jednako loš klub...nije sve u trofejima...ima nešto i u ljubavi...
Ti se vodiš onom pjesmom " Ljubav je bol".
@wolf
ja bi rado onu sa loptama kupio.

Newcastle's Muslim stars told not to play in new kit
Koji ste vi zelenaši.

slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

@Dani - kaj ti nemaš pametnijeg posla nego surfati prostranstvima interneta i tražiti greške najvećeg kluba :D :D ...zlo mi dođe od nekih stvari koje se kod nas događaju no kad imamo glupog pohlepnog gazdu to promijeniti ne možeš...zamisli imena stadiona Wonga!!! Jedino me tješi da u samom gradu ne možeš ni dan danas pronaći putokaz za ništa drugo nego STJP jer je i grad odbio s gnušanjem bilo kakvu promjenu imena...neće ni taj naš debeli govnar zauvijek - strefit će ga nešto kad tad...
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Toon je napisao/la:@Dani - kaj ti nemaš pametnijeg posla nego surfati prostranstvima interneta i tražiti greške najvećeg kluba :D :D ...zlo mi dođe od nekih stvari koje se kod nas događaju no kad imamo glupog pohlepnog gazdu to promijeniti ne možeš...zamisli imena stadiona Wonga!!! Jedino me tješi da u samom gradu ne možeš ni dan danas pronaći putokaz za ništa drugo nego STJP jer je i grad odbio s gnušanjem bilo kakvu promjenu imena...neće ni taj naš debeli govnar zauvijek - strefit će ga nešto kad tad...
Sto je tako los covjek ?
Ne znam, dofurao je neke dobre igrace... :?
slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Scuderia je napisao/la: Sto je tako los covjek ?
Ne znam, dofurao je neke dobre igrace... :?
Mike Ashley kojega ja i mnogi zovemo odmilja Mike Cashley je cockney koji spada među petnaestak najbogatijih britanaca - čovjek bez gotovo ikakve škole a obogatio se na sportskoj opremi (Sport Direct) to je danas jedan od većih britanskih i europskih trgovačkih lanaca sportske opreme - jeste da mu svi trgovci rade za minimalac a on će bez problema potrošiti par miliona funti u kockarnici na ruletu (par-nepar, crno-crveno) i to u roku sat vremena...čovjek je biznismen i sve se kod njega gleda kroz prizmu novca - sve što ima treba stvarati profit ili to pušta (prodaje) nekom drugom...deklarirani je navijač Chelsea...ono što mu se treba priznati to je da je u jednom trenutku svojom kupnjom spasio NUFC od bankrota...no nakon toga svi njegovi potezi su više-manje kockarski...klub pod njegovim patronatom već par godina stvara novac no on se ne vraća u potpunosti u klub već služi i za druge svrhe...riječ je osobi kojoj ništa u samom klubu nije sveto - promjena imena stadiona može pasti na pamet samo totalnoj budali koja ne mari za povijest i značaj tog kluba za sjever Engleske...mogao bih još jedno pet stranica napisati no ovdje ću se zaustaviti jer ću početi psovati, vrijeđati, pljuvati, proklinjati....
...a za igrače je zaslužna u najvećoj mjeri jedna osoba : Graham Carr - šef scoutske službe kojem se neizmjerno vjeruje i koji daje svoj blagoslov za svakog igrača...za sve što je došlo je zaslužan on - a trebalo je doći još toga no Cashley nije dao novac...jer se ne kupuje ako se ne može još bolje taj isti prodati...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Navodno je Florentino jučer bio na ručku sa čelnicima Atletica. Cilj je bio uspostava boljih veza između ta 2 kluba, ali i Radamel. Real je navodno spreman ponuditi 70 milijuna za njega za iduću sezonu.

Uh... velik je to novac, ali šta bih dao da vidim tog igrača u bijelom dresu. :biggrin:
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Da velik je to novac, ali ga možete povoljno dobiti kod toonovih vlasnika sponzora. :badgrin:
Taj lik kao da je iz našeg podneblja. Engleski Todorić. Sve je to bagra. Meni se zato ovaj naš dopada sa vizijom kluba. Nego kaj veliš na plan proširenja Anfielda na 60k mjesta? Grad je odobrio plan. Zemljišta su navodno otkupljena. I biti će 3 puta jeftinije od novog stadiona.Koštati će kao 2 Radamela.

slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Dani je napisao/la: Meni se zato ovaj naš dopada sa vizijom kluba. Nego kaj veliš na plan proširenja Anfielda na 60k mjesta? Grad je odobrio plan. Zemljišta su navodno otkupljena. I biti će 3 puta jeftinije od novog stadiona.Koštati će kao 2 Radamela.
...ovo s tzv. vizijom ima i naš pa nemoj baš biti klasa optimista...prije dvije godine se bio obratio navijačima i dao crte prve i druge petoljetke...bolje da nije...
...načuo sam (i pročitao) nešto o tom proširenju - sve to dobro zvuči no kako ćete vi napuniti taj stadion...odakle vama 60 tisuća navijača :lol: ? jedino da vam Everton posudi dio svojih :D ...
...a nakon šala i pošalica nešto ozbiljnije - bio bi to sigurno dobar potez...ja sam u tom vidu uvijek nekakav "tradicionalista" i proširenje i modernizacija postojećeg stadiona je uvijek (po meni) bolji potez od izgradnje novog...znam da se čak nešto pričalo o zajedničkog izgradnji sa Evertonom no ovo mi je bolja solucija...no siguran sam da ćemo mi tada svoj proširiti još više samo da i dalje bude veći od vašeg :) ...a za pomoć se uvijek možete obratiti u GNK Dinamo jer oni imaju iskustva sa proširenjem i dogradnjom stadiona...sve od nabavke najjeftinijih sjedalica do izvođača radova...
...svakako očekujem od tebe izvještaj ako se krene u realizaciju a saznaš to prije mene...
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Toon je napisao/la: Mike Ashley kojega ja i mnogi zovemo odmilja Mike Cashley je cockney koji spada među petnaestak najbogatijih britanaca - čovjek bez gotovo ikakve škole a obogatio se na sportskoj opremi (Sport Direct) to je danas jedan od većih britanskih i europskih trgovačkih lanaca sportske opreme - jeste da mu svi trgovci rade za minimalac a on će bez problema potrošiti par miliona funti u kockarnici na ruletu (par-nepar, crno-crveno) i to u roku sat vremena...čovjek je biznismen i sve se kod njega gleda kroz prizmu novca - sve što ima treba stvarati profit ili to pušta (prodaje) nekom drugom...deklarirani je navijač Chelsea...ono što mu se treba priznati to je da je u jednom trenutku svojom kupnjom spasio NUFC od bankrota...no nakon toga svi njegovi potezi su više-manje kockarski...klub pod njegovim patronatom već par godina stvara novac no on se ne vraća u potpunosti u klub već služi i za druge svrhe...riječ je osobi kojoj ništa u samom klubu nije sveto - promjena imena stadiona može pasti na pamet samo totalnoj budali koja ne mari za povijest i značaj tog kluba za sjever Engleske...mogao bih još jedno pet stranica napisati no ovdje ću se zaustaviti jer ću početi psovati, vrijeđati, pljuvati, proklinjati....
...a za igrače je zaslužna u najvećoj mjeri jedna osoba : Graham Carr - šef scoutske službe kojem se neizmjerno vjeruje i koji daje svoj blagoslov za svakog igrača...za sve što je došlo je zaslužan on - a trebalo je doći još toga no Cashley nije dao novac...jer se ne kupuje ako se ne može još bolje taj isti prodati...
A evo da te pitam; Sta je sa onom : " tko je bez grijeha, neka prvi baci kamen " ? ;)
Ako cemo se baciti u analizu, svaki covjek u bilokojem klubu ima musica....
slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

...na ovo ti mogu odgovoritit jednim stihom i tebi dobro poznate pjesme: "Ne razumiješ ti to druže sudija"....ili onim od Balaševića iz Ne lomite mi bagrem (tako nekako)...vjerojatno bi bio oduševljen da ti se klub zove npr. Sony xperia jer eto dali japanci pare...
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Belje Madrid

slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Toon je napisao/la:...na ovo ti mogu odgovoritit jednim stihom i tebi dobro poznate pjesme: "Ne razumiješ ti to druže sudija"....ili onim od Balaševića iz Ne lomite mi bagrem (tako nekako)...vjerojatno bi bio oduševljen da ti se klub zove npr. Sony xperia jer eto dali japanci pare...
A dobro, ne bi volio naravno, ali evo mene ponovno sa pitanjem ( :D ) : Zasto se navijaci ne bune onda protiv njega ?

Nije ni on svemoguc.
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Tako je. Uzmite Keruma.

slika
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Kakav bog :smijeh:

http://www.youtube.com/watch?v=_2nDpYwC ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Scuderia
Moderator
Moderator

Heh, Guardiola navodno u pregovorima sa Milanom. I kod Bayerna je jedan od kandidata nakon sto don Jupp ode u mirovinu.

Na kraju, doci ce (u Bayern ) Slomka. :doubt:
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

slika
Odgovori