Sebastian Vettel [#5]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Sebastian Vettel

Post Postao/la Chuck Norris »

Domi je napisao/la:Bravo bravo, napeto je bilo na kraju. :)
Apsolutno ništa nije bilo napeto,pretjerivanje.Odvezao svoj najbrži krug u zadnjem krugu eto u kakvom su mu stanju bile gume
...put u raj nije posut ružama...
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Sebastian Vettel believes his start to the Korean Grand Prix was crucial in securing his third consecutive win of the season.

The German Red Bull driver qualified in second position behind team-mate Mark Webber, but a better start than the Australian got him ahead at the first corner.

From then, Vettel controlled the race to perfection to secure his fourth win of the season and move into the championship lead after Fernando Alonso finished third.

A delighted Vettel admitted his only scare of the race came when he locked up his right front tyre near the end, forcing him to take it easy on the final laps.

"Fantastic. I am very, very happy. It was a fantastic race," said Vettel.

"The foundation was to have a good start. I wasn't sure as I was starting on the dirty side, but I had a reasonable start and a good launch. Mark had a bit of slip so I could get side-by-side and had a good exit after the third corner.

"We had two brilliant pitstops. The only mistake was locking up the front right at Turn 3. It was a bit of a mistake on my side, but luckily I had cushion to the pack. At the end I was quite worried about tyres."

Vettel, who has turned a 39-point deficit into a six-point lead in just three races, is hopeful there is still more to come from Red Bull in the final four grands prix of the season.

"I have to thank the boys for these ones," he said. "The boys have been flat out each night, working very hard on the car. We have another step and that is exactly what we need and hopefully we can carry the momentum through to the next races."

He added: "The championship has gone up and down. We have to focus on ourselves, we need to have our best possible results and we go from there.

"At the end of the year if we have enough points there will be lots of people telling us so we don't have to worry about it ourselves."

KLIK IZVOR
slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

napeto, nema sta, dok nije RB8 bio nedodirljiv, nije ga nigdje bilo... a sad izgleda da opet ide po treci za redom ... fuj....
McLaren u <3
Matt_77
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Matt_77 »

Chuck Norris je napisao/la:
Apsolutno ništa nije bilo napeto,pretjerivanje.Odvezao svoj najbrži krug u zadnjem krugu eto u kakvom su mu stanju bile gume
upravo tako, bezveze glume neke probleme da ispadnu još bolji i svemogući, nevjerojatni red bull...i da može Seb još malo duže vrištati u mikrofon :evil:
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Chuck Norris je napisao/la:Apsolutno ništa nije bilo napeto,pretjerivanje.Odvezao svoj najbrži krug u zadnjem krugu eto u kakvom su mu stanju bile gume
Sad neznam tocno dal je u 2010 ili 2011 ili prije Vettel posjetil pirelli, dal oni imaju kakav podatak vise od ostalih momcadi da znaju tocno kako i kolko gume se mogu korisiti. Jer sumljam da su ostali timovi nespobni da bi samo to saznali.
Darkness rises when silence dies
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

I totalno neukusno mi je ono zalijevanje Herberta šampanjcem,čovjek dođe u odijelu da ga intervijuira i on ga zalije.Pa mislim Seb ne vrti se svijet oko tebe ako si ti happy ne moraju svi biti.a jučer si bio pokisao kao da asteroid juri prema Zemlji
...put u raj nije posut ružama...
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Chuck Norris je napisao/la:I totalno neukusno mi je ono zalijevanje Herberta šampanjcem,čovjek dođe u odijelu da ga intervijuira i on ga zalije.Pa mislim Seb ne vrti se svijet oko tebe ako si ti happy ne moraju svi biti.a jučer si bio pokisao kao da asteroid juri prema Zemlji
ja sam nakon prije vriskanja u team radio ugasio tv :)
McLaren u <3
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

McLewis je napisao/la:
napeto, nema sta, dok nije RB8 bio nedodirljiv, nije ga nigdje bilo... a sad izgleda da opet ide po treci za redom ... fuj....
Kolega, izgleda da si prespavao početak sezone, skini koju trku pa pogledaj gdje je Vettel bio nakon 3-4 utrke s evidentno lošijim bolidom uz odustajanja ;)
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

McLewis je napisao/la: ja sam nakon prije vriskanja u team radio ugasio tv :)
ja pritisnuo "mute" :biggrin: kao se ruzno dere,stvarno ga je gadno slusat
Alonsista hasta la muerte..
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Domi je napisao/la:
McLewis je napisao/la:
Kolega, izgleda da si prespavao početak sezone, skini koju trku pa pogledaj gdje je Vettel bio nakon 3-4 utrke s evidentno lošijim bolidom uz odustajanja ;)
gdje??? da cujem, imam sve utrke... u australiji mu schumi pred nosom odustane, sc ga baci ispred lewisa... u maleziji se smucao oko 5,6 mjesta... u kini opet 5. a u bahreinu se pojavljuje RB sa ilegalnim rupama i tu sam, 1. pa opet u spanjolskoj rb nije bio na zadatku pa ga nema... monte carlo, koji je ono startao??? i da tamo dodje mark webber koji u utrci iznenada na 20 krugova novijim gumama vozi zacuđujuce losije krugove od vettela, pa kanada... di je imao podjednak bolid s lewisom i fernandom di je bio?? iza obojice... onda dodje valencija i opet superioran rb, ali nije imao srece... trebam jos sta navesti???
McLaren u <3
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Alonso-champ je napisao/la:
hahah također :)
Darkness rises when silence dies
alien_ri
Navijam za: MSC

Post Postao/la alien_ri »

Alonso-champ je napisao/la:
Takodjer.
Nemam nista protiv Seb-a, ali tako mi je to njegovo vristanje na Team Radio-u i famozne recenice ''That's what I'm talking about'' tako ''umjetno'' i gadno da je to cudo jedno.
M.Schumacher:
"Those who have come into Formula One without experiencing cars devoid of electronic aids will find it tough. To control 800 horsepower relying just on arm muscles and foot sensitivity can turn out to be a dangerous exercise."
Vuksa_KC
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Vuksa_KC »

Loool, a ja mislio da ja jedini začepim tada uši xD
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

mogao je barem dati kapu onoj curi kad ga je zatražila prilikom intervjua...
Michael is faster than you!!
Vuksa_KC
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Vuksa_KC »

Fanovi navalite, samo je duplo skuplji od običnog xD

McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

majstor.... nema sta... svaka mu cast.... tako dominantno... nemoze to bilo tko......
McLaren u <3
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Ajmo Vettela, ajmoooooooooooo! To do 4. pobjede u nizu!!! ( :D )
Samo neka se trkaju.
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

dmarijon je napisao/la:Ajmo Vettela, ajmoooooooooooo! To do 4. pobjede u nizu!!! ( :D )
to ce uspijet sam njemu ove godine... kakav vozac.... ja takvo sta nisam u formuli do sada vidio... takvu izvanserijsku klasu....
McLaren u <3
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Bravo momak :)
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

izgleda da ga čeka završetak sezone iz snova, zadnje tri utrke je odvozio fantastično. vozio je on cijelu sezonu odlično i s bolidom koji nije najbolji i držao priključak. njegove pozicije do singapura su :
2
11 (karthikeyan mu uništio utrku, do trenutka odustajanja bio četvrti)
5
1
6
4
4
odustajanje (prvi u trenutku odustajanja)
3
5
4
2
22 (odustajanje, bio šesti u trenutku odustajanja)
1

prilično konzistentno rekao bih. nije ni čudo što ubija konkurenciju otkad je red bull izbio na čelo
la.dervis@gmail.com
Navijam za: Hamilton

Post Postao/la la.dervis@gmail.com »

Čestitke Vettelu na pobjedi!
Baš gledam rezultate prošlih god. za VN Abhu Dhabia.
Vožene su do sada 4 VN Abhu Dhabia -Vettel ima 3 pobjede,te prošle god. pp .
Izgleda,Loše se piše Alonsu i tamo.
Očekujem da I McLaren,točnije HAM. konačno bude konkurentan,
jer ove utrke od Japana za HAM. su traumatične.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Da ali 2009. je McLaren poklonio pobjedu Vettelu sa greškom na kočnicama.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

lagano spuštanje Alonsu...i Hamiltonu
http://www.planetf1.com/driver/18227/82 ... ent-unfair" onclick="window.open(this.href);return false;
Dečko ima dovoljno samopouzdanja da jednostavno nema potrebe sebe izdizat medijima. Za sve je zaslužan tim kojeg između ostalog i on dio. Sto puta dokazano da bez pravog tima iza sebe ne možeš ništa ali moraš poštovati svoj tim i odati im priznanje. Konstantno kritiziranje tima ništa dobro ne nosi. Šuti i radi, rezultati će doći! Dokazano kroz primjere Schumachera i sad Vettela.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

vidc je napisao/la:lagano spuštanje Alonsu...i Hamiltonu
http://www.planetf1.com/driver/18227/82 ... ent-unfair" onclick="window.open(this.href);return false;
Dečko ima dovoljno samopouzdanja da jednostavno nema potrebe sebe izdizat medijima. Za sve je zaslužan tim kojeg između ostalog i on dio. Sto puta dokazano da bez pravog tima iza sebe ne možeš ništa ali moraš poštovati svoj tim i odati im priznanje. Konstantno kritiziranje tima ništa dobro ne nosi. Šuti i radi, rezultati će doći! Dokazano kroz primjere Schumachera i sad Vettela.
na ovo se mogu samo nasmijat . Lako je odavat priznanje ovo ono al come on . Pogledaj pilu koju vozi , da vozi bolid koji plese po zavojima ja mislim da bi sigurno i on kritizirao tim . Lako je šutjet kad ti je bolid uvjerljivo najbrzi na gridu ..
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

vidc je napisao/la:lagano spuštanje Alonsu...i Hamiltonu
a što je to alonso kritizirao? samo je rekao da nisu dovoljno brzi i da se trebaju trgnut, približit se red bullu i nešto napravit ako žele do naslova... Ne kužim što te tu tolko pogodilo... pa skoro svi vozači to rade.. koliko je puta kimi isto rekao da lotus nije na razini najbržih, pa schumacher, bilo tko...kovalainen, isto je govorio da su spori i da je očekivao više, mislim ono, evo i karthikeyan isto ovaj vikend, jedno 5 puta je rekao da je hrt kanta...
Ne vidim što je tu alonso il bilo tko drugi od ovih krivo rekao..
A vettel normalno da stalno hvali ekipu kad ima dominantan auto, što bi i svaki drugi vozač radio u toj situaciji...
slika
Odgovori