Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Matt_77
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Matt_77 »

Dani je napisao/la:Vidio je kuda ide ovaj brod. Ili će Dennis najuriti MW i SM ili će tim doći na razinu Williamsa. Pogotovo kada još počnu plaćati motore mercedesu. Mislim da se i Bruce McLaren i Ayrton Senna okreću u grobu.
Bojim se da si u pravu, i to ne Williamsa od ove godine :( ...jedino nisam siguran ni da je Mercedes neko super rješenje za Lewisa, bar u 2013, jer njihova je sezona još gora, a sljedeće sezone su bolidi samo evolucija ovogodišnjih (McLaren je bar donekle imao brzinu)...vjerojatno je 2014. sezona na koju Lewis cilja, al kako je rekao netko iznad; Lewisa će poluditi ako sljedeće godine Merc opet bude kanta

EDIT:
@mrd: potpis na post, jedino kaj ja ne vjerujem da netko nešto može protiv Vettela do kraja
Zadnja izmjena: Matt_77, dana/u 14 lis 2012, 11:08, ukupno mijenjano 1 put.
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

mrd je napisao/la:hamo je danas bio odličan, start je bio super, ali hebiga oba red bulla su radila na tome da on ne prodje, borbe na stazi takodje, nema šanse da se preda bez borbe pa makar I u pokidanom bolidu, zato će mi uvijek biti draži on ovih kontroliranih vozača, pa makar I u ferrariu vozio ;)
žao mi je što na ovaj način odlazi od nas, do kraja sezone navijam za Alonsa, malo mi je prstić dosadio, nadam se samo da neću izbaksuzirati fernanda, jer za koga god ja navijam, taj loše prođe.
onda molim te nemoj navijati za njega :biggrin: ;)
Alonsista hasta la muerte..
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

"A McLaren should never be fighting with a Toro Rosso. A McLaren should never be fighting with a Force India.

"But I put up as strong a fight as I could without colliding."

Komentar na mjestu i svaka mu čast na borbi. Di si sennamozart sada da ga zoveš judom? Judu bi trebao tražiti u redovima ekipe.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Ste vidli novi nastavak tooned, jeli vam kaj cudno.
Darkness rises when silence dies
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

koji?? ovaj sta je na netu bio ili je neki novi izisao??
McLaren u <3
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

ovaj:

McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

jenson button prvak mclarena??? ma nek jedu go*na.....
McLaren u <3
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Malog predstavljaju. Navodno je na razini Hamiltona, ako ne i bolji. A nema Hamiltona. Naravno, smradovi ga već prekrižili. Neka, neka, sponzori to gledaju. A bogme gledaju i njihove predstave na stazi.

slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Hahah, da da to mi je presmiješno, Button prvak McLarena :D :D.
A dobro neka predstave mladu nadu. Daj bog da ima Hamiltonovu brzinu, budemo vidjeli kroz par godina. Taman će on doć u F1 kad se Lewis vrati u McLaren 2016. negdje :D :D.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

mrd je napisao/la: EDIT: kažu da mu je na kraju prvog stinta pukao roll bar, Ali odmah poslije starta se vidjelo da je katastrofalno spor
Puklo je u 18 krugu, a u 13 je bio na prvoj promjeni. Prethodna tri kruga je vozio ispod 1.45, a nakon toga sporije od 1.46. Jednostavno je jelo gume. On je učinio šta je mogao. A za ono s Vergneom, speed trap: Vergne - 324.5, Hamilton - 313.4.
slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

hehe, tocno to button mclarenov prvak hamiltona niko nije ni spomenul ni nis. Cak su ga i u seriji izbacili, a kaj onda nebi mu leđa okrenuli i u timu. Sve je to pomalo zalosno
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

McLewis je napisao/la:jenson button prvak mclarena??? ma nek jedu go*na.....
Slash je napisao/la:Hahah, da da to mi je presmiješno, Button prvak McLarena :D :D.
ohladite malo. :) i coulthard je na 0:56 lijevo.. :)
slika
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Ne mogu da vjerujem koliko indiferentnosti pokazuju iz McLarena prema Hamiltonu. Ok, njegov odlazak im je teško pao, ok neki to gledaju kao izdaju, jer je njihovo dijete, ali velika momčad poput McLarena trebala bi pokazati malo više dostojanstva. Pogotovo zato što razlog odlaska Hamiltona leži ponajviše u njima samima.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Matt_77
Početnik
Početnik

Post Postao/la Matt_77 »

Očito je da su se u crtiću već odrekli Lewisa i Jensona pokazuju kao dobricu koji pomaže bakicama (jadno), al je sramota da kao prvaka malome predstavi "of course, Jenson Button", koji je naslov osvojio s Brawnom, a ne svoje prethodno "dijete" Lewisa [-X ...mogao bi mali pomisliti da će se to i njemu dogoditi pa pobjeći iz McLarena....Molim gospodina Dennisa da hitno intervenira..

btw, osim navedenoga, ovaj nastavak tooneda je odličan
Zadnja izmjena: Matt_77, dana/u 14 lis 2012, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

a taj Nyck je mclarenovo djete isto??
McLaren u <3
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

McLewis je napisao/la:a taj Nyck je mclarenovo djete isto??
Da, mislim da su ga 2010. potpisali. Isto mu je Lewisov ćale menadžer :D.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Čudno jer Lewisa nema unutra?
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

King iCool je napisao/la:Čudno jer Lewisa nema unutra?
Ne na to nisam ciljal, nek kak su sve okrenuli prema buttonu. I predstavljanje svejtskih prvaka pa predstavili buttona a hmiltona ne koji je osvojil naslov s mclarenom. Na to sam mislil
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

zasto mislite da se je McL odrekao Lewisa u crticu??mozda se Lewis odrekao crtica i nije htio "posuditi"glas "malom" Lewisu ;-)...
moze biti svasta..necemo znati
Alonsista hasta la muerte..
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Alonso-champ je napisao/la:zasto mislite da se je McL odrekao Lewisa u crticu??mozda se Lewis odrekao crtica i nije htio "posuditi"glas "malom" Lewisu ;-)...
Sumljam ali moze i to biti ko bi znal
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

Slash je napisao/la:
McLewis je napisao/la:a taj Nyck je mclarenovo djete isto??
Da, mislim da su ga 2010. potpisali. Isto mu je Lewisov ćale menadžer :D.
U pravu si ;)

McLaren Driver Development Programme
Dutch karting ace Nyck utterly dominated the WSK and European KF3 Championships last year; in fact, he’s been winning in the ultra-competitive KF3 class since he was 13. Anthony Hamilton, who has a finely tuned instinct for karting talent after nurturing his own son’s career, has become Nyck’s manager.
slikaslikaslika
Matt_77
Početnik
Početnik

Post Postao/la Matt_77 »

Alonso-champ je napisao/la:zasto mislite da se je McL odrekao Lewisa u crticu??mozda se Lewis odrekao crtica i nije htio "posuditi"glas "malom" Lewisu ;-)...
Moguće, ali je djetinjasto od McLarena da onda sve odmah okrene Jensonu i prikazuje ga kao veeelikog vozača, a Lewisa kao da nikad nije bilo (bez obzira na sliku na zidu koja se vidi)....malo se zaboravlja što im je sve donio
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

"He showed really heroic fighting spirit," said team principal Martin Whitmarsh after Hamilton had held off Sauber's Mexican Sergio Perez, his replacement at McLaren next season, in a dash for the line.
"Despite what a terrible day it is, I have to come away incredibly proud of him and what he did in the circumstances," added the Briton.
"I think he showed fantastic spirit and grit to get to the end and get the most hard-fought world championship point I can remember in the history of this team. For one point you don't get much more heroic a drive."
Hamilton is leaving McLaren, the team he has been part of since he was 13 years old, for Mercedes at the end of the season but his performance on Sunday showed that he intends to fight for whatever he can get right to the end.
"It's a day to forget, this has been a year to forget as well so I am looking forward to a fresh start next year," said the 27-year-old.
"It was really difficult, I struggled like crazy. It's not always great to have races like this but sometimes it is good to see what is in your heart and if you keep fighting it shows there will be a brighter day."

Očito je već na početku godine bilo trzavica.

slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Sad sam naletel na jedan zanimljiv tekst. Lewis je organiziral neko okupljnje ekipe nakon GP Japana da se oprosti od ekipe pa procitajte ovo:

In keeping with previous years, Hamilton had booked a bowling alley in Suzuka for the Saturday night of the Japanese Grand Prix, where he had intended to say a few words about his impending departure, but was forced to cancel when a number of the team went on a charity track run with his McLaren team-mate Jenson Button instead.
“I booked 16 lanes at the bowling alley for Saturday night, but something else came up so the guys weren’t able to do it,” Hamilton explained.
“They were already committed before. They went for a run with JB or something like that.”
McLaren stressed there was no suggestion that team members had purposely avoided the evening, adding that they would happily have gone bowling had they not already committed to the run with Button.

Preuzeto sa http://www.telegraph.co.uk/sport/motors ... Laren.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Ma rekao sam ti. Smradovi. Totalno su mi opali u očima. Ova ekipa nema više veze sa onom Ayrtona Senne ili Mike Hakkinena. Nisam mislio da ću ovo ikada reći , ali želim im da sezonu završe iza Lotusa, a za sljedeću fijasko poput 2006. Čitam po stranim sajtovima komentare i velika većina je razočarana odnosom tima prema Hamiltonu.

slika
Odgovori