Ti velis da dani pise gluposti ja bi rekel da pise istinu, a tebe boli zato jer navijas za mclaren i zato jer je hamilton otisel iz mclarena. A kaj se tice senzora senzor nemoze znati dal ce se nesto dogoditi vec kad se nesto dogodi onda registrira.King iCool je napisao/la:Pa u Koreji su mu odma čim se pokvario roll bar javili u čemu je problem. Po toj tvojoj logici se kvarovi nikad ne bi niti događali jer bi senzori to već prije prepoznali... malo razumno razmisli čovječe jer gluposti pišeš..
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- elder
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton
Re: Lewis Hamilton
Darkness rises when silence dies
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
- Navijam za: kimi raikkonen
svasta, znaci rikne motor i onda jos i senzor to registrira, ili ostanes benge ili vrisne kers i onda ti se jos i lampica upali koja to signalizira... To sam imo i u tristacu (za bengu samoelder je napisao/la: A kaj se tice senzora senzor nemoze znati dal ce se nesto dogoditi vec kad se nesto dogodi onda registrira.

Svasta, pa nije ta f1 ni neki veliki tehnoloski bauk...
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
U jesi li pametan majke mi, uvjek se neko nađe ko je pobral svu pamet svjeta.pinkdpanter je napisao/la:svasta, znaci rikne motor i onda jos i senzor to registrira, ili ostanes benge ili vrisne kers i onda ti se jos i lampica upali koja to signalizira... To sam imo i u tristacu (za bengu samoelder je napisao/la: A kaj se tice senzora senzor nemoze znati dal ce se nesto dogoditi vec kad se nesto dogodi onda registrira.
Svasta, pa nije ta f1 ni neki veliki tehnoloski bauk...
Darkness rises when silence dies
- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
normalno je da ne postoji tehnologija koja predviđa budućnost (čak ni u red bullu) I normalno je da se pomoću telemetrije može otkriti kvar, ali tek pošto se on desio. lewisu je pukao dio stražnjeg ovijesa što mu je poremetilo stražnji balans, ništa kolosalno što se može sa tribina uočiti I tome između ostalog I služi telemetrija, da se lociraju otkazi I ako je moguće prduzme nešto da spriječi dalje kvarove. ne vidim šta nekima ovdje nije jasno u vezi senzora.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Upravo to i govorim. Imaju sve moguće instrumente, a desavaju im se kvarovi u kontinuitetu. Kao da se vraćaju u 2005. , alibez brzine.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Legenda
Kada se sve uzme u obzir, mislim da je to i relativno malo kvarova.
Samod tri stvari:
- F1 je sve veća igra, na svakoj utrci je sven više novih dijelova
- svi se ti djelovi ne mogu/ne smiju testirati u stvarnim uvjetima
- autoindustrija, prije nego izbaci novi model, u prosjeku ga vozi oko 1000 000 km i 3, 4 godine testira. I opet se desi kvar.
Samod tri stvari:
- F1 je sve veća igra, na svakoj utrci je sven više novih dijelova
- svi se ti djelovi ne mogu/ne smiju testirati u stvarnim uvjetima
- autoindustrija, prije nego izbaci novi model, u prosjeku ga vozi oko 1000 000 km i 3, 4 godine testira. I opet se desi kvar.
Samo neka se trkaju.
-
- Navijam za: Hamilton
HAM. se ove sezone ne dešavaju samo kvarovi,već i sijaset drugih propusta od njegove mu ljubljene ekipe.
Zanimljivo, da je nakon- Ham. obznane da prelazi u Mercedes bilo 3 utrke i sve 3 završene su na neslavan način-kvarovima.
Prije toga,to nije bio slučaj sa McLarenom,tada su Ham. "ubijali" boksovima,taktičkim odlukama,malom količinom benzina te ne stavljanjem novih dijelova na njegov bolid.
Ferrari na zadnje 3 utrke nema kvar,red bull također!
Ham je ove sezone, raznoraznim glupostima njegove mu bivše ekipe ,sigurno izgubio nekih 60,70 bodova- minimum.
Zanimljivo, da je nakon- Ham. obznane da prelazi u Mercedes bilo 3 utrke i sve 3 završene su na neslavan način-kvarovima.
Prije toga,to nije bio slučaj sa McLarenom,tada su Ham. "ubijali" boksovima,taktičkim odlukama,malom količinom benzina te ne stavljanjem novih dijelova na njegov bolid.
Ham je ove sezone, raznoraznim glupostima njegove mu bivše ekipe ,sigurno izgubio nekih 60,70 bodova- minimum.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
A tebe boli jer navijaš za Hamiltona. Pišete gluposti jer mislite da je F1 pojedinačni sport a ne timski. Kad je pobjeđivao sve je bilo o.k a sad ga od jednom sabotiraju...Ponavljam,pišete gluposti, to vrijedi i za senzore koji "kvar registriraju tek kad se dogodi"...Inače,senzori stalno šalju podatke pit wall-u i ako se nešto "kuha" pa je temp. povišena ili nešto drugo ne štima momčad zna da bi se nešto moglo dogoditi...ali ako neštood jednom pukne ili explodira onda je gotovo,onda niti ne trebaju senzore...Najbolji primjer je Vettel u Monci,ništa mu još nije riknuo a vikali su mu ko ludi da zaustavi bolid.Ali vidim,nema ovo smisla...Lewis sabotiraju i to je tako...OMGelder je napisao/la:Ti velis da dani pise gluposti ja bi rekel da pise istinu, a tebe boli zato jer navijas za mclaren i zato jer je hamilton otisel iz mclarena. A kaj se tice senzora senzor nemoze znati dal ce se nesto dogoditi vec kad se nesto dogodi onda registrira.King iCool je napisao/la:Pa u Koreji su mu odma čim se pokvario roll bar javili u čemu je problem. Po toj tvojoj logici se kvarovi nikad ne bi niti događali jer bi senzori to već prije prepoznali... malo razumno razmisli čovječe jer gluposti pišeš..
Baš me zanima što ćete reči kad pobjedi na jednoj od ovo 4utrke
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Taj Hamilton je lani svojim raznoraznim glupostima izbio puno bodova Mclarenu tako da su sada 1-1la.dervis@gmail.com je napisao/la:HAM. se ove sezone ne dešavaju samo kvarovi,već i sijaset drugih propusta od njegove mu ljubljene ekipe.

...put u raj nije posut ružama...
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Nisu glupi da ga sabotiraju. Ne možeš samo sabotirati vozača, a da time ne naštetiš momčadi. McLaren je kompanija, a ne lakrdija.
A da nisu baš nešto entuzijastični po pitanju vjetra u leđa Lewisu je istina, ali to je nešto sasvim drugo.
A da nisu baš nešto entuzijastični po pitanju vjetra u leđa Lewisu je istina, ali to je nešto sasvim drugo.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Dani
- Legenda
Timski sport za sve druge momčadi, osim McLarena. Najbolji primjer je Suzuka. Pa Belgija. Pa.....

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
za Suzuzku neznam na što ciljaš, ali Belgiju si je Hamilton sam zeznuo...testirao je oba krila na treninzima i odlučio koristiti ono koje je koristio. A nije baš da ga je i u Suzuki momčad zeznzula kad je sam rekao da je prije kvalifikacija odlučio promijeniti nešto na setupu i to je bilo pogrešno...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Dani
- Legenda
Očito nisi čitao citate koje sam stavio. U Suzuki mu nikakav setup ne bi pomogao jer je imao kvar na zadnje ovjesu. Zato i čudi ponovni kvar , opet na zadnjem ovjesu.
"I know my car very well, so it's very rare that I get it wrong. And if I do it's only a little bit and I can still manage it.
"But this was the worst it has ever been set up, and I was really shocked that I had done that.
"I hoped it wasn't my fault, but fortunately the guys did a lot of analysis after the race and found our that we had a failure on part of the rear suspension, so that's comforting."
"I know my car very well, so it's very rare that I get it wrong. And if I do it's only a little bit and I can still manage it.
"But this was the worst it has ever been set up, and I was really shocked that I had done that.
"I hoped it wasn't my fault, but fortunately the guys did a lot of analysis after the race and found our that we had a failure on part of the rear suspension, so that's comforting."

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Molim sve navijače Hamiltona da izdrže još malo...otići će njihov pulen u jednu vrhunsku prebogatu momčad koja gradi fantastične brze bolide i čija rješenja vezana uz aerodinamiku i kvalitetu izrade izazivaju prave revolucije u F1...tamo će ekipi McL pokazati kakvi su oni u stvari diletanti koji, ima evo nekoliko godina, ne mogu ni prismrditi nekim momčadima u F1 i, eto, ne mogu mu dati nimalo konkurentan bolid. I zato je on svojim nadnaravnim sposobnostima, predivnim potezima, epskim vožnjama bez grešaka i fantastičnim sportskim životom držao tu momčad tako visoko u poretku za vrijeme svog boravka u Wokingu...
...bez Hamiltona će u Wokingu zavladati strašna, gotovo neopisiva tuga...već sada sablasna tišina i pogledi puni straha u momčadi pokazuju koliko će im nedostajati taj mali genijalac nevjerojatne tehnike...ta mitska osoba koja je spasila tu prosječnu momčad od blamiranja u tom glamuroznom svijetu...bez tog veličanstvenog virtuoza momčad ne bi ni postojala ili bi bila još jedna prosječna mala i brzo zaboravljena ekipica koja se pojavila pa nestala...
...Hamilton i njegovi navijači se imaju apsolutno pravo ljutiti na ovu prosječnu momčad koja bi bez tog vozača bila i dalje apsolutna 0...sve greške koje rade u tom McL su namjerne i osobne – upućene su njemu osobno jer se ne mogu pomiriti s tim da odlazi, da ih napušta ON stvoritelj – jednostavno mu to ne mogu oprostiti...
...meni je žao što nije otišao k talijanima – da dobijemo napokon taj odgovor – tko je bolji od te dvojice kada se nađu u jednakim bolidima jer nikada nisu imali tu priliku – na takav izjednačen način oprobati svoje mišiće...
...bez Hamiltona će u Wokingu zavladati strašna, gotovo neopisiva tuga...već sada sablasna tišina i pogledi puni straha u momčadi pokazuju koliko će im nedostajati taj mali genijalac nevjerojatne tehnike...ta mitska osoba koja je spasila tu prosječnu momčad od blamiranja u tom glamuroznom svijetu...bez tog veličanstvenog virtuoza momčad ne bi ni postojala ili bi bila još jedna prosječna mala i brzo zaboravljena ekipica koja se pojavila pa nestala...
...Hamilton i njegovi navijači se imaju apsolutno pravo ljutiti na ovu prosječnu momčad koja bi bez tog vozača bila i dalje apsolutna 0...sve greške koje rade u tom McL su namjerne i osobne – upućene su njemu osobno jer se ne mogu pomiriti s tim da odlazi, da ih napušta ON stvoritelj – jednostavno mu to ne mogu oprostiti...
...meni je žao što nije otišao k talijanima – da dobijemo napokon taj odgovor – tko je bolji od te dvojice kada se nađu u jednakim bolidima jer nikada nisu imali tu priliku – na takav izjednačen način oprobati svoje mišiće...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- mrd
- Profesionalni vozač
Ja sam navijač mclarena još iz doba kada hamiltona nije ni bilo u planu u f1, ali ovo što se dešava u ekipi je presmiješno i nema nikakve veze sa hamiltonom (nadam se).

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Dani
- Legenda
Hamiltona sam zavolio zbog McLarena, nakon toga sam volio McLaren zbog Hamiltona. A ovaj mclaren..... To više nije moj mclaren za koji sam navijao još od 7. godine .

- goran007
- Profesionalni vozač
nije i moj...al moj nije od 2007.g...obojica smo na različit način i u različito vrijeme došli do istog zaključkaDani je napisao/la:Hamiltona sam zavolio zbog McLarena, nakon toga sam volio McLaren zbog Hamiltona. A ovaj mclaren..... To više nije moj mclaren za koji sam navijao još od 7. godine .
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Onda nikad niti niste bili pravi navijači Mclarena...
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Jedno je bit navijač, a drugo slijepo obožavat bilo momčad, bilo vozača. Ja JESAM navijač McLarena i kažem da su usrali svjetski ovu sezonu, po broju grešaka su bili daleko iznad svoje reputacije, kao da su tek ušli u F1. S druge strane sam i navijač Hamiltona, koji je isto tako usrao 2011. godinu, pa sad se valjda može reći da su kvit. Ali krivit ga zbog odlaska nakon ovakve sezone je u najmanju ruku nezrelo.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
-
- Navijam za: Hamilton
Ja mogu samo konstatirati,blago protivnicima McLarena,jer je to ekipa, koja treba imati najbolji bolid 3 god. da bi jednom uzela prvenstvo.Zašto?
Ferari točno zna kako doći do krajnjog cilja-jedan favorizirani vozač,drugi je kmet i vozi za tog prvog.Tako to radi i Red bull i to je jedina prava odluka,sve drugo je utopija.
McLaren je na račun ravnopravnosti obadva vozača,koji jedan drugom uzimaju bodove- dosada kroz povijest izgubio sigurno 4,5 naslova.
Massa može uzeti bodove Alonsu,samo onda kada Alonsa nema u utrci-drukčije nikako,tako je i kod drugih ozbiljnih ekipa u F1.
Ove sezone još su se i nadogradili, naravno u negativnom kontekstu .
Neprofesionalni su,šlampavi te diverzantski nastrojeni prema Hamiltonu!
I ja sam bio navijač McLarena dugi niz god. bez obzira na njihovu glupu odluku, da imaju dva ravnopravna vozača u momčadi,ali ovu god. teško im mogu oprostiti-u..... su motku.
Ferari točno zna kako doći do krajnjog cilja-jedan favorizirani vozač,drugi je kmet i vozi za tog prvog.Tako to radi i Red bull i to je jedina prava odluka,sve drugo je utopija.
McLaren je na račun ravnopravnosti obadva vozača,koji jedan drugom uzimaju bodove- dosada kroz povijest izgubio sigurno 4,5 naslova.
Massa može uzeti bodove Alonsu,samo onda kada Alonsa nema u utrci-drukčije nikako,tako je i kod drugih ozbiljnih ekipa u F1.
Ove sezone još su se i nadogradili, naravno u negativnom kontekstu .
Neprofesionalni su,šlampavi te diverzantski nastrojeni prema Hamiltonu!
I ja sam bio navijač McLarena dugi niz god. bez obzira na njihovu glupu odluku, da imaju dva ravnopravna vozača u momčadi,ali ovu god. teško im mogu oprostiti-u..... su motku.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
di je nestao njegov trkaći inzinjer ? mislim da je od singapura neki drugi (bar po boji glasa )

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Praternity leave. Dobio bebu čovjek.F1NAC je napisao/la:di je nestao njegov trkaći inzinjer ? mislim da je od singapura neki drugi (bar po boji glasa )

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Dani
- Legenda
Daj mi to defniraj. Kaj je to pravi navijač?King iCool je napisao/la:Onda nikad niti niste bili pravi navijači Mclarena...

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...onaj koji je nakon dolaska brazilca sa tvoje slike bio najsretniji čovjek na svijetu...a kad je isti otišao ostao je uz momčad i samo je jedan dio njegovog srca pratio (nažalost prekratko) tog istog...Dani je napisao/la: Daj mi to defniraj. Kaj je to pravi navijač?
...ni jedna momčad nije poput Isusa - sve su radile (tj. trenutni ljudi) takve poteze da ti zlo dođe..."navijačima" pojedinaca je uvijek najlakše u svemu tome - malo si s jednim, pa za desetak godina s drugim ili prestaneš to pratiti pa se vrtiš kako voda u kojem momentu okrene...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."