Hvala Bogu da ljudi koji odlučuju o tome ne razmišljaju kao ti,da ima ljudi kojima ljudski život nešto značiKenny je napisao/la:Nema se šta puno raditi na sigurnosti, ako je Kubica ono u Kanadi preživio, mislim da se sve danas da. F1 bez vozača nema, ali uvjek dođe novi vozač, pogledaj u prošlosti kako su se vozači mjenjali i nije niko razmišljao hoće li vozit iduću utrku ili ne, a misli da je neku posebnu čar F1 tada imala, ipak nije svako mogao da sjedne u te bolide i da ih vozi
Novosti - Arhiva
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: NOVOSTI - Rujan 2012.
...put u raj nije posut ružama...
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Znao sam da će tako zvučat, vjerovatno misliš na ono što sam napisao da će neki drugi vozač do i zamnjenit, ako je to se odnosilo da F1 nema bez vozača, ili kako ne već Cuky napisao, samo želim reć da će se uvjek nać neko ko želi da vozi te bolide. Normalno da mi je drago da niko od 94 nije poginuoChuck Norris je napisao/la:Hvala Bogu da ljudi koji odlučuju o tome ne razmišljaju kao ti,da ima ljudi kojima ljudski život nešto značiKenny je napisao/la:Nema se šta puno raditi na sigurnosti, ako je Kubica ono u Kanadi preživio, mislim da se sve danas da. F1 bez vozača nema, ali uvjek dođe novi vozač, pogledaj u prošlosti kako su se vozači mjenjali i nije niko razmišljao hoće li vozit iduću utrku ili ne, a misli da je neku posebnu čar F1 tada imala, ipak nije svako mogao da sjedne u te bolide i da ih vozi

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
@Kenny - vidim ja da tebi jako nedostaje Colin Chapman
...
i palac gore no taj film ne bumo gledali...jedino ako nam društvo degradira pa opet shvatimo kak' je ljudski život precijenjen...

...za taj dioCuky je napisao/la:Ono što bi ja volio je da se koriste manje efikasne kočnice (ali to nažalost smanjuje sigurnost) jer bi se tako produžile zone kočenja i bila bi veća šansa da netko tko je hrabriji može metar kasnije kočiti i preteći suparnika. Sad kad se koči 50-70 metara od zavoja i nema neke mogućnosti za neke hrabre poreze

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
NOVOSTI - Listopad 2012.
nisam vidio da je netko otvorio temu, ako jest, ova ide pod kljuc i u smece.
IZVOR: KLIKHonda is open to the idea of a return to Formula 1 in the future, even though it thinks such a move will not happen in the short-term.
The Japanese manufacturer turned its back on the sport at the end of 2008, when a worldwide economic slump left the car company unable to justify the huge investment needed for an F1 project.
There have been several rumours since then that Honda could be tempted back - and high-level sources have suggested that informal talks have taken place between the Japanese car maker and the FIA about a future F1 programme.
Now, one of its senior figures has admitted that there are grounds for it to consider a return.
Yoshiharu Yamamoto, a senior Honda board member who is CEO of Honda R&D, says that he would be keen to get the company back to F1.
"I cannot speak for Honda, but on a personal level I love racing, but there is a lot involved when you are in F1," he said in an exclusive interview with AUTOSPORT"s sister publication Autocar.
"It is the very top of auto racing and that requires a large commitment. But it is true that we do look up at those races and hope that one day we can take part again.
"I do not personally think we can just go straight back immediately, but there is potential for the rules to change and attract us. I follow the rules, certainly, and if they present an opportunity then it would be nice to go back."
Yamamoto says that Honda's current international racing efforts will be focused on the World Touring Car Championship – and only once it has started winning should it consider a further ramping up of efforts that could include F1.
"The first thing we must do is win in the WTCC, and then perhaps we can look further afield," he said.

- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Re: NOVOSTI - Listopad 2012.
Odlična vijest! Doduše, to se neće tako skoro dogoditi, ali svakako pozitivna i dobra vijest.... Hm, ....da; nisu trebali niti odlaziti, i sad bi imali bar onu konstruktorsku titulu iz 2009.-e!
I moždaaaaa..... se Michael schumacher ne bi vraćao u F1. Pa sada, ne bi trebao odlaziti. Evo, neću više, inače odoh u OT! Hrkljuš!
I moždaaaaa..... se Michael schumacher ne bi vraćao u F1. Pa sada, ne bi trebao odlaziti. Evo, neću više, inače odoh u OT! Hrkljuš!

Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Maria de Villota se jučer pojavila u javnosti prvi puta nakon nesreće na testiranju. Baš prije par danas sam se sjetio kako dugo nema novosti o njoj, ali nisam mogao da se sjetim imena.

- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
"motorno" stanje poslije Gangnam style GP-a KLIK
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
s tim da alonso ima prakticki 2 nova motora posto onaj iz Belgije nije kasnije korišten

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferari
taj motor se nemoze koristiti na utrci,samo na slobodnim treninzima u petak.kad se jednom promeni motor za kvalifikacije,nema natrag.ali i onako RB-ov motor(7-mi po redi) vozi se vec drugu utrku za redmo,dok je ferarijev prva utrka.Mklr i Mercedes voze vec dvije utrke sa osmim motorima,a ima jos 4,znaci ukupno 6 utrka sa jednim motorom(ovo je bila sudbina Alonsa u Abu dabiju sa V.Petrovom)
- F1NAC
- Moderator
mogu oni slobodno koristit taj motor ... imaju 8 na raspolaganju sad kako ce koristit to oni odlucuju

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Izgleda da bi mogli za 1,5 godinu dobiti VN Tajlanda.
KLIK-njemacki izvor
Ukratko -
Trebaju sjesti sa Bernijem popricati o svemu, vlada Tajlanda bi financirala projekt 60% a ostalih 40 % firma Singha.
Ako bi proslo sve kako treba, potpisali bi ugovor na jednu godinu + mogucnost na jos vise godina. Termin odrzavanja utrke bi bio studeni.
KLIK-njemacki izvor
Ukratko -
Trebaju sjesti sa Bernijem popricati o svemu, vlada Tajlanda bi financirala projekt 60% a ostalih 40 % firma Singha.
Ako bi proslo sve kako treba, potpisali bi ugovor na jednu godinu + mogucnost na jos vise godina. Termin odrzavanja utrke bi bio studeni.

- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Toliko je staza u priči da će na kraju ostati samo 4-5 trka u Evropi, a trenutno ih ima osam.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Uskoro ćemo gledati f1 na Badnjak kako su krenuli.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Cuky
- Moderator
ja nebi imao ništa protiv F1 na Badnjak. Ili da one utrke koje su blizu voze vikend za vikend...što više F1 to bolje, ne može dosaditi 

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
New Jersey odgođen za 2014.
Mayors: Formula 1 race along Hudson River waterfront postponed until 2014
Mayors: Formula 1 race along Hudson River waterfront postponed until 2014

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Nisamm znao gdje pa bacih ovdje,D'Ambrosio prvi vozio u Austinu:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YBjZrOcM ... ata_player[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YBjZrOcM ... ata_player[/youtube]
Alonsista hasta la muerte..
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
malo podsjeća na TurskuAlonso-champ je napisao/la:Nisamm znao gdje pa bacih ovdje,D'Ambrosio prvi vozio u Austinu:

- Cuky
- Moderator
naravno...ali za to onda uslijedi i kaznaF1NAC je napisao/la:ovdje se moze voziti i van staze ako zele

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- F1NAC
- Moderator
osim ako si sebastian vettel pa u kvalama skratis koji dio

- Kenny
- Legenda
Na kojoj se od novih nemože vozit pored staze?F1NAC je napisao/la:ovdje se moze voziti i van staze ako zele
Ali nema one kazne ako si izletio da nema nastavka trke, ili da se izgubi puno vremena dok se vrati na stazu i opet se nekazni vozača kad izleti na svakom mjestuCuky je napisao/la:
naravno...ali za to onda uslijedi i kazna

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Paul Ricard keen to replace New Jersey on 2013 calendar
Paul Ricard boss Stephane Clair says there is a “90 per cent” chance that the French circuit will host a grand prix in 2013, thanks to the demise of the New Jersey race..
He suggested to Le Figaro that the country is first in line to step in to replace the delayed New Jersey Grand Prix.
“We do not need the state [to contribute financially] for our project,” said Clair.
He said the 2013 calendar would need to be tweaked, but suggested that France could be slotted in for early September, creating a sequence of historic European races moving from Belgium, to France and then Italy.
Clair said a decision must be made quickly.
“Everything must be done by late November to give us the time to make the legal arrangements. On January 1, we would launch the ticket sales.
“We will also need three months to develop the circuit,” he added.
Zanimljivo i po meni dobro, jedna europska utrka više ak se ostvari

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- F1NAC
- Moderator
sto nije to ona staza koja izgleda ko u abu dhabiju ona plava s*anja po "zonama izlijetanja" ?

- Kenny
- Legenda
Da to je taF1NAC je napisao/la:sto nije to ona staza koja izgleda ko u abu dhabiju ona plava s*anja po "zonama izlijetanja" ?

- F1NAC
- Moderator