upravo tako...koliko god sam im gledao kroz prste ovo je katastrofa...izgleda da je S. Michael uspio napraviti isto što i u Williamsu...nisu ni prošlih sezona bili nepogrešivi, ali ovo sada je stvarno cirkus i sramota za momčad McLarena...Trebao bi Dennis konačno napraviti "malo" reda jer ovo ne vodi nikudaAlonso Fernando je napisao/la:Toljagu i nalupati svo osoblje Mclarena.Imali su bolid pola sezone da prave ovo sto je danas RB napravio,a gdje su.
Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Matt_77
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: Formula 1 team - McLaren
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Nakon promjene guma vele oni njemu pazi na gume idemo do kraja i borimo se za 6. mjesto. Nakon nekih 10 krugova, daj vozi moramo još jednom u boks. Vidjelo se na Prewu da je u bedu. Taktika im je totalno zakazala, kao i bolid.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Scarbs: McLaren suffered a broken Rear Anti Roll Bar (yellow) today and broken damper (grey) in Japan. Slika

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Super, znači na sljedećoj utrci puca ovo bijelo
.

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
-
- Navijam za: Nikoga
Katastrofa, danas sam se potajno nadao ćak da će Lewis doči do 2. mjesta, a ono jedva 1 bod (dobro, istina na kraju je imao peh sa onom umjetnom travom), ali nebi puno više osvojio i da ju nije pokupio. Neznam uopče ne kužim još u Monzi su bili strašno brzi, a sad su ko gliste.
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
-
- Navijam za: Hamilton
Do Singapura bili su top,a od tada- katastrofa,pogotovo za Hamiltona.
Ove godine su ga doslovno uništili-loša ekipa do boga.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Ma nisu oni tak strasno losa ekipa nek imaju loseg vođu (whitmarsh), koji dozvoljava sve i svasta. A ovo za hamiltona bi rekel da je 70% na mclarenu 30% na njemu ko je kriv. Par losih odluka i to ti je to.la.dervis@gmail.com je napisao/la:Do Singapura bili su top,a od tada- katastrofa,pogotovo za Hamiltona.
A nakon kaj je hamilton podpisal ugovor za mercedes ja bi rekel da su se u mclarenu prebacili na razvoj bolida za 2013, i odustali od naslova prvaka sa hamiltonom (mclaren je odustal).
Darkness rises when silence dies
-
- Navijam za: Nikoga
Da slažem se u potpunosti, Hamilton će sigurno otičit zbog toga jer mu je već dosta tih početnićkih grešaka koje je ove godine barem 70-80% napravio McLaren.elder je napisao/la:Ma nisu oni tak strasno losa ekipa nek imaju loseg vođu (whitmarsh), koji dozvoljava sve i svasta. A ovo za hamiltona bi rekel da je 70% na mclarenu 30% na njemu ko je kriv. Par losih odluka i to ti je to.la.dervis@gmail.com je napisao/la:Do Singapura bili su top,a od tada- katastrofa,pogotovo za Hamiltona.
A nakon kaj je hamilton podpisal ugovor za mercedes ja bi rekel da su se u mclarenu prebacili na razvoj bolida za 2013, i odustali od naslova prvaka sa hamiltonom (mclaren je odustal).
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
-
- Navijam za: Hamilton
Definitivno,loš vođa,ali i ekipa.elder je napisao/la:Ma nisu oni tak strasno losa ekipa nek imaju loseg vođu (whitmarsh), koji dozvoljava sve i svasta. A ovo za hamiltona bi rekel da je 70% na mclarenu 30% na njemu ko je kriv. Par losih odluka i to ti je to.la.dervis@gmail.com je napisao/la:Do Singapura bili su top,a od tada- katastrofa,pogotovo za Hamiltona.
Početkom sezone ubili su Ham. sa boxovima i nekim lošim taktičkim odlukama,a kasnije sa premalom količinom benzina KADA JE IMA pp,da bi sve kulminiralo u Belgiji sa ne stavljanem novog dijela na Ham. bolid.
Kao šlag na tortu imamo Singapur,te ove- katastrofalne- posljednje dvije utrke.
Ham.krivim samo za sudar sa Maldonadom ili već,sve ostalo na dušu ekipe.
I ako su odustali od naslova,nakon objave da Ham. prelazi u Mercedes ,onda su i vrlo neprofesionalna ekipa,uz sve ovo što sam naveo.
- mrd
- Profesionalni vozač
svima je rastanak teško pao, ali rastanak nije bio prije 2 trke, već je u brazilu, I tu mislim da se Hamilton ispoštovao McLaren više nego oni njega. naravno, detalje ne znamo, ali ovo meni liči na jedan veliki vrtić, a ne na f1 ekipu.

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
McLaren gotovo sigurno napušta Mercedesove motore
McLaren looking for new engine partner to replace Mercedes:
McLaren is reportedly seeking a new engine partner for its multiple championship winning Formula One team, with former engine partners Honda, and perhaps even Porsche, possible candidates.
The Woking based team has been powered by Mercedes engines since 1995, but the German carmaker now has its own, entirely separate works team.
Indeed, McLaren’s current Mercedes relationship will soon end, leaving the Martin Whitmarsh-led team with having to become a normal engine ‘customer’ like Force India.
Honda, the Japanese carmaker who in the past enjoyed a successful F1 partnership with McLaren, has been mentioned as a possible alternative, particularly with the sport switching from V8′s to turbo V6′s in 2014.
Honda pulled out of F1 after the 2008 season.
“I follow the rules, certainly, and if they present an opportunity then it would be nice to go back [to F1],” Honda’s head of research and development Yoshiharu Yamamoto admitted earlier this month.
The Sun newspaper said McLaren is indeed “looking to ditch Mercedes and reunite with Honda”.
“There is no way McLaren will stay as a customer for Mercedes engines,” a source is quoted as saying.
Also of late there has been speculation that Porsche, who have been hiring staff with F1 experience, may be looking to return to the fold – having had world championship winning success with McLaren in the past as part of the TAG funded turbo engine project.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...izvor i nije baš nešto pouzdan pa ćemo ipak još malo pričekati sa tim gdje koga i kada...no povratak japanaca bi bio sigurno dobro dočekan od navijača...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- tofa
bilo bi ljepo ponovno vidjeti crveno bijeli bolid !
- vidc
- Veteran
zar nije crveno bijela boja bila zbog marlbora, a ne zbog honde??
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Tako je. Crveno-bijela se nastavila i dok je Peugeot opskrbljivao momčad motorima, a čak su i sa Mercedes motorima vozili 1995. i 1996. u crveno-bijelim bojama. Tek potpisom ugovora sa West-om su promijenili boje u kombinaciju crne, srebrne i bijele
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Vuksa_KC
- Veteran
Nek budu izvorno narančasti:)
- Cuky
- Moderator
to bi bilo lijepo za vidjet. Od kada nema Arrowsa nekako nedostaje narančaste boje na gridu...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- F1NAC
- Moderator
Re: Formula 1 team - McLarena bi
a bilo je jos poslije midlanda i spykera.. bude mozda HRT sljedece godineCuky je napisao/la:to bi bilo lijepo za vidjet. Od kada nema Arrowsa nekako nedostaje narančaste boje na gridu...

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Imao je Mclaren narančastu liveriju na testiranima prije nekoliko godina

- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
- Navijam za: Schumachera
Naranđasta je Mclarenova boja, poput Ferrari crvene, Lotus zelene, Mercedes srebrne...
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

- gringo73
Izvori su bili u nekim drugim bojama.Vuksa_KC je napisao/la:Nek budu izvorno narančasti:)

Boja "papaya" i "McLaren orange" kako je neki nazivaju se prvi put pojavila na McLarenovim autima 1967. u Can Am na M6A, a u F1 ulazi sljedeće godine, 1968 sa M7A. Zadnji put se mogla vidjeti (ne računam test 2006.) 1974. gdje je na M23 bila samo manja bočna površina u toj boji. Već tad je prevladavala crveno-bijela kombinacija koja je došla s Marlborom.

- Vuksa_KC
- Veteran
Kaj onda po tome narančasta nije izvorna?:)
Pa držala se prvih 6,7 godina i istisnula ju je sponzorska boja koje danas opet više nema.
Pa držala se prvih 6,7 godina i istisnula ju je sponzorska boja koje danas opet više nema.
- gringo73
Prvi F1 bolid koji je bio u natjecanju je bio M2A, evo originalne njegove boje (bijela i zelena)Vuksa_KC je napisao/la:Kaj onda po tome narančasta nije izvorna?:)

Onda dolaze M4B i M5A koji su bili crveni (mi smo podsvijesno ferraristi

Sad sam gledao, Telmexova boja je plava...ali sumnjam da će prevladavati.

- vidc
- Veteran
zar telmex prelazi s perezom u mclaren??