Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Chuck Norris je napisao/la:
Nema druge nego sada 3 pobjede zaredom a Vettel što se mene tiče nek na sve tri utrke završi 2. pa makar i sa zaostatkom 0.001 :biggrin:

Ključna je sljedeća utrka ako želi zadržati šanse za naslov mora ju završiti ispred Vettela,kako god

Samo nek grize i dalje možda mu sreća vrati za 2010.
A ne znam šta bi u Ferrari-ju mogli uradit.
Pošto dobro stoje sa motorima nek "čipuju" motor, kad je Red Bull u Monaku vozio sa "nelegalnim" bolidom može i Ferrari jednu utrku a mislim da bi to Bernie aminovo u cilju zanimljivosti šampionata i želje da se on odluči u Brazilu. :roll:
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Nažalost, Adrian Newey će opet oteti zasluženi naslov Alonsu iz ruku. Nevjerojatno je koliko je taj RB brz i tragikomično je gledati da kad god se sjete odvoze najbrži krug utrke, nije uopće bitno je liprvi ili 30. krug utrke, njihove gume kao da se ne troše uopće, a u zavojima kao da gledam kakvu arkadnu igru di auto fizički nemoguće brzo prolazi kroz zavoje.
Alonso je danas pokazao i ponovno dokazao da je najbolji vozač na gridu i uzalud Vettelu titule i pobjede kad je jasno da su njegove pobjede dijelo jednog drugog čovjeka koji uopće ne vozi. Vidjelo se danas na Alonsu nakon utrke koliko se osjeća bespomoćan, tjerajući bolid do samih granica, a opet nikakve šanse za najvišu stepenicu postolja. Zato je ovo drugo mjesto danas kao pobjeda, apsolutno neočekivano i osvojeno vanserijskom vožnom.

We will never give up.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Odličan danas. Šteta. Nisam za njega tako navijao još od 2006. i dijelom 2007. Ali morate priznati da Hamilton danas baš nije išao zatvarati koliko ga je mogao. Ostaju još 3 utrke do kraja. RB nije nepobjediv, samo kada bi se uspjelo kvalificirati ispred njih. Dovoljno je recimo da Hamilton bude prvi na startu i da mu onemogući bijeg. Vidjeli smo kakav je RB kada nije prvi.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

Sanel je napisao/la:Nažalost, Adrian Newey će opet oteti zasluženi naslov Alonsu iz ruku. Nevjerojatno je koliko je taj RB brz i tragikomično je gledati da kad god se sjete odvoze najbrži krug utrke, nije uopće bitno je liprvi ili 30. krug utrke, njihove gume kao da se ne troše uopće, a u zavojima kao da gledam kakvu arkadnu igru di auto fizički nemoguće brzo prolazi kroz zavoje.
Alonso je danas pokazao i ponovno dokazao da je najbolji vozač na gridu i uzalud Vettelu titule i pobjede kad je jasno da su njegove pobjede dijelo jednog drugog čovjeka koji uopće ne vozi. Vidjelo se danas na Alonsu nakon utrke koliko se osjeća bespomoćan, tjerajući bolid do samih granica, a opet nikakve šanse za najvišu stepenicu postolja. Zato je ovo drugo mjesto danas kao pobjeda, apsolutno neočekivano i osvojeno vanserijskom vožnom.

We will never give up.
Fernando, jesi li to ti?
čuj Adrian Newey će Alonsu otet naslov... inače fernando alonso u podrumu kod kuće sastavlja bolide ferrarija, čisto onako iz hobija da se može utrkivati u formuli 1
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Dani je napisao/la:Odličan danas. Šteta. Nisam za njega tako navijao još od 2006. i dijelom 2007. Ali morate priznati da Hamilton danas baš nije išao zatvarati koliko ga je mogao. Ostaju još 3 utrke do kraja. RB nije nepobjediv, samo kada bi se uspjelo kvalificirati ispred njih. Dovoljno je recimo da Hamilton bude prvi na startu i da mu onemogući bijeg. Vidjeli smo kakav je RB kada nije prvi.
Mene kad bi neko pitao između kojih vozača je najmanja vjerovatnoća da neće doći do kontakta na gridu ja bih rekao Alonsa i Hamiltona. Ne kažem da oni propuštaju jedan drugog ali postoji veliki respekt između njih.
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

vidc...primjetio sam da se previse opterecujes sa Alonsom,lako je procitati iz tvojih postova da ti nije pri srcu i stvarno je glupo sa tobom voditi bilo kakvu debatu o Alonsu...cuvaj se,nije dobro po srce ;-)
Alonsista hasta la muerte..
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Alonso-champ je napisao/la:vidc...primjetio sam da se previse opterecujes sa Alonsom,lako je procitati iz tvojih postova da ti nije pri srcu i stvarno je glupo sa tobom voditi bilo kakvu debatu o Alonsu...cuvaj se,nije dobro po srce ;-)
Čovjek je dobro rekao jel Alonso pravi svoj bolid, da se može reć da ovo Newey osvaja? Jel onda isto tako možemo reć da De la Rosa neće osvojit prvenstvo jer mu bolid nisu radili Newey i Fry?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Ponovo odličan danas.
slika
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

Danas se bolje nije moglo, izvukao je koliko se moze izvuci iz tog Ferrari-ja, bar se vidi da se covjek trudi, da je jos uvijek jako motiviran iako i sam zna da ce tesko biti protiv redbulla do kraja sezone. Nadajmo se kiši u Brazilu :biggrin:
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Kenny...isto vazi i za tebe,sa haterima niko nikad nije uspio voditi raspravu pa necu ni ja..
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Nitrous Oxide Systems je napisao/la: Nadajmo se kiši u Brazilu :biggrin:
Do Brazila možda i bude gotovo,treba već na sljedećoj utrci smanjiti prednost da bi nada postojala i u Brazilu

OT
Nakon ismira i ostoje izgleda da smo dobili dva kandidata koji bi ih mogli zamjeniti
...put u raj nije posut ružama...
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Chuck Norris je napisao/la: OT
Nakon ismira i ostoje izgleda da smo dobili dva kandidata koji bi ih mogli zamjeniti
:biggrin: slazem se kolega....
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

čuj hater...
ja naprosto ne mogu vjerovat da su osim alonsa i njegovi navijači počeli tvrditi da se on, fernando alonso, sam bori protiv adriana neweya. samim time podcjenjuju vettela što je žalosno. mislim, te izjave su smiješne. zamislite sad vettel izjavi nešto ovog tipa:
"Ovu sezonu se ja nisam borio protiv fernanda alonsa nego protiv xy čovjeka iz ferrarija koji je zadužen za hlađenje i rad alternatora jer je meni alternator dva puta riknuo a fernandu nije nijednom."
pa zar to ne zvuči jadno??
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

vidc je napisao/la:čuj hater...
ja naprosto ne mogu vjerovat da su osim alonsa i njegovi navijači počeli tvrditi da se on, fernando alonso, sam bori protiv adriana neweya. samim time podcjenjuju vettela što je žalosno. mislim, te izjave su smiješne. zamislite sad vettel izjavi nešto ovog tipa:
"Ovu sezonu se ja nisam borio protiv fernanda alonsa nego protiv xy čovjeka iz ferrarija koji je zadužen za hlađenje i rad alternatora jer je meni alternator dva puta riknuo a fernandu nije nijednom."
Nediraj svemoćnog Alonsa :biggrin: to što je Vettelu crknio alternator je sasvim normalno, jedino se Alonsu to nesmije desit
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Mislim da je Vidc u pravu. NIje stvar u tome da li je to istina ili nije. Jednostavno je to neumjesna izjava jer indirektno, ili direktno omalovažava suparnika (Vettela)

P. S. Alonso danas fenomenalan. Nakon par utrka da nije pokazao sve najbolje od sebe, opet se vratio u savršeno izdanje
Samo neka se trkaju.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

"At the moment we are not fighting against Sebastian only," Alonso said following qualifying. "We are also fighting against Newey let's say - [the team] has finished first or second in the last four races.
Moj engleski nije najsjajniji ali mislim da sam ovo dobro razumio

Rekao je ne samo protiv Vettela što je jako različito od onoga kako ti tumačiš.Također nije rekao JA nego je rekao MI što ima također drugačije značenje

Ali ne čudi me to jer sam već napisao neki će skočiti na zadnje noge ma što god on rekao i tumačit će onako kako njima odgovora jer dotičnog ne mogu smisliti pa onda idemo ga pljuvati.Srećom takvih nema puno i većina ih je na onom portalu a publika je danas pokazala na podiju koga cijeni
...put u raj nije posut ružama...
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Hajter si i nema potrebe da to kriješ. O kakvom ti čovječe omalovažavanju Vettela pričaš? Svima je jasno da Vettel nije kalibar vozača kakvi su hamilton i Alonso ali je zato odmah iza njih. Vettel je imao dva odustaanja kao i Alonso tako da otoj bedastoći nema ni potrebe raspravljati ali Vettel ima daleko bolji bolid ako se gleda sezona od Alonsa. Imao je na startu bolji bolid, u sredini sezone negdje podjednaki, a sada ima daleko bolji i on sa takvim bolidom ima samo 13 bodova prednosti. Alonso bi do sada već vjerojatno i teoretski osigurao naslov u takvom bolidu i to je sasvim jasno i nije nimalo podcjenivački prema Vettelu.
I to je razlog zašto dva od svoja tri naslova možepripisati Neweyu, jer da mu Newey ne napravi ovako svemirski bolid nebi ni primirisao naslovu.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Sanel je napisao/la: I to je razlog zašto dva od svoja tri naslova možepripisati Neweyu, jer da mu Newey ne napravi ovako svemirski bolid nebi ni primirisao naslovu.
ne volim ni ja Vettela, ali zar nije tako kod svih? Nije ni Schumacher, ni Prost, ni Senna ni Alonso osvojio naslov ako nisu imali bar jedan dio sezone brži bolid nego suparnici
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Sanel je napisao/la:
Hajter si i nema potrebe da to kriješ. O kakvom ti čovječe omalovažavanju Vettela pričaš? Svima je jasno da Vettel nije kalibar vozača kakvi su hamilton i Alonso ali je zato odmah iza njih. Vettel je imao dva odustaanja kao i Alonso tako da otoj bedastoći nema ni potrebe raspravljati ali Vettel ima daleko bolji bolid ako se gleda sezona od Alonsa. Imao je na startu bolji bolid, u sredini sezone negdje podjednaki, a sada ima daleko bolji i on sa takvim bolidom ima samo 13 bodova prednosti. Alonso bi do sada već vjerojatno i teoretski osigurao naslov u takvom bolidu i to je sasvim jasno i nije nimalo podcjenivački prema Vettelu.
I to je razlog zašto dva od svoja tri naslova možepripisati Neweyu, jer da mu Newey ne napravi ovako svemirski bolid nebi ni primirisao naslovu.
Kome to svima, meni to nikako nije jasno? Zamislite situaciju da Red bull voze Webber i Rosberg, npr. Bio bi to samo jedan tim koji bi se borio u vrh-u.
Ali da je izjava izvučena iz konteksta, to je istina. Kada se vidi original, to je jasno
Samo neka se trkaju.
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Chuck Norris je napisao/la: Moj engleski nije najsjajniji ali mislim da sam ovo dobro razumio

Rekao je ne samo protiv Vettela što je jako različito od onoga kako ti tumačiš.Također nije rekao JA nego je rekao MI što ima također drugačije značenje
aha, to već ima smisla, ja sam razumio ja protiv Neweya
slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Kenny je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la: Moj engleski nije najsjajniji ali mislim da sam ovo dobro razumio

hejter !!! :biggrin: haha
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

F1NAC je napisao/la:
Kenny je napisao/la:

hejter !!! :biggrin: haha
Ma nisam samo sam frustriran što je Williams uzeo samo 1 bod :biggrin:
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Kada bi Senna imao priliku voziti sve treninge možda bi i imali više bodova.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Izgleda da je Massa dao savjet Senni kada se treba probuditi što se tiče ugovora o daljnjem nastupu u F1. :biggrin:
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Chuck Norris je napisao/la:
"At the moment we are not fighting against Sebastian only," Alonso said following qualifying. "We are also fighting against Newey let's say - [the team] has finished first or second in the last four races.
Moj engleski nije najsjajniji ali mislim da sam ovo dobro razumio

Ali ne čudi me to jer sam već napisao neki će skočiti na zadnje noge ma što god on rekao i tumačit će onako kako njima odgovora jer dotičnog ne mogu smisliti pa onda idemo ga pljuvati.Srećom takvih nema puno i većina ih je na onom portalu a publika je danas pokazala na podiju koga cijeni
ovo je citat sa službene stranice f1.com
Alonso: ..."Clearly, finishing ahead of Red Bull is our aim, but today it was impossible to fight them, at least in qualifying: when we had a similar car, it was possible to fight with Vettel and we have even been ahead of them, but now we are fighting against Newey and, at the moment we cannot match him"...
čekaj protiv koga se onda dosad borio alonso skupa s ferrarijem? dosad se on borio s vettelom, a sada se on skupa s ferrarijem bori protiv neweya? čemu naglašavanje ovakvih stvari ako ne želi na neki način naglasiti da je vettel tu gdje jest samo zbog neweya, a on samo zato što je on vozačina?

JA ili MI, svejedno je, on u cijeloj priči ne priznaje vettela i sad je tu samo Newey. On laje, priča, oprdavdava se a mali ga dere najvjerojatnije već treću godinu zaredom. Naravno u boljem bolidu, samo ja ne razumijem šta je vama tu čudno??
Odgovori