Nisu da, ali makar se zadnji (za sada) nije osramotio protiv svojih protivnika.Schumy.d je napisao/la:Ma mislim da Dinamo za neuspjeh u LP može zahvaliti i svojim trenerima. Nažalost ni Jurčić ni Čačić nisu ekstra treneri (uz dužno poštovanje)

Schumy.d je napisao/la: , a mislim da bi s Vahom ili nekim sličnim sigurno uzeli koji bod u LP.
Hm... jedan od problema je sklop igraca. Citao sam na jednom portalu i nisam mogao vjerovati; Simunic se veseli odlasku u Pariz, jer se nada da ce moci ici prije utakmice u shoping.
Ajd da je to rekao mali Halilovic, pa ajde rekao bih, ludost-mladost, ali ej, jedan od dva najiskusnija igraca u klubu da tako nesto izjavi....

I onda eto po takvim izjavama, vidis kakav im je cilj u natjecanju.

Tu ne pomaze ni Mourinho, Hitzfeld, Jupp, Guardiola....
+ jos dodaj garnituru koja vlada u Maksimiru i bude ti sve jasno. Daju se gradski novci u Dinamo,da bi jedna obitelj mogla zivjeti kao bubreg u loju.

Ako ta obitelj toliko voli Dinamo, kupi ga, i onda radi s njim sto god hoces, jer si ga ti (ot)kupio. Ovo tu je jedno veliko *ranje, to sam vec pisao u neku temu DN ili RN, nisam siguran, no dobro.
Jedan Bjeloruski klub, hebote iz Bjelorusije.... ima 6/9 bodova, jedan APOEL prosle godine dogura da igra protiv Reala u osmini ( ako se ne varam, ako nije, ispravi me), a jedan Dinamo, koji je ima potporu nema koga nema, ne moze zabiti gola u LP.
Ne znam jesi gledao jucer prije nego sto ce utakmica krenuti, Mamic junior veli nekoliko puta kako je nezadovoljan sa sastavom kojeg je izabrao Cacic.

Kupi si fino onda klub kao sto su uradili Arapi, pa onda kenjaj do mile volje novinarima, na tv-u gdje god hoces. Ali ne... ako ga kupis, imas pun drek obaveza prema drzavi, a svi znamo kako i sta rade kvazi domoljubi s takvim stvarima.

Losa klima vlada u Maksimiru, i to je rezultat svega, trener nije iskljucivo jedini krivac za to, vec se za takve rezultate krivci moraju traziti na vrhu.
Riba smrdi od glave.

-----
Bajdevej, navijam da Ajax prodje skupinu.