Utrke 2012 - Arhiva-Komentari

Komentiranje utrka, kvalifikacija i ostalih događaja tijekom GP vikenda...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Zaključano
pospani gad
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Re: VN ABU DHABIJA, Yas Marina 02-04.11.2012.

Post Postao/la pospani gad »

elder je napisao/la:Evo ti sc-a, i jos jedna stvar koja ide na ruku "najboljem vozacu danasnjice"
Je, imao je Seb Vettel dosta sreće sa tim SC-a. I šteta za Lewisa. Dobro za Kimija. I najveća šteta za Fernanda. :thumbdown:
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
pospani gad
Veteran
Veteran
Kontakt:

pinkdpanter je napisao/la:Napokon, kiiiiimmmiiiiii, car, treba imat i malo srece, svejedno brafo

Vettel bravo, Malo vise srece, ali papak zbog onog zaljevanja DC

Alonso, jako dobar standarno, zelim da osvoji naslov, jer prstic je prebalav

E da i popih onu plinsku bocu od pana, koja je otvorena od kad kimi dobio vodstvo
Jako lijepe želje, ali šanse su mu svedene na mimimum. Imao je utrku u džepu, nevjerovatan dar od Red Bulla, zbog onoga faila u subotu, ali..... #-o #-o
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Ljudi pa sta hocete vi,sa sestog mjesta na drugo,skinuo je Webbera,Buttona i Maldonada,da nije Hamo odustao bio bi treci,ovako zaostao za pobjednikom 0,8 sec,ja mislim da je on napravio svoje..e sad,to sto je Vettel dosao do treceg mjesta pa se to Alonsovo drugo mjesto manje vidi druga je prica...da je Vettel bio osmi a Alonso ovako kako je pricali bi drugacije...Alonso je juce potego max...po meni...mozda nam je falio jos koji krug pa bi skinuli Kimija al to necemo nikad znati...
Alonsista hasta la muerte..
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Slash je napisao/la:Nije Rosberg kriv za ovo danas, evo ti objašnjenje:

http://www.autosport.com/news/report.php/id/104043" onclick="window.open(this.href);return false;

ovo ga meni niti malo ne opravdava...to što je ovaj imao kva r ne opravdava Rosberga koji je na ovako širokoj stazi uspio pogodkiti bolid koji je na vanjskoj strani zavoja i ne skreće u zavoj nego nastavlja ravno...pa HRT je sa pola bolida bio izvan staze...da je ovo Schumacher bio opet bi bile priče kako je prestar, ali pošto je ovo tatina princeza onda je Karthikeyan kriv...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Cuky...nemogu se sloziti sa tobom,na snimci se lijepo vidi da je Kartikeyan vozio trkacom putanjom-bas onako kako treba,Rosberg nije tu mogao ama bas nista,izgleda da se je Kartikeyanu pokvarrio steering bas u trenutku kad je trebao uci u sledeci zavoj:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7AZfALYz ... ata_player[/youtube]
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Točno, fakat nemoj bulaznit Cuky.
Ulaze u dugački brzi zavoj sličan 8-ici u Turskoj, Rosberg je na 2 metra od ovoga, i odjednom ovaj stane, i šta ovaj je trebao u milijardinki sekunde zakočit i zaobić ga?
Jednostavno se našo na krivom mjestu u krivo vrijeme, kako kaže i Kartikenjan.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1 McLaren Team

Post Postao/la senamozart »

komentar i ocjena utrke
ocjena 7 .
sve čestitke kimiju na pobjedi i baš mi je drago da je ove godine taj dečko uzeo bar jednu utrku (mada je trebao još koju).
naravno čestitke i alonsu koji se zaista muči sa onakvim ferrarijem i koji apsolutno zaslužuje naslov ove godine mada će teško to ostvariti pored onog srečkovića vettela.
zaista mi nisu jasne kolege koji ovdje veličaju 3 mjesto od vettela kad se zorno vidi da je isti imao sreće u samoj utrci.samo splet sretnih okolnosti ga je dovukao do postolja a onda isti kaže da je očekivao da bude na postolju.bljak fuj moj komentar na njegovu (vettel izjavu)
2 sigurnosna vozila (pogotovo drugi) su mu pomogla zatim massa,weber,lewis grosjean,kobajaši etc..
zaslužio je 8-9 mjesto vettel.zatim riciardo (koje je ono urlikanje jadni dečko je imao vjerojatno nervni slom),
zatim se sretno izvukao sa tom situacijom kad se prekočio i nije udario u zid
sretno se izvukao sa brunom sennom(malo nešto slomio krilo)
sretno se izvukao sa buttonom (koji treba odmah otići kod maldonada na edukaciju i pročitat knjigu Kako nekog izgurati u zavoju a da te ne okrive)
toliko o vozaču kalibra vettel.
napominjem da vettel ove godine sigurno osvaja naslov jer moje mišljenje je da je to zasluga onog adriana i splet čudnih i sretnih okolnosti.sada dok ovo pišem treba i ovo nadodati:
Zapravo, čini se kako cijeli McLaren smatra da Vettel ne zaslužuje treće mjesto do kojeg je jučer došao na Velikoj nagradi Abu Dhabija.

"Nevjerojatno je kako je došao do trećeg mjesta. On je najsretniji čovjek u Formuli 1," tvrdi Hamilton, koji je vodstvo u utrci izgubio zbog problema s elektronikom.

"Imao je puno sreće s drugim sigurnosnim automobilom," dodao je Hamilton. "Bilo je vrlo teško držati ga iza sebe jer je bio na potpuno novim gumama s jako dobrom trakcijom na izlasku iz sporih zavoja. Na tvrđim gumama napravio je dobar posao jer je imao brz bolid, ali nikad ne bi bio na trećem mjestu da nije imao dva sigurnosna automobila

Šef momčadi Martin Whitmarsh je rekao komentirao Vettelovu borbu s Buttonom:

"Jenson se dugo i dobro borio, ali Sebastian je bio prilično sretan sa svim tim sigurnosnim automobilma koji su ovdje rijetkost. Ali, što je - tu je."

da baš tako što je tu je!!!!!
slika
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

mah, vettel ne zaslužuje ovo treće mjesto. ja predlažem da on odbije voziti zadnje dvije utrke da bi Hamilton i ekipa iz mclarena bili sretni i zadovoljni.

pa naravno da je imao sreće. isto koliko je imao i alonso u subotu sreće jer su ovi iz renaulta nasuli premalo goriva u vettelov bolid,da nisu tu pogriješili vettel bi pobjedio najvjerojatnije. zar alonso nije imao sreće u utrci jer je hamilton odustao a webber imao kriminalan start?

u svakom slučaju, "nesposobnost" ljudi iz protivničkih ekipa su oba vozača dovele do situacije da se bore za podij.
pospani gad
Veteran
Veteran
Kontakt:

Čujte dečki, ne bih ja 'tio braniti Cuky-ija ( vjerovatno on ima dobrog odvjetnika, ali ovdje na F1-HR forumu nema potrebe za njim.... šala-mala..... :biggrin: ). A i zna se sam braniti. :biggrin:
Je, da je to bila teška situacija za Nicu, ali mišljenja sam da bi to neki drugi vozači uspjeli izbjeći, npr. Jenson Button ili Seb Vettel.
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1 McLaren Team

Post Postao/la senamozart »

kolega @vidc
ovo što ti predlažeš mislim da je malo licemjerno ali ne i realno razmišljanje.
alonso nije imao sreće u subotu jer nije toliko on pridonio da su drugi pogriješili glede dolijevanja goriva.kako mene sječanje služi alonso je samo (ajmo reć tako) poželio da se vettelu dogodi kvar ili da ga netko ala maldonado "pogura" na stazi i izbaci ga s utrke.e to je sretna okolnost.
pod 2.kakvu je alonso imao sreču pa da weber kriminalno starta.opet on nije pridonio tome.to je greška vozača /tj. webera/ a ako čemo govoriti o alonsovoj sreči možemo samo konstatirati ovo što je lewisu prdnuo motor ili šta li več. e to je sreča za njega što je lewis odustao i dobio jedno mjesto plus.
webera je lijepo prošao i bez sretnih okolnosti zaradio poziciju

ali OK nečemo se zamarati.za mene je to završeno i ja sam uvjeren da je vettel srečković kojeg jednog dana mora napustiti sreča pa makar ona bila za dva ili tri tjedna ;) :biggrin:
Zadnja izmjena: senamozart, dana/u 05 stu 2012, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Rosberg i Karthek.... kaj god:
Rosberg nije kriv, iz jednostavnog razloga što nije mogao skrenuti više nego što je. Brzina u zavoju maksimalna za taj zavoj, i nije mogao cimnuti na desno. Već je bio na maksimumu. Tako sam ja to vidio.

Ne mogu biti siguran, na ovoj snimci izgleda drugačije, ali ako mi se čini.

Vettel je imao sreće. Ok. To svejedno ne umanjuj njegov uspjeh. I ja vjerujem, imam neki debeli osjećaj, da će ga sreća za dva ili tri tjedna napustiti! :)
Samo neka se trkaju.
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Ja umirem od smijeha.
Prije utrke je bilo: napokon ćemo vidjet Vettela kako se probija sa najbržim bolidom, da vidimo šta zna, blablabla, i onda dođe s 24. mjesta na 3. - je, al imo je sreće...
Mrviiiiicu objektivnosti ne bi uopće loše došlo.
Pogotovo vi Alonsovi navijači, ne sjećam se da ste govorili da je Alonso imao sreće u Valenciji kad je pobjedio sa 11. mjesta - ma kakvi, to je bilo čisto vozačko umijeće, briljantnost, božanstvo itd.
U obje situacije su se odlične vožnje poklopile s okolnostima i rezultat je bio takav kakav je, nije Alonso marsovac, a Vettel srećković, OBOJICA SU MARSOVCI.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Mansell
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Mansell »

Veliki problem je u tome sto masa ljudi formulu gleda kroz CRVENE naocale,pa kad je nesto crno ili bijelo,oni to vide kao CRVENO. Normalno,tu onda prestaje svaka objektivnost,nazalost... :roll:
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
pospani gad
Veteran
Veteran
Kontakt:

senamozart je napisao/la:kolega @vidc
ovo što ti predlažeš mislim da je malo licemjerno ali ne i realno razmišljanje.
alonso nije imao sreće u subotu jer nije toliko on pridonio da su drugi pogriješili glede dolijevanja goriva.kako mene sječanje služi alonso je samo (ajmo reć tako) poželio da se vettelu dogodi kvar ili da ga netko ala maldonado "pogura" na stazi i izbaci ga s utrke.e to je sretna okolnost.
pod 2.kakvu je alonso imao sreču pa da weber kriminalno starta.opet on nije pridonio tome.to je greška vozača /tj. webera/ a ako čemo govoriti o alonsovoj sreči možemo samo konstatirati ovo što je lewisu prdnuo motor ili šta li več. e to je sreča za njega što je lewis odustao i dobio jedno mjesto plus.
webera je lijepo prošao i bez sretnih okolnosti zaradio poziciju

ali OK nečemo se zamarati.za mene je to završeno i ja sam uvjeren da je vettel srečković kojeg jednog dana mora napustiti sreča pa makar ona bila za dva ili tri tjedna ;) :biggrin:
Nije lijepo nekome željeti zlo, ali ako se dogodi, znat' ćemo to "cijeniti". ;)

:biggrin:
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Slash je napisao/la:Ja umirem od smijeha.
Prije utrke je bilo: napokon ćemo vidjet Vettela kako se probija sa najbržim bolidom, da vidimo šta zna, blablabla, i onda dođe s 24. mjesta na 3. - je, al imo je sreće...
Pogotovo vi Alonsovi navijači, ne sjećam se da ste govorili da je Alonso imao sreće u Valenciji kad je pobjedio sa 11. mjesta - ma kakvi, to je bilo čisto vozačko umijeće, briljantnost, božanstvo itd.
U obje situacije su se odlične vožnje poklopile s okolnostima i rezultat je bio takav kakav je, nije Alonso marsovac, a Vettel srećković, OBOJICA SU MARSOVCI.
alonsova jedina sreca je vettelovo odustajanje i onaj safet, a sve ostalo je odradio sam....
McLaren u <3
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

McLewis je napisao/la:
alonsova jedina sreca je vettelovo odustajanje i onaj safet, a sve ostalo je odradio sam....
jašta radi... ne sjećam se da je hamiltona pretekao na stazi,kao ni da je raikkonena pretekao na stazi, kao ni kobayashia koji su nakon starta bili ispred njega...
zizi
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la zizi »

konačno su stigli :biggrin:

"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH

You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

vidc je napisao/la:
McLewis je napisao/la:
jašta radi... ne sjećam se da je hamiltona pretekao na stazi,kao ni da je raikkonena pretekao na stazi, kao ni kobayashia koji su nakon starta bili ispred njega...
Ne zaboravi i Grosjeana.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Slash je napisao/la: Ne zaboravi i Grosjeana.
pretekao je grosjeana,odmah restarta
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Pričam o Valenciji.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Slash je napisao/la:Pričam o Valenciji.
U trenutku kad je Grosjean odustao Alonso ga je već bio pretekao
...put u raj nije posut ružama...
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Slash je napisao/la:Pričam o Valenciji.
Neko bi trebao pogledsti snimku Valencie :biggrin:
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

:D. Možda i budem, u svakom slučaju znam da nije sigurno bez ikakve pomoći prestigao 10 auti ispred sebe :D.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Slash je napisao/la::D. Možda i budem, u svakom slučaju znam da nije sigurno bez ikakve pomoći prestigao 10 auti ispred sebe :D.

eto kolega 1:30 da se ne mucis :p
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

VN SAD-a, Circuit of The Americas, 16-18.11.2012.

Post Postao/la Cuky »

slika

2011
No relevant results

Strategy
2012 tyres - Hard (prime, silver) and Medium (option, white)
2011 tyres - N/A

Onboard lap

Practice 1 - Fri 16:00
Practice 2 - Fri 20:00
Practice 3 - Sat 16:00
Qualifying - Sat 19:00
Race - Sun 20:00
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Zaključano