Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
-
- Legenda
Re: Formula 1 team - Ferrari
da šta... pa skrivaju brzinu jer su barem 1,5 sec brži od svih ostalih. Šala. Da, dosta neobično. Sad tek kao nešto hvataju.
Samo neka se trkaju.
- Cuky
- Moderator
Pa evo Massa sad 3., iza McLarena, a ispred RB-a...vježbali su zaustavljanja u boksu, kružili sa puno goriva, malo ih je zeznula žuta zastava...ali treniraju...imaju svoj program i rade po njemu, a ne kako bi mi htjeli
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Previše proklizavanja i borbe s bolidom.Trebat će odvesti prefektan krug u pravo vrijeme i nadati se 3.mjestu jer prva dva su rezervirana
...put u raj nije posut ružama...
- The Greatest
- Profesionalni vozač
Gotovo je. Ferrari ništa nije naučio iz prošlosti.
Avanti FER, Avanti!!!
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferari
ferari nikad ne izlazi sa bolidima pre sredine FP3,i za to su danas platili sa manjakom krugova sa tvrdim gumama
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Joj to svaki put govorite i onda u trci auto je brz cak po koji put brzi od rb-a.The Greatest je napisao/la:Gotovo je. Ferrari ništa nije naučio iz prošlosti.
Darkness rises when silence dies
- Cuky
- Moderator
Koji manjak na tvrdim gumama?? Massa je na radiu pitao kad je žuta zastava bila hoće li se vratiti u boks ili nastaviti po planu voziti dok ima goriva, a Smedley mu je odgovorio da mu je ovo sada dobra šansa da umjesto naganjanja vremena stekne bolji osjećaj bolida na tvrdim gumama. Uz to, upozorio ga je da ne treba toliko puno popuštati u zoni sa žutim zastavama jer da je 2 sekunde koliko bi Massa tamo popustio previše.gjoko-mkd je napisao/la:ferari nikad ne izlazi sa bolidima pre sredine FP3,i za to su danas platili sa manjakom krugova sa tvrdim gumama
Alonso je, kao i Massa, na početku treninga izlazio na stazu sa srednje tvrdim (medium) gumama, odvozio bi jedan krug i onda bi ušao u boks po novi set istih medium guma. Ekipa u boksu je na taj način vježbala zaustavljanja u boksu, a to su radili da bi skinuli onaj prvi sloj sa gume. Kako su rekli na Sky-u "Ferrari drivers are getting their tires scrubed".
Kasnije, dok je Massa vozio svoje krugove, Alonso je trenirao startnu proceduru. Na kraju svakog kruga bi ušao u boks i na izlazu iz istog bi vježbao start, dok su u tom krugu dok se opet ne vrati u boks isprobavali različite metode grijanja guma za start (svaki su put imali drukčiji sistem vijuganja po stazi, naglih ubrzanja i kočenja i sl.
Tako da ne, ne slažem se da su izgubili vrijeme uzalud

- The Greatest
- Profesionalni vozač
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
za sjest i plakat..... ode naslov... nazalost onome tko ga manje zasluzuje...
McLaren u <3
- Cuky
- Moderator
Molio bih navijače Alonsa da svoju paljbu ovaj vikend skrenu na Fernanda...jer da bi se osvojio naslov prvo treba biti bolji od momčadskog kolege, a ovaj vikend on ni to nije u stanjuThe Greatest je napisao/la:Vrijeme je za smjene, definitivno.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
a nista nadam se nekom cudu , navijam da hamilton pobjedi makar sumnjam posto ovaj ce odletit al ovako smo jakoooooooooooo daleko od naslova , jako daleko ...

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Katastrofa
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- The Greatest
- Profesionalni vozač
Ja bih molio tebe da zašutiš i prvo pročitaš, pa tek onda laneš nešto. Ja prije svega navijam za Ferrari, a onda Alonsa.Cuky je napisao/la:Molio bih navijače Alonsa da svoju paljbu ovaj vikend skrenu na Fernanda...jer da bi se osvojio naslov prvo treba biti bolji od momčadskog kolege, a ovaj vikend on ni to nije u stanjuThe Greatest je napisao/la:Vrijeme je za smjene, definitivno.
Avanti FER, Avanti!!!
-
- Veteran
Jao cuky drugi put izgubi od Masse i ti kažeš da se ne može osvojiti naslov.A Vettel izgubio 8 puta pa zaslužuje naslovCuky je napisao/la:Molio bih navijače Alonsa da svoju paljbu ovaj vikend skrenu na Fernanda...jer da bi se osvojio naslov prvo treba biti bolji od momčadskog kolege, a ovaj vikend on ni to nije u stanjuThe Greatest je napisao/la:Vrijeme je za smjene, definitivno.

Nešto definitivno nije u redu bilo i nema veze s pritiskom kao što ti kažeš(pod pritiskom možeš promašiti krug,dva a ne konstantno voziti loša vremena),je li problem u bočidu,set upu ili gumama vidjet ćemo.
Uglavnom titula je izmakla ako Vettel ne bude imao kvar ili sudar
- F1NAC
- Moderator
sad citam po drugim forumima zar je moguce da su vozili s gumama iz q2 ovu zadnju rundu ? ako da onda smo nadrapali tek sutra.
s kakvim zaostatkom smo poceli s takvim zavrsavamo sezonu
s kakvim zaostatkom smo poceli s takvim zavrsavamo sezonu

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
a gle, lewis bas nevoli vettela pa ga mozda malo namjerno zakaci hahahahahahahhaChuck Norris je napisao/la:Jao cuky drugi put izgubi od Masse i ti kažeš da se ne može osvojiti naslov.A Vettel izgubio 8 puta pa zaslužuje naslovCuky je napisao/la:Molio bih navijače Alonsa da svoju paljbu ovaj vikend skrenu na Fernanda...jer da bi se osvojio naslov prvo treba biti bolji od momčadskog kolege, a ovaj vikend on ni to nije u stanjuThe Greatest je napisao/la:Vrijeme je za smjene, definitivno.![]()
Nešto definitivno nije u redu bilo i nema veze s pritiskom kao što ti kažeš(pod pritiskom možeš promašiti krug,dva a ne konstantno voziti loša vremena),je li problem u bočidu,set upu ili gumama vidjet ćemo.
Uglavnom titula je izmakla ako Vettel ne bude imao kvar ili sudar
McLaren u <3
- Cuky
- Moderator
Niste shvatili moj post, djelomično i zato jer sam se krivo izrazio...
Ono što sam ja htio reći je to da sada kada je najvažnije on je i sam počeo griješiti. Možda ne velike greške, ali nekoliko malih i skupi se...Mislim da zadnjih nekoliko utrka (usudim se reći nakon Italije) nije odvozio čiste kvalifikacije...
Ono što sam ja htio reći je to da sada kada je najvažnije on je i sam počeo griješiti. Možda ne velike greške, ali nekoliko malih i skupi se...Mislim da zadnjih nekoliko utrka (usudim se reći nakon Italije) nije odvozio čiste kvalifikacije...

-
- Veteran
da da Cuky,treba tebi jos jedan Massa u ovakvom F2012...
Alonsista hasta la muerte..
- F1NAC
- Moderator
ajd kolega pomalo maloAlonso-champ je napisao/la:da da Cuky,treba tebi jos jedan Massa u ovakvom F2012...

-
- Veteran
Vidi,ne može biti pritisak cijele kvalifikacije.Da je bio pod ne znam kakvim pritiskom odveo bi bar 1 pošten krug što danas nije bio slučaj.
Ja danas nisam vidio nikakvu grešku,vjerovatno nije nikako uspio ugrijati gume na pravu temperaturu
Ne znam,nemam riječi definitivno nije zaslužio na ovakav način da izgubi naslov
Ja danas nisam vidio nikakvu grešku,vjerovatno nije nikako uspio ugrijati gume na pravu temperaturu
- F1NAC
- Moderator
meni samo nije jasno zasto je odvezao slabije vrijeme iz q2 na istim gumama ( isti set )Chuck Norris je napisao/la:Vidi,ne može biti pritisak cijele kvalifikacije.Da je bio pod ne znam kakvim pritiskom odveo bi bar 1 pošten krug što danas nije bio slučaj.

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Nebi rekel da je pritisak, vec flustracija. Kad je krenuo u prvi pravi krug zabrljal je odmah u prvom zavoju auto mu je proklizil, nakon toga je naletio na Schumachera i od tog trena se sve raspalo. Tako da je vise flustracija nek pritisakChuck Norris je napisao/la:Vidi,ne može biti pritisak cijele kvalifikacije.Da je bio pod ne znam kakvim pritiskom odveo bi bar 1 pošten krug što danas nije bio slučaj.
Darkness rises when silence dies
-
- Veteran
ti si dobro,meni nije jasno zasto je cjele kvale odvozio slaboF1NAC je napisao/la:meni samo nije jasno zasto je odvezao slabije vrijeme iz q2 na istim gumama ( isti set )Chuck Norris je napisao/la:Vidi,ne može biti pritisak cijele kvalifikacije.Da je bio pod ne znam kakvim pritiskom odveo bi bar 1 pošten krug što danas nije bio slučaj.

Alonsista hasta la muerte..