Da čovjek nije jednostavno objektivan i kaže ko je dobar na trci?elder je napisao/la:Kad smo vec kod navijanja, je vec dulje vrijeme pokusavam shvatiti za koga ti navijas jednu utrku je vettel heroj drugu utrku ti je Alonso heroj. Daj vec jedanput prestani sam sebe zavarati i navijaj za jednu momcad ili vozaca a ne za ferrari, redbull alonsa i vetteladmarijon je napisao/la:Od kad Hamilton vozi Formulu, ovo je prvi put da sam sretan kad je pobijedio. Inačem, njegove pobjede nikad ne gledam. Baš nikad. Ne sjećam se kada sam vidio da Hami prolazi kroz cilj...Tih 10tak sekundi je tv na nekom drugom programu. jbg.
Jučer sam prvi put bio stvarno sretan njegovom pobjedom, i pogledao je.
la.dervi, mislim da svemo ovome prilaziš malo previše navijački. Ovo je foruma za razmjenu informacija, mišljenja, i stavova (s argumentima). Navijanje je ok, ali svi na forumu se trude biti objektivni - ispred svojih želja i idola.
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Kenny
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Williams i MS
Re: Lewis Hamilton

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Kao veliki navijač F.A. moram reći da je Hamilton mi zbilja prirastao srcu ove sezone, bori se, pokazuje odlične vožnje i ono najbitnije - srčanost kada i ne ide, odlika pravog prvaka. Nadam se samo da će dogodine Mečka imati dobar bolid pa da mogu uživati u njegovim borbama s Alonsom. BTW, odlična utrka u Austinu, očekujem visok plasman i na Interlagosu.
-
- Legenda
Ok, ali ne kužim. Zašto je "pod normalno" navijati za jednu momčad i/ili vozača? Može čovjek jednostavno navijati za Formulu 1? Osobno, postoje mi više dragi i manje dragi. To je tako. Meni je nekako prebanalno imati jednog vozača čiji si fan i sad je to to. Nije mi to pravo praćenje f1.
Ne kažem da je krivo. Tko kako voli...
Ne kažem da je krivo. Tko kako voli...
Samo neka se trkaju.
- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Epic xD

- IH!
- Navijam za: McLaren
Poslije ove odlicne pobjede jos sam tuzniji sto odlazi iz ekipe. Jednostavno Hamilton i McM su bili JEDNO. Neki vid prirodne stvari, nesto sto se podrazumjeva..ALI...novac je podijelio to.
Siguran sam da ce i slijedeci vikend gristi i voziti ludjacki. Nebi me iznenadila ni nova pobjeda, postolje barem...to je skoro pa izvjesno, ako bolid izdrzi.
Siguran sam da ce i slijedeci vikend gristi i voziti ludjacki. Nebi me iznenadila ni nova pobjeda, postolje barem...to je skoro pa izvjesno, ako bolid izdrzi.
-
- Legenda
Kao što sam prije rekao, ne navijam za Hamiltona. Ali ako merc iduće godine bude loš kao ove, to će biti katastrofa. Hamilton se treba boriti u vrhu. Mislim da to žele i očekuje i oni koji nisu njegovi navijači. Ja da.
Samo neka se trkaju.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Lewisova kaciga za Brazil.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
whitmarsh se nada Hamiltonu
McLaren team principal Martin Whitmarsh has admitted he would welcome Lewis Hamilton back at any time, even as early as 2014.
The 27-year-old will end what has been a successful 14-year relationship this weekend after agreeing a move to Mercedes for 2013 on a three-year deal.
Hamilton has likened the move to "almost like leaving home and going travelling for a bit," after admitting he will always consider McLaren to be his home.
That prompted Whitmarsh to concede that he would "have him back," adding, "so let's hope it's just a gap year."
The 2008 champion was quickest in both first and second practice for the Brazilian Grand Prix as he hunts the "perfect farewell" gift for the team.
Alonsista hasta la muerte..
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Još nije otišao a već razmišlja o povratku.

-
- Legenda
Opa. Stvarno, ovo je izjava koja će se sigurno punooo spominjati.
Samo neka se trkaju.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Neznam kaj je takvoga rekel, rekel je da ce se mozda vratiti jednog dana. Neznam kaj je tu spektakularnog da bi se sad puno spominjalodmarijon je napisao/la:Opa. Stvarno, ovo je izjava koja će se sigurno punooo spominjati.
Darkness rises when silence dies
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Možda je i Whitmarsh bio u pravu kad je spomenuo da Lewis već žali za odlukom 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
-
- Legenda
Možda i nije. Tebi i meni. Donekle očekivano. Ali za novinare mislim da bi mogla biti - prava "novinarska" priča.elder je napisao/la:Neznam kaj je takvoga rekel, rekel je da ce se mozda vratiti jednog dana. Neznam kaj je tu spektakularnog da bi se sad puno spominjalodmarijon je napisao/la:Opa. Stvarno, ovo je izjava koja će se sigurno punooo spominjati.
Samo neka se trkaju.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
navodno se rasplakao kada je davao izjavu za bbc i pricao o rastanku s mclarenom...
McLaren u <3
- elder
- Svjetski prvak
Trebalo bi biti taj interview sad prije qulif na sky ili mozda sutra prije trke nisam siguranMcLewis je napisao/la:navodno se rasplakao kada je davao izjavu za bbc i pricao o rastanku s mclarenom...
- McLewis
- Veteran
- elder
- Svjetski prvak
- Matt_77
- Početnik
bravo majstore
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Ajde po tu zadnju pobjedu za Mclaren pa se vidimo 2016 opet! 

-
- Navijam za: Hamilton
Car!
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Alonsista hasta la muerte..
- elder
- Svjetski prvak
Hulkenberg nam je uzeo sve, steta zbilja steta. Radi necije nesposobnosti uzas
- McLewis
- Veteran
HVALA TI LEWIS ZA SVE, HVALA TI ZA BEZBROJ SJAJNIH UTRKA!!!! DANAS SI SJAJNO VOZIO ALI NEKA NETKO KAZE DA KOD TEBE NIJE SVE DO SRECE!!!! sretno u novoj ekipi....
McLaren u <3
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Lako Buttonu dobivat kišne utrke kad mu neko uvijek makne Lewisa s puta. Ak nitko, onda on sam.
Sad slijede 3 teške, teške sezone za Lewisa, ali tko zna, i sa sporijim bolidom se može nešto samo nek mu se sreća napokon osmjehne jer je ovo za plakat.
Sad slijede 3 teške, teške sezone za Lewisa, ali tko zna, i sa sporijim bolidom se može nešto samo nek mu se sreća napokon osmjehne jer je ovo za plakat.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Prvi SC je anulirao 40 sec prednosti koju je Button napravio (opet) fenomenalnom odlukom pred Lewisom i ostatkom društva.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012