Strani nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Strani nogomet
Da bili su pod upravljanjem engleskog fa i nekakve njihove menadžerke ekipe sa ciljem konsolidacije financijsko stanja. Henry plaća sve dugove i spašava klub sudbine Rangersa. Ove godine je uočio velik broj starijih igrača koji zarađuju enormne plaće a slabo to vraćaju. tako da je 5 ili 6 igrača otišlo ovo ljeto kao slobodni igrači.
http://www.guardian.co.uk/football/2010 ... -liverpool" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.guardian.co.uk/football/2010 ... -liverpool" onclick="window.open(this.href);return false;
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
E taj scenarij bi bio odlican,ja se nadam Alonsu da se brzo vrati,jer lik jos uvijek "pati"za Liverpoolom....a jos i Dzeko...ubitacno...Dani je napisao/la: Veli mi brat da se sa Arsenalom tuku za Cavanija. Baš me zanima tko ima više šanse. Premda ja bi najradije vidio jednog Bosanca u Redsima. Đžeko ne dobiva pravu minutažu u Cityiu i bio bi ubojit u paru sa Suarezom.
Moje želje: u obrani Lovren, u vezi Kaka ili Alonso, u napadu Džeko.
nego Dani reci mi ako nesto vise znas,zasto igraci ne slave gol za Suarezom kad ga ovaj zabije,bar je tako bilo protiv Chealsea...
Alonsista hasta la muerte..
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Nema šanse da će Real dati Xabija.Alonso-champ je napisao/la: E taj scenarij bi bio odlican,ja se nadam Alonsu da se brzo vrati,jer lik jos uvijek "pati"za Liverpoolom....a jos i Dzeko...ubitacno...
nego Dani reci mi ako nesto vise znas,zasto igraci ne slave gol za Suarezom kad ga ovaj zabije,bar je tako bilo protiv Chealsea...

Taj čovjek im drži cijeli vezni red.
- Dani
- Legenda
Ne znam za to sa Suarezom. Budemo vidjeli danas nadam se da li je to tako.

- Ferrari-BiH
- Veteran
Mislim da opcija sa Dzekom nije losa za Liverpool, samo pitanje je koga ce City traziti na drugu stranu, jer sumnjam da ce Liverpool dati onoliko love koliko traze ovi iz City-a.
Sto se Alonsa tice, pa mozda i ode ali nekad sljedece ili za dvije godine...a Mou kako je krenuo mogao bi i on bez posla da ostane...
Da se mene pita i CR bi bio na prodaju
Sto se Alonsa tice, pa mozda i ode ali nekad sljedece ili za dvije godine...a Mou kako je krenuo mogao bi i on bez posla da ostane...
Da se mene pita i CR bi bio na prodaju

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
-
- Veteran
da,tesko da ce ga dati,ali ako Xabi bude izrazio zelju za odlaskom onda je sve moguce,na kraju krajeva imate ModricaSchumy.d je napisao/la: Nema šanse da će Real dati Xabija.
Taj čovjek im drži cijeli vezni red.

BTW Schumy,sta bi juce

Alonsista hasta la muerte..
- Schumy.d
- Legenda
Nije to samo jučer...Alonso-champ je napisao/la: BTW Schumy,sta bi juce

Cijelu sezonu Real nije pravi, ne igraju ni upola dobro kao lani i to se vidi i stanjem na tablici. Odigrali su 2 utakmice kako znaju, protiv Ajaxa i sad protiv Bilbaa. To je pravi Real, a ovo ostalo je sve mučenje.
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Da sam glavni u Realu, napravio bi ovako.... prodao bi CR-a i onog Coentra-a, i dovukao bi (kako nasi govore) Gecea i Bale-a.
U napadu bi isto vidio sta i kako, ako bi se mogao dogovoriti sa susjedima, onda bi im dao zamjenu po izboru, Iguain-Benz -> Falcao. ( jedan od spomenute dvojke bi otpao) uz nadoplatu.
I jednog stopera.
@Bibi
Nesto mi se " jedini ponos s Juga " muci sa AZ-om.
U napadu bi isto vidio sta i kako, ako bi se mogao dogovoriti sa susjedima, onda bi im dao zamjenu po izboru, Iguain-Benz -> Falcao. ( jedan od spomenute dvojke bi otpao) uz nadoplatu.
I jednog stopera.
@Bibi
Nesto mi se " jedini ponos s Juga " muci sa AZ-om.

-
- Veteran
- Schumy.d
- Legenda
Ma gle, mislim da Real ima dobre igrače na svim pozicijama i ne treba tu puno mijenjati, ali im ne ide igra. To će sjesti kad-tad u sezoni, a nadam se da su ispucali lošu formu i da će svoj vrhunac forme dosegnuti u finalu LPScuderia je napisao/la:Da sam glavni u Realu, napravio bi ovako.... prodao bi CR-a i onog Coentra-a, i dovukao bi (kako nasi govore) Gecea i Bale-a.
I jednog stopera.

Ronaldo je skup, ali čovjek je najbolji Realov igrač i takvog se igrača ne treba rješavati (jedino ako sam zatraži transfer). Puno je on dobrog donio za Real i bilo bi ga grijeh pustiti (ako to sam ne želi). A uz sve to, Ronaldo je dosta bolji igrač od Balea.
A Coentrao je opet zamijena za Marcela koji se nažalost povrijedio.
A da dođu Bale i Gotze, umjesto koga bi oni igrali?

Samo treba dovesti Falcaa pod obavezno i sad forsirati Varanea za iduću sezonu da se Ramos vrati na beka
A i da nebi bilo da suci samo pomažu Realu:
- Scuderia
- Moderator
Hm.. sta nije baza da Bale moze igrati i u obrani ?
Uglavnom, kratko samo, jucer sam zaboravio zahvaliti se nekome, pa cu evo to sada uciniti.
Hvala " Sjevernjacima " te hvala " bandi ".
Danas, ako Bog da srece.... +11

Uglavnom, kratko samo, jucer sam zaboravio zahvaliti se nekome, pa cu evo to sada uciniti.
Hvala " Sjevernjacima " te hvala " bandi ".

Danas, ako Bog da srece.... +11

- Schumy.d
- Legenda
Ne pamtim kad je zadnji put igrao lijevog beka, a ionako Marcela nema potrebe mijenjati. Bolje da se dovede desni bek nego lijevi. Pa Marcelo je među najboljima na svijetu.Scuderia je napisao/la:Hm.. sta nije baza da Bale moze igrati i u obrani ?![]()
- Scuderia
- Moderator
Problem je sto u danasnjem nogometu i nema bas na izbor kvalitetnih ljudi za lijevog i desnog beka.Schumy.d je napisao/la: Ne pamtim kad je zadnji put igrao lijevog beka, a ionako Marcela nema potrebe mijenjati. Bolje da se dovede desni bek nego lijevi. Pa Marcelo je među najboljima na svijetu.
Mi smo to rijesili, tako da smo gurnuli Alabu tamo, bolje mu je i ta pozicija, nego da grije klupu

Je, ne treba ga mijenjati, ali ako se ozljedi, onda onaj nesigurni Coentrao mora na njegovu poziciju, a onda tek " skripi "
Izgleda da treba posegnuti za novcanikom.
Ili Marcela " uciti " da se koristi i desnom stranom pa da bude kao i nas kapetan.

- Schumy.d
- Legenda
A gle, lijeva strana Ronaldo - Marcelo... i sada dovoditi Balea za tu lijevu stranu? Po meni bespotrebno, a skupo do bola.Scuderia je napisao/la: Problem je sto u danasnjem nogometu i nema bas na izbor kvalitetnih ljudi za lijevog i desnog beka.
Mi smo to rijesili, tako da smo gurnuli Alabu tamo, bolje mu je i ta pozicija, nego da grije klupu![]()
Je, ne treba ga mijenjati, ali ako se ozljedi, onda onaj nesigurni Coentrao mora na njegovu poziciju, a onda tek " skripi "
Izgleda da treba posegnuti za novcanikom.
Ili Marcela " uciti " da se koristi i desnom stranom pa da bude kao i nas kapetan.
Možda i ne treba gurnuti ruke u novčanik, već samo pogledati u svoje dvorište. Smatram da bi Varane još malo mogao biti spreman činiti stoperski par sa Pepeom, a Ramos ide na svoje mjesto desno.
Bolje bi bilo novce za Balea upotrijebiti za dovođenje Falcaa.
- Dani
- Legenda
Ovi moji kao da imaju 10 Sivonjića u ekipi. Pa nikako ugurati loptu u gol, i to prazan.

- Scuderia
- Moderator
Zato i kazem, prodaja nekih igraca Arapima npr, i eto novaca.Schumy.d je napisao/la: A gle, lijeva strana Ronaldo - Marcelo... i sada dovoditi Balea za tu lijevu stranu? Po meni bespotrebno, a skupo do bola.
Možda i ne treba gurnuti ruke u novčanik, već samo pogledati u svoje dvorište. Smatram da bi Varane još malo mogao biti spreman činiti stoperski par sa Pepeom, a Ramos ide na svoje mjesto desno.
Bolje bi bilo novce za Balea upotrijebiti za dovođenje Falcaa.
Nego... BvB i Real su osigurali prolaz, da li je Real sada drugi, ili moze prestici BvB ?

- Schumy.d
- Legenda
Ne, idu dalje kao drugi sigurno.Scuderia je napisao/la: Nego... BvB i Real su osigurali prolaz, da li je Real sada drugi, ili moze prestici BvB ?
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Pa barem nešto na što su navikli.Schumy.d je napisao/la: Ne, idu dalje kao drugi sigurno.

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Scuderia
- Moderator
Znaci moguc je okrsaj Bayern-Real vec sada...Schumy.d je napisao/la: Ne, idu dalje kao drugi sigurno.

Nice.

- Schumy.d
- Legenda
Pa nije baš...Toon je napisao/la: Pa barem nešto na što su navikli.

Ali, više me brine forma nego to 2. mjesto. Kad su pravi, onda mogu i Barcu dobiti, ali trenutno su dosta daleko od onakve forme. Vidjet ćemo u subotu protiv Atletica probu.

EDIT:
Ako se po jutru dan poznaje, onda super da smo drugi:

- Scuderia
- Moderator
Zov milijuna...The Sun navodi da bi aktualni menadžer Cityja Roberto Mancini, iako je potpisao ugovor do 2017. godine, na kraju sezone mogao dobiti "nogu" od šeika Mansoura, a da bi na njegovo mjesto mogao doći ni manje ni više nego Jose Mourinho!
Agent aktualnog trenera Reala (Mourinho) Jorge Mendes nedavno se sastao s novim sportskim direktorom "građana" Txikijem Begiristainom u Portugalu, što su britanski mediji shvatili kao pregovore za odlazak iz Madrida i dolazak u Manchester.
Mendes je također otkrio da bi Mourinho radije izabrao povratak u Premierligu, nego odlazak u francuski Le Championnat (PSG).
Podsjetimo, nedavno je Mourinho s Realom izbacio Manchester City iz Lige prvaka (remijem na Etihadu 1-1), međutim Portugalac je bio prilično sentimentalan zbog te činjenice;
- Nije normalno da ovako dobra momčad ispada dvije sezone zaredom u grupnoj fazi natjecanja Lige prvaka.
Čak i kada bi se odlučio za dolazak, pitanje je na koji bi način to prihvatili navijači "građana" koji su Mourinha na spomenutoj utakmici u nekoliko navrata počastili skandiranjem "Od.... Mourinho!".

- Schumy.d
- Legenda
A gle, ja znam da on neće u Realu biti stalno, ali nekako ipak mislim da on čeka ManU.Scuderia je napisao/la: Zov milijuna...
A sumnjam da će otići iz Reala dok ne uzme LP.
- Scuderia
- Moderator
Ovisi da li ima potporu uprave, tj. Pereza.Schumy.d je napisao/la: A gle, ja znam da on neće u Realu biti stalno, ali nekako ipak mislim da on čeka ManU.
A sumnjam da će otići iz Reala dok ne uzme LP.
Mozda ceka i Chelsea ?
Benitez potpisao samo do ove sezone.... City, Chelsea, ManU, PSG........ nije da nema izbora ako odluci pakirati stvari.

- Schumy.d
- Legenda
Čeka on GuardioluScuderia je napisao/la:
Ovisi da li ima potporu uprave, tj. Pereza.
Mozda ceka i Chelsea ?
Benitez potpisao samo do ove sezone.... City, Chelsea, ManU, PSG........ nije da nema izbora ako odluci pakirati stvari.

- Scuderia
- Moderator
Ne mogu oni jedno bez drugoga.Schumy.d je napisao/la: Čeka on Guardiolu

Zamisli da Guardiola ode u ManU, eto Mourinha u Cityiju.

Nego...

Nisam mogao zamisliti da ce ovaj covjek biti prvotimac.