Jenson Button

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Re: Jenson Button

Post Postao/la Domi »

Čestitke Jenson, kralj ovakvih uvjeta. Početak do prvog SC-a je bio fenomenalan. :thumbup:
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Domi je napisao/la:Čestitke Jenson, kralj ovakvih uvjeta. Početak do prvog SC-a je bio fenomenalan. :thumbup:
Aj obrazlozi ovo kralj ovih uvjeta
Darkness rises when silence dies
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Koja ljiga. Covjeku nije odgovorio na pitanje je li sretan sto je hamilton odustao. Naravno da je jer nije bio ni blizu prvoj dvojici.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

elder je napisao/la:
Domi je napisao/la:Čestitke Jenson, kralj ovakvih uvjeta. Početak do prvog SC-a je bio fenomenalan. :thumbup:

Ti koda si danas gledo prvu trku F1. :badgrin: Prisjeti se Jensonovih vožnji i pobjeda a i pogledaj današnji start utrke.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Domi je napisao/la:
elder je napisao/la:

Ti koda si danas gledo prvu trku F1. :badgrin: Prisjeti se Jensonovih vožnji i pobjeda a i pogledaj današnji start utrke.
Kao prvo danas nebi pobjedio da hulk nije izbacil hamilton, nebi bi hulka presel. Onda njegova pobjeda u kanadi tu necu ni komentiratim, jedina njegova prava pobjeda je bila u mađarskoj. Zato cisto sumljam da je on kralj kisnih uvjeta
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

sta je je, jenson se fantasticno snalazi u ovim uvijetima, ono na poceku i ostajanje na gumama za suho.... a sc je lewisu donio srecu da se vrati ispred...ž
McLaren u <3
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

McLewis je napisao/la:sta je je, jenson se fantasticno snalazi u ovim uvijetima, ono na poceku i ostajanje na gumama za suho.... a sc je lewisu donio srecu da se vrati ispred...ž
Dobro sc je pomgao svima da se vrate gde su bili, ali gde je bila njegova genijalnost nakon sc-a kad je opet pocelo padati polagano zasotao je za hamiltonom dobrih 5sec
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

elder je napisao/la:
McLewis je napisao/la:sta je je, jenson se fantasticno snalazi u ovim uvijetima, ono na poceku i ostajanje na gumama za suho.... a sc je lewisu donio srecu da se vrati ispred...ž
Dobro sc je pomgao svima da se vrate gde su bili, ali gde je bila njegova genijalnost nakon sc-a kad je opet pocelo padati polagano zasotao je za hamiltonom dobrih 5sec
sta se ciste voznje tice nema govora tko je bolji... naravno da je lewis.... ali u promjenjivim uvjetima jenson ga je nadmudrio u svim utrkama u mclarenu... 2010. australija i kina, 2011. madjarska... u svim tim utrkama je jenson se ili odlucio po malo kise ostat na stazi na gumama za suho ili se odlucio prije njega ici na gume za suho... kao i danas... lewis je definitivno brzi vozac u tim uvjetima, ali jesnon pametniji i mudriji a to puno znaci u tome....
McLaren u <3
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

McLewis je napisao/la:
elder je napisao/la:
sta se ciste voznje tice nema govora tko je bolji... naravno da je lewis.... ali u promjenjivim uvjetima jenson ga je nadmudrio u svim utrkama u mclarenu... 2010. australija i kina, 2011. madjarska... u svim tim utrkama je jenson se ili odlucio po malo kise ostat na stazi na gumama za suho ili se odlucio prije njega ici na gume za suho... kao i danas... lewis je definitivno brzi vozac u tim uvjetima, ali jesnon pametniji i mudriji a to puno znaci u tome....
Ma ok necemo vise o tome, samo kaj se tice prosuđivanje i toga. Hamilton mi se vise cini da vjeruje ekipi a ne da sam donosi odluke. Button me pocel zivicati od njegove izjave u kanadi pa kaj ovaj radi, a njegove voznje su kad je bolid odlican kao danas ok ali kad nisu onda je bogec
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

elder je napisao/la:
Ma ok necemo vise o tome, samo kaj se tice prosuđivanje i toga. Hamilton mi se vise cini da vjeruje ekipi a ne da sam donosi odluke. Button me pocel zivicati od njegove izjave u kanadi pa kaj ovaj radi, a njegove voznje su kad je bolid odlican kao danas ok ali kad nisu onda je bogec
to je cinjenica da je jenson top vozac kad je bolid top... ali u ovakvim uvijetima je jaci i kako kazem mudriji od lewisa... napominjem jos jednom da je lewis brzi i u suhom i po mokrom ali u ovakvim situacijama jenson ima bolje odluke...
McLaren u <3
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

to bi mogao bit veliki problem za mclaren druge sezone jer kolko smo do sad vidli perez je sličan tip vozaća
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Ma ne slažem se da je bio mudriji. Pred kraj sezone Lewis je zadnjih 5, 6 utrka kristalno jasno pokazao tko je bolji.
Ovdje samo nije imao sreće (Za razliku od Buttona).

Ali ajde, čestitke.
Samo neka se trkaju.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Ma sve ok, ja nisam bil na kompu kad je bio interview prve trojice tako da neznam dal je istina ili ne ali ako je istina da ga je ovaj pital daj je sretan kaj lewis nije zavrsio i kaj je pobjedio i da je odgovoril sa da onda pa k vragu i sve. Ali ponavljam nisam cul ovo je sve kaj sam procital ovak
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Nije nista odgovorio. Preskcio je to pitanje. Odgovor znamo
Zadnja izmjena: Dani, dana/u 25 stu 2012, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.

slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

elder je napisao/la:Ma sve ok, ja nisam bil na kompu kad je bio interview prve trojice tako da neznam dal je istina ili ne ali ako je istina da ga je ovaj pital daj je sretan kaj lewis nije zavrsio i kaj je pobjedio i da je odgovoril sa da onda pa k vragu i sve. Ali ponavljam nisam cul ovo je sve kaj sam procital ovak
...Button je pametno prešutio odgovor na glupo pitanje koje mu je postavio kreten Piquet i ne vidim zašto se oko toga diže bilo kakva drama...bilo kakav odgovor na takvo blesavo pitanje bi bio glup...a Button ipak ima mozga...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Da nije ni jednom riječju spomenuo Hamiltona. Nije u redu od njega. Barem da je rekao "šteta što je doustao mogli smo biti 2. u prvenstvu ". uglavnom koliko god mi mclaren bio u srcu, ne želim buttonu sreću sljedeće godine.
Zadnja izmjena: Dani, dana/u 25 stu 2012, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.

slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Katastrofa... najveća komedija kad je naglašavao kako mu je Massa veliki prijatelj i držao ga za rame i masirao. Komedija.
Stavite profesionalce za te stvari.
Samo neka se trkaju.
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

elder je napisao/la:Ma sve ok, ja nisam bil na kompu kad je bio interview prve trojice tako da neznam dal je istina ili ne ali ako je istina da ga je ovaj pital daj je sretan kaj lewis nije zavrsio i kaj je pobjedio i da je odgovoril sa da onda pa k vragu i sve. Ali ponavljam nisam cul ovo je sve kaj sam procital ovak
nije nista rekao.... i da ... da si ti na njegovom mjestu, ti bi plakao da si osvojio ovu pobjedu koja se pruzila???? definitivno stojim iza toga da mclaren nema vise pravog vozaca koji ce nositi ekipu, ali nemojte pljuvati po jensonu jer nevidim da je covjek ista krivo napravio...
eto jedino je trebao spomenuti da je steta sta je lewis odustao i ekipa izgubila 2. mjesto...
McLaren u <3
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Tko nam je kriv kaj nas bole leđa. E da je Ayrton živ to bi bila presica.

slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

...joj Dani daj razmisli malo oko tako blesavog pitanja...pa u tom momentu se postavljaju pitanja o utrci, dojmovima i sličnim sranjima...ne postavlja se pitanje: Čujem da jučer niste mogli obaviti bračnu dužnost, kaj sad prelazite na viagru...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Znam da si ljut zbog Southamptona, ali ovaj Button mi nije sjeo nikako. Kad god mi postane draži on to odmah ispravi.

slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

...Swansea?...nema veze ovo s ničim...pa nije Hamiltona Button otjerao iz Mcl (ako je onda je Ham jadnik svih jadnika)..."napadaš" ko da si "objektivan ferrarijev navijač" - bez ikakvog smisla, na temelju čiste emocije - ako se meni ne sviđa sigurno je "govno"..
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Nista sretno mu bilo sljedecu sezonu, iskreno me znima kako bude. A kolko ja znam hamilton niko nije otjerao iz mclrena vec je odlucio sam otici.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Toon je napisao/la:...Swansea?...nema veze ovo s ničim...pa nije Hamiltona Button otjerao iz Mcl (ako je onda je Ham jadnik svih jadnika)..."napadaš" ko da si "objektivan ferrarijev navijač" - bez ikakvog smisla, na temelju čiste emocije - ako se meni ne sviđa sigurno je "govno"..
Ne, ovo je temeljeno na 3 godine promatranja vozača. Ako se tebi sviđa i recimo gringu, ne znači da je to i tako. Nadam se da imam pravo na svoje mišljenje i na svoj dojam o nekome. Hvala.

slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

...nije da sam lud za njim ali "napadaš" ga bez razloga. Tj. kriv je jer je izbjegao odgovoriti na jednu glupo pitanje...
Odgovori