Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Walter
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Re: Michael Schumacher
Zbogom, žao mi je što za ove tri godine nisi bar jednom stao na najviše pobjedničko postolje.
- 7Times
- Navijam za: MSC
GAZDA, DANKE za sve!
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Zbogom zauvijek. 
Super je odvozio utrku, na početku (kao i 06.) probušio gumu i morao neplanirano u box..
Situacija s Vettelom?
Pa Seb je u tom trenutku bio daleko najbrži na stazi, a Schumija je i Kamui stizao za sekundu po krugu..
Prošao bi ga tada ili zavoj kasnije. Pa nije ni schumi budala da u onakvim uvijetima, protiv vozača koji je u tom trenutku 2 sekunde brži po krugu, u borbi za naslov a k tome i jedan od najboljih prijatelja ide nekaj silit.
Upropastit sebi zadnju utrku a njemu naslov.. Zašto?
Sumnjam da je s Alonsom u nekim prijateljskim odnosima...
Uostalom o čem pričamo... mali je danas pokazao da je u potpunosti zavrijedio naslov.. osobno ne volim ga, ni najmanje, ali priznajem da je odvozio vrhunski i to nije bilo zbog bolida nego zbog njegove vještine.
Početak utrke sudar (puno sreće da je nastavio), oštečen bolid i baca ga na zadnje mjesto.. Probija se natrag, ulazi u box jednom nepotrebno i tu gubi vrijeme.. ponovo se vraća.. ulazi u box ponovo, gubi 11 sekundi a opet ponovo se vraća...
Svaka čast, to je bila vožnja prvaka.
Sve mi se čini da je to čovjek koji bi mogao srušiti Schumijeve rekorde.

Super je odvozio utrku, na početku (kao i 06.) probušio gumu i morao neplanirano u box..
Situacija s Vettelom?
Pa Seb je u tom trenutku bio daleko najbrži na stazi, a Schumija je i Kamui stizao za sekundu po krugu..
Prošao bi ga tada ili zavoj kasnije. Pa nije ni schumi budala da u onakvim uvijetima, protiv vozača koji je u tom trenutku 2 sekunde brži po krugu, u borbi za naslov a k tome i jedan od najboljih prijatelja ide nekaj silit.
Upropastit sebi zadnju utrku a njemu naslov.. Zašto?
Sumnjam da je s Alonsom u nekim prijateljskim odnosima...
Uostalom o čem pričamo... mali je danas pokazao da je u potpunosti zavrijedio naslov.. osobno ne volim ga, ni najmanje, ali priznajem da je odvozio vrhunski i to nije bilo zbog bolida nego zbog njegove vještine.
Početak utrke sudar (puno sreće da je nastavio), oštečen bolid i baca ga na zadnje mjesto.. Probija se natrag, ulazi u box jednom nepotrebno i tu gubi vrijeme.. ponovo se vraća.. ulazi u box ponovo, gubi 11 sekundi a opet ponovo se vraća...
Svaka čast, to je bila vožnja prvaka.
Sve mi se čini da je to čovjek koji bi mogao srušiti Schumijeve rekorde.
Michael is faster than you!!
- f.alonso
- Navijam za: alonso
- Igor18
- Veteran
“What an exciting and eventful Grand Prix!” said Michael after he crossed the line for the last time. “Strangely enough, my last ever Formula One race began with a puncture which pushed me down the running order.
But it’s always been my philosophy to never give up - there’s always a chance, you just have to keep going and seize it when it comes. It’s a strange sort of coincidence that I’ve ended my Formula One career now in P7, which was my first ever qualifying result at Spa-Francorchamps 308 races ago.
It also occurs to me that I was driving with the number seven on my car today and that I have seven world championship trophies in my cabinet.
Congratulations to Sebastian Vettel on claiming his third world title in a row. I’m very proud of Sebastian and really thrilled for him. As early as the first lap, I suddenly found him blocking the track facing the wrong way, but then the two of us both staged great comebacks in the race. His performance also showed that you just have to keep plugging away.
Even under these difficult conditions, my final Formula One race was tremendous fun, and I would once again like to thank the team and all my fans for their support over the past years. I’ve enjoyed the time we’ve spent together very much indeed.”
- Matt_77
- Početnik
- Navijam za: McLaren
zbogom Schumi...šteta kaj nije uspio pobijediti u bar 1 utrci za Mercedes i kaj su mnogi ljudi zbog toga posumnjali u njega (uglavnom oni koji površno prate f1)...svi ostali ćemo ga pamtiti kao jednog od najvećih, 7-strukog prvaka i čovjeka koji je bio sinonim za formulu 1 i autosport općenito 

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
danas je pokazao da mercedes moze samo zalit sto su ga otpisali .. pozdrav majstore

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Cuky
- Moderator
Matt_77 je napisao/la:zbogom Schumi...šteta kaj nije uspio pobijediti u bar 1 utrci za Mercedes i kaj su mnogi ljudi zbog toga posumnjali u njega (uglavnom oni koji površno prate f1)...svi ostali ćemo ga pamtiti kao jednog od najvećih, 7-strukog prvaka i čovjeka koji je bio sinonim za formulu 1 i autosport općenito
Apsolutno potpisujem. Ni 3 loše Mercedesove godine ne mogu oprati sve one rubrike rekorda, sve majstorije koje je radio na stazi i neke mrlje koje ga prate i koje prate sve velikane. Schumi je jedan jedini, neponovljivi. Drago mi je da sam imao prilike 11 godina uživati u njegovim nastupima.
Pozdrav Michael i hvala na svemu

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Za mene opet po 2. put isto jednostavno ce faliti na gridu kao pojava. Bez njega F1 nema velike čari ali sta je tu je moramo se oprostiti zauvjek sa MSC sto se tice utrkivanja F1.
MSC uvijek si bio najbolji
MSC uvijek si bio najbolji
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
- Saša
- Navijam za: USF1
Ugodna penzija najvećem od svih vozača. Imao sam čast ljetos gledati ga u Mađarskoj. Žao mi je što je povratak bio ispod svih očekivanja ali ostao je gospodin do kraja i zaslužuje veliko poštovanje.
Bolje biciklom u kurvanje,nego Mercedesom na utrku
- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
dmarijon je napisao/la:Promaklo mi. Ako netko ima link neka staviAlonso-champ je napisao/la:da je dostojanstveno tu i tamo,ono propustanje Vettla ne ide mu bas na dusu,kad vidimo kako Kimiju nije popustio ni milimetar...dmarijon je napisao/la:Dobro je vozio. U skladu s okolnostima - dostojanstveno se oprostio.
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Strašno, kakva borba
Podsjeća i to na 2006., samo s drugim pobjednikom dvoboja

Podsjeća i to na 2006., samo s drugim pobjednikom dvoboja

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
-
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
sjajna borba i meni osobno najljepši trenutak utrke.
zanimljivo kako veliki dečki obave ovakve dvoboje u pravilu bez dodira

Zadnja izmjena: zizi, dana/u 27 stu 2012, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- Igor18
- Veteran
Puno respekta s jedne i druge strane i odličan dvoboj.
Staza je bila vlažna, oni na slikovima i na milimetar jedan od drugog.
Odlična defanzivna vožnja Schumija ali i sjajan prolaz Kimija.. i sve to bez krša
Bravo za jednog i drugog.
Odlična defanzivna vožnja Schumija ali i sjajan prolaz Kimija.. i sve to bez krša

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
e da je tako bilo i sa Vettelom..Igor18 je napisao/la:Puno respekta s jedne i druge strane i odličan dvoboj.
Alonsista hasta la muerte..
- vidc
- Veteran
šta ste tolko zapeli za to puštanje kad ionako ništa nije značilo za prvenstvo, vettel bi opet bio prvak i da nije pretekao schumachera, da je trebalo webber bi ga pustio, vjerujem s teškom mukom. možda ste se nadali da će ga netko izbaciti iz utrke pa da alonso tako osvoji naslov? nije dovoljno što je na taj način dobio drugo mjesto u utrci i uopće došao u situaciju da ima nekakvu računicu za osvajanje naslova, nego je još netko trebao i vettela izbaciti iz utrke?
-
- Veteran
opusteno drug,ne valja za srce...komentiramo dvoboj RAI-MSC i sve sto sam napisao je post iznad tvog i nista vise,nikakve kombinacije i nista,boli me briga ko bi koga izbacio i slicno,zanimao me ja samo dvoboj...vidc je napisao/la:šta ste tolko zapeli za to puštanje kad ionako ništa nije značilo za prvenstvo, vettel bi opet bio prvak i da nije pretekao schumachera, da je trebalo webber bi ga pustio, vjerujem s teškom mukom. možda ste se nadali da će ga netko izbaciti iz utrke pa da alonso tako osvoji naslov? nije dovoljno što je na taj način dobio drugo mjesto u utrci i uopće došao u situaciju da ima nekakvu računicu za osvajanje naslova, nego je još netko trebao i vettela izbaciti iz utrke?
- vidc
- Veteran
kakve veze Vettel ima s dvobojem Raikkonen-Schumacher?Alonso-champ je napisao/la: opusteno drug,ne valja za srce...komentiramo dvoboj RAI-MSC i sve sto sam napisao je post iznad tvog i nista vise,nikakve kombinacije i nista,boli me briga ko bi koga izbacio i slicno,zanimao me ja samo dvoboj...
-
- Veteran
nema nikakve,ali ima MSC u dvoboju sa Vettelom....lol vidc,zar opet??vidc je napisao/la:kakve veze Vettel ima s dvobojem Raikkonen-Schumacher?Alonso-champ je napisao/la: opusteno drug,ne valja za srce...komentiramo dvoboj RAI-MSC i sve sto sam napisao je post iznad tvog i nista vise,nikakve kombinacije i nista,boli me briga ko bi koga izbacio i slicno,zanimao me ja samo dvoboj...
- vidc
- Veteran
naravno, moram kad ne znate podnijeti poraz...
zašto bi itko želio da je Schumacher s Vettelom bio "čvrst" kao u dvoboju s Raikkonenom? pa Vettel mu je kao sin koji se bori za naslov
zašto bi itko želio da je Schumacher s Vettelom bio "čvrst" kao u dvoboju s Raikkonenom? pa Vettel mu je kao sin koji se bori za naslov
-
- Veteran
ja bi razumio da mu je MSC timski kolega pa da ga pusti,kao sto je Massa Alonsa,al ovako.....nije fer,zamisli da je Button pustio Alonsa,al to je vec OT...vidc je napisao/la:naravno, moram kad ne znate podnijeti poraz...
- Igor18
- Veteran
si ti pratil brzinu po krugovima?
proguglaj malo pa nađi... i kad nađeš pogledaj prvo odnos kimi-schumi u krugovima oko kojih se dogodio ovaj dvoboj pa onda pogledaj odnos vettel-schumi....
kad nađeš vidjet ćeš da u 1. slučaju schumi je imao brzine da se utrkuje sa kimijem, u drugom slučaju... hah, proguglaj pa ćeš vidjeti..
I da se htio kurčit vettelu nije imao s čim..
edit: nekad treba priznat poraz..
proguglaj malo pa nađi... i kad nađeš pogledaj prvo odnos kimi-schumi u krugovima oko kojih se dogodio ovaj dvoboj pa onda pogledaj odnos vettel-schumi....
kad nađeš vidjet ćeš da u 1. slučaju schumi je imao brzine da se utrkuje sa kimijem, u drugom slučaju... hah, proguglaj pa ćeš vidjeti..
I da se htio kurčit vettelu nije imao s čim..
edit: nekad treba priznat poraz..
- Vuksa_KC
- Veteran
Ma pustio ga je, daj uzmi malo u obzir da odlazi i da mu ne treba još koja mrlja. Osim toga, da je onakav kakvim ga smatraju, usosil bi mu kolko god je moguće jer je valjda svjestan da bi mu Vettel mogel ove glavne rekordne porušiti jednog dana.
- Igor18
- Veteran
"He was a lot quicker and there was no point getting engaged with him," said Schumacher. "I didn't see the point so that's why I moved over and let him through.
"I'm proud of him. He's a good friend of mine."
- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
HM davno sam ja rekao da alonso vise nikad nece imati naslov ! Sto? Zato sto je spreman svasta uraditi i previse sili. Sjetite se 2006 kad je MSC izgubio 10 bodova pred poslednju utrku i ALO je bjezao tih 10 , dolazi Brasil i kaze MSC nebih volio da neko ispadne da ja dobijem naslov. Kako sportski receno a toga danas nema mozda je Kimi tu negdje ostali fujjj
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu