Bibi je napisao/la:Pa di bas Barcelona u pm
I naravno Galatasaray-Schalke haha
Dobre tekme ce bit Arsenal-Bayern,Utd-Real,Sahtar-Dortmund
EDIT:
Ovo je frajer napisao jucer oko 9 navecer na drugom forumu :
Uefa je danas TESTIRALA izvlačenje kako sutra nebi bilo problema i izvučeni su slijedeći jako zanimljivi parovi:
Valencia vs PSG
Real Madrid vs Man United
Milan vs Barcelona
Shakhtar vs Dortmund
Arsenal vs Bayern
Porto vs Malaga
Celtic vs Juventus
Galatasaray vs Schalke
Eh štata što je samo testiranje.Bilo bi par zanimljivih parova,pogotovo United-Real,sa obzirom na šugave obrane frcalo bi na sve strane.
WTF????????????????????????????/
Slazem se po pitanju dobrih tekmi, sve ove ekipe nabrojane igraju napadacki, i bit ce prava poslastica gledati utakmice.
Da, vidio sam ono njihovo testiranje na netu, i kad su poceli izvlaciti rekao sam sAm sebi: " Ajd, dva para nekako, ali kada su zaredali do kraja.... ista reakcija je bila kao tvoja. WTF
Ovo vise nema veze sa fair play-om, vec samo prevladava interes.
Sto se tice parova, tj. mojih nekakvih progonza :
Valencia vs PSG ------------------- prednost dajem PSG, igraju bolje u LP nego u prvenstvu, a uzvrat igraju doma. Jos se stignu bolje uigrati
Real Madrid vs Man United ---------------- ovo je po meni naj neizvjesniji par. Bit ce svega. Blaguminimalnu prednost dajem Jedinstvu jer ako zakazu u Spanjolskoj, imaju popravni ispit u svom dvoristu. ( nemoj me napadat odmah Schumy.
Milan vs Barcelona----------------------dajem prednost Barceloni, da je Milanu igracki kadar kao i prije 2-3 godine sada, dao bih prednost njima, ovako Barceloni, jer igraju ( nazalost ) strasno, a Milan po meni nema toliku igracku kvalitetu ( nemoj me Bibi napast odmah

) da parira Kataloncima.
Shakhtar vs Dortmund -------------------- koliko god bih volio da njemacki klub prodje dalje, pa makar bio i ljuti rival, mislim da je za Zutokljunce ovdje kraj. Shakhtar ima one lude Brazilce, i ako ostanu u formi, trebali bi se lako nositi sa Suboticem i Hummelsom.
Arsenal vs Bayern ----------- ovo ce biti fine utakmice, napadacke, ako kod "mojih " ostanu svi zdravi, trebali bi ih proci.
Porto vs Malaga -------------- kratko i jasno, Porto. Iskustvo je faktor.
Celtic vs Juventus ------------- bit ce tvrde utakmice, nijanse ce odluciti o prolasku dalje. Blaga prednost Talijanima zbog uzvrata koji se igra u Italiji
Galatasaray vs Schalke --------------- Izvukli su se Plavi.

hehe, dobili najlakseg protivnika, ako ih ne podcijene, i ako im glavni igraci Huntelaar Hoewedes budu fit, trebali bi ih proci.