Formula 1 team - Mercedes-AMG Petronas Formula One Team [F1 W13]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Formula 1 team - Mercedes Grand Prix
stvar je u tome da ova ekipa u svoje 4 godine nije sastavila bolid, a jedan su tako super razvijali da su umalo izgubili gotovo siguran naslov...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ovaj tim je najveća pogreška michaela schumachera u karijeri! 

- Cuky
- Moderator
tu se slažem...mislim, ako su ljudi iz Super Agurija složili kompetitivan auto (koji je bio dominantan prvi dio sezone) kada se ova ekipa (tada poznata kao Brawn GP) okoristila njihovim znanjem, malo je sramotno da oni sa tolikim resursima ne mogu napraviti bolid bar kvalitete Lotusa koji je uvijek tu negdje spreman da iskoristi greške suparnika...makar to, ako već ne ide bolje...

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Cuky je napisao/la:tu se slažem...mislim, ako su ljudi iz Super Agurija složili kompetitivan auto (koji je bio dominantan prvi dio sezone) kada se ova ekipa (tada poznata kao Brawn GP) okoristila njihovim znanjem, malo je sramotno da oni sa tolikim resursima ne mogu napraviti bolid bar kvalitete Lotusa koji je uvijek tu negdje spreman da iskoristi greške suparnika...makar to, ako već ne ide bolje...
Malo sramotno ?
Majstore, oni su jedina ekipa ( ne racunam onu zadnju trojku ) koja od Singapura nije dohvatila boda.
Ne da je malo sramotno, vec do neba i nazad.
--
Sogar Underdog Sauber könnte mit einem guten Ergebnis in Brasilien noch an Mercedes vorbeiziehen. Im Team scheint dies aber offenbar keinen zu interessieren.
Möglicherweise deshalb, weil die Ingenieure die Entwicklungsarbeit am aktuellen Auto längst eingestellt haben und bereits mit der Konstruktion des Autos für die kommende Saison beschäftigt sind.
Dok se ne krene sa otkazima, nikoga nece zanimati to, sto ih jedan Sauber sa duplo manjim resursima moze presisati u poretku konstruktora.
Navodno njihovi bajni inzenjeri rade na novom autu, od ovoga su davno digli ruke.
Zvuci poznato ?

EDIT:
I eto na kraju, ipak obranili 4-to mjesto u konstruktorima

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Kolega ispravak, 5. mjesto u konstruktorima.Scuderia je napisao/la: EDIT:
I eto na kraju, ipak obranili 4-to mjesto u konstruktorima

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Scuderia
- Moderator
Sorry, da, mislio na 5-to, napisao 4-to.Domi je napisao/la:
Kolega ispravak, 5. mjesto u konstruktorima.Ipak, žalosno da ni ove godine nisu mogli napraviti auto koji bi se mogao boriti konstantno za top 5.

Da, zalosno je, sve sto rade je to da obecavaju da ce iduca sezona biti bolja od prosle i to je to.

Najvece razocaranje ove sezone.

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
A thrilling Brazilian Grand Prix at Interlagos this afternoon saw Michael end his Formula One career with a battling seventh place finish, whilst Nico came home in 15th position after a dramatic and rain-affected race.
Both drivers suffered a puncture from debris in the early stages of the race which compromised their afternoons.
“We saw a very dramatic race today and a fitting finale to a great season for Formula One” said Ross after the race. “From our perspective, the two punctures early on put us in a difficult position with both cars.
Nico’s car suffered a lot of damage and that made his race very difficult. Michael’s puncture wasn’t as severe and the team did a good job to recover, with some help from the safety car. Michael showed all of the skills that we know he has today to salvage his race; considered overtaking, good decisions on tyre strategy, and he kept the car on the road to bring us home some points.
It was a nice way to finish the season and his career with us. In terms of results, his second spell in Formula One hasn’t been as special but it has been so for all of us who have had the privilege of working with him. It has been a real honour for all of the boys and girls at our team, and working alongside
Michael gives you a real understanding of why he is so special and has achieved seven world championships. He will be missed and we all wish him the very best for the future. Congratulations to Sebastian on achieving his third world title today, a very impressive achievement.”
For Norbert, today was an “incredibly dramatic way to round off a long championship season! Michael and Nico had to make unplanned stops for punctures caused by debris on the track, losing a lot of time in the process. Both cars sustained damage to their underbody as a result, which affected downforce and pushed up lap times, with Nico’s car suffering more than Michael’s.
In his final race, Michael mastered the difficult, damp conditions on the track in impressive style, battling his way through to seventh place. It was great to see Michael overcoming all these problems to finish among the points in his last ever Formula One race.
We thank Michael not only for his tremendous dedication and his racing achievements for our team, but also for those great personal qualities that he manifested at all times. The three seasons he spent with us will always serve as a model of team play at its best.
Congratulations to Sebastian Vettel and Red Bull Racing on wrapping up the world championship hat-trick. To become world champion three years in succession is a remarkable feat that has been achieved by only two previous drivers - Juan Manuel Fangio and Michael Schumacher.
Michael is faster than you!!
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Sa twittera, napisao @f1enigma
Opet neke igre i igrice, padaju glave u f1 ovih dana. Ili jednostavno restruktuiranje tima?Norbert Haug concludes his career as Head of Mercedes-Benz Motorsport !!!

- Dani
- Legenda
On napušta čitav odjel motorsporta, ne samo f1. Očito nisu zadovoljni rezultatima u dtm-u i f1.

- Scuderia
- Moderator
Pa i on sam je izjavio kada Schumacher bude odlazio, otici ce i on.
Doduse, pogazio je tu rijec, ostao je, ali se ljudima u Stuttgartu nije svidio njegov rad i posao, i dobio je otkaz.
Od nekud se mora krenuti.
Doduse, pogazio je tu rijec, ostao je, ali se ljudima u Stuttgartu nije svidio njegov rad i posao, i dobio je otkaz.
Od nekud se mora krenuti.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
- Dani
- Legenda
Teško. Milsim da je njega koštao dtm kao i f1.

- F1NAC
- Moderator
pravi razlog zasto je haug otisao

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Dani
- Legenda
Lol vidi Hamiltona.

- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Hami kao Jack !
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
- Barry
- Test vozač
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2889 ... ash-tests/ merc prosao crash tests
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
Na početku je bolid još i obećavao i bio brz ali na krive poboljšavali i tu su zaostali u razvoju

- Dani
- Legenda

- grandealonso
- Dani
- Legenda
Pa ma više pravo od ferrarija. Digići su to pravo iskoristili za vrijeme Šumija. Sad nek se neka druga djeca igraju.

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Mercedes prošao crash test http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2889 ... ash-tests/" onclick="window.open(this.href);return false;

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Cuky
- Moderator
Kasniš 2 dana 

Barry je napisao/la:http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2889 ... ash-tests/ merc prosao crash tests

- Barry
- Test vozač
nopeCuky je napisao/la:Kasniš 2 dana
Barry je napisao/la:http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2889 ... ash-tests/ merc prosao crash tests

Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- Cuky
- Moderator
pa njemu sam i rekao da kasni, a tvoj sam post citirao da se razumije što misliš. Ja nikad ne citiram post na koji odgovaram ako je odmah zadnji prije moga jer mi to nema smisla, osim ako ne odgovaram samo na dio iz posta. Također, ako odgovaram na post koji citiram taj citat stavim prije svog odgovora, dok su svi citati ispod dio tog odgovora...uglavnom, smisao mog posta je da kenny kasni