ne provociraj!.Nedugo si se okomio na Kimija,pa na Hotta(kiji je stariji i nije na "velikom odmoru"),imao si i sudar sa Ćaletom pred dosta vremena oko restartanja i modova.
nit sam se ikad okomio na ikog, a zadnji bi valjda bio kimi na popisu lol.. na hotta sam se okomio? sudar sa caletom? ti mislis da je rasprava sudar s nekim?
ne prozivam te ja zbog godina, ta boze moj kakve veze ima, al moras shvatit da se nemozes raspravljati sa ljudima sa kojima si svaki dan prakticki, na razini na kojoj se ti cesto raspravljas.. jasno mi je da si mladji, al to ne znaci da ne shvacas da, iako virtualno mjesto, vrijede ista "pravila" pristojnosti i medjusobnog postovanja..
nemozes nekom rec da je glup jer je zaboravio da treba promjenit time scale.. tako se ne razgovara..
tvoj zadnji "kulturni" sudar sa culetom ne treba komentirat, kao sto nitko ni nije, jer nam je to malo sokantno i vecina je prerasla potrebu da na forumima moras nekog prejebat i iznervirat.. (osim u nekim iskljucivim i odredjenim temama hh)
ajde, iskokodakali smo se, sad mozemo nastavit dalje o odlukama..
za formacijski ja sam podjeljen.. jos mi sad nije jasno ono od jucer

ok je formacijski i dolazak na start je cool, al ima i ovu drugu stranu

neznam.. bilo je na glasanju, vecina je bila da se vozi, neznam ima li nam smisla opet glasat za istu stvar